Your request is being processed.
Your request is being processed.

Lasten ja nuorten kirjat ja pelit

Kansityyppi

Hinta

Kustantaja/merkki

Sulje
Sulje
|
Näytetään tuotteet 1 - 10 yht. 26 Edellinen sivu 1 - 3 Seuraava sivu

Suomalainen tonttukirja

Ennen muinoin Suomen taloissa asusteli haltijoita, joita sanottiin tontuiksi. Hyvin kohdeltuina nämä kotitontut, saunatontut, riihitontut, tallitontut, navettatontut ja myllytontut tuottivat taloon onnea. Tämä tonttujen elämän valloittava kartoitus syntyi tekijänsä monivuotisten tutkimusten tuloksena. Mielikuvitusta kiehtovassa kirjassaan Mauri Kunnas kertoo hauskoja ja jännittäviä tarinoita tonttuväen kummallisista elintavoista ja omituisista nimistä.
27,95 €
Kirjailija Kunnas, Mauri
ISBNP9511199668
Tuotemuotosidottu
Vuosi2017

Mimmi Lehmän ja Variksen joulu

Varis on vähän kärttyisä, koska sen pesässä talvella on niin kylmää ja pimeää. Se lennähtää Mimmi Lehmän luo lämpimään ja valoisaan navettaan ja saa kuulla, että huomenna on jouluaatto. Nyt Varikselle tulee kiire paketoida iso läjä lahjoja - itselleen. "En minä muuten saa yhtään pakettia", se selittää. Mimmi Lehmä on kuitenkin kanojen avustuksella valmistellut Varikselle ihanan joululahjan, joka tuo valoa ja lämpöä sen kotipesään. Huippusuositun Mimmi Lehmä -sarjan uusin kirja kertoo antamisen ilosta.
20,95 €
Kirjailija Wieslander, Jujja
ISBNP9789518828924
Tuotemuotosidottu
Vuosi2017

Kummitustalo

Yksi kaikkien aikojen rakastetuimmista kuvakirjoista, jonka sivuilla avautuvan kummitustalon joka nurkan takana luuraa selkäpiitä karmivia yllätyksiä!
19,95 €
Kirjailija Pienkowski, Jan
ISBNP9511053264
Tuotemuotosidottu
Vuosi2017

Hello Ruby - Matka tietokoneeseen

Hello Ruby -koodisatukirjasta tuttu Ruby-tyttö putoaa tietokoneeseen ja lähtee tutkimusretkelle komponenttien maailmaan Rubylla on tylsä päivä, ja hän päättää leikkiä isän tietokoneella. Mutta tietokone ei toimikaan! Onneksi hiirellä on oma luukku, josta pääsee tietokoneen sisään, ja parivaljakko lähtee yhdessä selvittämään asiaa. Ruby ihastelee bittejä, joutuu logiikkaporttien tentattavaksi ja tutustuu tietokoneen osiin ja ohjelmiin. Lopulta Ruby ja hiiri onnistuvat ratkaisemaan ongelman - vai onnistuvatko sittenkään?
14,95 €
Kirjailija Liukas, Linda
ISBNP9789511304067
Tuotemuotosidottu
Vuosi2017

Tatun ja Patun avaruusseikkailu

Tatun ja Patun rakentama Tähtienvälinen Seikkailusukkula Bananas eli T.S.S. Bananas ampaisee taivaalle. Tatu eli avaruuskadetti A.T. Lantti ja Patu eli tähtipilotti Styrox Box suuntaavat kohti kaukaisuutta mielessään kiperä kysymys: onko Saturnuksen renkaissa ilmaa? Mutta sitten tärähtää. Jokin kirkas, nopea ja jättiläismäinen törmää avaruusseikkailijoihin, ja pelastautuminen Tähtiunionin emäalukselle onnistuu nipin napin. Tähtiunionin komentajalta Lantti ja Box saavat kuulla, että universumiin on julistettu hätätila. Tuntematon voima aiheuttaa tähtijärjestelmissä suunnatonta tuhoa, planeettoja on kadonnut ja kiertoradat ovat sekaisin. Lantti ja Box ryhtyvät ratkaisemaan kimuranttia ongelmaa pienen Lu-Rei-tytön avulla. Tarvitaan superannos kekseliäisyyttä, rohkeutta ja outoja oivalluksia ennen kuin saadaan rauha palautettua universumiin.
9,95 €
(19,95 €)
Kirjailija Havukainen, Aino ...
ISBNP9789511254607
Tuotemuotosidottu
Vuosi2017

Vesipeto Surku

Suositut muumitarinat uudistettuina laitoksina. Pieni Surku-koira tahtoisi kovasti uida, mutta ei uskalla kastella edes hännänpäätään. Onneksi Muumilaaksossa toiveilla on tapana toteutua - tavalla tai toisella! Äkkiä Haisuli syöksyi rantaan valtava mehiläisparvi kimpussaan ja huusi: - Pelastautukoon ken voi! Muumipeikko ja Pikku Myy hyppäsivät heti veteen, ja Haisuli molskahti kohta heidän viereensä. MUUMI-sarjassa ilmestyvät: Unohtumaton lentomatka, Muumipapan paras lahja, Muumilaakson rallikisat, Viesti Nuuskamuikkuselta, Muumipeikko ja opaalikoru, Vesipeto Surku sekä Syysvieras.
13,95 €
Kirjailija Bagge, Tapani ...
ISBNP9789513195656
Tuotemuotosidottu
Vuosi2017

Muumipapan paras lahja

Suositut muumitarinat uudistettuina laitoksina. Muumipappa saa hienon ajatuksen ja innostuu kuvanveistosta. Hän päättää loihtia Muumilaakson kauneimman veistoksen! - Veistokseni on pilalla! Muumipappa huokaisi. - Taiteilijana oleminen on raskaampaa kuin luulin! - Hyvää ideaa ei saa koskaan jättää sikseen, Muumimamma sanoi. MUUMI-sarjassa ilmestyvät: Unohtumaton lentomatka, Muumipapan paras lahja, Muumilaakson rallikisat, Viesti Nuuskamuikkuselta, Muumipeikko ja opaalikoru, Vesipeto Surku sekä Syysvieras.
13,95 €
Kirjailija Alan, Clive ...
ISBNP9789513195601
Tuotemuotosidottu
Vuosi2017

Muumilaakson rallikisat

Suositut muumitarinat uudistettuina laitoksina. Purjelauta, pomppulauta vai allaskärry mikä hassuista menopeleistä mahtaa voittaa Muumilaakson jännittävät rallikisat? - Kaikki ovat päässeet matkaan! Muumipappa selosti katsojille. - Nyt kiireesti sireenipensaan luo, että näemme maaliintulon! MUUMI-sarjassa ilmestyvät: Unohtumaton lentomatka, Muumipapan paras lahja, Muumilaakson rallikisat, Viesti Nuuskamuikkuselta, Muumipeikko ja opaalikoru, Vesipeto Surku sekä Syysvieras.
13,95 €
Kirjailija Bagge, Tapani ...
ISBNP9789513195618
Tuotemuotosidottu
Vuosi2017

Viesti Nuuskamuikkuselta

Suositut muumitarinat uudistettuina laitoksina. Kevät on koittanut Muumilaaksoon, mutta missä viipyy Nuuskamuikkunen? Ystävät kokevat seikkailun lähtiessään häntä etsimään! - Timantteja! Nipsu kiljaisi innoissaan ja säntäsi vuorenrinnettä alas niin että pikkukivet lentelivät. - Määrättömästi timantteja! Ja ne kaikki ovat minun! MUUMI-sarjassa ilmestyvät: Unohtumaton lentomatka, Muumipapan paras lahja, Muumilaakson rallikisat, Viesti Nuuskamuikkuselta, Muumipeikko ja opaalikoru, Vesipeto Surku sekä Syysvieras.
13,95 €
Kirjailija Bagge, Tapani ...
ISBNP9789513195625
Tuotemuotosidottu
Vuosi2017

Suuri lentokonekirja
koko historia

50 helposti koottavaa pienoismallia! Lähde lennolle läpi ilmailun historian 50 ikonisen lentokoneen siivillä alkaen vuoden 1903 Wright Flyeristä ja päätyen vuoden 2009 Boeing 787 Dreamlineriin. Keräilijän opas kertoo jokaisen koneen asemasta sen ilmailuhistoriallisessa yhteydessä. Malliosa sisältää painamalla irrotettavat osat, joista voidaan rakentaa 50 huipputyylikästä kolmiulotteista pienoismallia.
29,95 €
Kirjailija Grant, R.G.
ISBNP9789522209658
Tuotemuotonidottu
Vuosi2015
Näytetään tuotteet 1 - 10 yht. 26 Edellinen sivu 1 - 3 Seuraava sivu

Maksutavat
Sivukartta
-->