Your request is being processed.
Your request is being processed.

Lasten ja nuorten kirjat, b2b kaikki kouluun

Kansityyppi

Hinta

Kustantaja/merkki

Sulje
Sulje
|
Näytetään tuotteet 1 - 10 yht. 86 Edellinen sivu 1 - 9 Seuraava sivu

Palokunta paikalle!

Iida ja Masa testaavat palomiestaitojaan, kun kotipihalta alkaa tupruta ihan oikeaa savua. Nikke saa jännittää huvipuistossa, sillä laite jää jumiin hurjan korkealle. Teemulla on perhosia vatsassa: hän pääsee isän mukaan paloasemalle. Tapahtuukohan päivän aikana jotakin jännää? Kirjatiikeri on Mäkelän uusi helppolukuinen sarja, jonka kirjat ovat ta-vu-tet-tu-ja että SUURAAKKOSIN kirjoitettuja. Mukavat tarinat houkuttelevat lukemaan opettelevia kirjojen ääreen.
7,95 €
(12,95 €)
Kirjailija Fischer-Hunold, Alexandra
ISBNP9789518836288
Tuotemuotosidottu
Vuosi2017

Helppolukuiset - Prinsessa Ruusunen

Värttinä pistää prinsessaa sormeen ja tämä nukahtaa sadan vuoden uneen. Sitten linnaan saapuu prinssi. Osaako hän herättää prinsessan? Prinsessa Ruusunen on helppolukuinen satukirja. Se on suunniteltu aikuisen ja lukemaan opettelevan lapsen yhteisiin lukutuokioihin. Aikuinen voi lukea tämän perinteisen sadun ääneen, ja se sisältää myös helppoja sanoja ja lauseita, jotka lapsi voi lukea. Ikäsuositus 4+
7,95 €
ISBNP9789512406166
Tuotemuotosidottu
Vuosi2017

Helppolukuiset - Kolme pientä porsasta

Ensimmäinen pieni porsas rakentaa talon oljista. Toinen pieni porsas rakentaa talon puusta. Kolmas pieni porsas rakentaa talon tiilistä. Kenen talo on niin vankka, ettei susi pääse sisälle? Kolme pientä porsasta on helppolukuinen satukirja. Se on suunniteltu aikuisen ja lukemaan opettelevan lapsen yhteisiin lukutuokioihin. Aikuinen voi lukea tämän perinteisen sadun ääneen, ja se sisältää myös helppoja sanoja ja lauseita, jotka lapsi voi lukea. Ikäsuositus 4+
7,95 €
ISBNP9789512406159
Tuotemuotosidottu
Vuosi2017

Helppolukuiset - Tähkäpää

Poloinen Tähkäpää! Hänen isänsä keräsi vihanneksia vanhan noidan puutarhasta, ja nyt hänet on lukittu torniin. Onnistuuko prinssi pelastamaan Tähkäpään vanhan noidan vallasta? Tähkäpää on helppolukuinen satukirja. Se on suunniteltu aikuisen ja lukemaan opettelevan lapsen yhteisiin lukutuokioihin. Aikuinen voi lukea tämän perinteisen sadun ääneen, ja se sisältää myös helppoja sanoja ja lauseita, jotka lapsi voi lukea. Ikäsuositus 4+
7,95 €
ISBNP9789512406142
Tuotemuotosidottu
Vuosi2017

Helppolukuiset - Ruma ankanpoikanen

Maatilan eläimet nauravat pienelle harmaalle ankanpoikaselle. Sitten talvi väistyy kevään tieltä, ja se näkee ensi kertaa peilikuvansa lammen pinnasta Ruma ankanpoikanen on helppolukuinen satukirja. Se on suunniteltu aikuisen ja lukemaan opettelevan lapsen yhteisiin lukutuokioihin. Aikuinen voi lukea tämän perinteisen sadun ääneen, ja se sisältää myös helppoja sanoja ja lauseita, jotka lapsi voi lukea. Ikäsuositus 4+
7,95 €
ISBNP9789512406111
Tuotemuotosidottu
Vuosi2017

100 asiaa avaruudesta

Tiesitkö että paetaksesi mustasta aukosta sinun pitäisi lentää nopeammin kuin valo? Tai että Marsissa on robotti, joka ampuu lasersäteitä. Ällistyttävä tieto on sekin, että kuuluisan astronautti Neil Armstrongin saappaat löytyvät yhä Kuusta! Suuren suosion saaneen lasten tietokirjasarjan toinen osa kertoo hauskasti ja mielenkiintoisesti sata tärppiä mystisestä avaruudesta. Tuhti tietopaketti on täynnä havainnollistavia kuvia ja tarkasti rajattuja tietoiskuja. Kirja avaa lapselle aivan uuden kuvan maailmankaikkeudesta aina omasta aurinkokunnastamme aika-avaruuden madonreikiin saakka. Kirja herättää uteliaisuuden ja vastaa loputtomaan tiedonjanoon. Tämä opus koukuttaa myös aikuisen!
19,95 €
Kirjailija Frith, Alex ...
ISBNP9789522886132
Tuotemuotosidottu
Vuosi2017

Maailma
Koululaisen pikkujättiläinen

UUSI UPEA EDITIO BESTSELLERISTÄ! Täydellinen visuaalinen tietokirja, joka näyttää sen, mistä muut ensyklopediat vain kertovat! Tutustu Tutankhamonin haudan saloihin ja siihen, mistä maanjäristykset saavat voimansa, ja mitä tapahtuu Auringon ytimen ydinreaktioissa. Näe tähden syntyminen, Tyrannosaurus rexin sisukset ja DNA:n salaisuudet. Kirjan henkeäsalpaavan vaikuttavat, tietokoneella generoidut kuvat paljastavat avaruuden, maapallon, luonnon, ihmiskehon, tieteen ja historian ihmeet ennennäkemättömän yksityiskohtaisesti ja häikäisevän realistisesti.
24,95 €
ISBNP9789523214668
Tuotemuotosidottu
Vuosi2017

Yökoulu ja kauheat naapurit

Yökoulu lakkautusuhan alla! Paula Norosen helppolukuinen Yökoulu-sarja jatkuu kammottavan hauskana. Yökoulun naapuritalossa asuu kiukkuinen pariskunta. Heitä häiritsee yökoulusta kuuluva meteli. Mitä ihmettä siellä melskataan? Ja vielä öiseen aikaan! Naapurit tekevät kaikkensa sulkeakseen koko koulun, mutta yökoulun oppilaita ei niin vain hätistetä. Ratkaisevatko zombipoika Paavo ja vampyyrityttö Martta kiperän tilanteen - vai iskeekö viikate sittenkin? Sarjan ensimmäinen osa Yökoulu ja kadonnut opettaja on valittu Runeberg junior -ehdokkaaksi lasten lukuintoa edistävänä kirjana. "Kirja joka varmasti viihdyttää aloittelevia lukijoita", raati perustelee. Kirjailijana, kolumnistina ja koomikkona tunnettu Paula Noronen jatkaa yökouluun sijoittuvaa helppolukuista kirjasarjaa, joka on pullollaan päätöntä huumoria ja jäätävän jännää äksöniä. Sarjakuvataiteilija Kati Närhen piirtämät kuvat zombien, vampyyreiden ja muiden yökoululaisten seikkailuista saavat lukijan selkäpiin karmimaan.
7,95 €
(9,95 €)
Kirjailija Noronen, Paula
ISBNP9789510423745
Tuotemuotosidottu
Vuosi2017

Bellan pentupoppoo

Söpö, missä sinä oikein olet? Helppolukuinen Bella-sarja tytöistä - ja maailman suloisimmista koiranpennuista! Julian Bella-koira on saanut liudan touhukkaita pentuja, joiden hoitaminen on parasta maailmassa. Yhdessä ystävänsä Annin kanssa Julia keksii: pidetään pennuille kastejuhlat! Kun tulee Söpön vuoro saada nimensä, ei pentua näy missään. Etsintä tuntuu aluksi hauskalta. Julia lähtee yhteen suuntaan, Anni toiseen, ja yhteyttä pidetään radiopuhelimilla. Mutta kun pentua ei näy ei kuulu, tilanne alkaa tuntua uhkaavalta. Ja yhtäkkiä Bellakin on kadonnut! Hetkinen - kuuluuko jostain kaukaa tuttu haukahdus... Henna Helmi kirjoittaa 6-7-vuotiaiden tyttöjen elämästä helppolukuisesti ja suurella sydämellä. Kirjan hellyttävät kuvat ovat Reetta Niemensivun käsialaa.
7,95 €
(9,95 €)
Kirjailija Heinonen, Henna Helmi
ISBNP9789510423738
Tuotemuotosidottu
Vuosi2017

Reuhurinne - Ensiluokkaiset agentit 6+

Hauska kuvitettu Reuhurinne -tarina juuri lukemaan oppineille! Pitkät sanat ta-vu-tet-tu. Tötterö ja Pikkis ryhtyvät agenteiksi. He pääsevät heti jäljittämään jännittäviä johtolankoja, sillä isommilla pojilla, Fisulla, Mölyllä ja Vernerillä on selvästi outoja suunnitelmia. Miksi he naamioituvat kuin Aku Ankan Karhukopla? Ensiluokkaiset agentit päättävät selvittää poikien salaisuuden!
7,95 €
(12,95 €)
Kirjailija Kallioniemi, Tuula
ISBNP9789511307532
Tuotemuotosidottu
Vuosi2017
Näytetään tuotteet 1 - 10 yht. 86 Edellinen sivu 1 - 9 Seuraava sivu

Maksutavat
Sivukartta
-->