Your request is being processed.
Your request is being processed.

Lasten ja nuorten kirjat, b2b kaikki kouluun

Kansityyppi

Hinta

Kustantaja/merkki

Sulje
Sulje
|
Näytetään tuotteet 1 - 10 yht. 84 Edellinen sivu 1 - 9 Seuraava sivu

Palokunta paikalle!

Iida ja Masa testaavat palomiestaitojaan, kun kotipihalta alkaa tupruta ihan oikeaa savua. Nikke saa jännittää huvipuistossa, sillä laite jää jumiin hurjan korkealle. Teemulla on perhosia vatsassa: hän pääsee isän mukaan paloasemalle. Tapahtuukohan päivän aikana jotakin jännää? Kirjatiikeri on Mäkelän uusi helppolukuinen sarja, jonka kirjat ovat ta-vu-tet-tu-ja että SUURAAKKOSIN kirjoitettuja. Mukavat tarinat houkuttelevat lukemaan opettelevia kirjojen ääreen.
12,95 €
Kirjailija Fischer-Hunold, Alexandra
ISBNP9789518836288
Tuotemuotosidottu
Vuosi2017

Ensiluokkaiset jälkien etsijät

Pikkiksen ja Tötterön opastuksella lapset pääsevät tutkimaan erilaisia jälkiä luonnossa. Onko valtavan iso jälki lumessa suden, karhun, norsun vai lumimiehen? Lue itse -kirja juuri lukemaan oppineille. Pitkät sanat tavutettu.
12,95 €
Kirjailija Kallioniemi, Tuula ...
ISBNP9789511281320
Tuotemuotosidottu
Vuosi2017

Ensiluokkaiset eläintenhoitajat

Hauska kuvitettu Reuhurinne -tarina juuri lukemaan oppineille! Pitkät sanat ta-vu-tet-tu. Pikkistä ja Tötteröä kohtaa onnenpotku. He pääsevät viikonlopuksi Pikkiksen serkun, Jussin luokse maalle. Jussi on jo aikuinen. Hän asuu maatilalla kotieläintensä kanssa. Tötterö ja Pikkis käyvät Elvis-possun kanssa palvelutalossa ja opettavat sammakkoa moikkaamaan. Muuttuuko maito Manta-lehmän utareissa jukurtiksi, jos se ravistelee itseään?
12,95 €
Kirjailija Kallioniemi, Tuula
ISBNP9789511298458
Tuotemuotosidottu
Vuosi2017

100 asiaa avaruudesta

Tiesitkö että paetaksesi mustasta aukosta sinun pitäisi lentää nopeammin kuin valo? Tai että Marsissa on robotti, joka ampuu lasersäteitä. Ällistyttävä tieto on sekin, että kuuluisan astronautti Neil Armstrongin saappaat löytyvät yhä Kuusta! Suuren suosion saaneen lasten tietokirjasarjan toinen osa kertoo hauskasti ja mielenkiintoisesti sata tärppiä mystisestä avaruudesta. Tuhti tietopaketti on täynnä havainnollistavia kuvia ja tarkasti rajattuja tietoiskuja. Kirja avaa lapselle aivan uuden kuvan maailmankaikkeudesta aina omasta aurinkokunnastamme aika-avaruuden madonreikiin saakka. Kirja herättää uteliaisuuden ja vastaa loputtomaan tiedonjanoon. Tämä opus koukuttaa myös aikuisen!
19,95 €
Kirjailija Frith, Alex ...
ISBNP9789522886132
Tuotemuotosidottu
Vuosi2017

Ensiluokkaiset agentit 6+

Hauska kuvitettu Reuhurinne -tarina juuri lukemaan oppineille! Pitkät sanat ta-vu-tet-tu. Tötterö ja Pikkis ryhtyvät agenteiksi. He pääsevät heti jäljittämään jännittäviä johtolankoja, sillä isommilla pojilla, Fisulla, Mölyllä ja Vernerillä on selvästi outoja suunnitelmia. Miksi he naamioituvat kuin Aku Ankan Karhukopla? Ensiluokkaiset agentit päättävät selvittää poikien salaisuuden!
12,95 €
Kirjailija Kallioniemi, Tuula
ISBNP9789511307532
Tuotemuotosidottu
Vuosi2017

Lätkä-Lauri ja ihmeräpylä

"- Ja hän torjuuuuuuuuuuu!" Viittä vaille NHL-tähti Lauri aloittelee peliuraansa vauhdikkaassa uudessa Lukupalat-sarjassa. Lukupalat on helppolukuinen sarja lukemaan opetteleville. Laurin elämä on yhtä jääkiekkopeliä. Hän torjuu ja laukoo kotona niin että perintövaasit ovat vaarassa. Maalivahdin polvisuojatkin leikataan äidin riemuksi vierashuoneen patjoista. Sitten Lauri pääsee pelaamaan ihan oikeaan jääkiekkojoukkueeseen ja kaukaloon. Hanskat uhkaavat lentää tiskiin jo ensimmäisten harjoitusten jälkeen, kun kiekot lipuvat yksi toisensa jälkeen hänen ohitseen maaliin. Avuksi löytyy kuitenkin enon pesäpalloräpylä, jossa on kuulemma taikaa Roope Lipasti (s. 1970) on lietolainen kirjailija ja kolumnisti. Hänen lastenromaaninsa Viikinkisolmu (2015) sai vuonna 2016 Lasten LukuVarkaus - ja Kirjava Kettu -palkinnot. Harri Oksanen (s. 1973) on sarjakuvapiirtäjä, joka on tunnettu mm. Kirjasto-sarjakuvistaan.
9,95 €
Kirjailija Lipasti, Roope
ISBNP9789510422649
Tuotemuotosidottu
Vuosi2017

2 A:n kamut kykykilpailuissa

Tähtiä ja tyttöenergiaa! Uusi valloittava ja helppolukuinen Lukupalat-kirjasarja tokaluokkalaisten tyttökavereiden elämästä. Opettajalla on uutisia: koulussa järjestetään kykykilpailut. Ja Aino on aina halunnut laulajaksi! Rosana taas osaa tanssia, joten bestisten numero on pian valmis. Mutta Saarakin haluaa esiintyä Rosanan kanssa. Caara kirjoittaa nimensä ceellä kuin julkkikset ja aikoo värjätä tukan turkoosiksi esitykseen. Saaran mielestä Ainon biisivalinnat ovat lapsellisia. Keksitäänkö ratkaisu ennen kuin syntyy riita? Kun lavalle nousevat 2 A:n kamut, on esitys yllätyksiä täynnä. Anna Hallava (s. 1974) on kirjailija ja ala-asteen kieltenopettaja. Hänen nuortenromaaninsa Sammakkoprinsessa (2015) oli Topelius-ehdokkaana vuonna 2016. Emmi Jormalainen (s. 1979) on helsinkiläinen kuvittaja ja graafikko, joka on kuvittanut mm. suosittua Puluboi-sarjaa.
9,95 €
Kirjailija Hallava, Anna
ISBNP9789510422656
Tuotemuotosidottu
Vuosi2017

Maailma
Koululaisen pikkujättiläinen

UUSI UPEA EDITIO BESTSELLERISTÄ! Täydellinen visuaalinen tietokirja, joka näyttää sen, mistä muut ensyklopediat vain kertovat! Tutustu Tutankhamonin haudan saloihin ja siihen, mistä maanjäristykset saavat voimansa, ja mitä tapahtuu Auringon ytimen ydinreaktioissa. Näe tähden syntyminen, Tyrannosaurus rexin sisukset ja DNA:n salaisuudet. Kirjan henkeäsalpaavan vaikuttavat, tietokoneella generoidut kuvat paljastavat avaruuden, maapallon, luonnon, ihmiskehon, tieteen ja historian ihmeet ennennäkemättömän yksityiskohtaisesti ja häikäisevän realistisesti.
24,95 €
ISBNP9789523214668
Tuotemuotosidottu
Vuosi2017

Maltti ja Valtti liikenteessä

Hyväntuulinen matka virkapotkukelkoilla liikennepuiston sivupoliisiaseman pikkujouluihin katkeaa, kun vanha tuttu Riku Rikesakko toilailee polkupyörällään jalkakäytävällä.Saavatko Maltti ja Valtti Rikun kiinni? Onnistuvatko he opastamaan Rikua ennen kuin käy köpelösti? Ja miten lopulta käy pikkujoulujuhlien? Tämä kaikki selviää Maltin ja Valtin talvisessa liikenneseikkailussa, jota ryydittävät erilaiset liikennetilanteet ja -pulmat.Vauhdikkaan tarinan lomassa käsitellään tärkeimpiä liikennetilanteita erityisillä tehtäväaukeamilla, kerrataan tutuimmat liikennemerkit ja keksitään yhdessä Maltin ja Valtin kanssa parhaat ratkaisut erilaisiin liikenteessä vastaan tuleviin pulmiin.
21,95 €
Kirjailija Mikkelinen, Jerry ...
ISBNP9789515242952
Tuotemuotosidottu
Vuosi2017

Geoetsivät ja kadonnut muinaispurkka
Salapoliisitarinoita

Geoetsivät juhlistavat satavuotista Suomea etsimällä geokätköjä maamme upeimmista luontonähtävyyksistä. Kahdeksan salapoliisitarinan kokoelmassa seikkaillaan mm. Hailuodossa, Hiidenportissa, Bengtskärin majakalla ja Hitonhaudalla. Geokätköilyn lomassa etsivät ratkovat mysteereitä, joiden selvittämiseen lukijakin voi osallistua. Mitä mätää on Geopöhköjen lokimerkinnässä majakkasaarella? Miten löydetään syylliset Pirunpesän parkkipaikan selkkaukseen? Mitä outoa on Inarin reissuötökkähotellin liepeillä tavatuissa naisissa? Entä kuka viidestä pellavapäisestä veljeksestä on syyllinen Marjaniemen limupullovarkauksiin?
17,95 €
Kirjailija Hulkko, Johanna
ISBNP9789512363421
Tuotemuotosidottu
Vuosi2017
Näytetään tuotteet 1 - 10 yht. 84 Edellinen sivu 1 - 9 Seuraava sivu

Maksutavat
Sivukartta
-->