Your request is being processed.
Your request is being processed.

Lukuisat lahjat

Kirjastoluokat

Genre

Kieli

Kansityyppi

Hinta

Kustantaja/merkki

Sulje
Sulje
|
Näytetään tuotteet 1 - 10 yht. 148 Edellinen sivu 1 - 15 Seuraava sivu

Kulta-aika lapsuuden (punainen)
pienokaisen oma kirja

Hellyttävästi kuvitettu, itse täytettävä kirja lapsuuden kultaisista päivistä ja ensimmäisten merkkipäivien muistoista.
17,95 €
ISBNP9789510081020
Tuotemuotosidottu
Vuosi2017

Lapsuusmuistoni
Pienokaisen oma kirja

Vauvan ensimmäiset vuodet ovat täynnä arvokkaita hetkiä, ja uusia syntyy joka päivä. Ikuista tähän kauniisti kuvitettuun vauvakirjaan pienokaisen herkimmät hetket ja rakkaimmat muistot. Kirjassa on tilaa kuville ja tiedoille aina odotusajan vauvakutsuista pienokaisen syntymään, ensimmäiseen hampaaseen, hymyyn ja lomamatkaan.
14,95 €
ISBNP9789512403820
Tuotemuotosidottu
Vuosi2017

Homeros Troijan sota ja Odysseuksen harharetket

Tarujen kuuluisin sota ja sen loistava sankari heräävät eloon Paavo Castren nostaa antiikin tunnetuimmat tarut uuteen kukoistukseen. Länsimaisen kirjallisuuden kulmakivet Ilias ja Odysseia vievät lukijan keskelle antiikin jännittävää mytologiaa. Pääosissa hurjat sankarit ja Olympoksen viekkaat jumalat sekä heidän rakkaushuolensa, petolliset juonittelunsa ja ihmetekonsa. Troijan sota saa tarkan kuvauksen alkuvaiheineen, sotavuosineen ja Troijan kaupungin tuhoineen. Odysseuksen harharetket on sen sijaan Odysseian tarkka suorasanainen käännös alkukielestä. Kirjan upea, antiikkisten esikuvien pohjalta tehty piirroskuvitus tuo eläväksi tarujen maailman. Teoksessa on myös kerronnalliset selitykset, jotka karttojen kera avaavat lukijalle elämää Homeroksen ajan antiikissa. Mahtavan kirjasarjan jatko! Antiikin käsikirja ja Uusi Antiikin historia saavat kolmannen osan.
29,95 €
Kirjailija Castren, Paavo
ISBNP9789511296324
Tuotemuotosidottu
Vuosi2017

Eläinten salattu elämä
Luonnon asukkaiden ja lemmikkien sielunelämästä

Hoivaavia oravia, uskollisia ja rakastavia variksia, myötätuntoisia metsähiiriä ja surevia naarashirviä. Eikö näillä sanoilla puhuta yleensä ihmisten tunteista? Voiko eläimiä luonnehtia näin? Intohimoinen metsänhoitaja ja menestyskirjailija Peter Wohlleben kertoo Eläinten salatussa elämässä mitä ihmeellisimpiä yksityiskohtia ja tosiasioita eläinten sielunelämästä ja tunteista. Samaan tapaan kuin teoksessaan Puiden salattu elämä Wohlleben johdattelee kiinnostavien tarinoiden kautta katsomaan ympärillämme eläviä olentoja toisin, aina perustaen näkemyksensä viimeiismpiin tieteellisiin tutkimuksiin ja löytöihin. Niin lähellä kuin eläimet meitä ovatkin, emme tule ajatelleeksi kuinka samanlaisia eläimet lopulta ovat kuin me.
27,95 €
Kirjailija Wohlleben, Peter
ISBNP9789512405961
Tuotemuotosidottu
Vuosi2017

Kukoistava keidas
Pihan ja parvekkeen uusi loisto

Kukoistava keidas on täsmälääke jokakeväiseen pihan, terassin ja parvekkeen sisustus- ja istutushuumaan ja sopii ympärivuotiseen käyttöön. Uutta kaipaavat viherpeukalot ja nikkaroijat saavat kirjasta ideoita, tukea ja, mikä parasta, käytännön ratkaisuja. Halusit sitten loihtia upean pihan tai parvekkeen, viimeistellä keskeneräisen tai herättää vanhan uuteen loistoon, kirja tarjoaa ratkaisut: pureudutaan ongelmallisiin kasvupaikkoihin ja ilmansuuntien vaatimuksiin, kierrätetään, nikkaroidaan ja tuunataan. Upeita valokuvia täydentävät selkeät kuvitukset mm. istutussuunnitelmista. Monipuolinen kirja sopii niin kerrostalo- kuin omakotiasujalle, mökkiympäristön kaunistamisvinkkejä unohtamatta. Kaunis kirja on koottu Viherpiha-lehden parhaista artikkeleista.
34,95 €
Kirjailija Rantakallio, Reija ...
ISBNP9789512404964
Tuotemuotosidottu
Vuosi2017

Elämäni ja isänmaani

Elämäni ja isänmaani -kirjassa Lenita Airisto peilaa elämäänsä 100 vuotta täyttävän Suomen historiaan ja maailman muutoksiin. Itsenäistynyt Suomi tarjosi innostavat mahdollisuudet hänen vanhemmilleen, ja rintamamiehet ja -naiset puolestaan varmistivat Suomen itsenäisyyden sekä mahdollistivat Lenita Airiston häikäisevän uran, jonka aikana hän on toiminut muun muassa yrittäjänä, mallina, tv-journalistina, tietokirjailijana ja mediavaikuttajana. Lenita Airisto nousi julkisuuteen vuonna 1954 Sotainvalidien veljesliiton järjestämässä Suomen Neito -kilpailussa, jolla kerättiin varoja sotainvalidien kuntoutukseen. Voiton myötä Airisto osallistui myös Miss Universum -kisaan USA:ssa ja aloitti uransa, joka on vienyt hänet kaikkialle maailmaan ja tutustuttanut hänet mitä mielenkiintoisimpiin talouden ja yhteiskunnan verkostoihin ja kehityskulkuihin. Elämäni ja isänmaani kertoo itsenäisen Suomen taipaleesta sekä Lenita Airiston hämmästyttävän elämän käännekohdista, valinnoista ja ihmisistä. Mukana on niin Suomea puolustaneita ja rakentaneita suurmiehiä ja -naisia kuin suuria rakkauksiakin. Kirja sisältää runsaasti ennen julkaisematonta kuvamateriaalia, ja se on omistettu Suomen puolustusvoimille sekä talvi- ja jatkosodan rintamamiehille ja -naisille, lotille.
29,95 €
Kirjailija Airisto, Lenita
ISBNP9789522793041
Tuotemuotonidottu
Vuosi2017

Tellervo Koivisto - elämäkerta

Mattssonin teoksessa etsitään Tellervo Koiviston lähtökohtia, juuria ja kasvuprosessia. Kuinka hänestä tuli hän? Millaista reittiä hän kulki ennen kuin päätyi korkeimpaan asemaansa, valtakunnan ensimmäiseksi naiseksi vuosiksi 1982-1994? Millainen henkilö oli se, joka seisoi presidentin rinnalla kylmän sodan lopussa ja Kekkosen jälkeisinä vuosina, kun oli Koiviston vuoro hoitaa idänsuhteita? Tämän kirjan käännekohdat eivät sijoitu presidenttivuosiin vaan 1950- ja 60-luvuille.
29,95 €
Kirjailija Mattsson, Anne
ISBNP9789522343062
Tuotemuotosidottu
Vuosi2017

Diktaattorien naiset
Elämää Mussolinin, Leninin, Stalinin, Salazarin, Bokassan, Maon, Ceausescun ja Hitlerin kanssa

"Väkijoukko on naisten tavoin tehty väkisin otettavaksi." Mussolini Clara, Inessa, Nadja, Felismina, Catherine, Jian Qing, Elena ja Magda - mikä heitä yhdistää? Tietenkin se, että he kaikki olivat diktaattorien naisia. Jotkut heistä olivat rakastajattaria, osa vaimoja ja äitejä, toiset innokkaita puoluetovereita ehkä jopa diktaattoria innokkaampia. Diktaattorit tavoittelivat maksimaalista valtaa. Samalla kun he päättivät silmittömistä pakkotoimista, he osasivat lumota kansaa ja tietenkin myös naisia. Päästäkseen huipulle he tarvitsivat naisia, ja nämä auttoivat heitä auliisti. Vaikka heitä kohdeltiin usein kaltoin, he odottivat hallitsijansa huomiota ja toivoivat voivansa vaikuttaa myös asioiden kulkuun. Elävästi kirjoitettu, yksityiskohtainen teos kertoo vallasta ja manipuloinnista, peloista ja rakkaudesta. Sen rakennusaineita ovat miljoonat ihmiskohtalot, joihin diktaattorien käsittämättömät teot kohdistuivat. Kirja pureutuu hirmuhallitsijoiden kompleksisiin naissuhteisiin, paljastaa suhteiden synnyn, kehityksen ja päättymisen. Valokeilaan pääsevät nyt diktaattorien rinnalla seisovat naiset, joista moni koki elämässään dramaattisen lopun. Diane Ducret (s. 1982) on toimittaja, dokumenttielokuvien tekijä ja juontaja. Diktaattorien naiset on myynyt Ranskassa satojatuhansia kappaleita, ja se on käännetty 18 kielelle.
29,95 €
Kirjailija Ducret, Diane
ISBNP9789523002951
Tuotemuotosidottu
Vuosi2017

Sanojen lahja
Valitut sitaatit

"On oltava hyvin viisas ja itsepäinen." Lahja kaikkiin elämän päiviin! Valikoitua viisautta Tove Janssonin koko kaunokirjallisesta tuotannosta. Sanojen avulla voi antaa suuren lahjan toiselle - tai itselleen. Sanat rakentavat siltoja ihmisten välille ja ne ovat ystäviä yksinäisyyden hetkinä. Ne pystyvät lietsomaan onnen kipinät suurempiin liekkeihin ja ne voivat lohduttaa murheessa. Tove Janssonilla oli sanojen lahja, aivan kuten hänellä oli kuvien tekemisen lahja. Jansson tunnetaan maailmanlaajuisesti muumikirjoje luojana hänen kaunokirjallinen tuotantonsa on kuitenkin yhtä syvä ja monipuolinen kuin hänen uransa kuvataiteilijana.
29,95 €
Kirjailija Jansson, Tove
ISBNP9789510423837
Tuotemuotosidottu
Vuosi2017

Rautatie
Eli kertomus ukosta ja akasta, jotka eivät olleet sitä ennen nähneet

Rautahevonen saapuu korpikyliin "Matti ja Liisa astelivat yhä eteenpäin ja olivat yksimieliset siitä, että oli sulaa hulluutta jos nimittäin sattuisivat joskus sen maille sattumaan mennä rautatien eteen eli edes liian lähellekään sitä Saattoihan tuota tuommoista ulompaakin katsella vaikka aidan takaa eikähän se mikään sormin koeteltava olekaan Tietäähän sen, minkä se semmoinen tekee, jos sitä härnäilee " Rautatie - eli kertomus ukosta ja akasta, jotka eivät olleet sitä ennen nähneet - on suomalaisen realismin aikaa kestäviä kulmakiviä ja Juhani Ahon läpimurtoteos. Aho kuvaa pistävän tarkasti mutta lämpimällä huumorilla syrjäkylän ihmisiä uuden ajan kynnyksellä. Teos on osa 12 klassikkoa -sarjaa. Lukijat äänestivät 12 rakkainta klassikkoa WSOY:n 140-vuotisesta historiasta, ja nämä teokset ilmestyvät Suomen 100-vuotisjuhlavuoden kunniaksi juhlapainoksina, joiden kansisuunnittelusta vastaavat Suomen eturivin taiteilijat. Rautatien kannen on suunnitellut Susanne Gottberg. Juhani Aho (1861-1921)) oli Suomen ensimmäisiä ammattikirjailijoita. Hän oli paitsi tuottelias ja aikansa kuuluisin suomalaiskirjailija myös suomentaja sekä vaikutusvaltainen lehtimies. Kirjailijana hänet tunnetaan ennen muuta kehittämästään novellimuodosta, lastuista, ja kansaa ja sivistyneistöä realistisesti kuvaavista romaaneistaan.
29,95 €
Kirjailija Aho, Juhani
ISBNP9789510425374
Tuotemuotosidottu
Vuosi2017
Näytetään tuotteet 1 - 10 yht. 148 Edellinen sivu 1 - 15 Seuraava sivu

Maksutavat
Sivukartta