Your request is being processed.
Your request is being processed.

Kaunokirjat

Kirjastoluokat

Genre

Kieli

Kansityyppi

Hinta

Kustantaja/merkki

Sulje
Sulje
|
Näytetään tuotteet 1 - 10 Edellinen sivu 1 - 100 Seuraava sivu

Jack Taylor

Irlannin länsirannikolle Galwayhin sijoittuva, suomalaisillekin TV-rikosdraaman ystäville tuttu Jack Taylor -sarja teki luojastaan Ken Bruenista maailmankuulun. Kovaksikeitetyn dekkarin vankkaa perinnettä jatkavan sarjan päähenkilö on yksityisetsiväksi ryhtynyt, alkoholisoitunut entinen poliisi, joka ongelmistaan huolimatta koettaa taistella vallitsevaa epäoikeudenmukaisuutta vastaan. Nopeasti muuttuvassa ja samanaikaisesti vanhoillisessa yhteiskunnassa se on kaikkea muuta kuin helppoa.
24,95 €
Kirjailija Bruen, Ken
ISBNP9789527063545
Tuotemuotonidottu
Vuosi2018

Minä haluan olla tässä vielä
Valikoima proosaa

Kesä ja keski-ikäinen nainen (1970) Tamara (1972) Naisen päiväkirja (1978) Novellikokoelmassa Kesä ja keski-ikäinen nainen eronnut Id-Mari lähtee viettämään kesää yksin mökille ja saa odottamattoman vieraan. Teoksessa on myös esimakua romaanista Tamara, jonka seksuaalisesti aktiivinen päähenkilö ja eroottiset fantasiat aiheuttivat aikanaan kohua ja nostivat teoksen suomalaisten rakkausromaanien klassikoksi. Naisen päiväkirjaa ei alun perin kirjoitettu julkaistavaksi vaan se syntyi spontaanisti arjessa, ihmissuhteiden ja kirjailijan työn kipeydestä. Eeva Kilven (s. 1928) kirjoja rakastetaan ja luetaan yhä uudelleen. Kilpi kirjoittaa avoimesti inhimillisistä ja koskettavista aiheista: yksinäisyydestä ja kaipuusta toisen luo, naisena ja äitinä olemisesta. Hän on tunnettu myös luonnon ja eläinten väsymättömänä puolustajana.
24,95 €
Kirjailija Kilpi, Eeva
ISBNP9789510437230
Tuotemuotosidottu
Vuosi2018

Kelpo rouva johtajat

Kuinka käy Naisten etsivätoimiston kun sen johtajien välillä kipinöi riita? Rakastettu hyvänmielen dekkarisarja kuljettaa Botswanan auringon alle. Naisten etsivätoimisto nro 1:n johtajattarien Mma Ramotswen ja Mma Makutsin ystävyys joutuu koetukselle, kun nuori kanadalaisnainen pyytää heidän apuaan lapsuudenkotinsa etsinnässä. Erimielisyydet johtavat tutkintaa täysin eri suuntiin - mutta entä jos he ovat molemmat väärässä? Jotkin salaisuudet on hyvä jättää menneisyyteen.
24,95 €
Kirjailija McCall Smith, Alexander
ISBNP9789511324317
Tuotemuotosidottu
Vuosi2018

Kipinä pimeässä

Nuoren naisen järkyttävä ja väkivaltainen menneisyys 1980-luvulla sysää liikkeelle tapahtumasarjan pimeyden ytimeen, pahuuteen, joka kantaa yli kahdenkymmenen vuoden päähän. Julmuus jättää jäljet, öisin painajaiset palaavat. Koston kierre jatkuu, kun entiseltä kiduttajalta tulee viesti. Mutta kuinka kuollut mies pystyy lähettämään kirjeitä ja tekstiviestejä? Taiteilija Daniel O'Sullivan saa töitä kustannusyhtiöstä, jonka omistaa salaperäinen Harry Higgins. Nuorukainen ihastuu inhoamaansa johtajarouvaan. Intohimon sokaisema mies huomaa joutuneensa tapahtumien hurjaan pyörteeseen, joka saa alkunsa hissikuilusta. Daniel ei tiedä leikkivänsä omalla hengellään. Patoutunut intohimo purkautuu siekailemattomaksi lemmiskelyksi julman väkivallan uhan alla, kun rakastavaiset siepataan ja suljetaan ankeaan vankeuteen. Danielin sisar Katherine käy omalla tahollaan kamppailua aikaa ja epätoivoa vastaan. Hänen on löydettävä veljensä ajoissa. Etsintäretkellä häntä auttaa ystävätär Meghan, jonka hakkeritaidot joutuvat kovalle koetukselle. Myös Harry Higginsin tytär Sofie on mukana ajojahdissa, jonka aikana hänelle paljastuu kauhea salaisuus kaukaa menneisyydestä, salaisuus, jossa hänellä itsellään on osansa. Raymond P. Woodsin Kipinä pimeässä tuo uutta verta jännityksen ja romantiikan ystäville. Tarina heittelee lukijaa Dublinin kaduilta ja Irlannin rannoilta Tukholman saaristoon ja aina Espanjaan asti yllätyksellisissä juonenkäänteissä, joista ei puutu syvyyttä ja huumoria.
27,95 €
Kirjailija Woods, Raymond P.
ISBNP9789526790947
Tuotemuotonidottu
Vuosi2018

Sopeutumattomat
Romaani

Kylä elää työstä, surkuhupaisista tapahtumista, sekä peräpohjolan keskeisistä asioista. Asiat kulkevat omia latujaan. Halontekijälle kulkeminen kylällä on tärkeämpää kuin keskittyminen työhön. Nuoriso elää nuorten tavoin, joten vanhemmat kokevat heidän liikehdinnät erikoisina verratessaan niitä oman aikansa toimintoihin. Rakastutaan. Tehdään julkijumalaisia tekoja, joita vanhempi väki sanoo synniksi, vaikka isokirja neuvoo tekemään vallan toisin: "Parempi naida kuin palaa..." Tanssin jyske on koko kesäajan huveista parhainta. Ilo irti elämästä, vaikka väkevien aineiden avulla, vaikka ilo muuttuu joskus kivuliaaksi kohmeloksi asianomaisille, se kun se viina kuuluu lavatanssien iltoina asiaan, kuten sauna ja terva ikään. Kylätappelutkin kuuluvat asiaan. Ilman niitä kesäöiset tanssit koetaan jotenkin vajaiksi. Teos perustuu fiktioihin, vaikka ilman todellisuutta mielikuvituksen voima ei elä... Ylitorniolainen Veikko Mäkisen tuotanto koostuu maalaiselämää kuvaavista romaaneista, joita on kertynyt jo puolenkymmentä. Hän on saanut Ylitornion kunnan kulttuuripalkinnon vuonna 2015.
30,95 €
Kirjailija Mäkinen, Veikko
ISBNP9789523153875
Tuotemuotosidottu
Vuosi2018

Ja satakieli lauloi Fellmanin pellolla

Kahdessa aikatasossa kulkeva vahva romaani Suomen sisällissodasta. On marraskuinen ilta 1897 Längelmäellä. Mäkitupalaisen tytär Selma Törölä on kartanon isännälle raskaana ja värjöttelee verannan edessä anomassa tältä armoa. Hän ei kuitenkaan voi jäädä enää taloon ja joutuu lähtemään matkalle, josta ei ole paluuta. Selma ei vielä aavista, miten hän asettuu pari vuosikymmentä myöhemmin, keväällä 1918, köyhien ja poljettujen rinnalle taistelemaan ihmisarvostaan ja oikeuksistaan. Tai että hänen poikansa Ilmari päätyy sisällissodan pyörteissä Längelmäelle vaatimaan hyvitystä. Alkutalvesta 2015 kirjailija Heikki Puharila on menettämässä otetta sisällissodasta kertovasta romaanistaan. Punainen lanka tarinaan löytyy, kun omat juuret johdattavat kirjailijan niin Pohjanmaalle kuin Längelmäelle ja Länkipohjan taisteluun, missä talolliset, torpparit ja palkolliset ajautuivat ampumaan toisiaan. Sukujuuret törmäävät menneisyyden rintamalla, mutta haastavat pohtimaan vihan ja vallan olemusta, ihmisten motiiveja. Kuinka he päätyivät sotaan, miten sota muutti heidän kohtaloaan? Tämän päivän terrorismiin limittyvä romaani kysyy, oikeuttaako lopulta mikään aate, uskonto tai edes isänmaa tappamaan?
27,95 €
Kirjailija Heinonen, Tapani
ISBNP9789523126947
Tuotemuotosidottu
Vuosi2018

Bipacksedeln

BIPACKSEDELN är delvis skriven i form av brev till Chris Nyströms man Per. Deras samtal fortsätter, vilket ger plats åt känslor och reaktioner. Boken är också en tanke- och diskussionsväckare kring mänsklighetens brådska, om de förhastade beslut som fattas av enskilda individer, organisationer och myndigheter, och om förhållandet mellan forskning och marknadsföring. Trots sitt personliga innehåll, där saknad och sorg är orsaken till innehållet i texten, når boke nut ut över det vanliga. Dels därför att den röda tråden nystar sig omkring ämnet mediciner som lätt skrivs ut till "allmänheten" för att man brukar göra så. Boken är skriven som ett brev, ett samtal med förfarttarens avlidna make. Den kärleksfyllda tonen och närvaron i samtalet med maken blir en faktor som läsare kan känna igen sig i. Ett slags behov att begrunda, att stanna upp och tänka samt tänka om. Sjukdomsförloppet är hjärtskärande konkret och tydligt mitt i det oundvikliga.
33,95 €
Kirjailija Nyström, Chris
ISBNP9789525045987
Tuotemuotosidottu
Vuosi2018

Sherlock Holmesin tytär

Lontoo 1914. Charles Harrelston kuolee hämärissä olosuhteissa ja Scotland Yard tulee tutkimuksissaan lopputulokseen, että kyseessä on tapaturma. Harrelstonin perhe ei tätä niele, vaan he pyytävät Sherlock Holmesin legendaarista apuria, tohtori John H. Watsonia, tutkimaan kuolemantapausta. Iäkäs Watson lähtee yhdessä poikansa John Watson juniorin kanssa tapaamaan tapahtuman silminnäkijöitä, Joanna Blalockia ja tämän kymmenvuotiasta Johnnie-poikaa. Teräväpäinen Joanna, joka ei myöskään usko kuolemaa itsemurhaksi, lähtee Watsonien mukaan jatkamaan tutkimuksia tapahtumapaikalle. Kolmikon löytäessä uusia johtolankoja heille käy pian selväksi, että kyseessä on murha. Murhaaja tuntuu kuitenkin olevan jatkuvasti askeleen edellä. Ehtivätkö he löytämään riittävät todisteet syyllisen kiinnisaamiseksi ennen kuin on liian myöhäistä? Sherlock Holmesin tytär on avausosa maukkaasta sarjasta, jossa rikoksia ratkoo Lontoon ensimmäinen naissalapoliisi Joanna Blalock, Holmesin ja Irene Adlerin älykäs ja uppiniskainen tytär.
33,95 €
Kirjailija Goldberg, Leonard
ISBNP9789522795380
Tuotemuotosidottu
Vuosi2018

Hiljainen lähde

Lucy Whittaker on kolhiintunut sydänjuuriaan myöten. Lontoossa ei ole hänelle enää mitään. Ei työpaikkaa, ei ystäviä, ei kotia - eikä varsinkaan erästä miestä... Jos media saa tietää mitä tapahtui, Lucysta tulee maan vihatuin nainen. Ainoa vaihtoehto on lähteä pois Englannista. Lucy vastaa ilmoitukseen, jossa etsitään kodinhoitajaa syrjäiseen villaan Toscanan maaseudulla. Eipä aikaakaan, kun rehottavan puutarhan ympäröimä rapistunut linna on Lucyn uusi koti. Täältä kukaan ei osaa etsiä häntä. Eikä hänellä ole edes aikaa ajatella tapahtunutta, sillä linnan omistava erakoitunut amerikkalaisnainen pitää Lucyn kiireisenä. Mutta kesän aikana Lucyn työnantajasta, Vivienistä, alkaa paljastua salaisuuksia, jotka on kätketty syvälle linnan uumeniin. Myös Vivien on kerran menettänyt kaiken. Hiljainen lähde on tunnelmallinen tarina valheista, pakkomielteestä ja petoksesta.
34,95 €
Kirjailija James, Rebecca
ISBNP9789522795021
Tuotemuotosidottu
Vuosi2018

Kamala luonto - Sunnuntaijengi

Kamala luonto naurattaa myös isompina annoksina! Loistavaan lukupakettiin on koottu tuore kattaus sarjan sunnuntaisivuja. Koko sivun stripeissä pohditaan ystävyyttä, eläinten suhteita, omaa tilaa sekä onnellisuutta - kuten vain Kamala luonto sen osaa tehdä!
17,95 €
Kirjailija Vehniäinen, Jarkko ...
ISBNP9789511325154
Tuotemuotosidottu
Vuosi2018
Näytetään tuotteet 1 - 10 Edellinen sivu 1 - 100 Seuraava sivu

Maksutavat
Sivukartta