Your request is being processed.
Your request is being processed.

Sarjakuvat

Kirjastoluokat

Genre

Kieli

Kansityyppi

Hinta

Kustantaja/merkki

Sulje
Sulje
|
Näytetään tuotteet 1 - 10 Edellinen sivu 1 - 100 Seuraava sivu

Sankaritarinoita tytöille (ja kaikille muille)
Kertomuksia rohkeista naisista Minna Canthista Almaan

Sankaritarinoita tytöille on kirja rohkeista suomalaisista naisista eri vuosikymmeniltä. Se kertoo sankareista, jotka ovat kulkeneet omia polkujaan ja saaneet siten aikaan jotain hienoa tai tärkeää. Osa on rikkonut lasikattoja, osa on tehnyt ennakkoluulottomia valintoja, osa on edennyt rohkeudellaan. He kaikki ovat erinomaisia esikuvia meille kaikille. Värikäs ja iloinen teos ilahduttaa kaikkia pienimmistä lukijoista vanhimpiin. Satumuotoon kirjoitetut tarinat rohkaisevat uskomaan itseensä ja tavoittelemaan unelmia. Olemaan oman elämänsä sankari! Kirjoittajina ja kuvittajina on joukko suomalaisia ammattilaisia ja nuoria lahjakkaita lupauksia. Kirjan henkilöt kootaan lukijoiden ehdotusten pohjalta. Tekijöiden inspiraation lähteenä on ollut Elena Favillin ja Francesca Cavallon Iltasatuja kapinallisille tytöille - 100 tarinaa ihmeellisistä naisista, joka kokosi yhteen naisten tarinoita eri puolilta maailmaa. Sankaritarinoita tytöille kertoo suomalaisten naisten uskomattomia tarinoita upein kuvituksin.
24,95 €
ISBNP9789522649713
Tuotemuotosidottu
Vuosi2018

Kamala luonto
Juhlakirja

Luonto on ollut kamala jo 10 vuotta. Jarkko Vehniäisen luoma Kamala luonto täyttää 2018 jo 10 vuotta. Juhlan kunniaksi uusin albumi sisältää riemastuttavien uutuussarjojen lisäksi taustatietoa sarjan synnystä sekä harvinaisia kuvituksia vuosien varrelta. Kirjan sisältämät stripit ovat tuoreita kuin havut, niitä ei ole aiemmin albumiin koottu. Ilveksen ja kärpän karkeista edesottamuksista kertova sarjakuvastrippi on tuttu muun muassa Helsingin Sanomista, Ilta-Sanomista, Aamulehdestä ja Keskisuomalaisesta.
14,95 €
Kirjailija Vehniäinen, Jarkko ...
ISBNP9789511325796
Tuotemuotosidottu
Vuosi2018

Hämärän prinssi
Tambangin (1968-2018) muistolle Tambangin (1968-2018) muistolle

Hämärän prinssi kertoo kaikissa harmaan sävyissä kamppailusta ympäristötuhoa sekä vallitsevia olosuhteita ja valtarakenteita vastaan. Nuori idealisti ottaa kirjoitukoneensa ja lentää trooppiseen Indonesiaan tavoitteenaan sademetsien pelastaminen. Voiko yksinäinen taistelija muuttaa maailmaa? Pakko on ainakin yrittää, ellei halua vajota epämääräisen beigen väriseen rappioon! Petteri Kantolan toisen sarjakuvakirjan tarina on fiktiivinen, mutta maailma, jossa se tapahtuu, on todempi kuin tahtoisimme uskoa. Indonesian metsäkato kuuluu maailman nopeimpiin. Tämä johtuu metsäteollisuudesta, laillisista ja laittomista hakkuista, metsäpaloista, öljypalmun viljelyn leviämisestä sekä muista maankäytön ja hallinnon muutoksista. Tilanne saattaa parantua uusien lakien ja suojeluhankkeiden ansiosta, mutta tie on pitkä ja kivinen.
20,95 €
Kirjailija Kantola, Petteri
ISBNP9789527160268
Tuotemuotosidottu
Vuosi2018

Jälki

JÄLKI on Tampereella syntyneen ja kasvaneen Suvi Ermilän toinen sarjakuvakirja. Se sisältää neljä sarjakuvanovellia, joita yhdistävät lapsuuteen ja nuoruuteen liittyvät muistot. Koettu elämä jättää jäljen, joka siirtyy tarinoihin. TARHAMATKA palaa lapsuuden lähiöön: pikkusisko haetaan pyörällä kotiin päiväkodista, eikä matka suju lainkaan toivotulla tavalla. HEIKKI sijoittuu teini-ikään, vanhempien eron jälkeiseen jouluun. VIERAILUSSA tytär ja isä kohtaavat isän uudessa kodissa, jota hallitsee itsetietoinen lemmikkieläin. MÖKKI on lopulta ainoa paikka, jossa mikään ei muutu. Siellä katsotaan kiikareilla hevosia ja istutaan kasvihuoneessa.
13,95 €
Kirjailija Ermilä, Suvi
ISBNP9789527160282
Tuotemuotonidottu
Vuosi2018

Espanjalainen Saunaretki
Kultainen Nuoruus osa 3

Omaeläkerrallinen hurja seikkailu espanjalaiseen elämään. Nuoren miehen rakkaus- ja matkakertomus Andaluciasta baskimaahan ja takaisin, vuonna 1986. Ei perheen pienimmille, sisältää erotiikkaa ja roisia kieltenkäyttöä. Palkitun Kultainen Nuoruus-kirjan itsenäinen kolmas osa.
26,95 €
Kirjailija Nuora, Jouko
ISBNP9789526799841
Tuotemuotonidottu
Vuosi2018

Melissa Helsingistä/Dead Genesis Split Series 5: 2:nen linna - Anor Castle
Dead Genesis Split Series #5 Dead Genesis Split Series #5

Dead Genesis Split Series -kääntösarjakuvasarjan viidennen osan jakavat Roope Eronen ja Heikki Rönkkö. Roope Eronen (s. 1982) esittelee meille Melissan Helsingistä. Melissa on punkkari, kulkuri ja pummi, mutta ennen kaikkea androidi. Ja varas. Melissa päätyykin kiven sisään, pinteeseen, josta ainoastaan sielunkumppani voi hänet pelastaa. Pahaksi onneksi akku alkaa loppua eikä laturia ole mukana. Mikä nyt neuvoksi? Hauska ja koskettava tieteissarjakuva pohtii yksilön oikeuksia, velvollisuuksia ja vapauksia, ystävyyttä unohtamatta. Heikki Rönkön (s. 1983) "Toinen linna" on eksistentialistinen toimintaseikkailu Kafkan ja Super Marion hengessä. Pieni anonyymi päähenkilö, "Sinä", etenee vaivalloisesti suuressa maisemassa, joka muistuttaa vuoroin arkimaailmaa, vuoroin jonkinlaista sadistista tasohyppelypeliä, kohdaten monimutkaisia tehtäviä ja hurjia vastustajia. Onko ennalta annettu määränpää mielivaltainen, jopa mahdoton? Miksi sen tavoittelua ei silti voi keskeyttää? Olisiko maailmassa tilaa muillekin kuin apulaisille ja vihollisille? Eikö elämässä voisi olla muutakin sisältöä kuin jatkuva eteneminen? Mitä siellä linnassa muka on niin tärkeää? Ja kuka näitä kysymyksiä oikeastaan edes esittää?
5,95 €
Kirjailija Eronen, Roope ...
ISBNP9789526779287
Tuotemuotonidottu
Vuosi2018

All-Star Batman 1 - Vihollisista pahin

Hän on Gothamin vartija. Yön Ritari. Suojelija. Mutta nyt hän ei ole Gothamissa. Kaksinaaman julmat juonet johdattavat Batmanin satojen mailien päähän Gothamin kaduista ja Lepakkoluolan turvasta, kohti Keskilännen valtavia maissipeltoja ja tomuisia valtateitä. Ja hänellä on matkaseuraa... Batmanin jäljillä on kokonainen pataljoona Viittaritarin menneisyydestä tuttuja toinen toistaan vaarallisempia ja mielipuolisempia superrikollisia, joiden ainoa tavoite on surmata Batman ja kerätä tämän päästä luvattu huima palkkio. Ainoat liittolaiset tällä huvimatkalla helvettiin ovat Batmanin uusi suojatti Duke Thomas sekä Harvey Dent, Kaksinaaman jakautuneen persoonallisuuden parempi puoli. Vedonlyöntikertoimet eivät ole sankarimme puolella. Palaako Batman kotikaupunkiinsa hengissä, vai saako Kaksinaama sankarimme pään ja Gothamin avaimet? Tämän räjähtävällä toiminnalla ladatun eeppisen takaa-ajon on kirjoittanut palkittu Scott Snyder ja kuvituksesta vastaa legendaarinen John Romita Jr! Kirja sisältää All-Star Batmanin alkuperäisnumerot 1-5 bonustarinoineen.
35,95 €
Kirjailija Snyder, Scott
ISBNP9788833041261
Tuotemuotosidottu
Vuosi2018

Subdimensionaalinen portti

Eelis haaveilee rakkaudesta, mutta oppii jo varhain, että se pitää tehdä salaa ja yksin. Eihän kukaan voi hänen kaltaistaan haluta. Sen opettivat jo luokkatoverit ennen murrosikää, ja tämä totuus vahvistuu jokaisen epäonnistuneen ovenraotuksen myötä. Oma kelpaamattomuus on muuttumaton asiaintila, jonka päälle tulee huomaamattaan rakentaneeksi koko identiteettinsä. Subdimensionaalinen portti kertoo tyydyttämättömästä rakkaudennälästä ja sen yllä roikkuvasta häpeästä. Fiktioksi naamioitu omaelämäkerrallinen tarina liikkuu neljällä aikatasolla. Se nivoo yhteen tilanteita, tunteita ja ihmissuhteita, etsii niiden läpi kulkevaa punaista lankaa tai opetusta - jotain, mikä antaisi tälle kaikelle merkityksen. Miksi olen tässä ja tällainen?
17,95 €
Kirjailija Kankare, Wolf
ISBNP9789527160251
Tuotemuotonidottu
Vuosi2018

Black Peider - SE

Mikä on miehellä mielessä? Black Peider - SE valottaa ikiaikaista kysymystä omalta kantiltaan. SE on sikermä sarjakuvia, joissa käsitellään miehen seksuaalisuutta ja sen moninaisuutta supersankaripainijan näkökulmasta. Kirja sisältää tuumailua painonhallinnasta, fysiikan rajallisuudesta, sankarimyyteistä, valtasuhteista, maastohiihdosta ja muusikon helvetistä. Sarjakuvia sävyttävät Petteri Tikkasen lempeän humoristiset piirrokset ja kerronnan positiivinen pohjavire. Harvemmin supersankarisarjakuvissa on käsitelty miehen elämää näin intiimisti ja vielä harvemmin vasektomiaa on paketoitu niin viihdyttävään muotoon kuin tässä kirjassa. Mukana on myös alun perin Rumba.fi -sivustolla julkaistu (viraalisti myyttisiin mittoihin yltänyt) livearvio The Hellacopters -yhtyeen keikalta. SE on todellinen lahja kaikille, joille supersankarikuvien puhdasotsainen herooinen eetos ei riitä. Älkää antako trikoiden hämätä, SE on puhdasta runoutta käärittynä sarjakuvaformaattiin.
28,95 €
Kirjailija Tikkanen, Petteri
ISBNP9789525754742
Tuotemuotosidottu
Vuosi2018

Pakanat - Yhden jumalan kaupunki

Vuosien sotimisen jälkeen Joutsi Halikko on saanut tarpeekseen. Bysantin keisarin palveluksessa hankitun omaisuuden pitäisi riittää hänen talonsa väelle rauhanomaisen elämän takuiksi, mutta jumalilla on muita suunnitelmia väsyneen soturin varalle. Halikon suvun miehenä Joutsin hartioita painaa perheensä synkkä ja verinen menneisyys, jolta ei pääse turvaan edes suurkaupungin ihmisvilinään. Kun sisällissota syöksee maailmankaupungin kaaokseen, Alli, Joutsin sotaisa sisko, saapuu kaupunkiin kuolema ja verikosto kintereillään. Vastentahtoisen Varjagin on rakkaitaan suojellakseen tartuttava vielä kerran kirveeseen.
18,95 €
Kirjailija Myllylä, Tuomas
ISBNP9789525754759
Tuotemuotonidottu
Vuosi2018
Näytetään tuotteet 1 - 10 Edellinen sivu 1 - 100 Seuraava sivu

Maksutavat
Sivukartta