Your request is being processed.
Your request is being processed.

Sarjakuvat

Kirjastoluokat

Genre

Kieli

Kansityyppi

Hinta

Kustantaja/merkki

Sulje
Sulje
|
Näytetään tuotteet 1 - 10 Edellinen sivu 1 - 100 Seuraava sivu

Kamala luonto - Sunnuntaijengi

Kamala luonto naurattaa myös isompina annoksina! Loistavaan lukupakettiin on koottu tuore kattaus sarjan sunnuntaisivuja. Koko sivun stripeissä pohditaan ystävyyttä, eläinten suhteita, omaa tilaa sekä onnellisuutta - kuten vain Kamala luonto sen osaa tehdä!
17,95 €
Kirjailija Vehniäinen, Jarkko ...
ISBNP9789511325154
Tuotemuotosidottu
Vuosi2018

Tex Willer kirjasto 44
Murhenäytelmä viidakossa

Tex Willer ja Kit Carson ratkaisevat turkisvarkauksien vyyhden, mutta päähuomio kiinnittyy Mefiston paluuseen. Flagstaffin mielisairaalasta karannut pahoista pahin silmänkääntäjä on tällä kertaa hurjempi kuin milloinkaan aiemmin. Alkuperäisteos Tex - Collezione storica a colori 44 Tragedia nella giungla.
24,95 €
Kirjailija Bonelli, Gianluigi ...
ISBNP9789523340992
Tuotemuotonidottu
Vuosi2018

Fingerpori - Kuntauudistus
Mukana SOTE

Jo muinoisina aikoina syntynyt Fingerporin pitäjä on vuosisatojen tukevassa saatossa muovautunut dynaamiseksi ja omalakiseksi palvelukeskukseksi, jonka lähinaapureita ovat mm. Mordor ja Vatikaani. Mutta nyt kaupunginjohtaja Aulis Homelius (kepu) on tiukan paikan äärellä. Fingerporin on osoitettava mahtinsa itsenäisenä peruskuntana, tai edessä on pakkoliitos Fingerturun tahi Fingerrauman kanssa. Homelius päätättää kaupunginvaltuustolla projektin, jonka yksi tulos on tämä opaskirja Fingerporiin. Ihmekaupungin historia, nykyhetki ja tulevaisuus yksissä kansissa, nyt mahtikokoisena isopokkarina! Kustannuksia säästämättä Kuntauudistukseen on koottu parisen sataa Fingerpori-strippiä, mukana myös SOTE-laajennus. Teoksesta löytyvät oleellisimmat tiedot Pertti Jarlan perustamasta Fingerporin kaupungista. Jarlan sarjakuva on kansallinen huumoriilmiö, joka hämmästyttää ja kummastuttaa yli miljoonaa suomalaista kuutena päivänä viikossa.
14,95 €
Kirjailija Jarla, Pertti
ISBNP9789522703965
Tuotemuotonidottu
Vuosi2018

Tokyo Ghoul 14

Ghoulit elävät keskuudessamme. Niitä ei erota ihmisestä. Ne metsästävät meitä... Ujo lukutoukka Ken Kaneki tulee vedetyksi mukaan ghoulien salattuun ja pelottavaan maailmaan. Puoliksi ihmisenä ja puoliksi hirviönä hän on outo tapaus kummankin osapuolen silmissä. Pelkkä selviytyminen vie ensin nuorukaisen ajatukset kokonaan. Mutta vähitellen hän alkaa etsiä suurempia tavoitteita... Mitä sinä olisit valmis syömään pysyäksesi hengissä? Tokyo Ghoul tarjoaa tuhdin annoksen kauhua, toimintaa ja eksistentiaalista ahdistusta! Ikäsuositus: 15+
7,95 €
Kirjailija Ishida, Sui
ISBNP9789521618796
Tuotemuotonidottu
Vuosi2018

Ägget

Kompisarna Lu, Maud och Brie bor på samma gård. Vad gör man med ett ensamt ägg? Det måste ju ha det varmt och tryggt och säkert något annat också. Så de går och frågar de vuxna. Och får samtidigt höra många berättelser om hur familjer kan se ut - och ändå vara precis lika mycket familjer för det. En naivt charmig bilderbok om självklart och obekymrat tar sig an en fråga som alla barn ställer, förr eller senare: hur blev jag till? I ett höghus kan djur från hela världens samsas och det är heller inget att göra ett nummer av.
23,95 €
Kirjailija Vuori, Sanna Sofia
ISBNP9789523331075
Tuotemuotosidottu
Vuosi2018

Blueberry
Chihuahua Pearl : Puolen miljoonan dollarin mies : Ruumiskirstun balladi

Uusi hieno Blueberry-kokoelma! Komea lännensarjakuva jatkuu. Suurikokoinen kokoelma sisältää kolme harvinaista Blueberry-albumia ja yli 50 sivua aiemmin suomentamatonta materiaalia.
27,95 €
Kirjailija Charlier, Jean-Michel
ISBNP9789520117375
Tuotemuotosidottu
Vuosi2018

Bois-Mauryn tornit 2 - Ëloise de Montgri

Aseistautunut rosvojoukko ryöstelee rikkaita linnoja kylväen tuhoa ja väkivaltaa. Yllättäen nälänhädän näännyttämien talonpoikien ja alustalaisten tueksi ilmestyy kesyttömän kaunis ja arvoituksellinen Éloïse de Montgri, joka vaikuttaa olevan täynnä syvää vihaa rosvolauman päällikköä kohtaan. Poikkeuksellisiin tapahtumiin osallistuu myös kiertelevä ritari Aymar de Bois-Maury, joka tarjoaa rohkeutensa ja viisautensa rosvojen kiusaaman väen palvelukseen... Bois-Mauryn Tornit on Angoulemên festivaaleilla elämäntyöstään palkinnon (Angoulemê Grand Prix 2016) saaneen Hermannin mestariteos.
22,95 €
Kirjailija Hermann,
ISBNP9789527265031
Tuotemuotosidottu
Vuosi2018

Cognac 1 - Demonien osuus

Anna-Fanely Simon, kokenut sotareportteri ja valokuvaaja, saa tehtäväkseen lehtijutun Cognacin alueen pääelinkeinosta. Itse samalla seudulla kasvaneena hän toivoo kohtaavansa lapsuudenystävänsä Alicen. Tämä on kuitenkin kuollut, ja eräät yksityiskohdat hänen kuolemansa olosuhteissa saavat journalistin kyseenalaistamaan virallisen version tapahtumainkulusta.
22,95 €
Kirjailija Corbeyran, Éric ...
ISBNP9789525754636
Tuotemuotosidottu
Vuosi2018

Siegfried 3 - Jumalten iltahämärä

Siegfried on kauniisti kuvitettu kolmiosainen sarja, joka on saanut innoituksensa Richard Wagnerin oopperasta Nibelungin sormus. Tarina perustuu useisiin eri myytteihin ja jumaltaruihin, mm. skandinaaviseen Eddaan. Tuloksena on kiehtova ja eeppinen sarjakuva jumalista, jättiläisistä ja ihmisistä. Tarinan päättävässä kolmannessa osassa nuori Siegfried kohtaa suuren lohikäärme Fafnirin, Reininkullan vartijan.
28,95 €
Kirjailija Alice, Alex
ISBNP9789525754537
Tuotemuotosidottu
Vuosi2018

Lyhenevä kesä 2
Riemua ja rähinää Riemua ja rähinää

Anteron, Annikin ja Jaakon kesäiset seikkailut vievät lukijansa noin vuoteen 1970 ja kylään, joka sijaitsee jossain Suomen pohjoisissa tai läntisissä maakunnissa. Kukaan ei ennätä kieltää, kun kolmikko karkaa tutkimusmatkoille järvelle, lehmihakaan tai villiksi viidakoksi muuttuvaan metsään, jossa kannibaalit ja makkaransyöjäkasvit vaanivat. Vanhempien ymmärrys joutuu koetukselle ja Annikin isosiskon huumorintajun rajat tulevat monta kertaa vastaan. Hankilögallerian täydentää Anteron kiharapäinen mielikuvituskamu, joka pudottelee punnittuja viisauksia kitaransa säestyksellä. Lyhenevä kesä sopii niin lasten kuin aikuistenkin luettavaksi vuodenajasta riippumatta. Pauli Kallio on Suomen ainoa päätoiminen sarjakuvakäsikirjoittaja. Reetta Niemensivu tunnetaan myös lastenkirjojen kuvittajana. Kummankin työ Lyhenevän kesän parissa perustuu vankkaan ja omakohtaiseen kokemukseen lapsena olemisesta.
17,95 €
Kirjailija Kallio, Pauli
ISBNP9789527160206
Tuotemuotosidottu
Vuosi2018
Näytetään tuotteet 1 - 10 Edellinen sivu 1 - 100 Seuraava sivu

Maksutavat
Sivukartta