Your request is being processed.
Your request is being processed.

CD-äänikirjat

Genre

Kieli

Kansityyppi

Hinta

Kustantaja/merkki

Sulje
Sulje
|
Näytetään tuotteet 1 - 10 Edellinen sivu 1 - 100 Seuraava sivu

Seikkailujen eskari kuvataulut

74,20 €
Kirjailija Lumme, Johanna
ISBNP9789511312215
Tuotemuotomuu
Vuosi2017

Seikkailujen eskari laulut (cd)

56,95 €
ISBNP9789511309529
Tuotemuotomuu

Puupiä pärähtellöö (cd) Savonmurteisia
Savonmurteisia pakinoita

Kun puusta puhutaan, niin se vasta on poekoo, että immeesen piävärkki kaekkeen parraemmassa tappaaksessa on tehty umpikierosta kelohongasta. Puinen polla ee uppoo helepolla vetteen, elikkä puupiällä ee oo hukkumisvuaroo. Immeeset kilipaeloo, elikkä juoksoo toenen toesesa eellä taekka jälessä. Kun kiliparata sattuu mänemään vetisellä suolla, missä on pitkospuut, niin säehkysiärinen vaahtihirmu suattaa polokasta jumpojuoksijan suon silimään, elikkä hetteeseen. Vuan aata armias, jos jumpolla on puupiä, niin veekko poksahtaa niin kun korkki pinnalle ja naaroo hekottelloo. Voe tokkiisa, kyllä on heleppoo olla kylähullu umpikiero honkapiä. Hulluuven piähän voep tehä, mitteepä millonnii piähän leemahtaa. Kun leemahtaa, niin leemaaksen jäläkeen paakahtaa. Jos likellä leemahtaa, niin paakaas on paakaasten paakaas. Lopuks sanon! Jos ja kun ja varmasti riijellään, niin riijellään sovinnossa. Kuunnellaan mittee toenen huasteloo. Liekkö kukkaan meestä kaekissa asioessa oekeessa. Minä oon monasti viärässä, kun oon savolaenen viäräleoka. Jos immeesellä on äkkiviärä leoka, niin voepko semmoselta oottoo suoroo puhetta? Kun savolaenen huastaa, niin silloen on kuuntelijalla vastuu. Kun ollaan vuorottaen oekeessa ja viärässä, niin ollaan niin reelusti, että toenen äkkee, että asia on, taekka ee oo. Puretaan kuormat muahan kun puhellaan ja otetaan toesen kuormasta kivet poekkeen. Jaettu ilo on parraen ilo. Toivon äänikirjan kuuntelijoille mukavia kuunteluhetkiä! Valde Aho
39,95 €
Kirjailija Aho, Valde
ISBNP9789526856155
Tuotemuotocd
Vuosi2017

Minä, kaupunginjohtaja (cd) Kontiolasta
Kontiolasta kajahtaa

Kyllä kaupunginjohtaja hoitaa! Yleisradion räävittömän hauskasta kuunnelmasarjasta Kontiolasta kajahtaa tutulla kaupunginjohtajalla on jälleen asiaa kurittomille kuntalaisille - ja vähän muillekin! Äänikirjan lukijana on myös alkuperäisestä kuunnelmasarjasta tuttu Ville Myllyrinne. Reima Johansson on kaupunginjohtajana omaa luokkaansa. Erityisesti hänen kykynsä pöyristyttää, nöyristyttää ja tuhlata kaupungin rahoja on ilmiömäinen. Reiman pyyteettömänä pyrkimyksenä on kuitenkin tehdä kotikaupungistaan parempi paikka elää - ainakin hänelle itselleen - ja siinä sivussa luotsata Kontiola maailmankartalle. Vaivojaan säästelemättä Reima tarttuu havaitsemiinsa epäkohtiin ja rustaa kirjeitä parhaassa myllykirjehengessä eri alojen vaikuttajille aina Vladimir Putinista ja Lionel Messistä kaupungin pysäköinninvalvojiin. Sillä onhan kerrassaan kohtuutonta, että kaupunginjohtajaa sakotetaan hänen yrittäessään hoitaa asianmukaisesti ja kustannustehokkaasti virkatehtäviään! Kotkalaisen Jari Järvelän käsikirjoittamaa Kontiolasta kajahtaa -kuunnelmaa on esitetty Yleisradion Pikkujuttu-sarjassa kaksi tuotantokautta, ja se on kerännyt viikoittain noin 400 000 kuulijaa.
42,95 €
Kirjailija Järvelä, Jari
ISBNP9789513196783
Tuotemuotocd
Vuosi2017

Miina ja Manu CD-Satuaarteet 31
Pajassa : Seikkailu enon veneellä

Satuaarteet 31 johdattaa lukijan kuvakirjojen ja ääninäyteltyjen satujen mukana tutustumaan sepän työhön ja jännittävään veneretkeen. Pakkaus sisältää CD-levyn ja kaksi kirjaa. Pajassa -kirjassa Miina, Manu ja Heikki Hiiri testaavat uutta kärryään mäessä. Hurja mäenlasku päättyy kuperkeikkoihin ja ajopelin akseli vaurioituu. Nokkela harakka todistaa tapauksen ja neuvoo paikallisen sepän luokse. Sepän paja osoittautuu jännittäväksi paikaksi, josta löytyy alasin, ahjo ja vaikka mitä! Seikkailu enon veneellä -kirjassa ystävämme tekevät veneretken. Innokkaat matkustajat joutuvat kiperään pulmaan, kun Sulo-eno tippuu veneestä. Neuvokkaiden lasten ansiosta tilanteesta selviydytään ja seurue suuntaa lähisaarelle kuivattelemaan. Mutta mitä tapahtuu, kun lapset löytävät saarelta oikean merirosvolaivan?
12,95 €
Kirjailija Koivisto, Jari
ISBNP9789518669077
Tuotemuotomuu
Vuosi2017

Tuhattaituri 3-4 pelipaketti

Pelipaketti sisältää yli 70 erilaista matemaattista peliä. Pelejä voi pelata yksin, pareittain tai ryhmissä. Pelit ovat monipuolisia ja vaihtelevia sekä sisällöiltään että pelityypeiltään. Osaa peleistä pelataan pelkillä korteilla, mutta osassa käytetään myös pelilautaa tai matemaattisia välineitä. Pelipakettiin kuuluu 20 erilaista korttipakkaa, 2 kaksipuolista pelilautaa sekä peliohjeet. Korttipakkoja ja pelilautoja on mukana tuplasti.
71,90 €
ISBNP9789511309093
Tuotemuotomuu

Murhakuja (mp3-cd)

Harrastajanäyttelijä Lars Kuivanen löydetään surmattuna sorakuopalta. Kuivasen rooli pappina työväenteatterin esityksessä on herättänyt huomiota, sillä näytelmän huhutaan sisältävän jumalanpilkkaa. Kuolema selitetään pirtuporukoiden aiheuttamaksi, mutta Otso Kekki jatkaa omia tutkimuksiaan. Poliittinen ilmapiiri Suomessa kiristyy päivä päivältä. Lapuan liike aktivoituu, kyydityksistä huhutaan. Työmaaterrori ja keskinäiset kiusanteot ovat arkipäivää. Tulenarassa tilanteessa ammattiyhdistysaktiivi Ismo ja valkoisen perheen kasvatti Silja jatkavat salaisia tapaamisiaan. Eräänä yönä Ismo haetaan väkisin kodistaan. Murhakuja jatkaa Mustamäestä ja Häränsilmästä tuttujen hahmojen tarinaa 1930-luvun Lahdessa.
44,95 €
Kirjailija Sandberg, Timo
ISBNP9789512362639
Tuotemuotocd
Vuosi2017

Katajamäki kahden vaiheilla (mp3-cd)

Katajamäkeläisiä puhuttaa vastaperustettu vanhusten palvelutalo, Mansikkapaikka. Johtaja Jyrki Salmelaisesta ollaan montaa mieltä. Myös palvelutalon marokkolainen lääkäri Ali Hamra jakaa katajamäkeläiset kahteen leiriin. Voiko vierasmaalaiseen olleenkaan luottaa...? Kun Jyrki Salmelaisen käly, Ainu Harjula, aloittaa koulun uutena opettajana, kyläläisten huomio saa uuden kohteen. Kyläkaupan kahvinurkkauksessa lyödään vetoa, kuka Katajamäen komeista uroksista valloittaa sievän opettajan itselleen. Tässä pelissä jollakulla saattaa olla jokerikortti! 11. osa lukijoiden rakastamassa romaanisarjassa - tuttu näky Mitä Suomi lukee -listalla!
44,95 €
ISBNP9789512362615
Tuotemuotocd
Vuosi2017

Geoetsivät autiolla saarella (mp3-cd)

Geoetsivät yrittävät selvittää lähiseudun kesämökkimurtoja, mutta ratkaisevaa johtolankaa ei tunnu löytyvän. Samaan aikaan Raparperin luokka kerää rahaa luokkaretkeen. Neuvokkaat oppilaat pysäyttävät myymälävarkaan, mutta siihenkin isän pitää nolosti sekaantua. Aivan kuin maraton- ja punajuurimehuvillityksessä ei olisi tarpeeksi kestämistä. Geokätköily vie etsivät lopulta yöretkelle Luodon saareen, missä he joutuvat todelliseen pulaan. Luvassa on kunnon kesälomaseikkailu! Palkitun sarjan neljäs osa vie Geoetsivät taas kiperien arvoitusten äärelle - tällä kertaa äänikirjana.
34,95 €
Kirjailija Hulkko, Johanna
ISBNP9789512362653
Tuotemuotocd
Vuosi2017

Supermarsu saa kilpailijan (cd)

Kuka on todellinen sankari, Supermarsu vai Superkäärme? Jättiläismarsu antaa Emilialle hälytysrannekkeen, sillä supermarsutehtäviä pukkaa aina vain enemmän! Emiliaa ei kiire haittaa, sillä Supermarsuna olo on parasta mitä hän tietää. Koulussa kaikki ovat innoissaan: juhlasaliin tulee esiintymään palvottu superteinipoppari Edwin. Ainoastaan Rasva-Antero mököttää kateellisena. Keikan jälkeen ihana Edwin jututtaa oppilaita ja kysyy, onko heillä erityistaitoja. Emilia ja kaverit väittävät innoissaan osaavansa vaikka mitä, sähkökitaran soitosta autolla ajoon. Mutta apua! Kaikkien yllätykseksi Edwin aikoo tulla parin viikon päästä koululla pidettävään Suomi sata vuotta -gaalaan, ja haluaa siellä nähdä kunkin erityistaidot. Ehtivätkö koululaiset kehittää taitojaan riittävästi? Samaan aikaan Emilian taivaalle kerääntyy pilviä: salaperäinen Superkäärme ottaa kunnian kaikista Supermarsun sankaritöistä ja antaa haastatteluja. Kuka kumma on salaperäinen Superkäärme, ja miksi hän huijaa? Emilian tekisi jo mieli paljastaa totuus, vaikka supermarsuudesta kertominen on ankarasti kielletty. Pystyykö hän hillitsemään itsensä ja pitämään salaisuuden?
29,95 €
Kirjailija Noronen, Paula
ISBNP9789513194802
Tuotemuotocd
Vuosi2017
Näytetään tuotteet 1 - 10 Edellinen sivu 1 - 100 Seuraava sivu

Maksutavat
Sivukartta