Your request is being processed.
Your request is being processed.

Lasten- ja nuortenkirjat

Kirjastoluokat

Genre

Kieli

Kansityyppi

Hinta

Kustantaja/merkki

Sulje
Sulje
|
Näytetään tuotteet 1 - 10 Edellinen sivu 1 - 100 Seuraava sivu

Nukkumaan!

Pienokaisen nukkumaanmeno on lapsiperheiden tärkeä, jokapäiväinen tapahtuma, johon liittyy paljon läheisyyttä, mukavia hetkiä ja tuttuja rutiineja. Jokaisella lapsella on omat tärkeät toimensa ennen nukkumaanmenoa - ja myös omat metkunsa. Ihastuttavan ja humoristisen kirjan parissa perheen pienimmät voivat turvallisesti käydä läpi tutut iltarutiinit ja valmistautua makoisaan uneen. Nukkumaan!
12,95 €
Kirjailija Patricelli, Leslie
ISBNP9789522889492
Tuotemuotopahvisivuinen
Vuosi2018

Kukkuluuruu, Puppe

Läppiä ja ääniä - näistä pikkuväki riemastuu! Missä kaikki kaverit piileskelevät? Puppe ja ystävät pitävät kukkuluuruu-leikistä. Pahviläppien taakse kätkeytyvien yllätysten lisäksi lapsi tutustuu viiteen erilaiseen ääneen.
12,95 €
Kirjailija Hill, Eric
ISBNP9789511276470
Tuotemuotopahvisivuinen
Vuosi2018

Paloauto
Äänekäs kurkistelukirja

Avaa luukut ja kuuntele, kuinka äänekkäät hälytysajoneuvot työskentelevät tässä valon aktivoimassa äänikirjassa.  Kirjan leikkien kautta lapsi omaksuu kirjojen käytön  Kurkisteluleikki antaa palkitsevia kokemuksia aktiivisuudesta  Ääneen luettu teksti edistää kielellisten taitojen kehittymistä
17,95 €
Kirjailija Kindersley, Dorling
ISBNP9789522561558
Tuotemuotosidottu
Vuosi2018

Tim ja Tom
Villa Virkistyksen arvoitus : Vihreä ihmeaine : Kumia kantapäissä

Timin ja Tomin parhaat seikkailut taas saatavina. Yksityisetsivät Tim ja Tom ovat eurooppalaisen seikkailusarjakuvan pitkäikäisimpiä hahmoja. Vuonna 2018 sarja täyttää peräti 80 vuotta! Kaverusten seikkailut ovat täynnä vauhtia, mielikuvituksellisia keksintöjä ja ovelia käänteitä. Tähän komeaan Non Stop -kirjaan on koottu kolme ikimuistoista tarinaa, joista klassinen "Kumia kantapäissä" on sarjan tunnetuimpia.
29,95 €
Kirjailija Rosy, Maurice
ISBNP9789511326625
Tuotemuotosidottu
Vuosi2018

Tom Gates Mestarioppilas
Perhe, ystävät ja karvaiset otukset

Menestyssarja on käännetty yli 30 kielelle ja se on myynyt pelkästään englannissa jo yli 600 000 kirjaa! Lapsille, joita perinteiset tekstikirjat eivät kiinnosta! Tom Gates on selitysten mestari, taitava piirustelija, pilapiirtäjä ja kirjoittaja - sekä ainakin äreän opettajansa herra Fullermanin mielestä - "varsinainen riesa". Tomin mahtavasta töherrysten ja raapustusten täyttämästä päiväkirjasta löytyy rutkasti hassuja ja sekopäisiä juttuja, jotka saavat lukijan voihkimaan naurusta. Varoitus! Älä yritä lukea tätä yleisellä paikalla. Joudut nauramaan ääneen!
17,95 €
Kirjailija Pichon, Liz
ISBNP9789523217256
Tuotemuotosidottu
Vuosi2018

Minä olen sykkyrämyyrä!

Minä olen Sykkyrämyyrä! on kertomus pienen pienistä, itsensä etsimisestä ja ystävyydestä, pieruhuumoria unohtamatta. "Oi voi. Mietin vain millainen minä olen. Olen niin ujo ja pelkään, vaikka haluaisin olla rohkea." Pieni Sykkyrämyyrä istuu joen törmällä ja pohtii omaa olemassaoloaan. Alakuloiseen mietiskelyyn ei kuitenkaan jää aikaa, sillä hänen kenkänsä vohkitaan suoraan jaloista! Kadonneet kengät käynnistävät seikkailun, joka vie kadonneiden kaulahuivien, Tirulirujen ja jättimäisen Toukan luo. Kuinka Sykkyrämyyrä, Kärkäskäs ja muu etsintäpartio voi pelastaa pulaan joutuneen Toukan ennen syyspakkasten kylmettävää kosketusta? Tämä värikäs, mielikuvituksekas ja maalauksellinen lastenkirja on Ilona Partasen esikoisteos.
20,95 €
Kirjailija Partanen, Ilona
ISBNP9789524833684
Tuotemuotosidottu
Vuosi2018

Jumping 1

Hevosia ja ihmissuhteita! Mitä seuraa, kun ihmisarkuudesta kärsivä tyttö kohtaa ratsuhevosen, joka ei suostu ratsastettavaksi? Ran on lapsesta asti ollut luonteeltaan vetäytyvä. Epäonnistuttuaan yliopiston pääsykokeissa hän vetäytyy huoneeseensa ja alkaa vältellä ihmisiä. Sinnikäs ystävä saa kuitenkin suostuteltua Ranin kämppäkaverikseen kauas Tokiosta, pohjoiseen Aomoriin. Uuden elämän aloittaminen ei ole helppoa, mutta Ran löytää yliopiston ratsastuskerhosta nelijalkaisen ystävän, jonka kanssa ei tarvitse ujostella. Myös huolehtivainen kerhotoveri vetää tyttöä puoleensa "Jumping" on lämmin ja realistinen kasvutarina. Asahi Tsutsui on kokenut sarjakuvantekijä, jonka teoksia ilmestyy nyt ensimmäistä kertaa suomeksi.
6,95 €
Kirjailija Tsutsui, Asahi
ISBNP9789521620461
Tuotemuotonidottu
Vuosi2018

Lasten suuri askartelukirja
175 hauskaa projektia - luo, rakenna, suunnittele, tutki ja anna lahjaksi

175 projektia kaikenikäisille lapsille - luo, rakenna, suunnittele, tutki ja anna lahjaksi! Astu askartelun ihmeelliseen maailmaan, jossa odottaa 175 koko perheelle suunnattua projektia ja aktiviteettia. Tämä kirja on tulvillaan nokkelia ideoita ja yksityiskohtaisia ohjeita käsin tehtyihin leluihin, helppoihin kokeisiin, näppäriin peleihin, sydämellisiin lahjoihin ja paljon muuhun. Teos on todellinen aarreaitta, joka tarjoaa hauskaa puuhaa kaikenikäisille lapsille. Tee simpukoista herttaisia eläimiä, suunnittele kaulaketjuja ja muita koruja, kokoa soittimia, tallenna lomamuistot leikekirjaan, rakenna minikokoinen autokorjaamo tai kirjo perhepotretti ristipistoilla - ovatpa lapsesi kiinnostuneita mistä tahansa, tästä kirjasta saat loputonta innoitusta kirvoittamaan heidän mielikuvitustaan. Muita projekteja ovat muun muassa: piippurassieläimet * puiset leluveneet * origamisorminuket * käsin piirretyt pehmolelut * ilmastointiteipistä tehdyt lompakot ja avaimenperät * lumihiutalepallot kaupunkinäkymillä * haitarilaatikot * huopakukkapinnit * teese-itse-nukketeatteri * kehystetty postimerkkitaide * helmikorut * paperimassaraketit * pom-pom-pöllöt, -puput ja -mehiläiset * paperiset onnentaitokset * maissinlehtinuket * jättimäiset suolakiteet, maissitärkkelysjuoksuhiekka ja muut tiedeprojektit * ainutlaatuiset lahjat opettajille, isovanhemmille ja ystäville. Monet näistä projekteista syntyvät perustarvikkeista sekä kierrätetyistä kotitalousmateriaaleista. Tarkat ohjeet, hyödylliset vinkit ja jäljennettävät mallineet takaavat, että kirjasta riittää iloa pitkäksi aikaa koko perheelle.
36,95 €
Kirjailija Stewart, Martha
ISBNP9789523217157
Tuotemuotosidottu
Vuosi2018

En lycklig dag

Jan-Magnus är lite mittemellan. Inte för stor, inte för liten, ganska stark men också svag, snabb men ofta långsam. En lycklig dag handlar om Jan-Magnus, en kanin, en farfar och en skola. Och vad är speciellt med det då undrar du kanske? Det upptäcker du när du läser. Och boken handlar om flickan Yasmin, som egentligen är den som har kaninen, men hur det hela hänger ihop får du veta lite längre fram. Boken handlar inte om kärlek. Eller nästan inte alls om kärlek. Eller kanske ändå lite. Och så får du läsa om dagen då farbror Bahrams butik är stängd, på grund av jubel och glädje, faktiskt. I bussen på väg till skolan möter Jan-Magnus en flicka med en vit kanin. Det är början på en händelserik dag om Yasmin som förlorar och får tillbaka sin kanin, och om en pappa som återförenas med sin familj. Faror lurar på både människor och djur i Asger Albjergs bok En lycklig dag som är skriven i en munter ton. EN LYCKLIG DAG är en snäll bok som innehåller överraskningar och konflikter. Här finns spänning, lite kärlek och förtjusning just i lagom utsträckning. Boken lämpar sin för barn i åldern 6-10 år.
26,95 €
Kirjailija Albjerg, Asger
ISBNP9789527224007
Tuotemuotosidottu
Vuosi2018

Ykköne
Ykköne - tehtäis kerranki numero!

Tehtäis kerranki numero! Kaikkien rakastaman Heli Laaksosen vallaton numerorunokirja mummuil ja mukulil, pappoil ja poikasil, parillisil ja parittomil. Runoilija Heli Laaksosen ja kuvittaja Anne Vaskon käsissä aina yhtä asialliset lukusanatkin ovat täynnä hulluja ajatuksia ja suuria tunteita. Ysi on myrtynyt kympin perässä kipittäjä, kuutonen taas entinen etana, joka treenasi kuntosalilla sikspäkin. Ja näin laulaa muuan rakastunut hirvi: Me ollan kaks hirve, samas metäs, olet nii lähel, et näen sun polves, niit o neljä, yht mont ko mullaki, ei voi olla sattuma! Ykköne jatkaa Finlandia junior -palkintoehdokkaana olleen Aapine-kirjan (Otava, 2013) jalanjäljissä, mutta tällä kertaa mennään viisikosta kuusikkoon ja maailman seitsemänteen ihmeeseen. Mukana on "matemaattissi tehtävi" ja nokkelia numeroselityksiä sekä täysin uudenlainen kertomataulu, joka yllättää paatuneenkin matemaatikon. Numerokammoisenkaan ei tarvitse olla huolissaan, sillä runot ovat täynnä oivaltavia sanaleikkejä ja taiten tehtyjä rytmejä. Lounaismurre kuuluu ja näkyy - mut ei haittaa!
19,95 €
Kirjailija Laaksonen, Heli
ISBNP9789510430590
Tuotemuotosidottu
Vuosi2018
Näytetään tuotteet 1 - 10 Edellinen sivu 1 - 100 Seuraava sivu

Maksutavat
Sivukartta