Your request is being processed.
Your request is being processed.

Lapsille

Kirjastoluokat

Genre

Kieli

Kansityyppi

Hinta

Kustantaja/merkki

Sulje
Sulje
|
Näytetään tuotteet 1 - 10 Edellinen sivu 1 - 100 Seuraava sivu

Paljon onnea, toivoo Pipsa!

Soiva kirja, mukana hohtavat kynttilät! Kirja soittaa onnittelulaulua ja lukija voi itse puhaltaa kynttilät sammuksiin. Pipsan äiti juhlii syntymäpäiväänsä. Pipsa, Jyri ja Isä Possu aikovat viedä hänelle syntymäpäiväkakun ja laulaa onnittelulaulun. Ikäsuositus: 3+
18,95 €
ISBNP9789511319030
Tuotemuotopahvisivuinen
Vuosi2018

Eppu tulee taloon

Hevoshullun Elsan suurin haave on toteutunut: hän on saanut ikioman ponin! Mutta onko ponin omistaminen sittenkään ihan sellaista kuin hän kuvitteli? Todellisuus on usein toisenlaista kuin haaveet. Varsinkin kun oma unelmaponi osoittautuu sellaiseksi itsepäiseksi rasavilliksi kuin Eppu! Epun hulvattomat edesottamukset aiheuttavat Elsalle paljon työtä ja koko perheelle pohdittavaa. Vähitellen villikkoponi myös valloittaa sydämiä - mutta antaako äiti kuitenkaan Epun jäädä uuteen kotiinsa?
12,95 €
Kirjailija Hallberg, Linn
ISBNP9789513164966
Tuotemuotosidottu
Vuosi2017

Hur gick det sen?

21,95 €
Kirjailija Jansson, Tove
ISBNP9789523330924
Tuotemuotosidottu
Vuosi2017

Hotellin arvoitus

Kaupunginhotellin asiakkailta katoaa mittaamattoman arvokas kiinalainen omenaspanieli. Koiran omistavat herra ja rouva Viikari, jotka Silva-tyttärineen ovat tulleet Vallilan pikkukaupunkiin joulunviettoon. Hotellinjohtaja Ronny Hazelwood on epätoivoinen, mutta onneksi etsiväkaverukset Lasse ja Maija sattuvat paikalle. Tapaus osoittautuu yllättävän monimutkaiseksi, mutta Lassea ja Maijaa ei niin vain huijata. Terävien hoksottimiensa ja tietokoneen avulla he löytävät kuin löytävätkin todellisen syyllisen.
17,95 €
Kirjailija Widmark, Martin
ISBNP9789513174064
Tuotemuotosidottu
Vuosi2017

Muumion arvoitus

Supersuositun lasten dekkarisarjan viides osa nyt uudistettuna nelivärilaitoksena! Vallilan museossa tapahtuu kummia. Voiko olla mahdollista, että kolmetuhatta vuotta vanha egyptiläinen muumio on herännyt eloon? Museon vahtimestari väittää nähneensä muumion kuljeskelevan ympäriinsä, ja kun poliisit saapuvat paikalle, arvokas taulukin on kadonnut Lasse-Maijan etsivätoimisto on helppolukuinen ja jännittävä, ihan oikea dekkarisarja lapsille. Sarja ilmestyy nykyisin värikuvitettuna, ja myös alkupään kirjat on uudistettu neliväriseen asuun. Lue kaikki osat! Timanttien arvoitus (uusi, värikuvitettu laitos) Hotellin arvoitus (uusi, värikuvitettu laitos) Sirkuksen arvoitus (uusi, värikuvitettu laitos) Kahvilan arvoitus (uusi, värikuvitettu laitos) Muumion arvoitus (uusi, värikuvitettu laitos) Kullan arvoitus Elokuvateatterin arvoitus (uusi, värikuvitettu laitos) Sanomalehden arvoitus Junan arvoitus Koulun arvoitus Sahramin arvoitus Eläinpuodin arvoitus Syntymäpäivän arvoitus Uimahallin arvoitus Palokunnan arvoitus Polkupyörän arvoitus
17,95 €
Kirjailija Widmark, Martin
ISBNP9789513189150
Tuotemuotosidottu
Vuosi2017

Taika-akatemia
Tulinoita

Taika-akatemiaan hyväksytään vain lapset ja nuoret, joilla on taikavoimia. Kolme ystävystä pääsee vaarallisen arvoituksen jäljille. On vaikea sopeutua kouluun, joka on täynnä erikoisia huoneita, ansoja ja ihmeellisiä olentoja, mutta onneksi ystävykset Miranda, Orville ja Emmi voivat turvautua toisiinsa. Silloin ei haittaa, että lohikäärmeetkin käyvät koulua ja vessassa lymyää demoneja. Taika-akatemiassa riittää hämmästeltävää. Miksi vaatteiden alla täytyy aina pitää uimapukua? Kuinka kirjastoon pääsee? Entä mitä professori Badwedyrille on oikein tapahtunut? Yhdessä nuoren opettajansa Maldan kanssa, joka on entinen demoniprinsessa, ystävykset yrittävät ratkaista arvoituksen, mutta se osoittautuu vaarallisemmaksi kuin kukaan olisi osannut kuvitella. Kirjan upea kuvitus on kirjailija Peter Bergtingin käsialaa. UUSI MYYNTIMENESTYSKIRJASARJA ALKAA!
28,95 €
Kirjailija Bergting, Peter
ISBNP9789523214491
Tuotemuotosidottu
Vuosi2017

Kysy ja kurkista!
ihminen

Usbornen laadukkaan luukkukirjasarjan uusin suomenkielinen kirja! Minne lääkärit menevät, kun he sairastuvat? Onko sydämemme sydämenmuotoinen? Mistä ajatukset tulevat? Miksi jotkut käyttävät silmälaseja? Kysy ja kurkista! Ihminen on Usbornen laadukkaan luukkukirjasarjan uusin suomenkielinen kirja. Iloisesti ja havainnollisesti kuvitetussa kirjassa vastataan ihmiskehoa koskeviin kysymyksiin, jotka askarruttavat usein lasten mieltä. Hauskan luukkurakenteen ansiosta 14 sivuun mahtuu uskomaton määrä tietoa. Luukkujen alle kurkistamalla selviää, mitä, miksi, milloin ja kuinka kehossa mitäkin tapahtuu. Laajojen ja yleistajuisten kysymysten ansiosta kirja soveltuu myös perheen pienimmille noin 3-vuotiaasta alkaen. Lue myös: Kysy ja kurkista! Tenavien tietopankki Lasten luukkukartasto: Kurkista maailmaan! Roskat pois! Kurkista ja kierrätä Kurkista avaruuteen
27,95 €
Kirjailija Daynes, Katie
ISBNP9789513181963
Tuotemuotosidottu
Vuosi2017

Kissa katoaa

Taikuri on hukassa. Avustaja Kani on hädissään, kun taikurin esityksen pitäisi alkaa ihan kohta. Onneksi Filippa, Aasi Antero ja Kissa Nokonen sattuvat paikalle ja auttavat Kania esityksessä ja mysteerin selvittämisessä. Kesken kaiken myös Kissa Nokonen katoaa. Löytyykö Taikuri, Kissa Nokonen ja mitä tapahtuu Kanille? Kissa katoaa jatkaa Piano karkaa -kirjan Filippan ja Kumppaneiden seikkailuja. Juha Virran hullunkurinen teksti ja Marika Maijalan taianomainen kuvitusmaailma luovat yhdessä seikkailun, jota haluavat niin lapset kuin aikuiset lukea yhä uudelleen. Piano karkaa -kirja on jo löytänyt tiensä monien lapsien sydämiin niin Suomessa kuin Ruotsissa ja Koreassakin. Piano karkaa -kirja on palkittu kuvituksestaan ja ulkoasustaan Kultahuipulta Vuoden huiput 2015 -kilpailussa ja se valittiin Suomen kirjataiteen komitean kauneimpien kirjojen kokoelmaan. Piano karkaa sai ainoana suomalaisena lastenkirjana kansainvälisen White Ravens 2016 -tunnuksen.
25,95 €
Kirjailija Virta, Juha
ISBNP9789527105047
Tuotemuotosidottu
Vuosi2017

De yngstas Bibel : tidlösa berättelser ur Bibeln

De yngstas Bibel är en klassiker bland barnbiblar i Sverige -- den första utgåvan av Karyn Henleys 95 återberättade bibeltexter i Ulla-Stina Rasks översättning kom 1990, och den här, med reviderade illustrationer, har tryckts om flera gånger.

Texterna är mycket korta och tänkta för både högläsning och för den som just har börjat läsa själv. 48 av berättelserna är hämtade ur Gamla testamentet, 47 ur Nya testamentet. Längst bak finns en ordlista med förklaringar.

30,95 €
Kirjailija Henley, Karyn
ISBNP9789152636794
Tuotemuotosidottu
Vuosi2017

Minecraft
Opaskirja tutkimusretkille

Kirjassa esitellään Minecraftin maastotyypit ja viholliset sekä annetaan hyödyllisiä ohjeita ja vinkkejä pelissä pärjäämiseen pelin alusta lähtien. Nelivärikuvitus.   Minecraft-aloittelijalle sopiva havainnollinen opaskirja.
17,95 €
ISBNP9789523340329
TuotemuotoEi tiedossa
Vuosi2017
Näytetään tuotteet 1 - 10 Edellinen sivu 1 - 100 Seuraava sivu

Maksutavat
Sivukartta
-->