Your request is being processed.
Your request is being processed.

Lapsille

Kirjastoluokat

Genre

Kieli

Kansityyppi

Hinta

Kustantaja/merkki

Sulje
Sulje
|
Näytetään tuotteet 1 - 10 Edellinen sivu 1 - 100 Seuraava sivu

När vi blev vuxna

Minna Lindeberg har för första gången skrivit en kapitelbok för 10-14-åringar. Jenny Lucander har illustrerat den i svartvitt. "Jag är trött på att vara barn. Jag hatar när andra bestämmer över mig. Eller när dom inte tror på mig." Nadja Nubb är tolv år och Carolus Savander tretton. De är bästa vänner och från samma höghus i Helsingfors. Det är sommarlov och svettigt. Nadja bor nästan hos Carolus, med hans schäferhund Chefen och syster Joanna som är arton år och dum i huvet, men som har världens snyggaste pojkvän. Carolus pappa är så gammal att Arn Gummerus hotar att hämta Carolus till sitt barnhem. Men Nadja har en plan: de ska grunda sin egen djurpark, för djur som ingen vill ha. Och de ska bli vuxna - ingen tvingar vuxna att göra sånt de inte vill. Det är mycket roligt och absurt: När man står inför puberteten är vardagen tillskruvad och vuxenvärlden svårtolkad. Maktlösheten är stor men påhittigheten och vänskapen alltid större. Det kommer flera böcker i serien.
23,95 €
Kirjailija Lindeberg, Minna
ISBNP9789523331334
Tuotemuotosidottu
Vuosi2018

Kaikenlaisia asioita!

Suuri kirja pieniin käsiin! Katsele ja tutki kuvia sekä tutustu sanoihin monista aihepiireistä. Tuttuja kuvia on hauska etsiä aina uudelleen ja uudelleen, ja ajanvietettä riittää pitkäksi aikaa.
20,95 €
ISBNP9789523082342
Tuotemuotosidottu
Vuosi2018

Iltakertomuksia

Helppotajuinen teksti ja taitava kuvitus koskettavat sydäntä ja saavat mielikuvituksen laukkaamaan. Näihin Raamatun kertomuksiin palataan yhä uudelleen, ilta illan jälkeen. Ja mikä onkaan mukavampaa kuin kuulla ja katsella päivän päätteeksi jännittäviä tarinoita lempikirjasta yhdessä isän tai äidin kanssa?
19,95 €
Kirjailija Carroll, Vanessa
ISBNP9789524759106
Tuotemuotosidottu
Vuosi2018

Nukkumaan!

Pienokaisen nukkumaanmeno on lapsiperheiden tärkeä, jokapäiväinen tapahtuma, johon liittyy paljon läheisyyttä, mukavia hetkiä ja tuttuja rutiineja. Jokaisella lapsella on omat tärkeät toimensa ennen nukkumaanmenoa - ja myös omat metkunsa. Ihastuttavan ja humoristisen kirjan parissa perheen pienimmät voivat turvallisesti käydä läpi tutut iltarutiinit ja valmistautua makoisaan uneen. Nukkumaan!
12,95 €
Kirjailija Patricelli, Leslie
ISBNP9789522889492
Tuotemuotopahvisivuinen
Vuosi2018

Lotta Levoton ja konnakohellus

"On tapahtunut ihan huippujuttu: meidän 5b-luokkamme on voittanut erään kilpailun! Saamme maalata rakennustyömaan aitaan uhanalaisia eläimiä. On tosi tärkeää pelastaa eläimiä, jotka ovat vaarassa. Eihän kukaan halua, että pandat ja Tasmanian tuholaiset ja muut häviävät maailmasta. Minä aion maalata kilpikonnan, koska meillä on kotonakin sellainen. Nimittäin Heesters. Se on kyllä jo ikivanha ja vähän tylsä, mutta en minä missään nimessä tahdo, että se kuolee sukupuuttoon! Onneksi minä ja Pippuri olemme superhyviä eläintenpelastajia." Maailmalla supersuositun Lotta Levoton -sarjan kolmas osa tarjoaa hulvattomia hetkiä, kielellistä herkuttelua ja kutkuttavia päiväkirjamerkintöjä. Hauskasti kuvitettu kirja sopii myös aloitteleville lukijoille. Hyppää Lotan matkaan bongaamaan korvayökköjä ja muita jännittäviä eläimiä!
21,95 €
Kirjailija Pantermüller, Alice
ISBNP9789522889485
Tuotemuotosidottu
Vuosi2018

Simpsonit - Parhaat

Kaikkien rakastama Springfieldin ongelmaperhepalaa lavalle omassa isossa sarjakuvaspesiaalissa - nyt 200-sivuinen kokoelma parhaita tarinoita.
19,95 €
Kirjailija Groening, Matt
ISBNP9789523216907
Tuotemuotosidottu
Vuosi2018

Pelottelun käsikirja

Maailmankaikkeuden pahat voimat ovat pulassa. Järkyttyneinä ne ovat huomanneet, etteivät ne enää vaikuta ihmisiin ollenkaan yhtä pelottavasti kuin menneinä vuosituhansina. Rinnalle on noussut kaikenlaisia uusia yrittäjiä. Vanhan maailman pelottelijat ovat myös saaneet havaita, että nämä uudet tulokkaat käyttävät esikuviaan häikäilemättä hyväksi: kopioivat ja vääristelevät aivan hävyttömästi. Aivan kummallisia paholaisia, demoneja, hirviöitä sun muuta henkimaailman väkeä esiintyy elokuvissa, kirjoissa, peleissä, sarjakuvissa ja televisio-ohjelmissa vailla ymmärrystä siitä, että ne edustavat pitkää ammattipahuuden perinnettä. Mikä on mennyt vikaan, miksi pelottelu ei vanhoilta tekijöiltä enää onnistu entiseen malliin? Missä on kunnioitus? Ovatko taidot ruostuneet? Pelottelun käsikirja on Marjatta Levannon ja Julia Vuoren uusi, riemastuttava kirja kaikenkarvaisista paholaisista ja pelottelijoista eri puolilta maailmaa. Runsas, mielikuvitusta kutkuttava kuvitus johdattaa lapsia ja lapsenmielisiä tutustumaan maailmanhistorian pimeisiin voimiin ja pohtimaan, mikä niiden todellinen rooli ihmisten elämässä on.
27,95 €
ISBNP9789518517682
Tuotemuotosidottu
Vuosi2018

Maukka ja Väykkä

Maukka on kissa ja Väykkä on koira. Ne asuvat taivaansinisessä talossa mäen päällä. Mitä seuraa, kun kaksi hyvin erilaista asuu saman yhdessä? Tunteet ovat suuria. Riidoilta ei voi välttyä, mutta ystävyys on kestävää. Maukka ja Väykkä vetoavat kaikenikäisiin.
31,95 €
Kirjailija Parvela, Timo
ISBNP9789523041745
Tuotemuotonidottu
Vuosi2018

Kukkuluuruu, Puppe

Läppiä ja ääniä - näistä pikkuväki riemastuu! Missä kaikki kaverit piileskelevät? Puppe ja ystävät pitävät kukkuluuruu-leikistä. Pahviläppien taakse kätkeytyvien yllätysten lisäksi lapsi tutustuu viiteen erilaiseen ääneen.
12,95 €
Kirjailija Hill, Eric
ISBNP9789511276470
Tuotemuotopahvisivuinen
Vuosi2018

Pipsa Possu puuhapuistossa

Uusi hauska luukkukirja! Pipsa ja Yrjö kutsutaan puuhapuistoon juhlimaan. Puuhapuistossa on paljon hauskaa tekemistä. Mutta sitten Äiti Possu juuttuu liukumäkeen...
9,95 €
ISBNP9789511327523
Tuotemuotosidottu
Vuosi2018
Näytetään tuotteet 1 - 10 Edellinen sivu 1 - 100 Seuraava sivu

Maksutavat
Sivukartta
-->