Your request is being processed.
Your request is being processed.

Lapsille

Genre

Kieli

Kansityyppi

Hinta

Kustantaja/merkki

Sulje
Sulje
|
Näytetään tuotteet 1 - 10 Edellinen sivu 1 - 100 Seuraava sivu

Siiri ja kolme Ottoa

Siiri kaipaa itselleen kaveria, Hän katselee äitinsä vatsaa ja kysyy: "Onko siellä vauva?" Kun vauvaa ei tule, Siiri haluaa koiran. "Keskustellaan siitä tunnin päästä", isä ja äiti sanovat. Kun äiti ja isä tuntuvat unohtavan koko koira-asian, Siiri päättää hankkia koiran itse. Koiranhakumatkalla hän tutustuu kolmeen Ottoon. Ratkaisevatko pikku-Otto, keski-Otto ja iso-Otto Siirin koiraongelman?
18,95 €
Kirjailija Nopola, Tiina
ISBNP9789513118747
Tuotemuotosidottu
Vuosi2017

Siiri ja sotkuinen Kerttu

Pikku-Otto saa viikonloppuvieraaksi serkkunsa Kertun. Siiri ei ole koskaan ennen nähnyt yhtä suttuista lasta. Kerttu hyppii kuralätäkössä, kierii hiekkalaatikossa ja sotkee pikku-Oton kodin kakkutaikinalla. Kerttu saa sotkuleikkeihinsä mukaan pikku-Oton lisäksi myös keski-Oton ja iso-Oton. Siiri jää yksin, sillä hän pitää sottaamista lapsellisena. Lopulta Siirikin suostuu sottaiseksi, sillä se on ainoa tapa pitää Otot ystävinä.
18,95 €
Kirjailija Nopola, Tiina
ISBNP9789513131142
Tuotemuotosidottu
Vuosi2017

Siiri ja kamala possu

Siiri huomaa, että rakkaassa pehmolelu Pupussa on reikä. - Pupu täytyy paikata, Siiri sanoo. Otot tulevat apuun ja Pupu viedään nallesairaalaan. Siiri ei kuitenkaan voi elää ilman Pupua, ja nallesairaala lähettää hänelle varalelun lohdutukseksi. Siiri ei pidä varalelusta. Possu on Siirin mielestä ilkeän näköinen. - Mitä siinä tuijotat? Siiri huutaa possulle. Siiri muuttaa pois huoneestaan, koska possu on vallannut Siirin sängyn. Kun Pupu palaa kotiin, Siiri saa pitää myös possun, koska kukaan ei kaipaa sitä. Se on joskus unohtunut nallesairaalaan, eikä sillä ole muuta kotia. Mutta possu näyttääkin äkkiä surulliselta ja yksinäiseltä... - Onko tuokin vielä täällä? Otot kysyvät nähdessään possun. - On, Siiri sanoo. - Se on otettu kasvatiksi. Sillä on nyt uusi koti. Neljäs suloinen ja hilpeä Siiri-kirja! Siiri-kirjoja on ilmestynyt myös Ruotisssa ja Saksassa.
18,95 €
Kirjailija Nopola, Tiina
ISBNP9789513134174
Tuotemuotosidottu
Vuosi2017

Siiri ja hurja Hunskeli

Siiri heräilee, ja kohta hän jo kuulee laulua sängyn vierestä: "Tuuli se puhaltaa ja koivun latvat liehuu. Joko sulla Siiri-kulta kahvipannu kiehuu?". On Siirin syntymäpäivä! Mutta missä syntymäpäivälahja viipyy? Vaatekomerosta kuuluu rapinaa ja sieltä vilistää esiin jokin pieni otus, onko se rotta? Ei, vaan ihana pieni koiranpentu. Pennulle pidetään ristiäiset, joihin kutsutaan pikku-Otto, keski-Otto ja iso-Otto. Pikku-Otto saa olla sylikummina. Pennun nimeksi annetaan Hunskeli. Hunskeli on suloinen mutta kauhean hurja ja villi. Onneksi se saa paikan koirien päiväkodissa, mutta rauhoittuuko se siellä? Eihän Hunskeli mikään pöhkö pentu ole...
18,95 €
Kirjailija Nopola, Tiina
ISBNP9789513139001
Tuotemuotosidottu
Vuosi2017

Siiri ja lumimies

Siiri on saanut joululahjaksi sukset. Hän harjoittelee hiihtämistä ahkerasti ja pyytää sitten Ottoja kanssaan hiihtoretkelle. Otot haluavat kuitenkin mieluummin pelata jääkiekkoa. Siiriä harmittaa, koska hän haluaisi näyttää Otoille hiihtotaitojaan. Lopulta Siiri keksii, että hän on nähnyt ladulla lumimiehen jälkiä ja saakin sillä verukkeella Otot houkuteltua ladulle. Siiri hiihtää edeltä, oikaisee metsään ja tekee lumeen isoja lumimiehen jälkiä. Mutta Siiripä ei löydäkään takaisin ladulle vaan eksyy! Löytääköhän Pikku-Otto Siiriä ennen kuin hirmuinen lumimies ehtii paikalle?
23,20 €
Kirjailija Nopola, Tiina
ISBNP9789513168469
Tuotemuotosidottu
Vuosi2017

Hyvää yötä pikku kuu

Kuu valaisee illan satuhetkeä!Ihastuttava iltasatu! Hyvin erityinen kirja kaniperheestä. Liity kanien joukkoon seuraamaan Kuun katoamista, ja opi, että se palaa aina takaisin.
25,95 €
Kirjailija Kindersley, Dorling
ISBNP9789522561794
Tuotemuotosidottu
Vuosi2017

Vauvan vaaka
leikkiloruja ja runoja vauvoille

Vauvan vaaka -kokoelmassa on hauskoja leikkiloruja, sormiloruja, kielellä leikitteleviä loruja, herkkiä tunnelmarunoja, luontoon, eläimiin ja eri vuodenaikoihin liittyviä runoja, unirunoja ja värirunoja, sururunoja ja ilorunoja. Ja kun on lähdössä vauvan kanssa ulos, voi lukea vaikka ulkoilutaian, niin pukeminenkin sujuu helpommin! Vauvan vaaka on herkkä, lempeä, vauhdikas, hauska, kiihkeästi elämässä kiinni: juuri niin kuin vauvakin.
18,95 €
Kirjailija Huovi, Hannele
ISBNP9789513106171
Tuotemuotosidottu
Vuosi2017

Lasten luukkukartasto
kurkista maailmaan!

Ihmeellinen planeettamme on täynnä kauniita rakennuksia, eksoottisia eläimiä ja kiinnostavia nähtävyyksiä. Tämä hauska karttakirja opettaa yhtä ja toista mielenkiintoista maapallon eri kolkilta. Kartoissa on luukkuja, joiden alta maailman ihmeet paljastuvat.
17,95 €
Kirjailija Frith, Alex ...
ISBNP9789513149444
Tuotemuotopahvisivuinen
Vuosi2017

Frozen - Oma taidegalleriani

Disney Frozen -aiheinen värityskirja, jossa 40 erilaista värityskuvaa. Valmiin kuvan voi irrottaa ja signeerata ja laittaa kirjan mukana tulevaan kehykseen. Kovakantinen, mukana kehykset värityskuville.
Hinta ei saatavana.
ISBNP6438338001200
Tuotemuotonidottu
Vuosi2017

Mahtava karjahdus

Upeasti kuvitettu kirja kertoo Kionista, Simban ja Nalan nuoremmasta pennusta, joka valitaan johtamaan Leijonakaartia. Kion hallitsee karjahduksen mahdin ja kerää ympärilleen taitavan joukon Jylhämaata suojelemaan.
19,95 €
ISBNP9789513244736
Tuotemuotosidottu
Vuosi2017
Näytetään tuotteet 1 - 10 Edellinen sivu 1 - 100 Seuraava sivu

Maksutavat
Sivukartta
-->