Your request is being processed.
Your request is being processed.

Lapsille

Kirjastoluokat

Genre

Kieli

Kansityyppi

Hinta

Kustantaja/merkki

Sulje
Sulje
|
Näytetään tuotteet 1 - 10 Edellinen sivu 1 - 100 Seuraava sivu

Star Wars - Missä on Wookiee?

Star Wars aiheinen väritys - ja puuhakirja, jonka sivuilla etsitään erilaisia asioita. Kirja sopii hieman vanhemmille lapsille. Piilokuvien etsintää ja väritystehtäviä.
9,95 €
ISBNP6438338001408
Tuotemuotonidottu
Vuosi2018

Kuinkas sitten kävikään?

Lastenkamarin klassikko, Tove Janssonin kertoma ja kuvittama iki-ihana kuvakirja Tove Janssonin kuvittama ja kertoma nelivärinen kuvakirja, reikäkirja, jossa Muumipeikko, Mymmeli ja pikku Myy seikkailevat ja joutuvat ihmeellisiin kommelluksiin. Kuinkas sitten kävikään? - kysytään ja lukija pääsee eteenpäin kurkistamalla uteliaisuutta herättäviin reikiin.
21,95 €
Kirjailija Jansson, Tove
ISBNP9789510086872
Tuotemuotosidottu
Vuosi2018

Muumit
Sarjakuvaklassikot 9

Älykästä muumihuumoria! Taas tapahtuu Muumilaaksossa! Kun neitonen vaikuttaa olevan ahdingossa, Muumipappa ja Muumipeikko käynnistävät mittavan pelastusoperaation. Nipsu tekee ihan oikeita töitä, ja Mymmeli puolestaan saa sormuksen, josta aiheutuu paljon vaivaa. Hosuli ja Suska menevät naimisiin, mutta perhe-elämä on yllättävän haasteellista. Muumit Sarjakuvaklassikot IX sisältää jaksot Neitonen ahdingossa, Nipsun urheiluliike, Mymmelin timantti ja Nappeja ja avioliittoja. Lars Janssonin neljäs sarjakuva-albumi jatkaa Tove Janssonin jalanjäljissä. Kirjailijan veljen huumori on muumimaisen hauskaa ja älykästä - ja täynnä parantavaa naurua.
31,95 €
Kirjailija Jansson, Lars
ISBNP9789510417973
Tuotemuotosidottu
Vuosi2018

Siiri ja yläkerran Onni

Siiri saa yhdeksi päiväksi hoitoonsa herra Pilvisen taskukoiran, Onnin. Siiri lähtee Onnin kanssa retkelle, mutta yhtäkkiä Onni katoaa. Siirin ystävät pikku-Otto, keski-Otto ja iso-Otto ovat onneksi lähellä ja auttavat Siiriä etsinnässä. Mutta pientä Onnia ei olekaan helppo löytää. Se on joutunut seikkailuun ja päätynyt paikkaan, josta kukaan ei osaa etsiä sitä. Lopulta Onni löytyy - muuttuneena. Miksi Onni ei enää halua olla taskussa? Miksi Onnista on tullut utelias taskukoira? Kirjailija Tiina Nopolan ja kuvittaja Mervi Lindmanin yhteistyö toimii saumattomasti Siiri-kirjasarjassa. Eipä ihme, että sarja on valloittanut lapset kaikkialla maailmassa, Ruotsista Koreaan ja Venäjältä Kiinaan asti.
20,95 €
Kirjailija Nopola, Tiina
ISBNP9789513128166
Tuotemuotosidottu
Vuosi2018

Siiri tekee maalin

Siiri sisuuntuu epäilijöihin ja liittyy jalkapallojoukkueeseen. Mutta kuinka pienikokoinen Siiri mahtaa pärjätä mimmiliigassa? Pikku-Otto, keski-Otto ja iso-Otto ovat alkaneet pelata jalkapalloa. Siirikin haluaisi potkia palloa, mutta Ottojenmielestä Siiri on surkea pelaaja. Tästäkös Siiri sisuuntuu ja päättää näyttää Otoille: hän liittyy tyttöjen jalkapallojoukkueeseen. Siirin ura mimmiliigassa ei ala kovin lupaavasti. Hän onjoukkueen nuorin ja pienikokoisin ja jää pelikentällä toistenjalkoihin. Keski-Oton ja iso-Oton mielestä Siirin pitäisi unohtaa jalkapallon pelaaminen ja keskittyä leikkimään vaikka paperinukeilla. Siiri suuttuu poikien puheista ja jatkaa pelaamista, vaikka joukkueen tähtipelaajan Karoliinan mielestä Siirin tulo oli paha takaisku joukkueen iskukyvylle. Kun Siiri pelikavereineen saa vastaansa Salamat, ryhmän, joka ei ole hävinnyt yhtään ottelua, Pikku-Otto opettaa Siirille muutaman kikan, joilla voi yllättää vastustajan. Hyväksyykö tähtipelaaja Karoliina lopulta Siirin? Ja pyörtävätkö keski-Otto ja iso-Otto puheensa paperinukeista?
17,95 €
Kirjailija Nopola, Tiina
ISBNP9789513159320
Tuotemuotosidottu
Vuosi2018

Palokunnan arvoitus

Vallilan pikkukaupungin kesärauhaa rikkoo tulipalojen sarja. Vielä huolestuttavampaa on, että palokunnan vierailujen yhteydessä palopaikoilta katoaa arvokasta omaisuutta. Lassen ja Maijan on aika kääriä hihat! Vallilassa riehuu tulipalojen sarja, ensin Muhammed Karaatin kultasepänliikkeessä ja sitten Vallilan museossa. Merkillistä kyllä, kumpaankin osoitteeseen on juuri hankittu uudet palovaroittimet. Molemmista paikoista on myös kadonnut tavaraa, Muhammedilta kultainen kaulaketju ja museon kokoelmista arvokas kiinalainen posliinimaljakko. Epäilykset kohdistuvat vääjäämättä Vallilan palokunnan urheisiin palomiehiin ja -naisiin. Lasse ja Maija joutuvat ryhtymään tulenarkoihin selvitystehtäviin, ennen kuin salaisuus on selvä. Lasse-Maijan etsivätoimisto on helppolukuinen ja jännittävä, ihan oikea dekkarisarja lapsille!
17,95 €
Kirjailija Widmark, Martin
ISBNP9789513184971
Tuotemuotosidottu
Vuosi2018

Slime - Limat ja löllöt ihanat ällöt
Tee - se - itse

Slime on tämän vuoden kovin ilmiö lasten keskuudessa - kaikki tekee omia Slimejä, mutta luotettavia ohjeita on huonosti saatavilla ja osa netissä olevista ohjeista sisältää myrkyllisiä Euroopassa kiellettyjä aineita. Venyvät, poksuvat, pehmeät ja tahmeat slimet, eli limat voit valmistaa helposti itse. Tästä kirjasta löydät hauskat vinkit erilaisiin kotitekoisiin limoihin selkeiden ohjeiden kera. Kaikki raaka-aineet löydät suomalaisista kaupoista!
12,95 €
Kirjailija Ngo, Janessa ...
ISBNP9789523215474
Tuotemuotonidottu
Vuosi2018

Tohtori Proktorin aika-amme

Ihmeellinen matka ajassa, avaruudessa ja kylpyammeessa. Tohtori Proktorin aika-amme on toinen kirja dekkarikuningas Jo Nesbøn riehakkaassa seikkailusarjassa, joka vie keksijäprofessorin, Liisin ja Ällin tällä kertaa entisaikojen Pariisiin. Tohtori Proktori on lähtenyt Pariisiin etsimään nuoruudenrakkauttaan Juliette Margarinia, mutta jokin on mennyt pahemman kerran pieleen: Älli ja Liisi saavat (lähes) pähkähullulta professorilta kortin, jonka mukaan hän on jäänyt loukkuun väärään aikakauteen. Proktorin nuoret ystävät lähtevät pelastamaan tohtoria, mutta saavat peräänsä tämän juonittelevan entisen apulaisen Raspan. Edessä on uskomaton aikamatkaseikkailu, jonka käänteissä lapset törmäävät mm. Napoleoniin, Jeanne d'Arciin ja Gustave Eiffeliin...
21,95 €
Kirjailija Nesbø, Jo
ISBNP9789510429839
Tuotemuotosidottu
Vuosi2018

Tuttityttö ja peukalopoika

Peukalopoika tulee äitinsä kanssa kylään tuttitytön luo. Niin alkavat leikit yhdessä Liisa Liskon ja Kalle Kalkkaron kanssa. Samalla voi tehdä majan ja vaikka torkahtaa. Silloin peukalopojalla menee peukalo suuhun ja tuttitytöllä tutti suuhun. Äidit juovat kahvia ja teetä. On ihana vierailla ystävän kotona. Katri Tapolan kirjoittama ja Karoliina Pertamon kuvittama lastenkirja on lempeä kertomus ystävistä, pienten asioiden suuruudesta ja siitä miten tärkeää on käydä toisen luona kylässä, jakaa omat tärkeät hetket. Tapolan osuva ja kaunis kieli sekä Pertamon monikerroksiset ja lumoavat kuvat tarjoilevat iloa ja hyväksyntää ihan pienille, ja myös meille suuremmille.
21,95 €
Kirjailija Tapola, Katri ...
ISBNP9789518518221
Tuotemuotosidottu
Vuosi2018

Coco - puuhakirja

Uuteen Disney elokuvaan perustuva puuhakirja. Iloisen värikäs nelivärikuvitus. Mukana tarra-arkki.
7,95 €
ISBNP6438338001514
Tuotemuotonidottu
Vuosi2018
Näytetään tuotteet 1 - 10 Edellinen sivu 1 - 100 Seuraava sivu

Maksutavat
Sivukartta
-->