Your request is being processed.
Your request is being processed.

Lasten kuvakirjat ja satukirjat

Kirjastoluokat

Kieli

Kansityyppi

Hinta

Kustantaja/merkki

Sulje
Sulje
|
Näytetään tuotteet 1 - 10 Edellinen sivu 1 - 100 Seuraava sivu

Bobo och en konstig varelse

Bobo är en snäll gubbe som bor på ett berg och tar hand om vilda djur i nöd. Men en dag möter Bobo en konstig varelse som har en märklig aptit på dockor. Hur kan Bobo hjälpa sin nya vän?
49,95 €
Kirjailija Gag, Wanda
ISBNP9789518770407
Tuotemuotosidottu
Vuosi2018

Mimmi Lehmä kaipaa kesää

Uudessa kuvakirjassa Mimmi Lehmä haaveilee kesästä: auringosta, lämmöstä ja vihreästä ruohosta. Pimeä talvi tuntuu pitkältä, vaikka sitä viettäisi mukavasti navetassa. Mimmi Lehmä kaipaa piristystä ja houkuttelee Variksen kaverikseen leikkimään kesää. Yhtäkkiä jääpuikko maistuukin jäätelöltä, ja kiipeilypuussa kelpaa muistella kesäistä veneretkeä. Eikä talvellakaan tarkemmin ajatellen ole hullumpaa. Voihan silloin tehdä lehmäenkeleitä ja varisenkeleitä - ja laskea liukumäkeä niin että lumi pölisee!
14,95 €
Kirjailija Wieslander, Jujja
ISBNP9789523411319
Tuotemuotosidottu
Vuosi2018

Karhun jouluyllätys

Mitä tapahtuu, kun karhu eräänä syksynä unohtaa mennä talviunille? Karhu on järjestellyt talviunille vetäytymistään niin puuhakkaana, että on unohtanut tärkeimmän - käydä nukkumaan. Unohduksessa on kuitenkin yksi hyvä puoli: ensimmäistä kertaa se voisi viettää joulua! Karhu päättää järjestää kaikkien aikojen joulujuhlat, joihin ovat tervetulleita kaikki metsäneläimet. Se kirjoittaa kutsut, koristelee kotinsa ja pystyttää komean joulukuusen. Pahaksi onneksi karhu ei tiedä, että muut eläimet pelkäävät sitä. Aattoilta saapuu, mutta odottaako karhu juhlavieraita turhaan...?
23,95 €
Kirjailija Amrhein, Annette
ISBNP9789523411326
Tuotemuotosidottu
Vuosi2018

Julia auttaa

Julialla on touhu päällä, niin kuin kaksivuotiailla tapaa olla. Kai tunnet jo tämän ihastuttavan pikkutytön? Äidillä ja Julialla on paljon tekemistä. Ensin käydään kaupassa, sitten leivotaan. Ohhoh, miten paljon jauhoja leviää lattialle! Onneksi Julialla on upouusi pölyhuiska. Julia laittaa kaiken hienoksi, myös itsensä! Lämminhenkisten Julia-kirjojen päähenkilöllä on esikuva todellisessa elämässä: Lisa Moronin tytär on nimeltään Julia, ja Eva Eriksson on Lisan äiti ja Julian isoäiti.
18,95 €
Kirjailija Eriksson, Eva ...
ISBNP9789523411005
Tuotemuotosidottu
Vuosi2018

Julia on väsynyt

Julialla on touhu päällä, niin kuin kaksivuotiailla tapaa olla. Kai tunnet jo tämän ihastuttavan pikkutytön? Juliaa väsyttää kamalasti, hänen pitäisi mennä nukkumaan. Jalat ja kädet tuntuvat painavilta. Hampaitakin nukuttaa. Silmät lupsahtavat kiinni... vaan nukkuuko Julia vieläkään? Lämminhenkisten Julia-kirjojen päähenkilöllä on esikuva todellisessa elämässä: Lisa Moronin tytär on nimeltään Julia, ja Eva Eriksson on Lisan äiti ja Julian isoäiti.
18,95 €
Kirjailija Eriksson, Eva ...
ISBNP9789523411012
Tuotemuotosidottu
Vuosi2018

Sammakko ja aarre

Sammakko houkuttelee pikkukarhun kaivamaan kuoppaa ja lupaa, että pohjalta löytyy aarre - kunhan vain tarpeeksi syvälle kaivetaan. Lupausten pitäminen ei ole aina helppoa. Löytävätkö sammakko ja karhu aarretta? Hollantilaisen Max Velthuijsin (1923-2005) suositut Sammakko-tarinat käsittelevät lämmöllä ja myötätuntoisesti teemoja, jotka ovat aina ajankohtaisia.
21,95 €
Kirjailija Velthuijs, Max
ISBNP9789523411050
Tuotemuotosidottu
Vuosi2018

Suuri satukirja
Kahdeksan herttaista, sydäntä lämmittävää tarinaa!

Kahdeksan herttaista, sydäntä lämmittävää tarinaa! Tämä kirja on kuin ilahduttava tarinoiden aarrearkku! Kirjan kuvitus on kaunis, ja lukija pääsee tutustumaan hurmaaviin persoonallisuuksiin. Teos sopii mainiosti ääneen luettavaksi. Valittavana on kahdeksan tarinaa, joista omatkin perheenjäsenesi löytävät varmasti suosikkinsa.
14,95 €
ISBNP9789522562036
Tuotemuotosidottu
Vuosi2018

Kaikenlaisia asioita!

Suuri kirja pieniin käsiin! Katsele ja tutki kuvia sekä tutustu sanoihin monista aihepiireistä. Tuttuja kuvia on hauska etsiä aina uudelleen ja uudelleen, ja ajanvietettä riittää pitkäksi aikaa.
14,95 €
ISBNP9789523082342
Tuotemuotosidottu
Vuosi2018

Siiri ja koppava kaniini

Kuka näpistää Siirin porkkanat? Siiri ja pikku-Otto innostuvat kasvattamaan porkkanoita. He harventavat ja kastelevat viljelyksiään ja odottavat jännittyneinä, milloin saavat maistaa ensimmäistä ikiomaa porkkanaansa. Eräänä aamuna porkkanapenkissä on reikä, yksi porkkanoista on hävinnyt! Seuraavana aamuna on kadonnut jo toinen. Siiri ja pikku-Otto nukkuvat teltassa ja näkevät kasvimaalla kaniinin näpistelemässä. He yrittävät häätää pörröturkin tiehensä, mutta tuloksetta. Keski-Otto ja iso-Ottokin osallistuvat kaniininkarkotukseen, mutta mikään konsti ei tehoa koppavaan varkaaseeen. Mitä tapahtuu, kun Siiri ja Otot rakentavat uhkaavan näköisen kaniininpelättimen? Lähteekö kaniini käpälämäkeen? Vai onko kaniini vielä ovelampi kuin Siiri ystävineen? Siiri on reipas pikkutyttö, jonka parhaat kaverit ovat pikku-Otto, keski-Otto ja iso-Otto. Kirjailija Tiina Nopolan ja kuvittaja Mervi Lindmanin yhteistyössä luomat Siiri-kirjat kuvaavat alle kouluikäisten arjen pieniä mutta niin tärkeitä tapahtumia humoristisesti ja lämpimästi. Suositut lastenkirjojen tekijät, kirjailija Tiina Nopola ja kuvittaja Mervi Lindman ovat yhdessä luoneet monta hurmaavaa kuvakirjaa Siiristä ja hänen kavereistaan, kolmesta Otosta. Sarja on saavuttanut suurta menestystä ympäri maailman, Venäjää ja Kiinaa myöten!
17,95 €
Kirjailija Nopola, Tiina
ISBNP9789520401627
Tuotemuotosidottu
Vuosi2018

Valaan kertomuksia

Kun kasvan isoksi, minusta tulee maailman suurin. Olen sinivalas, Balaenoptera musculus. Pieni sinivalaan poikanen asuu valtameressä, jossa on aivan valtavasti asioita. Jo pienenä valaalla on rutkasti tarinoita kerrottavana. Ihmiset sotkevat sen elinympäristöä päivittäin oudoilla esineillä lupaa kysymättä. Häirintä kasvattaa ja antaa valaalle rohkeutta kohdata elämän vaarat. Silti se toivoo, että jonain päivänä se voisi elää rauhassa ja sovussa muiden kanssa.
14,95 €
Kirjailija Lucas, Ana
ISBNP9789522649829
Tuotemuotosidottu
Vuosi2018
Näytetään tuotteet 1 - 10 Edellinen sivu 1 - 100 Seuraava sivu

Maksutavat
Sivukartta