Your request is being processed.
Your request is being processed.

Lasten lukukirjat, lorut ja runot

Kirjastoluokat

Genre

Kieli

Kansityyppi

Hinta

Kustantaja/merkki

Sulje
Sulje
|
Näytetään tuotteet 1 - 10 Edellinen sivu 1 - 100 Seuraava sivu

När vi blev vuxna

Minna Lindeberg har för första gången skrivit en kapitelbok för 10-14-åringar. Jenny Lucander har illustrerat den i svartvitt. "Jag är trött på att vara barn. Jag hatar när andra bestämmer över mig. Eller när dom inte tror på mig." Nadja Nubb är tolv år och Carolus Savander tretton. De är bästa vänner och från samma höghus i Helsingfors. Det är sommarlov och svettigt. Nadja bor nästan hos Carolus, med hans schäferhund Chefen och syster Joanna som är arton år och dum i huvet, men som har världens snyggaste pojkvän. Carolus pappa är så gammal att Arn Gummerus hotar att hämta Carolus till sitt barnhem. Men Nadja har en plan: de ska grunda sin egen djurpark, för djur som ingen vill ha. Och de ska bli vuxna - ingen tvingar vuxna att göra sånt de inte vill. Det är mycket roligt och absurt: När man står inför puberteten är vardagen tillskruvad och vuxenvärlden svårtolkad. Maktlösheten är stor men påhittigheten och vänskapen alltid större. Det kommer flera böcker i serien.
23,95 €
Kirjailija Lindeberg, Minna
ISBNP9789523331334
Tuotemuotosidottu
Vuosi2018

Iltakertomuksia

Helppotajuinen teksti ja taitava kuvitus koskettavat sydäntä ja saavat mielikuvituksen laukkaamaan. Näihin Raamatun kertomuksiin palataan yhä uudelleen, ilta illan jälkeen. Ja mikä onkaan mukavampaa kuin kuulla ja katsella päivän päätteeksi jännittäviä tarinoita lempikirjasta yhdessä isän tai äidin kanssa?
19,95 €
Kirjailija Carroll, Vanessa
ISBNP9789524759106
Tuotemuotosidottu
Vuosi2018

Etsivätoimisto Mysteeri ja Prinssi Tristan

Vaarassa oleva kruununprinssi, kolme innokasta salapoliisia ja sinä! Etsivätoimisto Mysteeri ja Prinssi Tristan on alakouluikäisille lapsille suunnatun salapoliisisarjan kolmas osa. Lukemisen lisäksi lapset pääsevät itse ratkaisemaan tarinaan sisältyviä etsivätehtäviä sekä järjestämään oman aarteenetsintäseikkailun vihjeineen ja johtolankoineen. Selvitä siis, onko sinusta etsiväksi! Etsivätoimisto Mysteerin jäsenet Roosa, Timi ja Aurora on kutsuttu osallistumaan prinssi Tristanin järjestämän salapoliisikilpailun finaaliin. Etsivien saavuttua perille Lyonessian kuningaskuntaan alkaa tapahtua outoja. He törmäävät linnassa hämäräperäisiin miekkamiehiin, epäilyttäviin etsiväkilpailijoihin sekä pimeisiin, arvoituksellisiin salakäytäviin. Ja kun tuntemattomat viholliset uhkaavat prinssin henkeä, koko peli saa aivan uuden, häkellyttävän hyytävän käänteen. Keitä uhkailijat ovat? Mitä he haluavat? Etsivätoimisto Mysteeri huomaa joutuneensa keskelle seikkailua, joka on täynnä viheliäisiä vakoojia, viekkaita varkaita sekä salamyhkäisiä varoituksia. Onnistuvatko etsivät selvittämään linnan mystiset salaisuudet ajoissa, pelastamaan prinssin sekä voittamaan koko pelin? Pelin, jossa panoksena ei ole enää pelkästään etsivätoimiston maine ja kunnia, vaan prinssi Tristanin ja hänen kuningaskuntansa tulevaisuus!
19,95 €
Kirjailija Tynkkynen, Jutta
ISBNP9789522029522
Tuotemuotosidottu
Vuosi2018

Täältä tullaan, keskiaika!

Runsaasti kuvitettu kirjasarja esittelee lapsen mieltä kiehtovia teemoja vauhdikkaan humoristisesti mutta aidoin faktoin. Tällä kertaa Allun ja Rikun seikkailut vievät heidät keskiajan tunnelmiin. Allun ja Rikun kotikaupungissa vietetään keskiajan karnevaaleja. Allun isä vie pojat riehakkaisiin naamiaisjuhliin, joissa hän ottaa osaa keskiaikaisiin turnajaisiin voittaakseen poikien himoitseman pääpalkinnon. Isän ja poikien lisäksi myös salaperäinen viittaan verhoutunut kilpailija tavoittelee palkintoa epätoivoisesti. Isän kilpakumppanin outo käytös herättää pojissa epäilyn. Pääpalkintoon liittyvä salaisuus johdattaa heidät jännittävään seikkailuun keskiaikaisen linnan uumeniin ja vie todentuntuiselle aikamatkalle ritareiden, linnanneitojen, pillipiipareiden, seppien ja rohtoeukkojen pariin.
23,95 €
Kirjailija Aho, Marja
ISBNP9789522029300
Tuotemuotosidottu
Vuosi2018

Kadonnut aurinko

Kadonnut aurinko on seikkailullinen satu valosta ja pimeydestä, pelot voittavasta rohkeudesta ja ystävyydestä. Se jatkaa Nukkumatin veljestä, Valve-Villestä kertovaa tarinaa ja vie lukijansa auringon jäljille niin Jättiläisen maille kuin veden syvyyksiin. Aurinko on kadonnut! Ja jos aurinko ei nouse, ei edes aamuntuoja voi herättää ketään uuteen päivään. Valve-Ville on syystä hermostunut ja pyytää ystäväänsä apuun. He lähtevät yhdessä auringon jäljille, mutta salainen matka uhkaa kariutua alkuunsa ja kaksikko saa yllättäen matkaseuraa. Seikkailu tempaisee ystävykset Valve-Villen kotiseudulle Aurinkolaaksoon. Vain he voivat pelastaa auringon, mutta onko lapsista vastusta Jättiläiselle? Kuinka käy Valve-Villen, joka tarvitsee auringonvaloa elääkseen? Nouseeko aurinko viimein, vai jääkö Nukkumatti tekemään ikuista yövuoroa? Kirja on suunnattu 5-10-vuotiaille. Sarjan ensimmäinen osa Valon sankari julkaistiin 2017.
22,95 €
Kirjailija Alajoki, Satu
ISBNP9789522029553
Tuotemuotosidottu
Vuosi2018

Tuplapulma, Maria!
IceLove 2

Kumpi pääsee luistelemaan kauden ensimmäisiin kilpailuihin, Maria vai Vili? Maria ja Vili ovat luokkatovereita ja luistelevat molemmat samassa IceLove-joukkueessa tuplapaikkaparina. Mutta he eroavat toisistaan kuin yö ja päivä: toinen laskee leikkiä kaikesta, toinen haluaa olla paras kaikessa. Se tietää vaikeuksia niin koulussa kuin jäälläkin. Kauden ensimmäisiin kilpailuihin on aikaa pari viikkoa. Rytmikäs afrikkalaismusiikki pauhaa jäähallissa, kun IceLove-joukkue harjoittelee jäällä kisaohjelmaansa. Myös yhdeksänvuotias Maria yrittää parhaansa. Hän haluaa kilpailemaan! Muodostelmaluistelussa kilpaileminen ei ole itsestäänselvyys. Kisaohjelma tehdään sovitulle määrälle luistelijoita, ja koko ajan jokaisella luistelijalla on jäällä oma paikkansa. Osa joukkueesta opettelee saman paikan - tuplapaikan. Ja kisoissa ohjelman voi luistella vain toinen tuplapaikkaparista! Olisipa se joku Maria itse! Eikä virnistelevä Vili, jota Marian on niin vaikea ymmärtää... vai onko sittenkään? Henna Helmi Heinonen on monipuolinen kirjailija, joka kirjoittaa niin lapsille, nuorille kuin aikuisillekin. IceLove-sarjassa hän kuvaa lämpimästi ja oivaltavasti noin kymmenvuotiaiden lasten arkea. Muodostelmaluistelujoukkueessa yhdessä tekemisen riemu ja vaiva antaa eväitä myös jokapäiväiseen elämään.
27,95 €
Kirjailija Heinonen, Henna Helmi
ISBNP9789513198091
Tuotemuotosidottu
Vuosi2018

Määt ja Muut
Runoja eläimistä ja ihmisistä

Suomen menestyneimpiin sanoittajiin kuuluvan Mariskan uusi aluevaltaus: lastenrunous Mariskan eläinrunot ovat täynnä riimien riemua ja kerronnan keveyttä. Runot on kirjoitettu rennolla kädellä, huvittamaan ja liikuttamaan niin lasta kuin aikuista lukijaa. Rytmikkään laululyriikan tavoin ne tarttuvat ja menevät ihon alle, päähän ja sydämeen. Kokoelman sivuilla seikkailee joukko toinen toistaan rakastettavampia eläinhahmoja, kuten uhmaikäinen Lissu Lokintyttö, syrjinnästä apea Pentti Kyy, kuuhullu susi nimeltä Nanna, uneton Rouva Rupikonna, Lammas, joka tahtoo olla Villipeto, sekä moni muu. Siellä täällä vilahtaa myös pieni Siiri Sirpelöinen. Runojen tunnelmat vaihtelevat hulluttelevasta surumieliseen, anarkiasta kaihoon. Pörröturkki ihmeissänsä ympärilleen kurkki täysi oli vatsa mutta tyhjä käpypurkki. Joko arvon lukija te jutun selvititte? Olikohan käpyvoro kenties kurre itte? Mariska on Emma-palkittu helsinkiläinen laulaja-lauluntekijä, jonka aiemmalle tuotannolle lastenrunous on luontevaa jatkoa. Määt ja Muut - Runoja eläimistä ja ihmisistä on hänen esikoisteoksensa. Kuvittaja ja sarjakuvataiteilija Reetta Niemensivu ja kuvataiteilija Aapo Ravantti vastaavat kirjan kuvituksesta.
27,95 €
ISBNP9789520401757
Tuotemuotosidottu
Vuosi2018

Prinsessa Pikkiriikin astetta paremmat iltasadut

Prinsessa Pikkiriikin käsittelyssä mm. Tuhkimo, Pieni Punahilkka, Hannu ja Kerttu saavat astetta hervottomamman tulkinnan. Kaikkien tuhmuroijien sankari, Prinsessa Pikkiriikki rakastaa satuja, vaikka jotkut niistä ovatkin hänen mielestään melko kummallisia. Miksi esimerkiksi prinssi saa pussata Ruususta ilman lupaa? Ja mihin prinssinpälikkää edes tarvitaan, kun on keksitty herätyskellot?
17,95 €
Kirjailija Lampela, Hannele
ISBNP9789511325901
Tuotemuotosidottu
Vuosi2018

Matilda pelastaa maailman

Kukaan ei voi yksin pelastaa maailmaa. Niin ajattelevat myös Juhani ja Hanna Virtanen, kunnes heille syntyy pieni Matilda-tyttö. Kun Matilda kasvaa, Virtasten jokapäiväinen huoleton elämä pakkauspahvien, muovipullojen ja tyhjien säilykepurkkien maailmassa saa uuden käänteen. Miksi keittiössä on yhden roska-astian sijaan kolme ja lastentarhassa alkaa haista hapan maito? Uskaltaako äiti ja isä enää syödä mitään, etteivät jääkarhut näänny ja linnut putoile taivaalta? Maailmassa ei todellakaan ole enää roskaa, kaiken voi käyttää uudestaan! Hauska ja tärkeä tarina toimeliaasta Matildasta on todellinen koko perheen kirja. Valloittavan kuvituksen on tehnyt lupaava nuori kuvittaja Paula Mela.
27,95 €
Kirjailija Koskinen, Juha-Pekka
ISBNP9789512364831
Tuotemuotosidottu
Vuosi2018

Maukka ja Väykkä

Maukka on kissa ja Väykkä on koira. Ne asuvat taivaansinisessä talossa mäen päällä. Mitä seuraa, kun kaksi hyvin erilaista asuu saman yhdessä? Tunteet ovat suuria. Riidoilta ei voi välttyä, mutta ystävyys on kestävää. Maukka ja Väykkä vetoavat kaikenikäisiin.
31,95 €
Kirjailija Parvela, Timo
ISBNP9789523041745
Tuotemuotonidottu
Vuosi2018
Näytetään tuotteet 1 - 10 Edellinen sivu 1 - 100 Seuraava sivu

Maksutavat
Sivukartta