Your request is being processed.
Your request is being processed.

Lasten satukirjat

Kirjastoluokat

Kieli

Kansityyppi

Hinta

Kustantaja/merkki

Sulje
Sulje
|
Näytetään tuotteet 1 - 10 Edellinen sivu 1 - 100 Seuraava sivu

Muumit
Sarjakuvaklassikot 9

Älykästä muumihuumoria! Taas tapahtuu Muumilaaksossa! Kun neitonen vaikuttaa olevan ahdingossa, Muumipappa ja Muumipeikko käynnistävät mittavan pelastusoperaation. Nipsu tekee ihan oikeita töitä, ja Mymmeli puolestaan saa sormuksen, josta aiheutuu paljon vaivaa. Hosuli ja Suska menevät naimisiin, mutta perhe-elämä on yllättävän haasteellista. Muumit Sarjakuvaklassikot IX sisältää jaksot Neitonen ahdingossa, Nipsun urheiluliike, Mymmelin timantti ja Nappeja ja avioliittoja. Lars Janssonin neljäs sarjakuva-albumi jatkaa Tove Janssonin jalanjäljissä. Kirjailijan veljen huumori on muumimaisen hauskaa ja älykästä - ja täynnä parantavaa naurua.
31,95 €
Kirjailija Jansson, Lars
ISBNP9789510417973
Tuotemuotosidottu
Vuosi2018

Siiri ja yläkerran Onni

Siiri saa yhdeksi päiväksi hoitoonsa herra Pilvisen taskukoiran, Onnin. Siiri lähtee Onnin kanssa retkelle, mutta yhtäkkiä Onni katoaa. Siirin ystävät pikku-Otto, keski-Otto ja iso-Otto ovat onneksi lähellä ja auttavat Siiriä etsinnässä. Mutta pientä Onnia ei olekaan helppo löytää. Se on joutunut seikkailuun ja päätynyt paikkaan, josta kukaan ei osaa etsiä sitä. Lopulta Onni löytyy - muuttuneena. Miksi Onni ei enää halua olla taskussa? Miksi Onnista on tullut utelias taskukoira? Kirjailija Tiina Nopolan ja kuvittaja Mervi Lindmanin yhteistyö toimii saumattomasti Siiri-kirjasarjassa. Eipä ihme, että sarja on valloittanut lapset kaikkialla maailmassa, Ruotsista Koreaan ja Venäjältä Kiinaan asti.
20,95 €
Kirjailija Nopola, Tiina
ISBNP9789513128166
Tuotemuotosidottu
Vuosi2018

Tuttityttö ja peukalopoika

Peukalopoika tulee äitinsä kanssa kylään tuttitytön luo. Niin alkavat leikit yhdessä Liisa Liskon ja Kalle Kalkkaron kanssa. Samalla voi tehdä majan ja vaikka torkahtaa. Silloin peukalopojalla menee peukalo suuhun ja tuttitytöllä tutti suuhun. Äidit juovat kahvia ja teetä. On ihana vierailla ystävän kotona. Katri Tapolan kirjoittama ja Karoliina Pertamon kuvittama lastenkirja on lempeä kertomus ystävistä, pienten asioiden suuruudesta ja siitä miten tärkeää on käydä toisen luona kylässä, jakaa omat tärkeät hetket. Tapolan osuva ja kaunis kieli sekä Pertamon monikerroksiset ja lumoavat kuvat tarjoilevat iloa ja hyväksyntää ihan pienille, ja myös meille suuremmille.
21,95 €
Kirjailija Tapola, Katri ...
ISBNP9789518518221
Tuotemuotosidottu
Vuosi2018

Frozen - Ainoa laatuaan

Olaf-lumiukko ystävineen matkustaa jääpalatsiin tapaamaan Vaahtokarkkia ja lumilapsia. Olaf odottaa kovasti pikkuveljiensä tapaamista, mutta perillä sitä alkaa harmittaa. Miksi lumilapset innostuvat ihan eri leikeistä kuin se itse? Tarinassa Olaf oppii sietämään pettymystä ja huomaa, että erilaisuus on rikkautta. Arjen taitoja -sarjan Frozen-tarinassa opetellaan erilaisuuden arvostamista
22,95 €
ISBNP9789513245504
Tuotemuotosidottu
Vuosi2018

Pupu Tupuna ja ystävät

Iloisessa satukirjassa seurataan Pupu Tupunan ja kumppaneiden touhuja metsän siimeksessä. Talvella voi hyppiä hangessa ja rakentaa lumiukkoja. Keväällä kerätään kukkia äidille ja uitetaan keppejä. Mutta heikkoja jäitä on syytä varoa!
19,95 €
Kirjailija Koskimies, Pirkko
ISBNP9789513245580
Tuotemuotosidottu
Vuosi2018

Mansikkahaltijatar
Salaperäinen lahja

Kirja sisältää pikkukertomuksia, joissa osan sanoista korvaavat kuvat. Tarkoituksena on arvata kuvan avulla puuttuva sana. Kirjan lopussa on kuva-sana-luettelo, jonka avulla voi tarkistaa, onko arvaus osunut oikeaan. Kirja sopii erinomaisesti niille, jotka opettelevat lukemaan. Toki kirja sopii myös yhdessä vanhemman kanssa luettavaksi, jolloin pienempi lukija voi arvailla kuvien avulla sanoja.
18,95 €
Kirjailija Dahle, Stefanie
ISBNP9789522304742
Tuotemuotosidottu
Vuosi2018

Miinan ja Manun juhla-aapinen

Miina ja Manu ovat opastaneet lapsia monissa käytännön asioissa jo 35 vuoden ajan! Juhla-aapiseen on koottu kirjasarjan ensimmäiset aapiset. Niissä kissasisarukset johdattavat lukemiseen, laskemiseen sekä liikenteen ja eläinten tuntemukseen. Teuvo Koskisen, taiteilijanimeltään TEUTORI, kirjoittamat ja kuvittamat: Aapinen, Liikenneaapinen, Laskentoaapinen ja Eläinaapinen ovat täynnä nostalgiaa. Kirjan lopusta löydät historiikin, kuinka nämä "kaksi kissaa ihanaa" ovat syntyneet. Uudistettu 5. painos juhla-aapisesta juhlii kotimaisuutta, Miina ja Manu -kirjasarjan 35. vuotta ja Suomen 100-vuotista historiaa. Teksti on tavutettu ja ladottu vuoden 2017 kouluopetuksen uusin mallikirjaimin!
14,95 €
Kirjailija Teutori
ISBNP9789518669121
Tuotemuotosidottu
Vuosi2018

Oma kuvasanakirjani

Iloisen kirjava pienten lasten kuvasanakirja, joka kulkee kätevästi mukana! Katso, tuolla on pallo! Tuolla on auto ja pehmolelu. Tässä värikkäässä kirjassa tutustutaan kivoihin kuviin ja opetellaan uusia sanoja leikin ohessa. Kirja harjoittaa lapsen sanavarastoa, tukee kielellistä kehittymistä ja kommunikaatiota.
7,95 €
ISBNP9789512408887
Tuotemuotosidottu
Vuosi2018

My Little Pony elokuva - Vekkulit meriponit

My Little Pony -elokuvaan perustuvassa tarinassa ponit sukeltavat kiehtovaan merenalaiseen maailmaan, jota asuttavat Myrskyn kuningasta aaltojen alle paenneet hippogryfit. Prinsessa Skystar ilahtuu ikihyviksi uusista ystävistä, ja pian merenpohjassa ovatkin meneillään hilpeät ponijuhlat!
23,95 €
ISBNP9789513245733
Tuotemuotosidottu
Vuosi2018

Suomen lasten majakkakirja

Majakat ruokkivat kaikkien mielikuvitusta, ja niin tekee eritoten Raili Mikkasen ja Sirkku Linnean Suomen lasten majakkakirja, joka on viehättävällä tavalla sekä kiinnostava lasten tietokirja että humoristinen kertomus ystävyydestä. "Ja nyt sinä kerrot minulle, mikä on majakka", vaatii Ville. Eikä Moonalla ole mitään pyyntöä vastaan, se kun kokeneena merimatkaajana tietää majakoista varsin paljon. Moona-lokki ja Ville-hylje lähtevät yhdessä tutkimaan Suomenlahden kiehtovia majakkasaaria. Matkan varrella ystävykset pääsevät jännittäviin seikkailuihin ja myrskyihin yhdessä majakanvartijoiden kanssa ja oppivat paljon uutta niin majakoista ja niiden historiasta kuin saaristoluonnosta ja merten suojelustakin. 5-12-vuotiaille
19,95 €
Kirjailija Mikkanen, Raili ...
ISBNP9789523126206
Tuotemuotosidottu
Vuosi2018
Näytetään tuotteet 1 - 10 Edellinen sivu 1 - 100 Seuraava sivu

Maksutavat
Sivukartta