Your request is being processed.
Your request is being processed.

Nuorten romaanit

Genre

Kieli

Kansityyppi

Hinta

Kustantaja/merkki

Sulje
Sulje
|
Näytetään tuotteet 1 - 10 Edellinen sivu 1 - 100 Seuraava sivu

Breven från Maresi

Historien om Maresi, den kunskapstörstande flickan, fortsätter! I denna efterlängtade tredje del återvänder Maresi till sin hemtrakt Rovas, ett land märkt av hårt slit, fattigdom och okunskap. Maresi vill grunda en skola för att dela med sig av allt hon lärt sig i det Röda klostret och förbättra livet för sitt folk. Men vägen dit blir svårare än hon någonsin kan ana. Går det att komma hem för den som har begett sig ut i världen? Och finns det män som inte vill kontrollera sina kvinnor? I hembyn Saru är hon ett främmande inslag i sin röda mantel och hon ses med misstänksamhet, också av sin egen mor. Rovas är hårt drabbat både av svält och av härskares maktmissbruk. Men Maresi har krafter som ingen anar, inte ens hon själv. Dem blir hon tvungen att använda när stor fara hotar byn och till slut hela hennes folk. Bekanta namn från Turtschaninoffs universum återkommer, som legenden om Arra som sjöng ner berg över sina fiender. Naturmagin är stark och obändig. Breven från Maresi är en bok om att törsta efter trygghet och längta efter hopp. Om att inte se döden som slutet och om tröst och de goda gåvorna som bär genom livet. Maria Turtschaninoff belönades 2014 med Finlandia Junior för Maresi. Hennes författarskap har hyllats världen över och jämförs med flera internationella mästare i genren, bland dem Ursula K. Le Guin.
19,95 €
Kirjailija Turtschaninoff, Maria
ISBNP9789523331365
Tuotemuotosidottu
Vuosi2018

Jumping 1

Hevosia ja ihmissuhteita! Mitä seuraa, kun ihmisarkuudesta kärsivä tyttö kohtaa ratsuhevosen, joka ei suostu ratsastettavaksi? Ran on lapsesta asti ollut luonteeltaan vetäytyvä. Epäonnistuttuaan yliopiston pääsykokeissa hän vetäytyy huoneeseensa ja alkaa vältellä ihmisiä. Sinnikäs ystävä saa kuitenkin suostuteltua Ranin kämppäkaverikseen kauas Tokiosta, pohjoiseen Aomoriin. Uuden elämän aloittaminen ei ole helppoa, mutta Ran löytää yliopiston ratsastuskerhosta nelijalkaisen ystävän, jonka kanssa ei tarvitse ujostella. Myös huolehtivainen kerhotoveri vetää tyttöä puoleensa "Jumping" on lämmin ja realistinen kasvutarina. Asahi Tsutsui on kokenut sarjakuvantekijä, jonka teoksia ilmestyy nyt ensimmäistä kertaa suomeksi.
6,95 €
Kirjailija Tsutsui, Asahi
ISBNP9789521620461
Tuotemuotonidottu
Vuosi2018

Sukelluslaivalla maailman ympäri (selkokirja)

Sukelluslaivalla maapallon ympäri kertoo kapteeni Nemosta ja hänen Nautilus-sukellusveneestään. Kuka on kapteeni Nemo, jonka mukana eksyy mitä ihmeellisimpiin seikkailuihin matkalla maailman ympäri? Mikä on kapteenin salaisuus?
31,95 €
Kirjailija Verne, Jules
ISBNP9789523041806
Tuotemuotonidottu
Vuosi2018

Tom Gates Mestarioppilas
Perhe, kaveritja karvaiset otukset

Menestyssarja on käännetty yli 30 kielelle ja se on myynyt pelkästään englannissa jo yli 600 000 kirjaa! Lapsille, joita perinteiset tekstikirjat eivät kiinnosta! Tom Gates on selitysten mestari, taitava piirustelija, pilapiirtäjä ja kirjoittaja - sekä ainakin äreän opettajansa herra Fullermanin mielestä - "varsinainen riesa". Tomin mahtavasta töherrysten ja raapustusten täyttämästä päiväkirjasta löytyy rutkasti hassuja ja sekopäisiä juttuja, jotka saavat lukijan voihkimaan naurusta. Varoitus! Älä yritä lukea tätä yleisellä paikalla. Joudut nauramaan ääneen!
17,95 €
Kirjailija Pichon, Liz
ISBNP9789523217256
Tuotemuotosidottu
Vuosi2018

Gabriel Dropout 2

6,95 €
Kirjailija Ukami,
ISBNP9789521620522
Tuotemuotonidottu
Vuosi2018

Orion 22
Ouun armeijan paluu

Suosikkisarjat "Hopeanuoli" ja "Weed" saavat jatkoa! Kun vaivalla saavutettu rauha Ouussa päättyy, sankarien jälkeläisen on aika seurata isiensä tassunjälkiä... Koiraseikkailuiden mestari Yoshihiro Takahashin luoman tarinakokonaisuuden kolmas jakso, Orion, saapui Suomeen! Tässä 30-osaisessa sarjassa päähenkilönä on Weedin poika ja Hopeanuolen pojanpoika Orion. Ikäsuositus: 13+
6,95 €
Kirjailija Takahashi, Yoshihiro
ISBNP9789521619298
Tuotemuotonidottu
Vuosi2018

Tuhatkuolevan kirous

Tiedätkö, montako kertaa olen kuollut? Tiedätkö, montako kertaa on vielä jäljellä? Maaginen seikkailu, jossa päähenkilön kohtalo on hiuskarvan varassa - kirjaimellisesti. Paun äiti kauhistuu, kun Pau leikkaa takareisiin ulottuvan lettinsä. Syytä äiti ei kerro, ja Pausta tuntuu, ettei se ole ainoa asia, joka häneltä salataan. Kun Pau saa 14-vuotiaana himoitun kutsun Magia-akatemiaan, hän pääsee osalliseksi ihmeelliseen taikomisen maailmaan, ja salaisuuksien ovet alkavat aueta. Rimppakinttuinen ja kömpelö Pau ei ole koskaan ollut lahjakas missään, mutta käy ilmi, että hänellä on aivan erityisen vahva taika. Liittyykö se jotenkin salaperäiseen Nubya tuhatkuolevaan, joka on antanut Paulle lapsuudessa ainutlaatuisen lahjan - vai onko se sittenkin kirous? Siiri Enorannan Tuhatkuolevan kirous on huikeaa seikkailufantasiaa ja samalla se kertoo tarkkanäköisesti vierauden pelosta ja ennakkoluuloista, oikeasta ja väärästä ja niiden määrittämisen vaikeudesta. Siiri Enorannan edellinen nuortenromaani Surunhauras, lasinterävä (2015) voitti Topelius-palkinnon ja valittiin Lasten- ja nuortenkirjallisuuden Finlandia -ehdokkaaksi. Enoranta on saanut teoksistaan kolme kertaa Tampereen kaupungin kirjallisuuspalkinnon ja ollut useasti Kuvastaja-, Topelius-, Runeberg- ja Lasten- ja nuortenkirjallisuuden Finlandia -palkintoehdokkaana.
29,95 €
Kirjailija Enoranta, Siiri
ISBNP9789510429655
Tuotemuotosidottu
Vuosi2018

Tusina
Novelleja

Maahanmuutto, sukupolvien välinen kuilu, erilaisuus, yliluonnolliset kohtaamiset, raastavat ja kutkuttavat ihmissuhteet, valkoiset teloittajat... Tusina tarjoilee kirjon novelleja, jotka on suunnattu erityisesti nuorille. Kokoelmassa suomalaiset kirjailijat kirjoittavat kukin omalla tyylillään: mukana on esimerkiksi steampunkia, yllättäviä kertojaratkaisuja, romantiikkaa ja kauhua. Kokoelma osoittaa, miten monipuolisesti nuorille voi kirjoittaa. Se haastaa pohtimaan, mikä tekee tekstistä nimenomaan nuorten novellin. Kirja on koostettu yläkoulun ja toisen asteen opiskelijoita ajatellen. Novellit sopivat erinomaisesti opetukseen: niiden avulla voi tarkastella kaunokirjallisuuden keinoja ja rakenteita, mutta ne sopivat aiheiltaan myös keskustelunavaajiksi. Päivi Haanpää on tamperelainen kirjoittaja ja sanataiteen sekatyöläinen. Marika Riikonen on tamperelainen toimittaja ja novellisti. Tusina on toinen heidän yhdessä toimittamansa novellikokoelma.
28,95 €
ISBNP9789518846980
Tuotemuotosidottu
Vuosi2018

Neropatin päiväkirja
Greg Haffleyn julkaisu

Neropatin päiväkirja -sarjan ensimmäinen osa! Elämä yläkoulussa ei ole helppoa. Greg Heffley sen tietää jos kuka. Koulun käytävillä Gregin kaltaiset ruipelot joutuvat mennen tullen väistelemään ilkeitä gorilloja, jotka ajavat partansa kaksi kertaa päivässä. Saammeko esitellä: Greg, kirjailija ja kuvittaja Jeff Kinneyn uusi sankari, joka pitää päiväkirjaa. Tai oikeastaan se on JULKAISU. Gregin sanat ja teot eivät aina kohtaa, ja hyvistä aikomuksista tulee usein jotain aivan muuta...
13,95 €
Kirjailija Kinney, Jeff
ISBNP9789510436189
Tuotemuotonidottu
Vuosi2018

Taistelukoira Zero 1

Lisää mangaa koiratarinoiden mestarilta! Yoshihiro Takahashi vie tällä kertaa lukijansa koirataisteluiden hurjaan maailmaan. Makoto on kauan haaveillut kasvattavansa oman taistelukoiran. Kun isä viimein tuo hänelle pennun, riemulla ei ole rajoja! Pentu on kumman pitkäkarvainen taistelutahdostaan kuuluisaksi tosa-koiraksi, mutta sillä on synnynnäinen soturin luonto... Sekä koira että isäntä tarvitsevat paljon kokemusta, ennen kuin on aika kohdata suuri yhteinen vihollinen. "Taistelukoira Zero" on tarina nelijalkaisten sotureiden maailmasta! Sarjakuvantekijä Yoshihiro Takahashi on erityisesti suomalaisten suosikki. Hänen tunnetuimpia teoksiaan ovat koirasarjat Hopeanuoli, Weed ja Orion.
6,95 €
Kirjailija Takahashi, Yoshihiro
ISBNP9789521620416
Tuotemuotonidottu
Vuosi2018
Näytetään tuotteet 1 - 10 Edellinen sivu 1 - 100 Seuraava sivu

Maksutavat
Sivukartta
-->