Your request is being processed.
Your request is being processed.

Lautapelit

Kansityyppi

Hinta

Kustantaja/merkki

Sulje
Sulje
|
Näytetään tuotteet 1 - 10 yht. 93 Edellinen sivu 1 - 10 Seuraava sivu

Muuttuva Labyrintti

Lautapelien kestosuosikki! Vuosien saatossa se on muuttanut muotoaan useita kertoja, mutta aina siinä on taikaa. Etsi aarteita labyrintistä, joka muuttuu jokaisella pelivuorolla. Ikäsuositus yli 8-vuotiaille.
32,95 €
ISBNP4005556263165
Tuotemuotopeli
Vuosi2016

Carcassonne 2. lisäosa: Kirjurit ja kauppiaat

Kirjurit ja Kauppiaat on Carcassonnen lisäosa, jok a vaatii peruspelin. Aikaisempaa Kirkot ja Kievari t-lisäosaa ei tarvitse Kirjurit ja Kauppiaat osan pelaamiseen. Kirjurit ja Kauppiaat laajentaa Carca ssonnen laattavalikoimaa 24 uudella laatalla. Uude t laatat ovat pääasiassa kaupunkeja, joissa on kau ppatavaramerkkejä, mutta joukkoon mahtuu myös muut ama muuten vain uusi laatta. Lisäosan merkittävimmät uudistukset ovat muualla kuin laatoissa. Kauppatavara on yksi uutuus: tuotte ita (viini, vilja ja kangas) kuvaavia pahviläpyskö jä kerätään rakentamalla valmiiksi kaupunkeja, joi ssa on kauppatavaramerkkejä. Viimeisen laatan pela aja kerää tavarat. Jokaisen tuotelajin enemmistön omistaja saa pelin lopussa kymmenen pistettä.
17,95 €
ISBNP532616
Tuotemuotopeli
Vuosi2007

Huojuva torni metallirasiassa

Tässä klassikossa poistat tornista paloja ja siirrät niitä tornin huipulle niin kauan kuin rakennelma pysyy pystyssä. Palikan siirtämisessä saa käyttää vain yhtä kättä. Tornin kaatuessa voittaja on se pelaaja, joka oli vuorossa ennen tornin kaatajaa. Kätevä ja kestävä peltirasia 48 puupalikan säilytykseen.
9,95 €
ISBNP519794
Tuotemuotopeli
Vuosi2007

Carcassonne 3. lisäosa: Lohikäärme ja linnanneito

Lohikäärmeet ja linnanneidot kohtaavat Carcassonne n kolmannessa lisäosassa. Lohikäärmeen saapuminen tietää levottomuutta Carcassonneen. Pelaajat saava t siirtää lohikäärmettä, yrittäen pitää sen poissa omien seuraajiensa keskuudesta. Lisäosan mukana t ulee 30 uutta laattaa, iso puinen lohikäärme ja yk si velhonappula.
17,95 €
ISBNP533208
Tuotemuotopeli
Vuosi2007

Codenames - Huippusalainen sanapeli

Kaksi kilpailevaa vakoiluryhmän johtajaa tietää 25 salaisen agentin oikean henkilöllisyyden, heidän joukkuetoverinsa ainoastaan koodinimet. Joukkueet kilpailevat siitä, kumpi saa ensin yhteyden kaikkiin salaisiin agentteihinsa. Kaikki haluavat välttää salamurhaajan!
29,95 €
ISBNP7350065322245
Tuotemuotopeli
Vuosi2016

Carcassonne 1 lisäosa Kirkot ja kievarit 2015

Kirkot ja Kievarit (joka tunnetaan myös nimillä Carcassonne: The Expansion ja Carcassonne Inns & Cathedrals) tuo Carcassonneen kirkkoja ja kievareita. Paketista löytyy 18 uutta laattaa, 6 pisteenlaskua helpottavaa laattaa, kuudennen pelaajan nappulat ja jokaiselle pelaajalle uusi iso nappula. Laatoista kymmenen on entisen kaltaisia, mutta lisäävät uusia mielenkiintoisia muotoja peliin (pari esimerkkiä: tien läpäisemä luostari ja laatta, jossa on neljä kaupunkipalaa). Kirkot ovat kaupunkipaloja, jotka lisäävät kaupungin arvoa (kolme pistettä per laatta). Kievarit ovat teiden varsilla ja lisäävät tien pistearvoa kahteen pisteeseen per laatta. Uusien laattojen koukku on se, että ne estävät keskenjäävien rakennelmien pisteyttämisen. Jos kirkkokaupunki ei valmistu, siitä ei saa lainkaan pisteitä. Voi siis olla varma, että muut pelaajat tekevät parhaansa kirkkokaupungin tai kievarillisen tien sabotoimiseksi. Uudet isot nappulat ovat mielenkiintoinen lisä: jättiläiskokoinen nappula vastaa kahta pienempää, kun rakennelmien voittajia ratkaistaan. Niiden ovela sijoittaminen tuo paljon erilaisia mahdollisuuksia. Kuudes pelaaja taas mahdollistaa entistäkin isommat pelit. Laattojen määrän kasvu venyttää pelien pituutta muutenkin. Kirkot ja Kievarit on mainio hankinta Carcassonne-faneille. Se tuo peruspeliin mukavasti uutta makua, järkyttämättä pelin tasapainoa liikaa. Kerro kaverille tästä tuotteesta Muistuta minua tästä tuotteesta Pyydä lisätietoja tuotteesta Sinun täytyy kirjautua sisään voidaksesi arvostella tuotetta. Tunnus: Salasana: Unohtuiko tunnus? X Arvostele & Kommentoi tuotetta Lue kaikki tuotekommentit (31 kpl) Uusin kommentti Pakollinen lisäosa17.5.2009 23:57 Kristhor pelasin ensimmäistä kertaa Carcassonnea tämän lisä osan kanssa ja SUOSITTELEN jokaista joka harkitsee hankkivansa Carcassonnen hankimaan myös tämän lisäosan. Suurin syy on läski, sillä on paljon kätevämpi ryöstää kuin tavallisella seuraajalla, myös kievarit ja kirkot ovat mukava lisä.
17,95 €
ISBNP532174
Tuotemuotopeli
Vuosi2015

Muumi muistipeli

12,95 €
ISBNP6416739535333
Tuotemuotopeli
Vuosi2015

Rummikub Classic

Rummikub-pelissä kilpaillaan pisteistä. Pelaajat keräävät pöydälle samannumeroisia laattoja tai erinumeroisista laatoista muodostuvia numerosarjoja. Pelaaja, joka ensimmäisenä tyhjentää laattatelineensä on voittaja. 2-4 pelaajalle. Ikäsuositus + 7-vuotiaille.
24,95 €
ISBNP7350065322191
Tuotemuotopeli
Vuosi2016

Original Alias
uusin

Klassinen sanaselityspeli, jossa eniten sanoja selittänyt joukkue voittaa! Kaikkien sanaseppien unelmapeli Alias on nyt uudistettu! Uusi ulkonäkö sekä päivitetty sanavarasto tuovat peliin uusia, jännittäviä käänteitä. Sanoja selitetään joukkueissa, ja ensimmäisenä nappulansa maaliin liikuttanut joukkue voittaa. Osaatko sinä selittää asiat toisin sanoin, sanomatta itse arvattavaa sanaa?
24,95 €
ISBNP6416739531274
Tuotemuotopeli
Vuosi2015

Kimble -peli

Koko perheen 40-vuotias peliklassikko. Kimble on helppo ja jännittävä suosikkipeli, joka sopii kaikille 5-vuotiaasta ylöspäin. Pelaajat valitsevat itselleen neljä samanväristä pelinappulaa. Tavoitteena on kuljettaa kaikki pelinappulat ensin pelilaudan ympäri ja lopuksi maaliin. Varo, ettei kukaan syö nappulaasi tai joudut kiertämään koko pelilaudan uudelleen! 2-4 pelaajaa, pelin kesto 30+
17,95 €
ISBNP500026
Tuotemuotopeli
Vuosi2007
Näytetään tuotteet 1 - 10 yht. 93 Edellinen sivu 1 - 10 Seuraava sivu

Maksutavat
Sivukartta
-->