Your request is being processed.
Your request is being processed.

Kotimaiset pokkarit

Kirjastoluokat

Genre

Kieli

Kansityyppi

Hinta

Kustantaja/merkki

Sulje
Sulje
|
Näytetään tuotteet 1 - 10 Edellinen sivu 1 - 100 Seuraava sivu

Perintötila

RAKASTETTU BERLIININPOPPELIT-TRILOGIA SAA KUIN SAAKIN JATKOA! Railakkaan rehellinen norjalaissarja kuvaa kimurantteja perhesuhteita ja elämän vaikeita valintoja lempeän humoristisesti. Odotetussa Perintötila-romaanissa Anne B. Ragde jatkaa Neshovin perheen ja autioksi jääneen sikatilan tarinaa. Muutamassa vuodessa yllätysperijätär Torunnille, Kööpenhaminassa asuvalle huikentelevaiselle Erlendille, hautausurakoitsija Margidolle ja Tormod-vaarille on ehtinyt tapahtua paljon. Vuonon rannalla seisova sikala toimii nyt ruumisarkkuvarastona. Erlendin ja Krummen sopuisa kaupunkilaiseksistenssi on saanut uusia ulottuvuuksia kolmen pienen lapsen ja näiden hysteeristen äitien, lesbopariskunta Lizzin ja Jytten myötä. Entä mitä tekee nyt nelikymppinen Torunn, joka on tottunut isoihin irtiottoihin ja yllättäviin tempauksiin?
9,95 €
Kirjailija Ragde, Anne B.
ISBNP9789520400903
Tuotemuotonidottu
Vuosi2018

Kuoleman tuoksu

Pikkukaupungin leppoisa kesätunnelma järkkyy, kun sisätautilääkäri ja tutkija Jarkko Karhu löytyy kotipihaltaan jääsaavista kurkku auki viillettynä. Paikalle hälytetään rikoskonstaapeli Saara Joho, joka tuuraa kesälomaa viettävää pomoaan ensimmäistä kertaa. Hajuyliherkkyys oli rajoittanut aikanaan Saaran ammatinvalintaa, työ sairaalassa tai laboratoriossa oli poissuljettu. Hän oli joskus vitsaillut, että voisi toimia vaikka poliisikoirana. Tarkasta hajumuistista onkin hyötyä rikostutkinnassa, mutta Saara joutuu sairaalassa murhaa selvitellessään käymään läpi myös oman miehensä kuolemaan liittyvän surutyön. Aviomies oli kuollut auto-onnettomuudessa kaksi vuotta aiemmin, häiden ensimmäisenä vuosipäivänä. Saaran työpäivät venyvät jo Jarkko Karhun murhan takia pitkiksi. Kun samaan aikaan pakolaisia alkaa kadota, yöunet jäävät vähäisiksi. Helena Väisänen on syntynyt Ristiinassa ja asuu nykyisin Sveitsissä. Hän on ollut lyhyillä teksteillä mukana useissa antologioissa, mm. Joulukalenteri-kirjoissa. Kuoleman tuoksu on hänen ensimmäinen romaaninsa, joka tuo kotimaiseen dekkarikenttään uuden naispoliisin ja rikostutkintaan lääketieteen asiantuntemusta.
15,95 €
Kirjailija Väisänen, Helena
ISBNP9789527221693
Tuotemuotonidottu
Vuosi2018

Vaietut salaisuudet

Englanti, 1945. Toinen maailmansota on ohi. Harry Clifton ja hänen ystävänsä Giles Barrington ovat selvinneet hengissä. Nuorten elämää varjostaa kuitenkin tieto, että ylähuone päättää Barringtonin suvun omaisuuden perijästä: onko se Harry vai Giles? Päätöksellä on kauaskantoiset vaikutukset nuorten elämään ja pahimmillaan se voi tuhota myös Harryn ja Emman suhteen. Harry palaa Amerikkaan markkinoimaan uusinta kirjaansa, ja sillä välin Emma etsii pientä tyttlä, joka löytyi hylättynä hänen isänsä toimistosta yönä, jolloin isä tapettiin. Giles Barrington joutuu puolustamaan paikkaansa alahuoneessa ja järkyttyy tajutessaan kuka hänen vastustajansa on.
12,95 €
Kirjailija Archer, Jeffrey
ISBNP9789525701852
Tuotemuotonidottu
Vuosi2018

Tainaron
Postia toisesta kaupungista

Tainaron (1985) on rakastetun kirjailijan Leena Krohnin läpimurtoteos, joka kuljettaa lukijansa vertaansa vailla olevaan todellisuuteen. Tainaronin asukkaat ovat hyönteisen kaltaisia, mutta oudolla tavalla heidän kokemuksensa ja edesottamuksensa ovat tuttuja. Ne ovat samalla kertaa tarkkojakin kuvauksia eräiden lajien elintavoista ja allegorioita tuntemastamme arkimaailmasta. Tainaron on saanut haltioituneen vastaanoton myös maailmalla.
11,95 €
Kirjailija Krohn, Leena
ISBNP9789518519082
Tuotemuotonidottu
Vuosi2018

Neiti Pinkertonin salaisuus

Taattua Christie-laatua dekkarifaneille. Luke Fitzwilliam on Intiasta kotiin Englantiin siirtynyt poliisimies. Sattumalta hän tapaa junassa vanhan herttaisen neiti Pinkertonin, joka kertoo hänelle kummia. Neiti Pinkertonin kotikylässä liikkuu murhaaja. Tosin kukaan ei ole sitä huomannut: murhat vaikuttavat luonnollisilta kuolemilta ja murhaaja on kaikkien epäilyksien ulkopuolella. Luke hymyilee eikä usko sanaakaan - ennen kuin itse joutuu keskelle hämmästyttäviä tapahtumia.
9,95 €
Kirjailija Christie, Agatha
ISBNP9789510431573
Tuotemuotonidottu
Vuosi2018

Kaksi rakkautta
Agatha Christie

AGATHA CHRISTIEN SALANIMELLÄ KIRJOITTAMA TARINA MUSIIKISTA, SODASTA JA RAKKAUDESTA Vernon Deyre on sotilaan poika joka jää kahden äitinsä kanssa isän saatua surmansa buurisodassa. Herkkä nuorukainen löytää kutsumuksensa musiikista ja päättää ruveta säveltäjäksi. Juuri ennen ensimmäisen maailmansodan puhkeamista Vernon tutustuu laulajattareen, jota kohtaan tuntee kaikenvoittavaa intohimoa. Samaan aikaan hän kuitenkin on jo lupautunut naimisiin lapsuudenystävänsä Nellin kanssa. Sota erottaa Vernonin kummastakin rakastetusta, ja kun raskaat ajat viimein ovat lopussa, maailma saa kuulla ihmeellisen sävellyksen jossa heijastelee rakkaus ja kärsimys, mutta myös uusi tulevaisuudenusko. Agatha Christie kirjoitti Mary Westmacott -salanimellä kuusi romaania, joissa hän keskittyi dekkareitaan enemmän henkilökuvaukseen ja ihmissuhteisiin. Romaanit suomennettiin 70-luvulla ja niitä ei ole ollut saatavilla sen jälkeen.
10,95 €
Kirjailija Westmacott, Mary
ISBNP9789510430897
Tuotemuotonidottu
Vuosi2018

Miten saan ystäviä, menestystä ja vaikutusvaltaa

10,95 €
Kirjailija Carnegie, Dale
ISBNP9789510437421
Tuotemuotonidottu
Vuosi2018

Kuolemanlaakso

26. tammikuuta 2013 Rauman Lukon puolustajalla Tommi Kovasella on edessä peli Bluesia vastaan. Ottelun pitäisi olla aivan tavallinen, samanlainen kuin yli 500 kertaa aiemmin Kovasen liigauran aikana. Kovanen kuitenkin taklataan rajusti takaapäin, eikä mikään ole sen jälkeen kuten ennen. Seuraamuksia tästä taklauksesta ei tule muille kuin Kovaselle: hänellä diagnosoidaan aivovamma, joka pakottaa hänet lopettamaan uransa. Kukaan ei ota vastuuta tapahtuneesta, ja Kovasta kehotetaan olemaan asiasta hiljaa. Vamman seurauksena Kovasen tunteet alkavat kadota, ja väsymys tuntuu lamaannuttavalta. Lehdistölle ja läheisille hän uskottelee kaiken olevan hyvin - mutta hänen elämänsä hajoaminen ja syöksy kuolemanlaaksoon on vasta alkanut. Pohjan saavutettuaan Kovanen aloittaa paluun elämään. Päivä kerrallaan, leväten ja hetkessä hengittäen hän opettelee olemaan oma uusi itsensä. Mies joka rakasti kiekkoa, hengitti peliä ja eli luistelusta, on joutunut nyt hyväksymään, että hän elää loppuelämänsä aivovamman kanssa. Kuolemanlaakso on Tommi Kovasen ja Jenny Rostainin yhdessä kirjoittama kertomus jääkiekkoilijan elämästä, liigakiekon armottomuudesta, taklausten ja aivovammojen seurauksista sekä herrakerhojen vaietuista sopimuksista. Vuoden urheilukirja 2017
12,95 €
Kirjailija Kovanen, Tommi ...
ISBNP9789522796226
Tuotemuotonidottu
Vuosi2018

Paljasjalkainen kuningatar

Tammikuussa 1748 Espanjaan saapuu Kuubasta vapautettu orja, nuori nainen, jolla ei ole yösijaa. Käskyttämiseen tottunutta Caridadia käytetään hyväksi myös Sevillassa, ennen kuin hän kohtaa Vegan mustalaissuvun ja ystävystyy perheen tyttären Milagros Carmonan kanssa. Naiset ovat erilaisia: Caridad on nöyristelevä ja arka, Milagros kujeileva kapinallinen. Kummallakin on oma intohimon kohteensa. Nuori Milagros tunnustaa kielletyn rakkautensa vihollissuvun vesaan,Pedro Garcíaan, mutta Caridad vaikenee tunteistaan Milagrosin isoisää Melchoria kohtaan. Vähitellen naisten välinen ystävyys syvenee. Kun kuningas määrää kaikki Espanjan mustalaiset pidätettäväksi, Milagrosin ja Caridadin elämä saa traagisen käänteen. Yhteisen pakomatkan jälkeen heidän tiensä eroavat, ja laulullaan ansaitseva Milagros naitetaan rahan toivossa Garcían sukuun ja lähetetään Madridiin esiintymään. Caridad puolestaan ajautuu tupakan viljelyn jasalakuljetuksen pariin. Vuosia he jatkavat elämäänsä erossa toisistaan, mutta lopulta kohtalo johdattaa heidät jälleen yhteen. Paljasjalkainen kuningatar sijoittuu flamencon syntyvaiheisiin. Sekä mustalaisten että Kuubasta palanneiden orjien musiikki kuljettaa tarinaa eteenpäin. Tuolloin tupakka, sikarit ja nuuska olivat Sevillan tärkein elinkeino. Falcones kuvaa uskottavasti arkkitehtuuria, yhteiskunnallista eriarvoisuutta, ruokakulttuuria ja tapoja. Kahden naisen tarina on paitsi vaikuttava historiallinen seikkailu myös ylistys ihmisyydelle. Henkilöhahmot rakastavat, kärsivät, etsivät vapautta, himoitsevat kostoa ja taistelevat oikeudenmukaisuuden puolesta.
12,95 €
Kirjailija Falcones, Ildefonso
ISBNP9789522796233
Tuotemuotonidottu
Vuosi2018

Miksi ydinsota todella voi syttyä
Näin toimii ihmisen mieli

Mikä saa ihmisen painamaan ydinohjuksen laukaisunappia? Miksi ydinsota todella voi syttyä? on kokoelma rauhanajattelun klassisia tekstejä, joka pureutuu tähän kysymykseen psykologisesta näkökulmasta.
9,95 €
ISBNP9789522649843
Tuotemuotonidottu
Vuosi2018
Näytetään tuotteet 1 - 10 Edellinen sivu 1 - 100 Seuraava sivu

Maksutavat
Sivukartta
-->