Your request is being processed.
Your request is being processed.

Laitteet, lisätarvikkeet

Sulje
Sulje
Näytetään tuotteet 1 - 4 yht. 4

Ulkoinen kiintolevy 2tb LaCie Neil Poulton pöytälevy

Tyylikäs kiintolevy, joka on saatavissa 1 ja 2 teratavun kokoisena. Kompakti 3.5-tuuman levy lähettää kirkkaansinisen valon alapuolelta, luoden ainutlaatuisen ympäristövalon. Neil Poultonin muotoilema kiintolevy on erittäin kompakti pöytäkoneen kiintolevy ja sisältää luonnollisen lämmönhajaantumisominaisuuden kestävän rei'itetyn kotelon ansiosta, mikä takaa luonnollisen ilmankierron ja tekee tuulettimesta tarpeettoman. LaCie kiintolevy voidaan liittää mihin tahansa nopeaan USB 2.0 -liitäntään. Monikäyttöympäristön ansiosta laitetta voidaan käyttää joko PC- tai Mac-tietokoneilla ja kytke ja käytä asetus toimii joustavasti Windows 2000, XP, Vista, Windows 7 ja Mac OS X -käyttöjärjestelmissä. Tuote toimitetaan LaCien Backup Assistant -varmuuskopiointiohjelmistoolla PC- ja Mac-tietokoneille, luoden siitä täydellisen tallennusratkaisun järjestelmien säännölliseen varmuuskopiointiin tai kapasiteetin lisäämiseen kun tietokoneen muisti on täynnä. Siihen on ladattu myös LaCien asennusohjelma, joka optimoi kiintolevyn tarpeitesi mukaan ja kopioi automaattisesti käyttöohjeen ja apuohjelmat tietokoneeseen.
99,00 €
ISBNP570277
Vuosi2011

Ulk.kiintolevy 1TB LaCie Starck USB2.0

Maailmankuulun muotoilijan Philippe Starckin muotoilema LaCie Starck Desktop on muutakin kuin kaunis desing-tuote; nerokas suunnittelu näkyy jokaisessa komponentissa. Starckin muotoilufilosofiaa täydentää älykäs, kosketukseen reagoiva pinta. LaCie Starck Desktop Hard Drivessa on ainutlaatuinen kosketusherkkä pinta, joka voidaan mukauttaa käynnistämään haluttu sovellus silloin, kun sitä kosketetaan. Tämä on helppo ja tehokas tapa virtaviivaistaa digitaalista elämää. Alumiinikoteloinen LaCie Starck Desktop on markkinoiden jykevin kuluttajakäyttöön tarkoitettu kiintolevyasema. Kestävä kotelo suojaa kiintolevyt iskuilta ja ylikuumenemiselta ja tekee niistä ehdottoman luotettavat. LaCie Starck Desktopissa on LED-tilailmaisin, jonka muoto muistuttaa Starckin signeerausta. Se hehkuu toimintatilan mukaan oranssina tai vihreänä. LaCie Starck -asemissa on vakiona USB 2.0 -liitäntä, ja siksi ne ovat kätevä lisälaite PC:hen tai Maciin®. Asemien mukana toimitetaan yksi markkinoiden luotettavimmista ohjelmapaketeista - mukaan lukien LaCie Backup Assistant ja LaCie Desktop Manager - kiintolevyn alustamista ja mukauttamista sekä varmuuskopioiden tekemistä varten. LaCie oli ensimmäistä kertaa yhteistyössä Philippe Starckin kanssa viisitoista vuotta sitten. Silloin syntyivät palkitut "Toaster"-kiintolevyt. Uudet Starck -asemat korostavat, kuinka ratkaisevaa on kehittää tuotteita, jotka ovat yhtä käytännöllisiä kuin kauniita.
89,95 €
ISBNP548337
Vuosi2010

Kiintolevy ulk.500gb LaCie Rikiki musta
usb 2.0

99,95 €
ISBNP570559
Vuosi2011

Kiintolevy ulk.WD Elements 500gb musta

Western Digital Elements SE Portable 500 GB USB 3.0 - ulkoinen kovalevy USB-liitäntään, musta. Western Digital Elements SE Portable on helppokäyttöinen ja luotettava ulkoinen kovalevy USB-liitäntään. Se on esialustettu ja näin suoraan valmis käyttöön. Liitä se vain kiinni USB-liitäntään ja tiedostojen varmuuskopiointi voi alkaa. Kompakti, kestävä kotelo tuo lisäsuojaa tärkeille tiedostoille.
74,95 €
ISBNP572028
Vuosi2013
Näytetään tuotteet 1 - 4 yht. 4

Maksutavat
Sivukartta