Your request is being processed.
Your request is being processed.

Liittymät ja lisätarvikkeet

Sulje
Sulje
Näytetään tuotteet 1 - 3 yht. 3

HP Notebook 14-bs003no valkoinen, lukiolaisen kannettava
tuotteen hinta sisältää 3 vuoden jatketun takuun

Hyvä akun kesto, kätevän kokoinen käyttää. Tarvittavat ohjelmistot ladattavissa. Kattava laitetakuu koko opintoajan.

Luotettavaa suorituskykyä ja pitkään kestävä akku.• Käyttöjärjestelmä Windows 10 Home 64 • Prosessori Intel® Pentium® N3710 -suoritin (1,6 GHz:n perustaajuus, jopa 2,56 GHz:n pursketaajuus, 4 Mt:n välimuisti, neljä ydintä)
Prosessorituoteperhe: Intel® Pentium® -suoritin • Muisti 8 Gt:n DDR3L-1600 SDRAM muisti (1×8 Gt) •Tallennustuotteet 128 Gt:n M.2 SSD -asema Kirjoittava DVD-asema Dropbox • Näyttöominaisuudet Integroitu Intel® HD 405 -näytönohjain •
Ääni Kaksoiskaiuttimet • Näyttö Lävistäjältään 35,6 cm:n (14 tuuman) WLED-taustavalaistu, häikäisemätön, täysteräväpiirtoinen SVA-näyttö (1 366 × 768) •
Virtalaitteet 45 W:n verkkolaite • Akun tyyppi 4-kennoinen 41 Wh:n litiumioniakku. Käyttäjän vaihdettavissa oleva akku. Tukee akun nopeaa lataamista: noin 90 prosenttiin 90 minuutissa. • Erinomainen akun kesto Arvioitu akun kesto jopa 12 tuntia 30 minuuttia. Pisin mahdollinen akun käyttöikä videotoistossa Jopa 9 tuntia 30 minuuttia. •
Paino 1,7 kg • Mitat 34 × 24 × 2,37 cm •
Näppäimistö Täysikokoinen näppäimistö, erotetut näppäimet. •
Takuu Poikkeuksellisesti tuotteella laajennettu 3 vuoden takuu, yhden vuoden sijaan, HP Care Pack.
Edut Luotettava tuki: Ei omavastuuta, kattavuusrajoja tai piilomaksuja. Korjaamme laitteesi 7 työpäivän kuluessa käyttämällä alkuperäisiä HP-osia ja HP:n asiantuntemusta. Käytettävissäsi 7 päivänä viikossa: Ota yhteys asiantunteviin palveluneuvojiin, jotka ovat käytettävissä 7 päivää viikossa, jotta saat tarvitsemasi tuen.
Tuki : https://support.hp.com/fi-fi Puhelin: 09 81 710 005  Maanantai – Perjantai / 08:30 -18:00 (pois lukien pyhäpäivät)  Ilmainen ja helppo toimitus: Tarvitseeko tietokoneesi lähettää korjattavaksi? Ei hätää! HP lähettää sinulle valmiiksi maksetun kuljetustarran ja pakkauksen, joten lähettäminen korjattavaksi ei aiheuta lisäkustannuksia.
Ominaisuudet: Ongelmanratkaisu ja puhelin- tai verkkojuttelutuki etäpalveluna. Varaosat ja materiaalit: Valmiiksi maksettu kuljetus HP: n huoltoliikkeeseen. 3–5 arkipäivän etähuolto. Valmiiksi maksetut palautuskustannukset.  Service Type nouto ja palautus Kesto 3 vuotta. Vastausaika, korjaaminen 3–7 arkipäivän kuluessa.  Palveluaika normaalit työpäivät – 9 tuntia päivässä. Palvelupaikka asiakkaan toimitilojen ulkopuolella. Palvelutapa korjaus toimittajan tiloissa. Logistiikkavaihtoehdot lähetti noutaa ja toimittaa takaisin. Takuun kattavuus sisältyy takuuseen. Care Pack -palvelun tyyppi sähköinen.
599,00 €
ISBNP6430023918916
Vuosi2017

Galaxy Tab Samsung

Suuri seitsemän tuuman kosketusnäyttö yhdistää älypuhelimen ja kannettavan tietokoneen täysin uudeksi tuotekategoriaksi. Android 2.2 mahdollistaa Galaxy Tabin muovaamisen omien mieltymysten mukaiseksi. Laitteella voi surffata Internetissä ja samalla nauttia monipuolisista multimediaominaisuuksista. Sillä voi kuunnella musiikkia ja samalla päivittää Facebook-statuksen. Tabilla voi lukea e-kirjan, tai sillä voi katsoa kuvia ja elokuvia teräväpiirtomuodossa suoraan Internetistä, muistikortilta tai tietokoneelta DLNA-tekniikan avulla. Galaxy Tabin selaimessa on Flash-tuki, joka mahdollistaa esteettömän surffailun kaikille Internet-sivuille.Android 2.2 käyttöjärjestelmälle on saatavilla kymmeniä tuhansia sovelluksia, joilla voit muokata Galaxy Tabin juuri sellaiseksi kuin haluat. Galaxy Tabilla voi myös soittaa puheluita. Laite voidaan asettaa pöydälle ja käyttää kaiutinpuhelimena, tai sitä voi käyttää bluetooth-kuulokkeen kanssa. Laitteella voi myös lähettää teksti- tai mms-viestejä. Galaxy Tabissa on kaksi kameraa, joista edessä olevaa kameraa voi käyttää esimerkiksi videoneuvotteluissa.
299,00 €
ISBNP548417
Tuotemuotomuu
Vuosi2010

Lukulaite Bookeen Cybook Opus, helmenvalkoinen

Kun lukulaite kytketään tietokoneeseen tai ladataan usb-adapterin kautta suoraan pistorasiasta, näyttöön tulee teksti: "Yhdistetty" ja näytöllä näkyy USB-kaapeliden päät ja lukulaitetta ei voi tällöin käyttää. Uusi akku latautuu 85 prosenttiin kolmessa tunnissa. Akku latautuu kokonaan viidessä tunnissa.
99,00 €
ISBNP548414
Tuotemuotomuu
Vuosi2010
Näytetään tuotteet 1 - 3 yht. 3

Maksutavat
Sivukartta
-->