Your request is being processed.
Your request is being processed.

It-kirjat

Genre

Kieli

Kansityyppi

Hinta

Kustantaja/merkki

Sulje
Sulje
|
Näytetään tuotteet 1 - 10 Edellinen sivu 1 - 100 Seuraava sivu

Open somekirja
Sosiaalisen median oppimisympäristöt ja menetelmät

Mitä uusi opetussuunnitelma vaatii sosiaalisen median käytöltä? Millaiset taidot ja tiedot jatkossa edellytetään? Miten somea hyödynnetään opetusympäristönä? Sosiaalinen media on ennen muuta keskustelua, verkostoitumista ja omaehtoista yhteisöllisyyttä. Opetukseen some tarjoaa uusia sisältöjä, välineitä ja menetelmiä, jotka ovat vielä useimmille opettajille vieraita. Kirjassaan Harto Pönkä avaa näitä menetelmiä ja tarjoaa pedagogisia malleja somen opetuskäyttöön.
38,95 €
Kirjailija Pönkä, Harto
ISBNP9789522912237
Tuotemuotosidottu
Vuosi2017

Photoshop Lightroom 6/CC valokuvaajille

Tämä mittava teos esittelee valokuvaajan tarvitsemat toiminnot havainnollisesti vaihe vaiheelta  mukana on niin kuvien säätäminen ja arkistointi kuin tulostaminen ja esittäminenkin. Erityisen tarkasti perehdytään Lightroom 6 -version uusiin ominaisuuksiin. Teoksen runsaat kuvaesimerkit näyttävät, miten eri säädöt vaikuttavat ja miten kuvista saadaan Lightroomilla entistäkin upeampia. Teos soveltuu erinomaisesti niin harrastajalle kuin ammattilaisellekin, ja siinä on huomioitu sekä PC- että Mac-käyttäjät. Käsiteltyjä aiheita ovat - asetukset ja käyttöönotto - kuvien arkistointi ja hakusanoitukset - laajojen kuvamäärien järjestely ja kuvien löytäminen - kuvan perussäädöt - videoklippien perussäädöt - luova kuvankäsittely omaa ilmaisua tavoiteltaessa - kuvien esittäminen kartalla ja GPS-informaation lisääminen kuviin - värinhallittu vedostaminen - web-gallerian tekeminen - multimediaesityksen luominen kuvia, videota, tekstiä ja musiikkia yhdistämällä - kuvakirjan tekeminen - dng-formaatin käyttö - ohjelman laajentaminen plug-ineillä, templateilla ja preseteillä
55,95 €
Kirjailija Potka, Pekka
ISBNP9789522911230
Tuotemuotosidottu
Vuosi2017

Koululaisen ohjelmointikirja

Vaiheittainen visuaalinen opas omien Scratch-projektien toteuttamiseen! Toteuta huimaavia illuusioita, hassuja animaatioita ja vuorovaikutteisia taideteoksia tässä kirjassa esiteltävien Scratch-projektien mukaisesti. Tässä aloittelijoille ja asiantuntijoille sopivassa kirjassa on kaikki, mitä tarvitaan ohjelmoimisen opettelemiseen.  Kun noudatat yksinkertaisia ohjeita, opit ohjelmoimaan suositulla Scratch-kielellä.  Paranna ohjelmointitaitojasi ja opettele luomaan ja räätälöimään omia projektejasi.  Jaa tekemiäsi pelejä verkossa ja haasta ystävät ja sukulaiset ylittämään toistensa saamat pisteet.
19,95 €
Kirjailija Woodcock, Jon
ISBNP9789523213586
Tuotemuotonidottu
Vuosi2017

Oikeella tavalla online

Internet <3 Tuo mahtava tiedon- ja inspiraation lähde! Paikka pelata, tila säilöä, väylä verkostoitua ja mahdollisuus puhua ihmiselle toisella puolella maailmaa. Samalla se on paikka, johon painamme päivittäin omia digitaalisia jalanjälkiämme. Millaisia jälkiä sinä haluat jättää? Oikeella tavalla online! on mutkaton kirja nuorelle verkon fiksusta käytöstä. Se ei osoittele eikä kiellä vaan antaa helposti omaksuttavia vinkkejä siitä, miten verkossa kannattaa käyttäytyä ja millaista sisältöä siellä kannattaa tuottaa, jakaa ja käyttää. Kirja myös avaa napakasti ja ymmärrettävästi verkon käyttöön liittyviä termejä.
13,95 €
Kirjailija Stowell, Louie
ISBNP9789522886545
Tuotemuotonidottu
Vuosi2017

Photoshop
Creative Cloud -kuvankäsittely

Suomen suosituimman Photoshop-oppaan uusimmassa laitoksessa käydään läpi kaikki ohjelman tärkeimmät ominaisuudet sekä keskeisimmät kuvankäsittelyohjeet. Kirja on jaettu selkeisiin kuvan säätämistä ja luovaa kuvankäsittelyä koskeviin osiin. Opas sisältää kuvan perussäätöjen lisäksi muun muassa perustiedot värinhallinnasta, häviöttömästä kuvan säätämisestä, valinta- alueiden ja maskien käytöstä sekä laajan valikoiman luovan kuvankäsittelyn niksejä ja paljon muuta. Lisäksi opas esittelee viimeisimpien versioiden tärkeimmät uudet ominaisuudet, kuten Piirtoalustat (Artboards), uuden Valitse ja maskaa -työtilan sekä parannukset kuvien tallennus- ja vientiasetuksiin. Opas soveltuu niin vasta-alkajille kuin edistyneemmillekin kuvankäsittelijöille ja valokuvaajille. Tekstissä on huomioitu sekä englannin- että suomenkielisen version käyttäjät, ja kirja sopii sekä Mac- että Windowskäyttäjille. Oppaassa käytetyt harjoituskuvat ovat ladattavissa Docendon palvelimelta.
32,95 €
Kirjailija Paananen, Petteri
ISBNP9789522913357
Tuotemuotonidottu
Vuosi2017

Koululaisen ohjelmointikirja

Ohjelmointi tuli koulujen opetussuunnitelmaan - Koululaisen ohjelmointikirja innostaa perehtymään ohjelmointiin! Oletko kiinnostunut tietokonepeleistä ja animaatioista? Haluatko oppia tekemään omia tietokoneohjelmia? Koululaisen ohjelmointikirja sopii jokaiselle tietokoneohjelmoijan urasta haaveilevalle. Värikkäät kuvat ja vaiheittaiset ohjeet tekevät ohjelmoinnista selkeää ja helppoa alkeista lähtevillekin. Tässä oppaassa kuvataan ohjelmoinnin perusteita ja hauskoja projekteja. Siinä esitetään, miten tehdään pelejä ja animaatioita kahdella verkosta ilmaiseksi saatavilla ohjelmointikielellä: Scratchilla ja Pythonilla. Koululaisen ohjelmointikirja tekee ohjelmoinnin hankalimmistakin puolista hauskoja ja helposti ymmärrettäviä.
19,95 €
ISBNP9789523214354
Tuotemuotonidottu
Vuosi2017

Hei me koodataan pelejä
Koululaisen ohjelmointikirja

Opettele ohjelmoimaan samalla kun teet 20 mahtavaa peliä! Hieno kuvitus ja selkeät askel askeleelta -ohjeet auttavat tekemään pelejä helpolla Scratch-ohjelmointi-kielellä. Viisi eri vaikeustasoa tekevät aloittelijasta superkoodarin!
28,95 €
Kirjailija Wainewright, Max
ISBNP9789523215313
Tuotemuotosidottu
Vuosi2017

C# -ohjelmointi

Kirja tarjoaa C#-ohjelmoinnin perusteet sekä johdattaa myös olio-ohjelmoinnin syvällisempiin saloihin. Kirjassa esitetään ohjelmoinnin käsitteet selkeästi ja ytimekkäästi. Ymmärtäminen on varmistettu koodiesimerkkien avulla. Esimerkit on laadittu pitkällisen opetustyön tuomien kokemusten pohjalta ja ne on kommentoitu yksityiskohtaisesti. Ohjelmien lähdekoodit on ladattavissa osoitteesta www.docendo.fi. Kirja sopii kaikille ohjelmoinnista kiinnostuneille. Erinomainen kurssikirja!
37,80 €
Kirjailija Moghadampour, Ghodrat
ISBNP9789526306582
Tuotemuotonidottu
Vuosi2016

Koululaisen peliohjelmointikirja

Jos pidät tietokonepelien pelaamisesta, miksi et tekisi niitä itse? Tässä kirjassa kerrotaan, miten rakennetaan jännittäviä kilpa-ajopelejä, hassuja tasohyppelypelejä ja hankalia arvoituspelejä. Kun noudatat yksinkertaisia ohjeita, sinusta tulee suositun Scratch-ohjelmointikielen huippuosaaja. Paranna ohjelmointitaitojasi ja opi luomaan, remiksaamaan ja räätälöimään omia pelejä.
34,95 €
Kirjailija Woodcock, Jon ...
ISBNP9789523212374
Tuotemuotonidottu
Vuosi2016

Hei, me koodataan!
Koululaisen ohjelmointikirja

Monipuolinen ja innostava ensimmäinen ohjelmointikirja koululaiselle! Kun aloitat ohjelmoinnin peruskäsitteistä ja noudatat vaiheittaisia ohjeita, opit kaikkea silmukoista, muuttujista ja valitsemisesta. Sitten osaat kehittää ohjelmointitaitojasi nettisivuston rakentamisessa ja muissa tehtävissä! ROBOTTIAVUSTAJAT varmistavat joka vaiheessa, että kaikki on selvää. Opit käyttämään Logoa, tekemään pelejä Scratchilla, ohjelmoimaan projekteja Pythonilla, kokeilemaan HTML:ää ja tekemään JavaScriptillä vuorovaikutteisia verkkosivuja. Siirtele hahmoja näytöllä, ohjelmoi sokkelopeli tai toteuta oma verkkosivusto!
19,95 €
Kirjailija Wainewright, Max
ISBNP9789523212466
Tuotemuotosidottu
Vuosi2016
Näytetään tuotteet 1 - 10 Edellinen sivu 1 - 100 Seuraava sivu

Maksutavat
Sivukartta