Your request is being processed.
Your request is being processed.

Keittokirjat, sisustus

Kirjastoluokat

Kieli

Kansityyppi

Hinta

Kustantaja/merkki

Sulje
Sulje
|
Näytetään tuotteet 1 - 10 Edellinen sivu 1 - 100 Seuraava sivu

Kotiruoka

100-vuotias suomalaisen keittiön perusteos uusitaan juhlan kunniaksi sekä sisällöltään että ulkoasultaan, modernia ja perinteistä tyylikkäästi yhdistämällä. Kotiruoka on vuosikymmenten mittaan uudistunut kunkin ajan tarpeita vastaavaksi, mutta pääperiaate on pysynyt samana: selkeät ja yksinkertaiset ohjeet takaavat onnistuneen, herkullisen ja terveellisen lopputuloksen. Juhlalaitoksessa yhdistellään taidokkaasti tuttua ja uutta, ja mukana on myös kansainvälisiä reseptejä. Aloitteleva ruoanlaittaja löytää kirjasta ohjeiden lisäksi tärkeää perustietoa ruoka-aineista, arki- ja juhla-aterioiden suunnittelusta, erityisruokavalioista, leipomisesta ja säilömisestä.
30,95 €
ISBNP9789511223078
Tuotemuotosidottu
Vuosi2017

Louhisaaren linnan talousreseptit (n. 1770-1850)

Louhisaaren linnasta peräisin oleva, aiemmin tuntematon ja ilmeisesti Mannerheim-suvulle kuulunut talousreseptikirja tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden kurkistaa 1700-luvun lopun ja 1800-luvun alkupuoliskon linnan keittiöön ja elämään. Pieni ja kaunis teos sisältää ruokaohjeiden lisäksi erilaisia hoito-ohjeita niin ihmisten kuin kotieläintenkin vaivoihin ja sairauksiin. Kirja opastaa niin viinanpolttoon kuin jälkiruokiin, kankaiden värjäykseen ja saippuan tekemiseen. Useiden sukupolvien aikana täydennetty historiallinen reseptikokoelma on kiehtova ja kauniisti kuvitettu kurkistus vanhaan kartanoelämään.
24,95 €
Kirjailija Kuurne, Jouni
ISBNP9789522220394
Tuotemuotosidottu
Vuosi2017

Suloiset suolaiset

Fantasiakakkujen kuningatar Ulla Svensk näyttää mallia uudenlaisten voileipäkakkujen sekä suolaisten piirakoiden, pikkusuolaisten ja paistettujen kakkujen leivontaan.
24,95 €
Kirjailija Svensk, Ulla
ISBNP9789511256977
Tuotemuotosidottu
Vuosi2017

Kotipihan valtaajat
Opas haitallisten vieraslajien torjuntaan

Opas haitallisten vieraslajien torjuntaan Kotipihan valtaajat on ensimmäinen kattava kotimainen tietokirja kotipihojen ja puutarhojen haitallisista vieraslajeista. Kirjan kuvien avulla tunnistat luonnolle, kukkarolle ja terveydelle haitalliset lajit. Opas antaa viimeisimpään tutkimustietoon pohjaavat vinkit, miten haitallisista vieraslajeista voi päästä eroon ja estää niiden leviämisen luontoon. Helppolukuinen ja käytännön torjuntatoimiin keskittyvä opas on tarkoitettu kaikille aiheesta kiinnostuneille. Kirja keskittyy kasvilajeihin, mutta esittelee myös kotipihojen yleisimmät tuhoeläinlajit. Suurin osa vieraslajeista on harmittomia vieraita, mutta osa menestyksekkäistä lajeista haittaa tuntuvasti ympäristöä, ja alkuperäistä lajistoa. Maailmanlaajuisesti haitalliset vieraslajit ovat toiseksi merkittävin uhka luonnon monimuotoisuudelle. Ne voivat myös aiheuttaa taloudellista vahinkoa puutarhanhoidolle ja maa- ja metsätaloudelle, murentaa virkistysalueiden viihtyisyyttä ja vaarantaa terveyden lisätessään allergioita. Suomessa on satoja haitallisia vieraslajeja. Erityisen haitallisia ovat kurtturuusu, jättiputket ja espanjansiruetana. Markus Seppälä on helsinkiläinen haitallisiin vieraskasvilajeihin erikoistunut biologi, jolla on vuosien kokemus vieraslajeihin liittyvästä neuvonnasta ja koulutuksesta ja ruohonjuuritason torjuntatoimien suunnittelusta ja koordinoinnista. Seppälä on Suomen luonnonsuojeluliiton edustaja kansallisessa vieraslajiasiain neuvottelukunnassa. Miia Jauni on maatalous- ja metsätieteiden tohtori, joka on useiden vuosien ajan tutkinut haitallisia vieraskasveja ja selvittänyt niiden menestymiseen vaikuttavia tekijöitä. Hän on puuhannut haitallisten vieraslajien parissa niin luonnonsuojelujärjestössä, lainsäädännön valmistelussa kuin kotipihallakin.
29,95 €
Kirjailija Jauni, Miia ...
ISBNP9789522647511
Tuotemuotonidottu
Vuosi2017

Villi cityvegaani

Vegaaninen ruoka saa erityisen mainioita piirteitä kun siihen lisätään meille kaikille helposti saatavilla olevat villiyrtit. Villiyrtit ovat Suomen erikoisuus. Ne ovat lähiruokaa, jossa yhdistyy ympäristöystävällisyys, korkeat ravintoarvot, luonteikkuus sekä makujen ja tekstuurien laaja skaala. Mikä parasta, villiyrtit ovat nimenomaan urbaaneilla alueilla asuvien rikkaus sillä villiyrttien kirjo on monipuolisimmillaan juuri siellä missä asutusta piisaa. Kirja on jatkoa myyntimenestys Villi jouluvegaani -teokselle ja jatkaa vegaanisten herkkujen voittokulkua tarjoamalla innoitusta ja reseptejä yhä useamman suomalaisen arkeen ja juhlaan. Kaikki huippukokki Sami Tallbergin vegaaniset ruuat on yllättävän helppo valmistaa. Ja ne ovat yhdellä sanalla kuvattuna päräyttäviä. Sami Talberg on palkittu kokki, kirjailija ja kasvisruuan kerääjä. Hänen intohimonsa on vegaaninen ruoka ja villivihannekset. Hän on kirjoittanut supersuositut keittokirjat Villi jouluvegaani ja Villiyrtti, Villiyrtti-tunnistusoppaan, ja teokset Villiä vegeä, Makuparit, Koivunmahlaa ja kaviaaria, ja Hedelmäistä (yhdessä Janne Tarmion kanssa). Tallberg toteuttaa villejä vegaanisia ruokatapahtumia ympäri maailman.
19,95 €
Kirjailija Tallberg, Sami
ISBNP9789522647481
Tuotemuotosidottu
Vuosi2017

Helppo olla vege
Härkis-reseptejä aamiaisesta iltapalaan

Härkis on maukas härkäpapuvalmiste, joka on aiheuttanut todellisen vegebuumin kuluttajien keskuudessa. Tähän buumiin tuo variaatiota ja herkullisia näkökulmia uusi keittokirja, joka kokoaa yksiin kansiin noin 30 Härkisreseptiä. Skandinaavisen kaunis keittokirja johdattelee lukijan upeiden ruokakuvien ja monipuolisten vegeohjeiden avulla oivaltamaan, että lihaton elämä voi olla brunssilta illalliselle asti tavattoman herkullista. Resepteistä on vastannut pitkän linjan ruokatoimittaja Tiina Rantanen.
24,95 €
Kirjailija Rantanen, Tiina ...
ISBNP9789527054406
Tuotemuotosidottu
Vuosi2017

Mokkapala

Lastenkutsujen ja harrastuspuffettien ihanimmat herkut syntyvät helposti Prisca Leclercin ohjeilla. Hittiopus Tarte tatinin kirjailijana tutuksi tulleen Priscan uutuuskirjasta löytyvät niin gluteenittomat mokkapalat, valkosuklaamokkapalat kuin myös muffinit, kakut ja helpot sekä lasten suihin menevät suolaiset herkut. Kaikki reseptit on tehty helpoiksi ja lasten haaveet huomioden. Tavoitteena on, että keittiössä häärivä vanhempi tai lapsen kanssa yhdessä leipova saa aikaan mahdollisimman herkun lopputuloksen vähällä vaivalla. Kirjan pastellinsävyinen, kaunis ulkoasu viehättää niin lasta kuin aikuista.
24,95 €
Kirjailija Leclerc, Prisca
ISBNP9789527054420
Tuotemuotonidottu
Vuosi2017

Björck & Australia

Huippukokki Tomi Björck on omaksunut Australiassa lomamoodin, jossa kokkailu on edelleen ensiluokkaisen herkullista, mutta myös ilahduttavan helppoa. Runsaat salaatit, maittavat liha- ja kala-ateriat ja nopeat jälkiruoat saavat kotikokinkin pitämään maittavaa lomaa omassa keittiössään Tomin seurassa. Kirja on myös matka kokkiperheen kulissien taakse Sydneyn upeisiin maisemiin, surffiaalloille, pitkille rannoille ja mereneläviä myyville markkinoille asti.
29,95 €
Kirjailija Björck, Tomi
ISBNP9789527054390
Tuotemuotosidottu
Vuosi2017

Happy Homes
Hideaways

Sisustusalan voimakaksikko, suosikkibloggari Jonna Kivilahti ja valokuvaaja Krista Keltanen ovat ikuistaneet upeisiin kuviin suomalaista huvilaelämää. Kirja antaa sisustusinspiraatiota niin omaa mökkiään helliville kuin myös heille, jotka nauttivat visuaalisesta matkasta inspiroiviin vapaa-ajankoteihin. Kirja on englanninkielinen ja siinä nautitaan huvilaelämästä kaikkina vuodenaikoina.
24,95 €
Kirjailija Kivilahti, Jonna
ISBNP9789527054444
Tuotemuotosidottu
Vuosi2017

Illallistarinoita

Ruokatoimittajakonkarina tunnettu Tiina Rantanen jakaa omat ja taiteilijaystävänsä Krista Launosen illallismuistot vegepainotteisessa uutuuskirjassaan. "Oivaltavasti ja helposti herkullista" luonnehtisi varmasti parhaiten illallisreseptejä, jotka kuljettavat lukijan erilaisiin tunnelmiin ja eri maiden keittiöihin. Kirjassa on kaiken kaikkiaan 10 illallista, joihin kuhunkin kuuluu alku-, pää- ja jälkiruoka - aina Italian täyteläisistä pasta-annoksista Meksikon chili cin carneen ja Thaimaan vihreään papaijasalaattiin asti.
27,95 €
Kirjailija Rantanen, Tiina
ISBNP9789527054413
Tuotemuotosidottu
Vuosi2017
Näytetään tuotteet 1 - 10 Edellinen sivu 1 - 100 Seuraava sivu

Maksutavat
Sivukartta
-->