Your request is being processed.
Your request is being processed.

Keittokirjat, sisustus

Kirjastoluokat

Kieli

Kansityyppi

Hinta

Kustantaja/merkki

Sulje
Sulje
|
Näytetään tuotteet 1 - 10 Edellinen sivu 1 - 100 Seuraava sivu

Pienten kokkien keittokirja

Pienten kokkien keittokirja on hauska ja havainnollinen koko perheen keittokirja, jolla myös perheen pienimmät kokit pääsevät ruoanlaiton ja leipomisen makuun. Kirjasta löytyvät suosikkireseptit maistuviin arkiruokiin, herkullisiin jälkiruokiin sekä suolaisiin ja makeisiin leivonnaisiin. Yksityiskohtaiset ohjeet ja selkeät valokuvat auttavat seuraamaan ohjetta vaihe vaiheelta valmiiksi annokseksi. Kirjan reseptit on julkaistu aikaisemmin kirjoissa Leivotaan! ja Kokataan!
17,95 €
Kirjailija Paajala, Heidi
ISBNP9789512405411
Tuotemuotosidottu
Vuosi2017

Kotiruoka

100-vuotias suomalaisen keittiön perusteos uusitaan juhlan kunniaksi sekä sisällöltään että ulkoasultaan, modernia ja perinteistä tyylikkäästi yhdistämällä. Kotiruoka on vuosikymmenten mittaan uudistunut kunkin ajan tarpeita vastaavaksi, mutta pääperiaate on pysynyt samana: selkeät ja yksinkertaiset ohjeet takaavat onnistuneen, herkullisen ja terveellisen lopputuloksen. Juhlalaitoksessa yhdistellään taidokkaasti tuttua ja uutta, ja mukana on myös kansainvälisiä reseptejä. Aloitteleva ruoanlaittaja löytää kirjasta ohjeiden lisäksi tärkeää perustietoa ruoka-aineista, arki- ja juhla-aterioiden suunnittelusta, erityisruokavalioista, leipomisesta ja säilömisestä.
30,95 €
ISBNP9789511223078
Tuotemuotosidottu
Vuosi2017

Louhisaaren linnan talousreseptit (n. 1770-1850)

Louhisaaren linnasta peräisin oleva, aiemmin tuntematon ja ilmeisesti Mannerheim-suvulle kuulunut talousreseptikirja tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden kurkistaa 1700-luvun lopun ja 1800-luvun alkupuoliskon linnan keittiöön ja elämään. Pieni ja kaunis teos sisältää ruokaohjeiden lisäksi erilaisia hoito-ohjeita niin ihmisten kuin kotieläintenkin vaivoihin ja sairauksiin. Kirja opastaa niin viinanpolttoon kuin jälkiruokiin, kankaiden värjäykseen ja saippuan tekemiseen. Useiden sukupolvien aikana täydennetty historiallinen reseptikokoelma on kiehtova ja kauniisti kuvitettu kurkistus vanhaan kartanoelämään.
24,95 €
Kirjailija Kuurne, Jouni
ISBNP9789522220394
Tuotemuotosidottu
Vuosi2017

Suloiset suolaiset

Fantasiakakkujen kuningatar Ulla Svensk näyttää mallia uudenlaisten voileipäkakkujen sekä suolaisten piirakoiden, pikkusuolaisten ja paistettujen kakkujen leivontaan.
24,95 €
Kirjailija Svensk, Ulla
ISBNP9789511256977
Tuotemuotosidottu
Vuosi2017

Jamie Oliver - Juhlaruoka - Keittokirja

Yli 400-sivuinen ilotulitus Jamie Oliverilta! Talven juhlaa on huipentuma, johon olen koonnut seitsemäntoista vuoden ajan täydelliseksi hiomiani loistoreseptejä. Se sisältää myös niksejä ja vinkkejä, jotka toimivat takuuvarmasti kotikeittiössä jokaisella yrittämällä. Kirjoitan jouluisen keittokirjan vain kerran, joten olen pitänyt huolta siitä, että se on huippuunsa huoliteltu. Minulle olisi suuri kunnia, jos kirjastani tulisi osa juhlavalmistelujanne - jos se tukisi, vahvistaisi ja ohjaisi teitä todella herkullisten juhlien ja joulun äärelle. Toivon, että käännytte kirjani puoleen vuosi vuodenjälkeen.
29,95 €
Kirjailija Oliver, Jamie
ISBNP9789523214552
Tuotemuotosidottu
Vuosi2017

Klassikot
Suomalaiset ruokasuosikit

Uusi kirja suositun Raakasuklaata ja superruokaa -kirjan tekijältä! Kirja kokoaa yhteen upeimmat suomalaiset perinneherkut sekä keittiöidemme suosikkiklassikot maailmalta. Kotoisat ohjeet läskisoosista pullapitkoon ja ranskalaisesta sipulikeitosta erilaisiin klassikkoleivoksiin maistuvat niin arkena kuin juhlissa. Ohjeet on toteutettu perinteisesti ja luotettavasti klassikkomakuja kunnioittaen. Kirjan sykähdyttävän kauniit kuvat on otettu kulinaristien kohtauspaikkana tunnetussa Porvoossa. Historiallinen miljöö mukulakivikatuineen ja hurmaavine puu- ja kivitaloineen luovat upeat puitteet klassisille makuelämyksille - myös kotikeittiöissä.
29,95 €
Kirjailija Lahti, Matleena
ISBNP9789523214521
Tuotemuotosidottu
Vuosi2017

KÖKSÄ!
Simppeliä herkkuruokaa opiskelijoille ja kokkailusta innostuneille

Unohda koulun köksäntunnit! Nyt sinulla on mahdollisuus oppia kotitaloutta Mathias Dahlgrenin tapaan. Köksä on tarkoitettu aikuisille, ja Mathias Dahlgrenin oppien myötä ruoanlaitto on hauskempaa ja helpompaa - ja ruoka maistuu paremmalle. Mathias Dahlgren on tähtikokki, joka on tullut kuuluisaksi yksinkertaisen tyylikkäistä ruokalajeista fine dining -ympäristössä, mutta myös arkiruokien valmistus onnistuu häneltä näppärästi. Hän tietää, millaiset ruoat sopivat kotona laitettaviksi, millaisia työmenetelmiä tulee käyttää, miten hyvät ruokalajit suunnitellaan, valmistellaan, yhdistetään, maustetaan ja valmistetaan herkullisista raaka-aineista. Sen lisäksi hän osaa pyöräyttää keiton jos toisenkin vaatimattomista raaka-aineista. Kirjassa on neljä lukua - 20 minuuttia, 40 minuuttia, 120 minuuttia tai enemmän ja Makeaa kotikeittiöön. Ensimmäiseen lukuun on kerätty nopeasti valmistuvia, mutta hyvin rakennettuja aterioita. Toisessa luvussa on päivällisreseptien ja helppojen jälkiruokien yhdistelmiä sellaisille päiville, kun aikaa on vähän enemmän. Kolmas luku, 120 minuuttia tai enemmän, sisältää perusreseptejä ja haudutettavia ruokia. Niiden avulla saa hankituksi itselleen paineettomia arkipäiviä lieden äärellä. Makeaa kotikeittiöön -luku on omistettu helpoille leivonnaisille.
19,95 €
Kirjailija Dahlgren, Mathias
ISBNP9789523214477
Tuotemuotosidottu
Vuosi2017

Mestarikokki
Lasten keittokirja

Päästä lapset keittiöön ja tehkää yhdessä hyvää syötävää! Ruoanlaiton ei tarvitse olla, eikä se saakaan olla liian vaikeaa. Nuorempi kokki tarvitsee onnistumisen iloa. Kirjan ohjeilla onnistuttekin varmasti yhdessä. Kirjaan on koottu niin nuorten että vanhempienkin lempiruokia, jälkiruokia ja leivonnaisia. Lisäksi löydät kattavan osion lapsiperheiden suosikeista, lastenjuhlien leivonnaisista. Mikään mestarileipuri tai kondiittori ei tarvitse olla järjestääkseen lastenjuhliin hyvää syötävää. Kirjan herkut osaa kaikki valmistaa ja mikä tärkeintä, ne maistuvat myös lapsille. Värikkäät ja maistuvat ruoat ja leivonnaiset saavat pikkuväen ihastumaan. Kirja on täydellinen lahja pienten lasten vanhemmille sekä tietysti tuleville vanhemmille. Kirjan ohjein kokkaatte ja syötte yhdessä.
34,95 €
Kirjailija Spåra, Sari
ISBNP9789523214538
Tuotemuotosidottu
Vuosi2017

Pikkukokki keittiössä

Viime syksyn myyntimenestys saa nyt jatkoa entistä laajempana - mukana myös hieman vaativampia reseptejä, mutta kaikki helposti vaihekuvitettuna. Pikkukokki keittiössä on vaihekuvitettu keittokirja, josta löydät koko joukon herkullisia reseptejä pikkusuolaisesta pääruokaan ja jälkiruoista herkullisiin leivonnaisiin. Reseptit on toteutettu suomalaisista raaka-aineista, jotka löytyvät tavallisista ruokakaupoista. Jokainen resepti on kuvattu vaihe vaiheelta ja tämä helpottaa ja innostaa nuorta ja vanhempaakin kokkailijaa tarttumaan haasteeseen. Tähän kirjaan on valittu Hellapoliisin parhaimmat ja suosituimmat reseptit pikkukokeille!
39,95 €
Kirjailija Jaakonen, Kati
ISBNP9789523214439
Tuotemuotosidottu
Vuosi2017

Luonnonyrtit
Tunnistaminen : Terveysvaikutukset : Reseptit

Luonnonyrtit - keittokirja esittelee 100 yrttiä, joita voi luonnosta poimia ravinnoksi ja lääkkeenomaiseen käyttöön. Luonnosta voit löytää mausteita, ravintolisiä, ruoka-aineita ja lääkkeitä erilaisiin pikku vaivoihin. Luonnonyrtit antavat lisää puhtia kiireiseen elämään ja rikastuttavat ruokapöydän makumaailmaa. Kirjan avulla voit oppia tunnistamaan luonnon yleisimmät herkut ja saat runsaasti vinkkejä niiden käyttöön kotikeittiössä. Opit myös luonnonyrttien parhaat keruu- ja säilöntäniksit talven käyttöä ajatellen. Satu Hovi on luonnonyrttineuvoja, joka on vuosien ajan kirjoittanut aiheesta lehtijuttuja ja pitänyt kursseja yrttien käytöstä ravinnoksi ja lääkkeenomaisesti.
29,95 €
Kirjailija Hovi, Satu
ISBNP9789523214514
Tuotemuotosidottu
Vuosi2017
Näytetään tuotteet 1 - 10 Edellinen sivu 1 - 100 Seuraava sivu

Maksutavat
Sivukartta
-->