Your request is being processed.
Your request is being processed.

Keittokirjat, sisustus

Kirjastoluokat

Kieli

Kansityyppi

Hinta

Kustantaja/merkki

Sulje
Sulje
|
Näytetään tuotteet 1 - 10 Edellinen sivu 1 - 100 Seuraava sivu

Unelmakakut

Upeita fantasiakakkuja, taidokkaita täytekakkuja shakkiruutukakusta kesäiseen kirsikkakakkuun, ihania leivoksia, monenlaisia makeisia ja hieman suolaistakin... Suositun leipuri-kondiittorin klassikkokirjassa opastetaan vaihe vaiheelta ihanien herkkujen valmistamisessa.
19,95 €
Kirjailija Svensk, Ulla
ISBNP9789511222347
Tuotemuotosidottu
Vuosi2018

Aina on syytä juhlaan
Koko perheen juhlakirja

Me tarvitsemme lisää juhlia. Kaikki juhlat ovat merkittäviä, isot ja pienet juhlat. Juhlissa kerään-nymme yhteen, irrotamme arjesta ja iloitsemme toisistamme. Juhlista jää pieniä tai ehkä elämämme merkittävimpiä muistoja. Juhliin kuuluu nauru, uudet kohtaamiset ja vanhojen muisteleminen. Toivon enemmän aihetta juhlaan ja vähemmän stressiä juhlien järjestämisestä - siksi syntyi koko perheen juhlakirja. Olen kerännyt tähän kirjaan parhaat vinkit erilaisten juhlien järjestämiseen. Vuodenajat ohjaavat juhlatyylejä ja haluan kannustaa elämään hetkessä, hyödyntämään kauden teemoja, värejä, kasveja ja materiaalejeja juhlia järjestäessäsi. Toivon, että kynnys juhlien järjestämiseen ei olisi niin korkealla, että avaisimme kotimme ovet ystäville ja rakkaille silloinkin, kun kaikki ei ole täydellistä. Kun vaatehuone on vielä siivoamatta ja kattaukseen ei riitä kaikille samanlaisia astioita. Yksinkertaisilla koristeilla ja pienillä yksityiskohdilla juhlat syntyvät ilman mieletöntä ponnistelua. Tärkeintä on kerätä muistoja ja muistaa rakkaita heidän juhla-päivinään. Juhlien järjestämisen pitää olla helppoa ja hauskaa. Koko perheen juhlakirja on tarkoitettu erityisesti lapsiperheille. Kirjasta löytyy paljon ideoita erilaisten juhlien järjestämiseen ja juhlien koristelemiseen yhdessä. Kirjan kirjoittaja ylläpitää suosittua Popupkemut-blogia!
24,95 €
Kirjailija Iloranta, Noora
ISBNP9789523215139
Tuotemuotosidottu
Vuosi2018

Hyppysellinen tiedettä
Valeomenapiirakka ja muita kokeiluja keittiössä

Miksi peruna ei kypsy? Huomaako kukaan, jos omenapiirakassa ei ole yhtään oikeaa omenaa? Voiko makua mitata? Ruoka on vahvasti sidoksissa kulttuuriin, perinteisiin, historiaan ja tunteisiin - tutut ruoat lohduttavat ja perinneresepteihin turvaudutaan kysymättä, miksi juuri ne toimivat. Ruoka herättää myös intohimoja. Kuka tahansa ei saa esiintyä asiantuntijana, kun puhutaan ruoasta. Ruoanlaittoon liittyy runsaasti myyttejä: lihan täytyy olla huoneenlämpöistä ennen paistamista ja juuri uunista taiteiltu kakku lässähtää, jos sen täräyttää vahingossa pöydän kulmaan. Oletko kokeillut? Hyppysellinen tiedettä rohkaisee suhtautumaan kokkaamiseen uteliaasti ja testailemaan keittiössä uusia asioita. Kirjassa ruokaa rakastavat tutkijat sukeltavat ruoanlaiton kemiaan, purkavat myyttejä ja etsivät parhaita reseptejä. Ruoka on enemmän kuin molekyyliensä summa. Tieteellinen ajattelu ja testaaminen eivät pilaa nautintoa vaan päinvastoin saavat arvostamaan omia ja muiden keitoksia entistä enemmän.
32,95 €
Kirjailija Hopia, Anu ...
ISBNP9789524954365
Tuotemuotosidottu
Vuosi2018

Kakkukirja

Aina löytyy hyvä syy nauttia pala kakkua. Kaipaatpa sitten kakkua hääjuhlan keskipisteeksi tai viikonlo-pun kahvihetken sulostuttajaksi tästä kirjasta löydät kaikki tarvittavat ohjeet. Liisa Westerbergin viides leivontakirja on omistettu pelkästään ihanille kakuille. Kirjan ohjeilla leivot herkulliset ja kauniit kakut helposti. Selkeät vaihekuvat opastavat ja auttavat kokemattomampaakin leipuria saavuttamaan upean lopputuloksen, sillä kauniisti kuvitettu kirja sisältää kaikki ohjeet kakkupohjan paistamisesta aina herkullisiin kuorrutteisiin ja viimeisteltyihin koristeisiin asti. Myös haasteita kaipaava löytää varmasti omat ohjeensa yli 50 reseptin joukosta. Ihmeellisimmät uutuudet peilikirkkaasta galaxikakusta upeaan akvarellikakkuun tuovat uusia ideoita enemmänkin leiponeen keittiöön. Upeissakin kakuissa tärkeintä on aina herkullinen maku. Puhtaista raaka-aineista leivotaan ihanat maut jokaiseen kakkuun. Kakut viimeistellään herkullisilla kuorrutteilla ja koristellaan upeiksi suloisin marjoin, marengein ja suklaakoristein.
39,95 €
Kirjailija Westerberg, Liisa
ISBNP9789523214071
Tuotemuotosidottu
Vuosi2018

Rakentajan viinikäsikirja

Käsikirja viineistä kaikille asiasta kiinnostuneille ja niiden kansa tekemisissä oleville. Sisältö: 1 Yleinen viinitietous 2 Viinin valmistus 3 Viinin kanssa toimiminen 4 Viinimaailma (lajit maittain) Runsas kuvitus. Kirjoittaja toimii erityisasiantuntijana LVI-TU r:ssä sekä (kutsuttuna) jäsenenä Viinin Ystävät ry:ssä.
30,95 €
Kirjailija Mäkinen, Juha-Ville
ISBNP9789522671738
Tuotemuotonidottu
Vuosi2018

Helsinki is My Home

Uutuuskirja Helsinki is my Home vie matkalle inspiroiviin helsinkiläiskoteihin - aina Kulosaaren merenrannalta, Kallion pikku yksiöön ja Maunulan omakotitaloalueellta Katajanokan jugenlinnaan asti. Sisustuskirjassa kauniiden kotien lisäksi tutustutaan myös näiden asuntojen asukkaisiin, luoviin ja inspiroiviin helsinkiläisiin. He antavat vinkkinsä ihanan pääkaupunkimme kivoimpiin kahviloihin, rannoille, kaupoille ja vehreisiin puistoihin. Helsinki is my Home on kirjailija Heli Thorenin ja valokuvaaja Ulla-Maija Lähteenmäen neljäs yhteinen sisustuskirja. Kaksikon ensimmäinen, vuonna 2011 ilmestynyt K niin kuin koti, on Suomessa yksi kaikkien aikojen eniten myydyistä sisustusopuksista.
27,95 €
Kirjailija Thoren, Heli
ISBNP9789527054574
Tuotemuotosidottu
Vuosi2018

Kära Sverige
Ruotsalainen ruokakirja - Det svenska köket

Ruotsiin muuttanut suomalainen Elna Andersson on oppinut uuden kotimaansa tavoille, jopa niin hyvin, että haluaa lähettää ruokaterveisiä takaisin Suomeen. Keittiövirtuoosi Elna on koonnut yksien kansien väliin kaikki parhaat klassikot naapurimaamme keittiöstä aina keltaisen kuohkeisiin Lucia-pulliin sekä mehevimpiin lihapulliin ja saaristolaisleipiin asti. Kauniiden resepetikuvien lisäksi pääsemme mukaan myös Tukholman puistoon piknikille, pulkkamäkeen, saariston lempeille laineille ja muihin ruotsalaisiin iloisiin juhliin.
24,95 €
Kirjailija Andersson, Elna
ISBNP9789527054611
Tuotemuotosidottu
Vuosi2018

Pink Lemonin parhaat
Herkkubuffet kaikille

Konditoria Pink Lemonin ohjeilla syntyy upeita buffet-kokonaisuuksia, joista jokainen löytää sopivaa syötävää. Herkkubuffetit ovat suosittuja kaikenlaisissa juhlissa, koska niihin on helppo koota erilaisiin ruokavalioihin sopivia herkkuja. Mukana ovat vegaaninen, gluteeniton, maidoton, laktoositon ja FODMAP-ruokavalio.
32,95 €
Kirjailija Koskinen, Kati
ISBNP9789511321088
Tuotemuotosidottu
Vuosi2018

P niin kuin papu

Pavut, linssit ja palkokasvit ovat kasvisruuan kulmakivi ja merkittävin vaihtoehto eläinperäisistä ruoka-aineista saatavalle proteiinille. Terveellisiä, ilmastoystävällisiä ja edullisia papuja voi käyttää melkein mihin tahansa: niistävoi valmistaa reilusti papuisia ruokia tai lisätä mehevöittämään muita ruokia. Pavut parantavat huimasti ruuan ravintoarvoja ja ruuan rakennetta. P niin kuin papu tarjoilee ideoita joka puolelta maailmaa: papuhampurilaisen meksikolaisin maustein, ranskalaisen perinneherkku cassoulet'n, hummuksen ja falafelien variaatioita ja kotoperäisen hernekeiton uudelleen ajateltuna. Käsittelyssä ovat myös papuperäiset puolivalmisteet kuten härkis ja oumph. Säilöntääkin voi hyödyntää ja vatkata kikhernetölkin liemen suussasulavaksi marengiksi.
25,95 €
Kirjailija Korpela, Salla
ISBNP9789522648365
Tuotemuotosidottu
Vuosi2018

Klassikkoruokia
Reseptit & tarinat

Laadukkaat klassikkoreseptit herkullisten tarinoiden kera Kuka oli Jansson, joka lankesi kiusaukseen? Mikä oli kaneliässien salainen viesti? Millä Lady Macbeth tainnutti vanginvartijat? Ja miksi Mannerheim vei vorshcmack-reseptinsä Savoyhin? Tunnetun ruokatoimittajan kirjassa on yli 50 laadukasta klassikko-ohjetta juomasuosituksineen. Kaikkiin liittyy myös pala viihdyttävää kulttuurihistoriaa.
32,95 €
Kirjailija Rantanen, Tiina
ISBNP9789511317975
Tuotemuotosidottu
Vuosi2018
Näytetään tuotteet 1 - 10 Edellinen sivu 1 - 100 Seuraava sivu

Maksutavat
Sivukartta