Your request is being processed.
Your request is being processed.

Muut tietokirjat

Kirjastoluokat

Genre

Kieli

Kansityyppi

Hinta

Kustantaja/merkki

Sulje
Sulje
|
Näytetään tuotteet 1 - 10 Edellinen sivu 1 - 100 Seuraava sivu

Forum 6
Historian harjoituksia

Tervetuloa Forumin harjoitusten pariin!Forum 6 Historian harjoituksien avulla opit perusasiat. Sen lisäksi opiskelet taitavan tutkijan menetelmiä, eläydyt menneisyyden tapahtumiin ja arvioit lähteiden todenperäisyyttä. Historian opiskelu avaa valmiudet ymmärtää ihmisiä ja maailmaa, jossa elät. Lähde seikkailulle menneisyyden kiehtovaan maailmaan!
20,25 €
(22,50 €)
Kirjailija Päivärinta, Kimmo ...
ISBNP9789511246206
Tuotemuotoirtolehtipainos
Vuosi2018

Echt! 2
Übungen

Harjoituskirjan tehtävätyypit ja työtavat ovat vaihtelevia. Rakenneosuudessa oppilasta ohjataan havainnoimaan opeteltavaa asiaa esimerkkilauseiden avulla. Kielioppitehtävät harjoittavat sekä suullista että kirjallista kielitaitoa ja Zu zweit -minidialogien avulla oppilas voi harjoitella suullista viestintää kotonakin.
39,00 €
(43,30 €)
Kirjailija Busse, Christian ...
ISBNP9789511226178
Tuotemuotonidottu
Vuosi2018

All Stars 5
Activity book

Harjoituskirja toimii kaikentasoisilla oppijoilla ja tehtävät etenevät johdonmukaisesti. Harjoituskirjassa lähdetään liikkeelle kuvasanastosta ja keskeisistä sanonnoista, joita harjoitellaan monipuolisesti: runsaasti suullistavia, visuaalisia ja kinesteettisiä harjoituksia, draamaa ja tekemällä oppimista. Harjoituskirjassa on kaikille yhteiset perustehtävät sekä ylöspäin eriyttävät Extra-tehtävät. 5. luokan harjoituskirjassa kerrataan ja laajennetaan tärkeimpiä perussanoja. Oppilas voi arvioida oppimaansa kielioppikertaustehtävillä. Alaspäin eriyttävät tehtävät ovat opettajan oppaassa.
28,10 €
(31,20 €)
Kirjailija Benmergui, Raquel ...
ISBNP9789511237389
Tuotemuotonidottu
Vuosi2018

Vauvamuistot
Ensimmäisen vuoden kirja

Suloinen muistokirja, johon voi tallettaa vauva-ajan tärkeimmät tapahtumat ja edistysaskeleet odotuksesta aina yksivuotissyntymäpäivään saakka. - Tilaa perustiedoille, mutta myös hauskoille pikku yksityiskohdille: ketä vauva muistutti vastasyntyneenä, kuinka monta tuntia vauva nukkui ensimmäisenä yönä, kenelle vauva hymyili ensi kerran jne. - Ajankuvaa muistoksi lapselle itselleen: kuka oli äidin suosikkilaulaja, paljonko maksoi litra maitoa, ketkä olivat suosittuja näyttelijöitä... - Tilaa tärkeille valokuville sekä taskuja, joihin voi tallettaa pienokaisen hiussuortuvan tai syntymäpäivän lehtileikkeen - Herttainen, ajaton kuvitus ja nauhakiinnitys, jonka ansiosta sivuille talletetut muistot ja leikkeet pysyvät varmassa tallessa
14,95 €
ISBNP9789512351985
Tuotemuotosidottu
Vuosi2018

Seikkailujen aapinen

Seikkailujen aapinen tarjoaa mielekästä tekemistä erilaisille oppilaille. Kutakin kirjainta käsitellään kahden aukeaman verran. Kirjainten käsittelyjärjestyksessä on otettu huomioon suomen äänteet niin, että alusta alkaen on mahdollista opetella lukemaan oikeilla sanoilla.
41,30 €
(45,85 €)
Kirjailija Backman, Mari ...
ISBNP9789511269830
Tuotemuotosidottu
Vuosi2018

Kirja minusta
Muistoja ensi hetkistä eskariin

Uuden ihmisen saapuminen maailmaan on aina ihmeellinen ilon aihe! Lapsen elämän tärkeitä virstanpylväitä ja kehitysaskeleita on antoisaa muistella myös myöhemmin. Kirja minusta tallentaa ainutlaatuiset hetket ja hauskat sattumukset kuten ensimmäiset sanat ja tokaisut, puhjenneet hampaat, yökyläilyt, retket, lempilelut ja -leikit... Näihin muistoihin lapsi itsekin palaa mielellään vanhempana! Vauvan odotusajasta alkava täytettävä teos jatkuu aina lapsen koulun alkuun ja sisältää myös runsaasti tilaa valokuville, piirroksille ja muille omille muistoille. Marianne Kivimäen raikas ja hellyttävä kuvitus inspiroi ja jättää tilaa mielikuvitukselle.
25,95 €
ISBNP9789522882486
Tuotemuotosidottu
Vuosi2018

Tuhattaituri 4a (OPS16)
Opettajan opas

Opas sisältää oppikirjan aukeamat vastauksineen sekä runsaasti vinkkejä toiminnallisuuteen ja yhdessä tekemiseen. Yksityiskohtaiset vinkit auttavat opettajaa avaamaan oppikirjan tehtäviä oppilaille. Pulmatehtävien ratkaisemiseen annetaan vinkkejä. Monistettavien liitteiden avulla eriytetään alas- ja ylöspäin. Opas sisältää myös kokeen jokaiseen jaksoon.
50,90 €
(56,55 €)
Kirjailija Kiviluoma, Päivi ...
ISBNP9789511290179
Tuotemuotonidottu
Vuosi2018

Tietoa kaikkitietäville

Maailmanmenestykseksi noussut viihdyttävä paketti oikoo yleissivistyksen harhaluulot ja väärinkäsitykset Montako kuuta Maalla on? Minkä väristä on vesi? Mikä on maailman korkein vuori? Mitä feministit tekivät rintaliiveilleen? Helppolukuinen koko perheen tietopaketti tarjoaa hätkähdyttävän määrän vastauksia kysymyksiin, joihin luulit jo tietäväsi vastaukset.
12,95 €
Kirjailija Lloyd, John ...
ISBNP9789511306009
Tuotemuotonidottu
Vuosi2018

Isovanhempien kirja

Kirja, jonka isovanhemmat täyttävät lapsenlapselleen, upea lahja tuleville sukupolville. Kirjaan voi tallettaa isovanhempien elämän käännekohtia ja elämänohjeita, muistoja lapsesta (lapsenlapsen vanhemmasta) ja lapsenlapsesta. Mitkä ovat isovanhempien elämän tärkeitä hetkiä? Missä he ovat asuneet, mitä harrastaneet, millaisia ystäviä heillä on ollut? Miten isovanhemmat tapasivat toisensa? Millaisia asioita he muistavat lapsestaan, lapsenlapsensa vanhemmasta? Miksi hän sai sellaisen nimen kuin sai? Millaisiin asioihin hän osoitti taipumuksia lapsena? Kunnaksen kuvat viehättävät kaikkia vauvoista vaareihin.
19,95 €
Kirjailija Kunnas, Mauri
ISBNP9789511306399
Tuotemuotosidottu
Vuosi2018

Suuri keräilykirja

Kirjan sivuilla perehdytään kulkuneuvoihin, vintage-vaatteisiin, arjen esineisiin, sukututkimukseen, tuli-tikkuetiketteihin, julisteisiin, lautapeleihin, työkaluihin, muistoesineisiin, taiteeseen, hopeaan, vanhaan lasiin, rahoihin, ... Kirjassa käydään läpi keräilijälle tärkeitä ostopaikkoja, museoita ja huutokauppoja. Saadaan lukea maamme eri keräilijöistä ja tutustua heidän ajatuksiinsa keräilyn ihmeellisestä maailmasta. Heidän upeat kokoelmansa tulevat tutuksi. Hinnoittelu on osa keräilyn arkea, joten kirjassa syvennytään tähänkin tärkeään keräilyn osa-alueeseen. Saadaan lisätietoa esineistä, logoista ja leimoista. Kirjan runsas kuvitus lisää informaatiota keräilystä. Tämä kirja on perusteos keräilystä kiinnostuneille alan harrastajille.Keräily on hauskaa. Keräily on elämäntapa. Lähde mukaan seikkailuun.
46,95 €
Kirjailija Jukarainen, Ilkka
ISBNP9789523213289
Tuotemuotosidottu
Vuosi2018
Näytetään tuotteet 1 - 10 Edellinen sivu 1 - 100 Seuraava sivu

Maksutavat
Sivukartta
-->