Your request is being processed.
Your request is being processed.

Psykologia, filosofia

Genre

Kieli

Kansityyppi

Hinta

Kustantaja/merkki

Sulje
Sulje
|
Näytetään tuotteet 1 - 10 Edellinen sivu 1 - 100 Seuraava sivu

Kuoleman salaisuudet
Seitsemän opetusta henkimaailmasta

Vuonna 1975 Dannion Brinkley kuoli salamaniskuun. Kun hän 28 tuntia myöhemmin heräsi ruumishuoneelta, kaikki oli muuttunut. Kuolemanrajakokemuksensa aikana Brinkley kulki valotunnelin läpi. Toisella puolen hän sai arvokkaita opetuksia henkisyydestä, ja kun hän palasi takaisin, hän oli kokenut hengellisen jälleensyntymän. Seuraavien 28 vuoden aikana Brinkley koki kuolemanrajakokemuksen uudestaan kaksi kertaa, ja molemmilla kerroilla hän kävi taas taivaassa, jossa hänelle annettiin lisää henkisiä oppeja, joita hän voisi jakaa palatessaan maan päälle. Valon salaisuudet paljastaa Brinkleyn saamat opetukset kaikille meille, jotka emme ole päässeet käymään rajan tuolla puolen. Opimme seuraamaan kohtaloamme ja ymmärtämään tuonpuoleisen kautta, miten saamme terveytemme ja onnellisuutemme kukoistamaan. Opimme myös pitämään elämän perusasiat - kiitollisuuden, omana itsenä olemisen ja ystävällisyyden - mielessämme.
27,95 €
Kirjailija Brinkley, Dannion ...
ISBNP9789522606372
Tuotemuotonidottu
Vuosi2017

Sydänjuttu
Olet parasta mitä sinulle on tapahtunut

Kuinka rakastaa itseään? Elämäämme määrittää eniten se, millainen suhde meillä on itseemme. Kirja auttaa tunnistamaan ja vapauttamaan tiedostamattomia ja rajoittavia kaavoja, tunteita ja tapoja katsoa itseä. Se auttaa löytämään oman sydämen voiman: valon, rakkauden ja viisauden, joka meissä jo on. Silloin avautuu Sydänjuttu - omin minä ja itselle lempeä elämä. Luo lempeä suhde itseesi
29,95 €
Kirjailija Taipale, Anna
ISBNP9789511314523
Tuotemuotosidottu
Vuosi2017

Saat sen mistä luovut
elämän paradoksit

Saat sen mistä luovut ravistelee totunnaisia asenteita ja kyseenalaistaa monet selviöinä pidetyt arvot ja arvostukset yhteiskunnassamme. Miten löytää todellinen minänsä ja miten suhtautua elämään? Tommy Hellsten esittelee tien muutokseen paradoksien kautta. On oltava heikko löytääkseen vahvuutensa. Jos etsii turvaa, on elettävä vaarallisesti. On kysymys ihmiseksi tulemisesta. Ihminen on enemmän kuin kaikki se mitä hän tekee ja tuottaa. Vain ihmisen muuttuminen antaa toivoa maailman muuttumisesta paremmaksi. Saat sen mistä luovut ilmestyi ensikerran vuonna 2000, minkä jälkeen siitä on otettu useita painoksia. Nyt lukijoiden suosikki ja elämäntaitokirjallisuuden klassikko on saatavana ulkoasullisesti uudistetussa muodossa, kirjassa on myös uusi esipuhe. Teos sopii yhtä hyvin omaan kirjastoon kuin lahjaksi ystäville ja läheisille.
17,95 €
Kirjailija Hellsten, Tommy
ISBNP9789522472212
Tuotemuotonidottu
Vuosi2017

Suuret filosofit 2 (yhteisnide)
Pascal, Spinoza, Locke, Berkeley, Voltaire, Hume, Schopenhauer, Heidegger, Popper, Derrida

Suuret filosofit -sarja ilmestyi vuonna 2000. Siinä esiteltiin tiiviisti ja kiinnostavasti kahdenkymmenenneljän merkittävän filosofin elämää, tuotantoa ja keskeisiä ajatuksia. Vuonna 2004 koottiin Suuret filosofit -yhteisnide, johon valittii mukaan kymmenen filosofia Sokrateesta Wittgensteiniin. Nyt sarja jatkuu toisella muhkealla yhteisniteellä, joka samoin sisältää kymmenen filosofin esittelyt.
14,95 €
Kirjailija Rogers, Ben ...
ISBNP9789511223085
Tuotemuotonidottu
Vuosi2017

Talouskasvua tärkeämpää
miksi demokratia tarvitsee humanistista sivistystä?

Kiihkeä pyrkimys mahdollisimman ripeään talouskasvuun on saanut kansakunnat asettamaan koulutuksen ensisijaiseksi päämääräksi oppilaiden taloudellisen tuottavuuden edistämisen. Oppilaiden yleissivistyksen kartuttamista sekä heidän kasvattamistaan kriittiseen ajatteluun ja empatiaan kykeneviksi kansalaisiksi ei enää pidetä tärkeänä. Tässä vahvassa ja vaikuttavassa kirjassa arvostettu filosofi Martha Nussbaum korostaa painokkaasti yleissivistävän opetuksen tärkeyttä kaikilla koulutuksen portailla. Hän osoittaa vakuuttavasti, että humanistinen yleissivistys on edellytys demokratian terveydelle ja oikeudenmukaiselle maailmanjärjestykselle. Nussbaum vastustaa pyrkimyksiä muuttaa koulutus pelkäksi kansantuotteen kasvattamisen välineeksi, sillä lyhytnäköinen keskittyminen aineellista hyötyä tuottaviin taitoihin jäytää edellytyksiä arvostella vallanpitäjiä, vähentää myötätuntoa syrjäytyneitä ja tavanomaisesta poikkeavia kohtaan sekä heikentää kykyä ratkaista monimutkaisia maailmanlaajuisia ongelmia. Nussbaumin mukaan koulutus pitää uudelleen kytkeä humanistisiin tieteisiin, jotta oppilaat voivat kasvaa oman maansa ja koko maailman demokraattisiksi kansalaisiksi.
33,30 €
(36,95 €)
Kirjailija Nussbaum, Martha C.
ISBNP9789524952187
Tuotemuotonidottu
Vuosi2017

Kiltteydestä kipeät

Kiltteydestä kipeät on elämäntaitokirjallisuuden klassikko. Se on teos jokaiselle, joka kokee oman kiltteytensä kuormittavan elämää. Kirja on armon löytöretki, jolla opetellaan kunnioittamaan itseään. Kiltteys on selviytymiskeino, jonka juuret ovat usein lapsuudessa. Jatkuva miellyttämisen halu näivettää oman elämän. Kiltti ei anna tilaa omille tarpeilleen tai tunteilleen, vaikka monen kiltin sisimmästä löytyy vihaa, pelkoa ja surua. Teos kehottaa sisäiseen rehellisyyteen, omien tunteiden kohtaamiseen. Liiallisesta kiltteydestä voi toipua. Kiltteydestä kipeät ilmestyi ensi kerran vuonna 2003, minkä jälkeen siitä on otettu useita painoksia. Nyt lukijoiden suosikki on saatavilla ulkoasultaan uudistettuna. Mukana on uusi esipuhe sekä liitteenä runsaasti pohtimaan kannustavia kysymyksiä, jotka ovat apuna muutoksen tiellä.
21,95 €
Kirjailija Valtavaara, Anna-Liisa
ISBNP9789522474063
Tuotemuotonidottu
Vuosi2017

Elämäni poikana

Puheenvuoro poikien puolesta uudenlaisessa maailmassa. Teos jatkaa ja laajentaa menestyksekkään Pienistä pojista kunnon miehiä -kirjan aihepiirejä. Elämäni poikana -kirjassa Sinkkonen käsittelee jälleen pojaksi kasvamista ja poikana olemista. Hän lähtee etsimään ymmärrystä ja herkkyyttä, joiden katoamisen seurauksena lasta kohdellaan manipulatiivisesti hänen ominaislaatuaan ja autonomiaansa kunnioittamatta. Sinkkonen käy läpi poikalapsen kehitysvaiheita ja kirjoittaa muun muassa siitä, miten tärkeää on, että pojat saavat halutessaan nujuta muiden lasten kanssa ja leikkiä pyssyleikkejään. Mitä monipuolisemmin lapsi leikkii, sitä selviävämpi aikuinen hänestä kasvaa. Empatiakyky taas kehittyy läheisissä vuorovaikutussuhteissa ja taideharrastuksissa. Musiikki, kirjat, tanssi, kuvataide ja muut itseilmaisun muodot auttavat tunnistamaan ja hallitsemaan tunteita. Niiden aseman soisi vahvistuvan joskus kovin rajoittuneessa poikien kulttuurissa. Pojilla on tiettyjä kehityksen erityishaasteita enemmän kuin tytöillä, joten kirjassa tarkastellaan muun muassa ylivilkkautta, käytöshäiriöitä, narsistisia häiriöitä ja peliriippuvuutta. Kliinistä kokemusta ja tutkimustietoa täydentävät haastattelut, lasten havainnointi erilaisissa tilanteissa sekä poikien ja tyttöjen omat tekstit. Lastenpsykiatrian erikoislääkäri, lääketieteen tohtori Jari Sinkkonen tunnetaan monista asiantuntevista ja humoristisen lämpimistä terveys- ja kasvatusalan tietoteoksistaan.
30,95 €
Kirjailija Sinkkonen, Jari
ISBNP9789510398470
Tuotemuotonidottu
Vuosi2017

Viisas pääsee vähemmällä
52 niksiä tehokkaampaan ja onnellisempaan elämään

Haluaisitko tehdä työsi tehokkaammin, vähentää stressiä, lisätä vapaa-aikasi määrää ja tulla onnellisemmaksi? Mikäli vastauksesi on kyllä, tämä kirja on tarkoitettu sinulle. Tämä kirja sisältää tutkitusti tehokkaita käytännönläheisiä keinoja, joiden avulla voit: - välttää työpäiviesi keskeytyksiä - vähentää sähköpostiin käyttämääsi aikaa - välttää turhat palaverit - suunnitella työpäiväsi ja -viikkosi paremmin - harrastaa enemmän liikuntaa ja syödä terveellisemmin - saada enemmän vapaa-aikaa - nostaa energiatasoasi ja vireystilaasi - pysyä terveempänä - lisätä luovuuttasi - ehkäistä työuupumusta
34,95 €
Kirjailija Sammalisto, Sampo
ISBNP9789522462893
Tuotemuotonidottu
Vuosi2017

Herkkyyden voima
Opas omannäköiseen elämään

Noin viidesosa ihmisistä on synnynnäisesti hermojärjestelmältään tavanomaista herkempiä, erityisherkkiä. He saavat nauttia monista herkkyyden tuomista lahjoista, kuten voimakkaasta tunne-elämästä, empatiakyvystä, luovuudesta ja intuitiosta. Tunne- ja aistiherkkyytensä vuoksi he saattavat kuitenkin ylikuormittua arkisistakin tilanteista tavallista nopeammin. Psykologi Heli Heiskasen tietokirja Herkkyyden voima -opas oman näköiseen elämään auttaa lukijaa tunnistamaan herkkyytensä ja tekemään siitä aiempaa suuremman voimavaran. Kirja johdattaa syventämään itsetuntemusta ja hyväksymään itsensä sellaisena kuin on. Se auttaa purkamaan rajoittavia suojakuoria, naamioita ja rooleja, joita herkkä ihminen on saattanut rakentaa suojatakseen sisintään. Kirja auttaa myös säätelemään arjen kuormitusta sekä löytämään itselleen sopivan ja tasapainoisen elämäntavan. Kirjan avulla herkkyyden lahjat pääsevät vahvistumaan. Kirja on suunnattu erityisherkille ihmisille, niin naisille kuin miehille, ja heidän läheisilleen, terveys-, sosiaali-, kasvatus- ja opetusalan ammattilaisille, eri alojen esimiehille sekä muille ihmisten ymmärtämisestä, henkisestä kasvusta ja herkkyyden voimasta kiinnostuneille. Koetko olevasi herkkä ihminen? Haluaisitko oppia arvostamaan itseäsi ja herkkyyttäsi enemmän? Haluaisitko saada herkkyytesi lahjat ja voiman paremmin käyttöön? Yhteiskunnan arvot korostavat tehokkuutta ja suorittamista niin työssä kuin vapaa-aikanakin. Kiireinen oravanpyörä ei kuitenkaan sovellu herkälle ihmiselle, vaan se voi johtaa ylikuormitukseen ja lopulta terveysongelmiin. Hyvinvointinsa vuoksi ja saadakseen herkkyytensä lahjat esille, herkän ihmisen onkin opittava säätelemään kuormitusta ja löydettävä oman näköinen tapansa elää. Heli Heiskanen on psykologi, työterveyspsykologi ja kouluttaja. Vuodesta 2003 alkaen hän on auttanut tuhansia ihmisiä niin psykologin vastaanotollaan kuin koulutuksissakin hyväksymään itsensä, voimaan paremmin ja elämään oman näköistään elämää. Erityisherkkyydestä hän kouluttaa sekä erityisherkkiä ihmisiä että herkkien ihmisten kanssa työskenteleviä kasvatus-, opetus-, terveys- ja sosiaalialan ammattilaisia ja eri alojen esimiehiä. Tätä kirjaa varten hän teki herkkyysselvityksen, johon vastasi 181 suomalaista erityisherkkää ihmistä. Lisäksi hän on kertonut aiheesta lukuisissa medioissa.
31,95 €
Kirjailija Heiskanen, Heli
ISBNP9789529378197
Tuotemuotonidottu
Vuosi2017

Anna tähtien johdattaa sinut menestykseen

Saavuta tavoitteesi elämässäsi tähtien avulla! Rikkaampi elämä, enemmän energiaa ja aivan uusi työura. Anna tähtien johdattaa sinut menestykseen on moderni astrologian menestyskäsikirja kaikille, jotka haluavat saada elämästään enemmän irti. Lue kuinka tähtimerkit vaikuttavat arkeemme ja työelämäämme, mitkä taivaankap-paleet antavat potkua työuralle ja milloin tähtien mukaan on oikea ja väärä aika ottaa se iso askel. Kirjailija Helena Biehl selittää konkreettisella tavalla kuinka parhaiten hyödyntää uudenkuun voima, auringon voimakkaat energiat, Marsin aloitekyky ja onni, mutta myös mitä pitää välttää kun Merkurius loitontuu ja mitä odottaaa kun Saturnus ohittaa tähtimerkit. Hän kertoo myös omasta elämästään ja antaa henkilökohtaisia esimerkkejä siitä miten on käyttänyt astrologiaa saavuttaakseen omia tavoitteitaan. Kirja sisältää inspiraation lisäksi neuvoja, vinkkejä ja listoja siitä milloin eri taivaankappaleet vaikuttavat meihin eri tavoilla  vuoteen 204X asti!
24,95 €
Kirjailija Biehl, Helena
ISBNP9789150926774
Tuotemuotosidottu
Vuosi2017
Näytetään tuotteet 1 - 10 Edellinen sivu 1 - 100 Seuraava sivu

Maksutavat
Sivukartta
-->