Your request is being processed.
Your request is being processed.

Taiteet

Kirjastoluokat

Genre

Kieli

Kansityyppi

Hinta

Kustantaja/merkki

Sulje
Sulje
|
Näytetään tuotteet 1 - 10 Edellinen sivu 1 - 100 Seuraava sivu

Logo isommalla!
Grafia 1933-2018

Logo isommalla! kääntää katseen kirjojen ja kansien, pakkausten ja painotuotteiden, käyttöliittymien ja kuvitusten tekijöiden pariin. Visuaalisen viestinnän suunnittelijoiden järjestö Grafia täyttää vuonna 2018 jo 85 vuotta. Logo isommalla! on ensimmäinen järjestöä ja koko visuaalisen viestinnän alan historiaa Suomessa käsittelevä teos. Järjestö perustettiin Helsingissä Taidehallin klubilla keväällä 1933. Sen aktiiveihin ovat kuuluneet Suomen arvostetuimmat suunnittelijat ja kuvittajat Rudolf Koivusta Tove Janssoniin ja Erik Bruuniin. Tietokirjailija Satu Jaatisen kirjoittama teos kuljettaa Taidepiirtäjäinliittona aloittaneen järjestön historiaa suhteessa muutoksiin, jotka ovat tapahtuneet ympäröivässä yhteiskunnassa, kulttuurissa ja teknisessä kehityksessä. Logo isommalla! sopii niin visuaalisen viestinnän ja mainonnan suunnittelijan, kuvittajan kuin kenen tahansa alasta kiinnostuneen käteen.
64,95 €
Kirjailija Jaatinen, Satu
ISBNP9789522229779
Tuotemuotosidottu
Vuosi2018

ITE teossa

ITE-taiteen 11.vuosikirja esittelee pirkanmaalaisia taiteilijoita ITE-teossa. Siirtyessään maaseutumaisemista punatiilisten piippujen varjoon ITE-taide alkaa saada uusia, urbaaneja sävyjä. Kaupunkikesannolta löytyy ITE-taiteen kaupunkilaisserkku eli graffitikulttuuri, joka ei sulaudu kansantaiteeseen mutta sivuaa sitä. Kirja haastaa pohtimaan ITE-taiteen rajoja ja raikastaa pölyttyneitä käsityksiä kansanluovuudesta. ITE-taide tulee sanoista itse tehty elämä. ITE-taide on aikalaiskansantaidetta - tavallisten ihmisten epätavallisen omaperäistä kuvataidetta. ITE-taide syntyy itseoppineiden taiteilijoiden tekemänä ja pääosin taidemaailman ulkopuolella. ITE teossa -kirjan on tuottanut Maaseudun Sivistysliitto, joka on etsinyt ja nostanut esille ITE-taidetta kohta parinkymmenen vuoden ajan.
36,95 €
ISBNP9789523011519
Tuotemuotonidottu
Vuosi2018

Båthuset

Båthusen är en viktig del av den bebyggda finländska kulturmiljön. Som byggnadstyp är båthuset specifikt för skärgården och spelar en central och synlig roll i strandmiljön. Det har även stort byggnadshistoriskt värde. Byggnadstypens fortbestånd är hotat på grund av dess karakteristiska utsatthet för väder och vind och för att den inte längre används så mycket. Sedan näringsstrukturen förändrades och ledde till utflyttning har ett oroväckande stort antal båthus försvunnit ur skärgårdens kulturlandskap. BÅTHUSET är en praktisk faktabok där författaren har samlat befintlig information och historiskt bildmaterial. Hon har också fotograferat nya och gamla objekt och intervjuat personer som har byggt båthus. Huvudvikten i boken ligger på de traditionella konstruktionerna i skärgårdens båthus, reparation av dem och byggande av nya båthus. Bildmaterialet är valt för att dokumentera och åskådliggöra det praktiska byggarbetet till hjälp för andra båthusbyggare.
38,95 €
Kirjailija Sewón, Katariina
ISBNP9789527224021
Tuotemuotosidottu
Vuosi2018

Sivellintekstauksen taito
Opi luovan tekstauksen ja kalligrafian tekniikoita

Tarvitset vain sivellinkynän ja hyvää paperia, ja pääset syventymään sivellintekstauksen rauhoittavaan ja luovaan maailmaan. Tämän kirjan ohjeilla opit piirtämään kauniita kirjaimia sivellinkynällä. Saat tietoa erilaisista sivellinkynistä ja niiden käytöstä ja opit vaihe vaiheelta perusvedot sekä pien- ja suuraakkoset. Voit kokeilla myös vapaamuotoista tekstausta, mm. modernia kalligrafiaa, kiehkuroita ja imitoitua kalligrafiaa, ja opit luomaan kirjaimiin hienoja efektejä varjostuksin, korostuksin, kuvioinnein ja värejä sekoittamalla. Kirjaimia on helppo harjoitella kirjan loppuun liitettyjen mallisivujen avulla.Kanadalainen Kelly Klapstein opettaa sivellintekstausta ja pitää suosittua englanninkielistä blogia http://www.kellycreates.ca, joka tarjoaa lisäinspiraatiota harrastuksen pariin.
17,95 €
Kirjailija Klapstein, Kelly
ISBNP9789515245854
Tuotemuotonidottu
Vuosi2018

Alvar Aalto Homes

Kirjassa esitellään 30 Alvar Aallon tunnetuinta asuintaloa ja huvilaa 1920-luvulta 1960-luvulle mukana yhden perheen taloja, kerrostaloja ja kesähuviloita. Upea nelivärikuvitus. Kesäkuun alussa avautuvan Alvar Aalto -säätiön Alvar Aallon asuntosuunnittelua käsittelevän näyttelyn julkaisu. Englanninkielinen. Kuvat Jari Jetsonen teksti Sirkkaliisa Jetsonen Johdantoartikkeli Jussi Rautsi.
70,95 €
Kirjailija Jetsonen, Sirkkaliisa
ISBNP9789522672490
Tuotemuotosidottu
Vuosi2018

Rytkösen Kootut
Retkiä suonenjokelaisen ITE-taiteilijan pelloille ja pihapiiriin Retkiä suonenjokelaisen ITE-taiteilijan pelloille ja pihapiiriin

Retkiä suonenjokelaisen ITE-taiteilijan pelloille ja pihapiiriin Pikku Eero liukas luikku, päivät pitkät metsäs' häärii, katseleepi puita väärii... Veljessarjan nuorin näkee luonnossa kauneutta, jonka muut havaitsevat vasta kun se heille osoitetaan - jos sittenkään. Tuleeko luonnonluomasta taidetta näytteilleasettamalla? Ja onko näytteilleasettaja taiteilija? Salattuja merkityksiä ja suuria oivalluksia Niilon töistä ei kannata etsiä. Ei hän nokkeluuttamme testaa vaikka kysymyksiä herättääkin. Luonnonluomaa vain hieman ehostan, se vaatimattomasti toteaa. Kuten jokainen, Niilokin on enemmän kuin mikään kirja pystyy kertomaan. Tämäkin kirja on vain kurkistus toisenlaiseen maailmaan, erilaiseen kuin sinun tai minun. Mikä siinä meitä kiehtoo ja villitsee? Onko naapurin piha omaamme vihreämpi? Niilon piha taatusti on. Eläköön uteliaisuutemme, Niilon ja meidän!
31,95 €
Kirjailija Härkönen, Leo ...
ISBNP9789529400287
Tuotemuotonidottu
Vuosi2018

Laterna magica
Muistelmat

"Ingmar Bergman on muistelmissaan samanlainen kuin elokuvissaan: sisäisesti johdonmukainen ja siksi vakuuttava, mutta ei aina miellyttävä eikä tasapuolinen. Hän on myös kirjailijana kaikkein korkeinta luokkaa. Kirjan lukee yhtä kyytiä ja jo lukiessa surettaa että kohta se loppuu." - Helsingin Sanomat 2018 Ingmar Bergmanin syntymästä 100 v.
17,95 €
Kirjailija Bergman, Ingmar
ISBNP9789511323198
Tuotemuotonidottu
Vuosi2018

Matka kultakauteen

Gallen-Kallela, Edelfelt, Halonen, Sparre... Suomen taiteen kultakauden taiteilijoilla oli yhteinen innoituksen lähde, matkailu. Paavo Enroth esittelee asiantuntevassa kirjassaan, miten matkan rasitukset, uudet ympäristöt ja kokemusten jakaminen loivat uutta luovaa taidetta, joka innostaa suomalaisia edelleen.
39,95 €
Kirjailija Enroth, Paavo
ISBNP9789523011403
Tuotemuotosidottu
Vuosi2018

Majavaelämää

Luontokuvaaja Heikki Kokkosen 15 vuoden suurtyö esittelee majavayhdyskunnan kotipurollaan Pohjois-Karjalan huikeissa maisemissa Suomen luontoon on sopeutunut veikeä pohjoisamerikkalainen eläinlaji, majava. Majava on työteliäs eläin, joka arvostaa erämaan rauhaa mutta suhtautuu suopeasti myös varovasti lähestyvään, kameraa kantavaan ihmiseen. Luontokuvaaja Heikki Kokkonen on kuvannut majavia yli viisitoista vuotta. Hän on seurannut niiden vuodenkiertoa ja ikuistanut arkista puurtamista mutta myös leikkiä, lepäilyä ja seuranpitoa. Kokkosella on majaviinsa erityinen suhde. Hän on kantanut huolta niiden kohtaloista ja niiden kokemista havereista ja tuntee jokaisen yksilön "nimeltä". Kokkosen Majavaelämää seuraa vuodenkiertoa Pohjois-Karjalan upeissa maisemissa. Majavien elinympäristöä ovat uskomaton jäätaide yhtä lailla kuin heräävän kevään värit ja kesän kukkaloisto. Kokkonen (s. 1957, Värtsilä) on valinnut asuinpaikakseen Ilomantsin, koska hän arvostaa komeaa erämaaluontoa ja haluaa elää yhteydessä siihen.
39,95 €
Kirjailija Kokkonen, Heikki
ISBNP9789523011397
Tuotemuotosidottu
Vuosi2018

Kivinokka

Helsingin rannikolla, rakennusliikkeiden himoamalla "kalliilla paikalla" sijaitsee perinteikäs mökkikylä Kivinokka. Matti Hietala on kuvannut Kivinokan kaikki parisataa mökkiä. Asukkaat vaihtuvat, mökit pysyvät - mikä paremmassa, mikä huonommassa kunnossa. Omaa pihaa ei ole kenelläkään. Hillevi Kilpeläisen teksti taustoittaa omalaatuista yhteisöä, jossa yksityisen raja alkaa vasta kynnyksen kohdalla.
43,95 €
Kirjailija Hietala, Matti ...
ISBNP9789523011410
Tuotemuotosidottu
Vuosi2018
Näytetään tuotteet 1 - 10 Edellinen sivu 1 - 100 Seuraava sivu

Maksutavat
Sivukartta
-->