Your request is being processed.
Your request is being processed.

Taiteet

Kirjastoluokat

Genre

Kieli

Kansityyppi

Hinta

Kustantaja/merkki

Sulje
Sulje
|
Näytetään tuotteet 1 - 10 Edellinen sivu 1 - 100 Seuraava sivu

Intohimosta elokuvaan
Valitut elokuvakritiikit 1960-2010-luvuilta

Tapani Maskula on suomalaisen elokuvakritiikin legenda, jonka ura alkoi jo 1950-luvulta elokuvakerhomonisteista. Maskula on sittemmin kirjoittanut Uuteen Päivään, Turun Ylioppilaslehteen, Annaan, Turun Sanomiin ja Elitistiin. Lisäksi hän on ollut perustamassa Lähikuva-lehteä. Yhden tähden Maskulana tunnettu kriitikko on aina suhtautunut elokuvaan intohimoisesti ja vaatinut siltä laatua ja näkemystä. Erityisesti hän on rakastanut amerikkalaisia rikoselokuvia, Don Siegelin ja Samuel Fullerin kaltaisia kovaotteisia ohjaajia. Juri Nummelinin toimittama kirja kokoaa yhteen Maskulan elokuvakritiikkien parhaimmistoa 1960-luvun alusta saakka. Kirja on jaoteltu eri lajityyppeihin, ja tutuksi tulevat niin eurooppalaisen taide-elokuvan klassikot kuin amerikkalaiset rikosfilmitkin. Omassa osiossaan saadaan lukea Maskulan pisteliäitä arvioita erityisen huonoista elokuvista. Teoksessa on elokuvahistorioitsija Peter von Baghin esipuhe.
24,95 €
Kirjailija Maskula, Tapani
ISBNP9789524833424
Tuotemuotonidottu
Vuosi2018

Kauniisti käsin kirjoitettu
Luovan tekstauksen tekniikoita ja ideoita niiden käyttöön

Käsin kirjoitettu teksti välittää ympäristöönsä lämpöä ja rakkautta, ja tämän kirjan avulla opit tekstaamaan onnittelukortteja, inspiroivia voimalauseita tai jopa koko seinän kokoisia kirjoituksia. Tarvitset ainoastaan luovaan tekstaukseen sopivat välineet, niin voit aloittaa! Kirjan ohjeilla opit tekstaamaan niin siveltimellä, kalligrafiaterällä kuin tussillakin sekä muuttamaan valmiit työsi digitaaliseen muotoon. Kirjan vaiheittain etenevät ohjeet opastavat aloittelijaa piirroista kirjaimiin ja sanoista lauseisiin. Uuden taidon hyödyntämiseen annetaan runsaasti vinkkejä: kirjekuorien ja pakettikorttien lisäksi voit tehdä esimerkiksi yksilöllisiä seinätauluja kotiasi sisustamaan. Kirjassa käydään lisäksi läpi sommittelun perusteet ja keskeiset typografian termit.
19,95 €
Kirjailija Wagner, Jen
ISBNP9789523410954
Tuotemuotonidottu
Vuosi2018

Ihmisten kaupunki

"Ihmislähtöinen suunnittelu on keskeinen osa elävän, turvallisen, kestävän ja terveellisen kaupungin toteuttamista." Kaupunkisuunnittelun perusteos on käännetty seitsemän vuoden aikana jo 37 kielelle. Syksyllä kirjasta ilmestyy suomenkielinen painos.
58,95 €
Kirjailija Gehl, Jan
ISBNP9789522672537
Tuotemuotosidottu
Vuosi2018

Show me the money - Kaikkien aikojen leffavisa

Näyttelijä Antti Reini: "Kirja on must jokaiselle leffafanille!" Kuka keksi Die Hard -elokuvan tunnetun huudahduksen "Yippii-ki-yay, motherfucker"? Missä elokuvassa lasketaan alas rinnettä sellokotelolla? Mihin elokuvaan Al Pacino ei kovasta halustaan huolimatta päässyt, koska ei osannut luistella? Mikä suomalainen lauluyhtye sai alkunsa elokuvan Kaunis Veera eli Ballaadi Saimaalta teon yhteydessä? Mikä urheiluautomalli sai lähes kulttimaineen Paluu tulevaisuuteen -elokuvasarjan myötä? Miksi Clint Eastwoodia nähdään lännenelokuvissa vain harvoin lähikuvissa ratsastamassa hevosella? Pulp Fiction - Tarinoita väkivallasta -elokuvan tanssikohtaus on tunnettu, mutta mikä kappale silloin soikaan? Show me the money - Kaikkien aikojen leffavisa vie sinut elokuvien uskomattomaan maailmaan. Tiukkaa faktaa ja hauskaa triviaa pursuavassa kirjassa on 500 kysymystä vastauksineen.
21,95 €
Kirjailija Kanimeri, Riina
ISBNP9789526859057
Tuotemuotonidottu
Vuosi2018

Illuusio näyttämöllä
Baletin lumo ja todellisuus

Baletin juhlaa näyttämöllä ja pökerryttävää todellisuutta esiripun takana. "Astuin Makeishaltijattarena kulisseista lavalle. Yleisö kohahti ääneen. Sellaista mielihyvän tunnetta en ole sen koomin kokenut. Olin itsekin haltioissani Pähkinänsärkijän musiikista, ompelimo Ihanuksen valmistamasta, paljetein koristellusta vaaleanpunaisesta tutusta ja rouva Säilän tekemästä näkinkenkäkruunusta. Lavalle sain saapua kuin kuninkaallinen ikään pitkää huntuani kannatteli muutama pieni balettikoululainen. Vaikka sellainen olin vielä itsekin, kymmenvuotias", muistelee Merja Tuohimaa uransa alkutaipaletta, ensimmäisiä roolejaan ballerinana. Tässä kirjassa balettitanssijat, ballerinat Liisa Palin ja Merja Tuohimaa kuljettavat meitä neljän vuosikymmen aikaiseen baletin maailmaan. He kertovat baletin imusta, juhlahetkistä, hauskoista sattumuksista ja Kansallisbaletin unohtumattomista taiteilijavierailuista. Tekijät valottavat monia tuttuja teoksia, kertovat työskentelyvaiheista ja huippuopettajien kyvyistä. Kirjassa käsitellään myös kipeitä asioita: - Kilpailu rooleista ei ole terveellä pohjalla. - Työolosuhteet ovat puutteelliset ja työilmapiiri uuvuttava. - Epävarmuus työn jatkuvuudesta on aina läsnä. - Oma jaksaminen ja elopainon kurissa pitäminen ovat tanssijoiden arkipäivää. - Keveyden illuusion saavuttaminen ja oikean tekniikan hallinta vaativat jatkuvaa harjoittelua. - Eläkkelle baletista jäätiin Liisan ja Merjan aikaan jo 42-vuotiaana - miten sen jäkeen? Liisa Palin ja Merja Tuohimaa ovat ansioituneita tanssitaiteilijoita, joiden työ on ollut moninaista corps de balletissa, solistitehtävissä, balettien rooleissa ja myös oopperoissa ja opereteissa. Aktiiviuransa jälkeen he ovat kouluttautuneet päteviksi opettajiksi ja jatkavat tanssin maailmassa jakamalla tietoa ja taitoa eteenpäin.
29,95 €
Kirjailija Palin, Liisa ...
ISBNP9789522915078
Tuotemuotosidottu
Vuosi2018

Hetkiä luonnon kauneudessa

Lumoudu luonnon kauneudesta, joka on tehty kukista, lehdistä, varsista ja siemenistä! Taiteilija Helen Ahpornsirin käsissä kasvien osat saavat loikkivien jänisten, ilmassa syöksähtelevien pääskyjen ja liihottavien perhosten hahmon. Teosta lehteillessäsi kasvit näyttävät puhkeavan kukkaan ja linnut nousevan siivilleen. Samalla näet, miten pikkulinnut rakentavat keväisin pesän, pöllö huhuilee kesäyössä, lehdet kellastuvat syksyisin ja siili käpertyy talviunille. Vuodenaikojen ihmeet avautuvat täysin uudella tavalla! Kirjasta saat inspiraatiota uudenlaiseen käsillä tekemiseen: mitäpä jos keräät itsekin kasveja, kuivatat niitä ja loihdit itsellesi ja läheisillesi lisää luonnon kauneutta?
31,95 €
Kirjailija Ahpornsiri, Helen
ISBNP9789524518642
Tuotemuotosidottu
Vuosi2018

Tämä kirja opettaa sinut piirtämään

Käytännön opas houkuttelee piilevät taiteilijanlahjat esiin. Täydellinen harjoituspaketti jokaiselle, joka haluaa oppia piirtämään tai syventää taitojaan. Ammattilaisen opit rajauksesta, perspektiivistä, varjostuksista ja pintojen luomisesta tulevat käyttöön saman tien, sillä kirja toimii samalla luonnoslehtiönä.
17,95 €
Kirjailija Spicer, Jake
ISBNP9789511328094
Tuotemuotosidottu
Vuosi2018

Aalto beyond Finland vol 2
Projects, Buildings, Network

Kirja on laaja esitys Alvar Aallon kansainvälisistä suunnittelutöistä ja kontakteista. Kirjassa on 9 huolellisesti toimitettua esseetä, joiden kirjoittajien joukossa on arvostettuja kansainvälisiä Aalto-tutkijoita. Lisäksi kirjassa on perusteelliset luettelot Aallon suunnitelmista ja toteutuneista kohteista Suomen ulkopuolella, hänen matkoistaan ja tapaamistaan henkilöistä. Kirja on tarkoitettu erityisesti Aalto-tutkijoille, opiskelijoille ja opettajille maailmanlaajuisesti. Se kertoo Alvar Aallosta kansainvälisenä arkkitehtina. Englanninkielinen. Kirjassa on laaja ja monipuolinen kuva-aineisto, mukana myös aiemmin julkaisemattomia kuvia. Esa Laaksonen on Alvar aalto Akatemian johtaja ja Silvia Micheli kansainvälisesti arvostettu Aalto-tutkija.
41,95 €
ISBNP9789522671516
Tuotemuotonidottu
Vuosi2018

Peru Bolivia - Titicaca-järvi
Valokuvakirja

Valokuvakirja Peru Bolivia - Titicaca-järvi Kaislasaaret Taquila Puno Copacaba Aurinkosaari
69,95 €
ISBNP9789525399769
Tuotemuotosidottu
Vuosi2018

Käsikirjoittajan työkalut
Audiovisuaalisen käsikirjoituksen tekijän opas

Käsikirjoittajan työkalut on opaskirja jokaiselle, joka työkseen, omaksi ilokseen tai opintojensa yhteydessä tekee käsikirjoituksia audiovisuaalisille välineille. Kirja etenee kirjoittamisprosessin logiikkaa noudattaen ideoinnista ja ennakkotutkimuksesta lopulliseen käsikirjoitukseen. Dramaturgisten peruskäsitteiden lisäksi kirja sisältää paljon konkreettisia neuvoja ja kirjoittajan omiin kokemuksiin perustuvia käytännön vinkkejä. Työkaluja löytyy tekstin tuottamiseen, onpa kyseessä tilausohjelma, dokumenttielokuva, näytelmäelokuva, sarjafilmi tai verkkoon tehtävä ohjelma. Kirja on uudistettu versio aikaisemmin samalla nimellä ilmestyneestä suositusta oppikirjasta. Tarjolla on uusia työkaluja, esimerkkejä on tuoreistettu, ja kirjaa on täydennetty mm. tosi-tv:n ja verkkomedian käsikirjoittamista käsittelevillä osilla.
33,95 €
Kirjailija Aaltonen, Jouko
ISBNP9789518580242
Tuotemuotonidottu
Vuosi2018
Näytetään tuotteet 1 - 10 Edellinen sivu 1 - 100 Seuraava sivu

Maksutavat
Sivukartta
-->