Your request is being processed.
Your request is being processed.

Terveys, kasvatus

Kirjastoluokat

Genre

Kieli

Kansityyppi

Hinta

Kustantaja/merkki

Sulje
Sulje
|
Näytetään tuotteet 1 - 10 Edellinen sivu 1 - 100 Seuraava sivu

Masennuksesta selviää!

Masennuksesta parantuneiden tapauskertomuksia ja uusinta tietoa masennuksen hoidosta. Loistava vertaistukikirja! Joka viides suomalainen sairastuu masennukseen elämänsä aikana, ja yli puolella sairaus uusiutuu. Naiset sairastuvat miehiä tavallisemmin. Masentuminen näkyy olemuksessa, mutta tuntuu myös fyysisinä kipuina kehossa. Onneksi uusien hoitomenetelmien kehittäminen on vilkasta. Masennuksesta selviää! on kirja, jossa potilaat kertovat miten he ovat parantuneet keskivaikeasta tai vaikeasta masennuksesta. Masennuksen asiantuntijat selvittävät, miten uudet menetelmät tehostavat masennuksen hoitoa jo nyt. Kirjassa puhutaan masennuksen taustatekijöistä, masennustilan tunnistamisesta ja sen erottamisesta muista sairauksista. Masennuksen hoidossa toimivat hoitomuodot esitellään Käypä hoito -suosituksen mukaisesti. Lisäksi kirjassa puhutaan uusimpaan tieteelliseen tutkimukseen pohjautuen näitä hoitoja tukevasta itsehoidosta, esimerkiksi liikunnasta ja ravinnosta. Kirjan toimittavat tuottaja Elina Hiltunen (vas.) ja tietokirjailija Elina Hiltunen (kyllä, kirjoittajat ovat täysnimikaimoja). Kirjoittajina he pyrkivät katsomaan masennuksen hoitoa ennen kaikkea masennuksesta selviytyneiden potilaiden silmin. Heillä on myös kokemusta masennuspotilaan roolista ja kirjan tarkoitus onkin tuoda ihmisen ääni esille sairauden takaa. DI, KTT Elina Hiltunen on futuristi ja tietokirjailija. Elinalla on omakohtaista kokemusta masennuksesta parinkymmenen vuoden takaa. BA, YTM Elina Hiltunen työskentelee tuottajana Ylen uutis- ja ajankohtaistoiminnassa. Hän on kiinnostunut politiikasta, psykologiasta ja kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista.
27,95 €
Kirjailija Hiltunen, Elina ...
ISBNP9789522914408
Tuotemuotosidottu
Vuosi2018

Oppisopimuskoulutuksen opas 2018

Oppisopimuskoulutuksen opas esittelee oppisopimuskoulutusta opiskelumuotona. Oppisopimuskoulutus on työpaikalla käytännön työssä toteutettavaa ammatillista koulutusta, jota täydennetään oppilaitoksessa järjestettävillä opinnoilla. Suurin uudistus on kokonaan uusi Laki ammatillisesta koulutuksesta ja sen perusteella annettu asetus. Lain tulkintaa helpottamaan on kirjassa huomattava osa hallituksen esityksestä, jonka perusteella laki on tehty. Kirjan avulla saadaan aina uusinta tietoa oppisopimuskoulutuksesta.
54,95 €
ISBNP9789525735499
Tuotemuotonidottu
Vuosi2018

Miten katsoa jalkapalloa?
Näin ymmärrät kuningaspelin paremmin

Kirja, joka muuttaa tapasi katsoa futista! Miten jalkapallo-ottelua kannattaa lukea? Mitä tuomarilta jää näkemättä? Mikä on paras pelimuodostelma? Hollantilainen pelaajalegenda, valmentaja ja jalkapallokommentaattori Ruud Gullit ottaa koko osaamisensa avuksi ja kertoo parhaista pelistrategioista ja -muodostelmista, perkaa pitkän uransa aikana näkemiensä huippupelaajien ominaisuuksia ja analysoi legendaarisia futismatseja. Miten katsoa jalkapalloa? on viihdyttävä ja hyödyllinen kirja, joka sopii niin tosifutaajan leiri- ja turnauskassiin kuin tyhmemmänkin futiksentuijottajan tv-pöydälle.
29,95 €
Kirjailija Gullit, Ruud
ISBNP9789512089765
Tuotemuotosidottu
Vuosi2018

Gastroenterologia ja hepatologia

Uudistetun kirjan sisältö on kokonaisuudessaan päivitetty vastaamaan nykyisiä hoitosuosituksia. Oppikirja on tarkoitettu laajalle lukijakunnalle opiskelijoista erikoislääkäreihin ja soveltuu myös muiden erikoisalojen edustajille ja hoitohenkilökunnalle.
152,95 €
ISBNP9789516568389
Tuotemuotosidottu
Vuosi2018

Työstä terveyttä

Perusteellisesti uudistunut Työstä terveyttä -kirjan 4. painos on tiivis perustietopaketti 2010-luvun työterveyshuollosta kiinnostuneille. Kirjan sisältö on päivitetty ja täydennetty käsittelemään entistä paremmin työterveyshuollon haasteita. Teoksessa korostetaan ja tuodaan esille konkreettisia mahdollisuuksia kehittää erityisesti työpaikkojen ja työterveyshuollon yhteistyötä. Kirja on tarkoitettu kaikille, jotka tarvitsevat perustietoa työterveyshuollosta, mm. työterveyshuoltoon erikoistuville lääkäreille, työterveyshoitajille, työfysioterapeuteille, työterveyspsykologeille sekä muille työterveyshuollossa toimiville asiantuntijoille. Kirja on suunnattu myös henkilöstöhallinnon ja työsuojelun edustajille, jotka tarvitsevat perustietoa työterveyshuollosta yhteistyön parantamiseksi.
72,95 €
ISBNP9789516560635
Tuotemuotonidottu
Vuosi2018

Akupunktiopisteet
anatominen sijainti ja pisteiden laadut

Ammattikäyttöön tarkoitettu akupunktiopisteopas.
43,95 €
Kirjailija Raunio, Raili
ISBNP9789529308408
Tuotemuotonidottu
Vuosi2018

Annoskuvakirja
Ruokapäiväkirjan täyttämisen tueksi

Paljonko painaa lautasellinen spagettia? Annoskuvakirjan annoskuvien voit helposti arvioida syödyn ruoan määrä. Kirjan avulla voit arvioida syömäsi ruoan määrää vertaamalla sitä kirjassa esitettyihin annoksiin. Annoskuvakirja on suunniteltu ruokapäiväkirjan täyttämisen tueksi. Kirja sisältää 85 annoskuvaa, joissa kussakin on kolmesta viiteen annosvaihtoehtoa. Annoskuvakirja soveltuu apuvälineeksi sekä ravitsemustutkimuksiin että ravitsemusneuvontaan.
29,95 €
ISBNP9789522459596
Tuotemuotonidottu
Vuosi2018

Joustava mieli parisuhteessa

Hyväksymisen ja omistautumisen avulla elinvoimaa suhteeseen - Vapaudu arvostelevien ajatusten ja epämiellyttävien tunteiden ylivallasta. - Opi vähentämään suhdetta vahingoittavaa käyttäytymistä. - Harjoittele tietoisuustaitoja, hyväksyntää ja kiukunhallintaa ristiriitatilanteissa. - Tunnista omat arvosi ja lisää niiden mukaisia tekoja parisuhteessa. Joustava mieli parisuhteessa tarjoaa käytännön työkaluja kaikille niille, jotka haluavat oppia uudenlaisia taitoja parisuhteen kehittämiseen ja vaalimiseen. Kirjan avulla voi vahvistaa omia parisuhdevalmiuksiaan, ja siitä on apua myös eroa harkitseville. Tavoitteena on auttaa lukijaa rakentamaan elinvoimainen, sisällöltään rikas ja omia elämänarvoja vastaava parisuhde. Kirja soveltuu myös ammattilaisille, jotka kohtaavat ihmissuhdeongelmia työssään. Se tarjoaa hyväksymis- ja omistautumisterapiaan sekä dialektiseen käyttäytymisterapiaan pohjaavan ohjelman, jonka perusta on aktiivinen, tavoitekeskeinen uusien taitojen harjoittelu. Kirjaa voi käyttää myös pariterapian työkirjana. Se esittelee viitisenkymmentä harjoitusta, joiden avulla voi kehittää psykologista joustavuutta parisuhteessa. Kirjan seitsemänteen painokseen Arto Pietikäinen on kirjoittanut uuden esipuheen. Joustava mieli parisuhteessa kuuluu Onni-kirjasarjaan, joka tarjoaa luotettavaa tietoa, käytännön ohjeita ja virkistäviä uusia ajatuksia kaikille terveyttä, tasapainoa ja tyytyväisyyttä arvostaville ja etsiville lukijoille.
34,95 €
Kirjailija Pietikäinen, Arto
ISBNP9789516565104
Tuotemuotonidottu
Vuosi2018

Mun ja sun juttu!
Lasten sosiaalisten taitojen vahvistaminen kiusaamisen ehkäisyssä

Miten tukea lapsen vuorovaikutustaitojen kehittymistä ja tunnetaitojen hallintaa? Mitkä ovat hyvät toimintamallit ennaltaehkäistä ja havainnoida kiusaamista sekä puuttua siihen? Miten toimia vanhempien kanssa, jos heidän lastaan kiusataan tai lapsi kiusaa muita? Opas muodostaa PIKI-kuvakirjan kanssa tärkeän työkalun kasvatuksen ammattilaisille. Teemakokonaisuuksina avautuvat aukeamat tarjoavat monipuolisen ja toiminnallisen tavan käsitellä kiusaamisen ehkäisyyn liittyviä tekijöitä lasten vertaisryhmissä. Tavoitteena on saavuttaa vanhempien ja muiden kasvattajien yhteistyönä kiusaamisen nollatoleranssi.
27,45 €
(30,45 €)
Kirjailija Haapasalo, Tiina ...
ISBNP9789522883759
Tuotemuotonidottu
Vuosi2018

Isin ja tyttöjen lettikirja

Erilaiset letit ovat nyt in ja pop niin lapsilla kuin aikuisillakin. Letittäminen on myös täydellistä yhteistä ajanvietettä vanhemmille ja lapsille: letittäminen on paitsi hauskaa myös rauhoittavaa ja ihan ilmaista puuhaa, joka tuntuu mukavalta ja jonka kaunis lopputulos ilahduttaa sekä letittäjää että kampauksen kantajaa. Tässä suloisessa letityskirjassa opastetaan letittämisen saloihin selkeiden piirroskuvien ja kauniiden tunnelmakuvien avulla. Kirja sisältää kolmekymmentä ohjetta, ja se on jaettu lukuihin erilaisten lettityylien mukaan. Mukana on myös vinkkejä lyhyempien hiusten letittämiseen. Selkeät piirros- ja tekstiohjeet opastavat askel askeleelta Kauniit valokuvat lopputuloksista Yhteensä 30 lettiohjetta, helppoa ja näyttävää! Leteillä on kaikkien lupa säväyttää niin arkena kuin juhlanakin.Matti Airolan blogi Isin ja tyttöjen hiushommat on saavuttanut suuren suosion. Seuraa myös Instagramissa ja Facebookissa!
19,95 €
Kirjailija Airola, Matti
ISBNP9789515237095
Tuotemuotonidottu
Vuosi2018
Näytetään tuotteet 1 - 10 Edellinen sivu 1 - 100 Seuraava sivu

Maksutavat
Sivukartta
-->