Your request is being processed.
Your request is being processed.

Ulk romaanit, runot, sarjakuvat

Kirjastoluokat

Genre

Kieli

Kansityyppi

Hinta

Kustantaja/merkki

Sulje
Sulje
|
Näytetään tuotteet 1 - 10 Edellinen sivu 1 - 100 Seuraava sivu

Maan mahti

Kristallit ovat suojelleet Nemuriaa aikojen alusta saakka. Kun Senna saa tilaisuuden lähteä Maakristallin temppelin temppelineidon oppiin, hän jättää pienen kotikylän taakseen. Temppeliin käy myös raisun Momin tie, kun vanhemmat haluavat parantaa hänen mahdollisuuksiaan hyvään naimakauppaan. Astara liittyy tietämättään kristallien ja papitarten ylivaltaa vastustavan joukon riveihin tarvitessaan rahaa elämiseen. Kolmen nuoren naisen polut kohtaavat, kun vastakkaiset voimat lyövät yhteen. Säilyykö maakristallin mahti vai koittaako uusi aika? Maan mahti on julkaistu aiemmin ainoastaan e-kirjana, nyt se on saatavilla myös painettuna.
14,95 €
ISBNP9789524983730
Tuotemuotonidottu
Vuosi2017

Päiväkodin elämää
Puhus mulle nyt asioita

Leena Ahtela on lahtelainen lastentarhanopettaja, joka kirjoittaa pienistä ihmisistä lempeän huumorin keinoin. Tämä kirja on kooste yli sadasta kolumnista ja Päiväkodin elämää-blogi-tekstistä. Kirjoitukset avaavat näkökulmia varhaiskasvatukseen aivan ruohonjuuritasolla: lapsen kasvusta ja kehityksestä, oppimisen ilosta, vuorovaikutuksesta, kiintymyksestä, haikeudesta, pedagogisesta pohdinnasta, vilskeestä ja vilinästä, pysäyt-tävistä hetkistä - päiväkodin elämästä. Kirja tarjoaa mainion tilaisuuden tutustua päiväkodin arkeen niin vanhemmille, isovanhemmille ja muille lapsen elämään kuuluville kuin varhaiskasvattajiksi aikoville tai jo alalla toimivillekin. Käy peremmälle päiväkotiin!
20,95 €
Kirjailija Ahtela, Leena
ISBNP9789523392878
Tuotemuotonidottu
Vuosi2016

Pirre - lentävä fillaristi
Tarina alkaa...

Peruskoulun viimeistä vuottaan aloittava Birgitta Pirre Köngäs löytää rajuilman kaatamasta koivusta omituisen kellon. Ennen pitkää hän huomaa pystyvänsä lentämään kellon avulla näkymättömänä. Se avaa nuorten elämään aivan uusia mahdollisuuksia. Kello on tonttuseppien 3000 vuotta sitten takoma voimautin, joka on vain yksi luonnonkansojen voimauttimista. Siitä vapautuu kuitenkin taikasäteilyä, joka ei ole hyväksi ihmisille. Lisäksi se houkuttelee Pahan liittolaisia. Pirren on tuhottava kello ennen kuin se joutuu vääriin käsiin. Mutta miten, missä ja milloin? Sitä ei edes hänen tonttuvartijansa tiedä. Pirre joutuu tahtomattaan Pahan ja luonnonkansojen väliin. Paha tarvitsee voimauttimet muuttuakseen Lusiferiksi, minkä vuoksi ne on tuhottava. Lehmussalmen pikkukaupunki Keski-Suomessa on Pirren kotikaupunki ja kirjasarjan tapahtumat keskittyvät sinne. Pirre - lentävä fillaristi aloittaa kirjasarjan.
17,95 €
Kirjailija Penger, Wellamo
ISBNP9789523304819
Tuotemuotonidottu
Vuosi2016

Raid and the Kid

Hard-nosed hit man Raid is lying low at his farmhouse in northern Finland when the son of a local shopkeeper stumbles onto his property with bloodthirsty Bolivian drug traffickers on his heels. Raid comes to the boy's aid, and arouses the ire of the Bolivian cartel. Further south, Detective Lieutenant Jansson and his colleagues find the bodies of a Bolivian warehouse worker and a Finnish flight attendant in a Helsinki home, along with a closet brimming with stolen goods. In this twisting talo of cops, criminals, and those who blur the lines, Jansson and his team struggle to connect the dots behind the case. Were the killings the work of a jealous lover, the result of a theft racket gone awry, or something else entirely? And how might a shady PI and a decades-old prostitution case be linked to the murders?
9,95 €
Kirjailija Nykänen, Harri
ISBNP9780982444948
Tuotemuotonidottu
Vuosi2012

Juha
a novel

Juhani Ahon mainio mestariteos ja suomalaisen kirjallisuuden klassikko Juha on nyt ilmestynyt englanniksi Aspasia Classics in Finnish Literature -sarjan osana. Tämä maailmankirjallisuuteen kuuluva romaani on tehty elokuvaksi peräti neljä kertaa, esim. Nyrki Tapiovaaran (1937) ja Aki Kaurismäen (1998) toimesta. Ajaton kolmiodraama, jossa Shemeikan elinvoiman johdosta Juhan ja Marjan maailma järkkyvät pahasti, kiehtoo yhä uusia sukupolvia. Suomalaisuuden ja universaalin ihmisyyden yhdistelmä nostaa romaanin kansainväliselle tasolle. Juhani Ahon yksinkertaiselta tuntuva mutta loppuun asti hiottu kerronta pääsee Richard Impolan kääntämänä laadukkaasti oikeuksiinsa. Johdannon on kirjoittanut Börje Vähämäki.
28,95 €
Kirjailija Aho, Juhani
ISBNP0973716541
Tuotemuotonidottu
Vuosi2005

Peikko - The foolish ogre
Finnish folk tales for children

Kanadassa asuva Kaarina Brooks on kääntänyt englanniksi ja mustavalkoisin piirroksin kuvittanut lapsille tarkoitettuja suomalaisia kansansatuja. Kirja kuuluu Aspasia Children's Books -sarjaan, jossa on aiemmin ilmestynyt brooksin toimesta kettu repolaisesta kertova Foxy, Finnish Folk Tales for Children. Kirjan avulla voi tutustua suomalaiseen kansansatuperinteeseen englannin kielellä. Sarja sisältää myös samalta tekijältä Bear - Finnish Folk Tales for Children.
15,95 €
Kirjailija Brooks, Karrina
ISBNP0973105321
Tuotemuotonidottu
Vuosi2003

Uprising, the (Täällä Pohjantähden alla englanninkielinen)
under the north star 2

Väinö Linnan vuonna 2001 nimellä Under the North Star ilmestynyt Pentinkulma-trilogian ensimmäinen osa on nyt saanut jatkoa. Toinen osa on vihdoin saatavana englannin kielellä nimellä The Uprising - Under the North Star 2. Richard Impolan loistavan sujuva käännös avaa näiden teosten avulla lukijalle ikkunan Suomen historiaan, suomalaiseen mielenlaatuun ja suomalaisiin arvoihin. Linnan historiallinen romaani tarjoaa englanninkieliselle maailmalle ennennäkemättömän kuvauksen, jota suomalaiset pitävät itsenäisyyden ajan tärkeimpänä suomalaisena kirjana. Saatavana Kirjavälityksen varastosta.
32,95 €
Kirjailija Linna, Väinö
ISBNP0968588174
Tuotemuotonidottu
Vuosi2002

Foxy
Finnish folk tales for children

Foxy Finnish Folk Tales kertoo englannin kielellä Kettu Repolaisesta, joka on suomalaisesta kansansatu-perinteestä vanha tuttu. Kauniin sujuvalla ja helposti ymmärrettävällä englannin kielellä kirja avautuu miellyttävästi eri-ikäisille lapsille. Kaarina Brooks tarjoaa mielikuvitukseen ja tunteisiin vetoavia tarinoita sekä sydäntä lämmittävän kuvituksen.
15,95 €
ISBNP0968905471
Tuotemuotonidottu
Vuosi2002

Dragonlance prelude 2/2
flint the king

9,95 €
Kirjailija Kirchoff, Mary ...
ISBNP0880389117
Tuotemuotosidottu
Vuosi1993

Household Spirit, The

10,95 €
Kirjailija Wodicka, Tod
ISBNP9780099521259
Tuotemuotonidottu
Vuosi2098
Näytetään tuotteet 1 - 10 Edellinen sivu 1 - 100 Seuraava sivu

Maksutavat
Sivukartta
-->