Your request is being processed.
Your request is being processed.

E-kirjat, ale b2b

Kirjastoluokat

Genre

Kustantaja/merkki

Sulje
Sulje
|
Näytetään tuotteet 1 - 10 yht. 14 Edellinen sivu 1 - 2 Seuraava sivu

Maestro

Norjalaista pikkukaupunkia riivaa murhaaja, joka ilmoittaa veriteoistaan ennakkoon ja suunnittelee ne yksityiskohtaisesti kuin taiteilija mestariteoksensa. Toimittaja Viljar Ravn Gudmundsson saa oudon sähköpostin, jonka lähettäjä on päättänyt ottaa oikeuden omiin käsiinsä ja rangaista kavallukseen syyllistynyttä naista. Kun nainen syöksyy parvekkeelta kuolemaansa, käynnistyy sarja murhia, joista tappaja ilmoittaa Gudmundssonille aina etukäteen. Tapausta alkaa selvittää yhdessä Gudmundssonin kanssa Lotte Skeisvoll, työssään äärimmäisen lahjakas mutta sosiaalisilta taidoiltaan kömpelö rikostutkija. Lotte saa pian huomata, että murhaaja osaa ennakoida poliisin jokaisen siirron. Tämä sähkökirja toimii ePub-formaattia tukevilla lukuohjelmilla.
9,95 €
Kirjailija Tangen, Geir
ISBNP9789511310488
Tuotemuotosähköinen kirja
Vuosi2017

Suomen synty ja kuohuva Eurooppa

Suomen tie itsenäiseksi tasavallaksi osana Euroopan historiaa Euroopan kuohuvat vaiheet Ranskan vuoden 1789 suuren vallankumouksen jälkeen avasivat tietä Suomen nousulle ja itsenäistymiselle. Eurooppalaisten hallitsijoiden päätökset sysäsivät liikkeelle myllerryksiä, joiden lopputulokset yllättivät kaikki. Risto Volanen kuvaa, miten suomalaisten itsenäisyystahto kehittyi murrosten keskellä, sekä miten suomalaiset ottivat aloitteen käsiinsä ja toteuttivat itsenäisyyden. Kirjassa on kaikki mitä valistuneen suomalaisen pitää ja kannattaa tietää juhlavuottaan viettävän itsenäisen tasavallan historiasta. Tämä sähkökirja toimii ePub-formaattia tukevilla lukuohjelmilla.
9,95 €
Kirjailija Volanen, Risto
ISBNP9789511311263
Tuotemuotosähköinen kirja
Vuosi2017

Leijona

Ei lunnasvaatimuksia. Ei jälkiä. Selvittämättömät lapsikidnappaukset pitävät kaupunkilaisia kauhun vallassa. Poliisikaksikolle annetaan salainen tehtävä, jossa ohitetaan kaikki normaalit virkareitit. Heidän on löydettävä Leijona, kasvoton rikollinen, joka on puristanut Lissabonin kylmäveriseen otteeseensa. Samaan aikaan kaupunkiin rantautuu mies, joka etsii oikeutta omilla keinoillaan ja tuntuu kulkevan askeleen poliisia edellä. Lissabonin viehättävät korttelit kätkevät sisäänsä todellisen pahuuden pesän. Tuomas Nyholm kirjoittaa sen syövyttävistä kerrostumista vaarallisen koukuttavasti. Tämä sähkökirja toimii ePub-formaattia tukevilla lukuohjelmilla.
9,95 €
Kirjailija Nyholm, Tuomas
ISBNP9789511310266
Tuotemuotosähköinen kirja
Vuosi2017

Yölintu

Linnunsulkien ja kynttiläasetelman keskeltä löytyy alastoman teinitytön ruumis. Jäljet viittaavat rituaalimurhaan, jota rikostutkija Holger Munch ja hänen työparinsa Mia Krüger alkavat tutkia. Kun nuori hakkeri lähettää poliisille karmaisevan videon, Holger tiimeineen joutuu kilpajuoksuun aikaa vastaan. Dekkarisarjan toinen, itsenäinen osa jatkaa Minä matkustan yksin -trillerin menestyskulkua. Yölinnun ahmittavan koukuttavat käänteet pitävät lukijan tiukasti otteessaan kirjan alusta loppuun. Tämä sähkökirja toimii ePub-formaattia tukevilla lukuohjelmilla.
9,95 €
Kirjailija Bjørk, Samuel
ISBNP9789511310297
Tuotemuotosähköinen kirja
Vuosi2017

Yön kantaja

Levottoman Amandan karu ja hellä kohtalotarina vie metropoleista hullujen naisten saarelle. Vasta vankilasta vapautunut Amanda Aaltonen on älykäs irtolaistyttö, joka ei sopeudu varattomille naisille tarkoitettuun nöyrään elämään. Euroopan kadut kutsuvat, ja Amanda lyöttäytyy ranskalaisen kuumailmapallolentäjän matkaan. Pariisin kovat kokemukset saavat hänen tasapainonsa horjumaan, ja palattuaan hän joutuu passitetuksi Seilin saarelle parantumattomasti mielisairaana. Seilissä saaristolaiset, potilaat ja hoitajat elävät irrallaan muusta maailmasta. Mutta Amanda ei ole tullut sopeutumaan. Alkaa taistelu antautumisesta. Kun ruumiillinen vapaus viedään, ainoa vaihtoehto on kehittää salainen minä. Tämä sähkökirja toimii ePub-formaattia tukevilla lukuohjelmilla.
9,95 €
Kirjailija Kallio, Katja
ISBNP9789511310167
Tuotemuotosähköinen kirja
Vuosi2017

Ruokarouvan tytär

Pikkupiiasta täysihoitolan omistajaksi kohonneen Ida Erikssonin tytär Kirsti tempautuu 1920-luvun Pariisiin, muodin mekkaan. Luentosalien sijaan parikymppinen Kirsti viihtyy ystävänsä ompelimossa, jossa tehdään ateljeeripukuja Helsingin herrasrouville. Yllättäen hänelle tarjotaan paikkaa Pariisissa erään madame Cocon muotitalon harjoittelijana. Matkallaan Kirsti kohtaa niin suomalaisia kuin amerikkalaisia taiteilijoita - sekä naisen, jolla on samanlaiset kaksiväriset silmät kuin hänellä. Tytärtään ikävöivää Idaa työllistävät täysihoitola, pienet kaksospojat sekä Eliaksen riskaabelit pirssiautobisnekset. Tämä sähkökirja toimii ePub-formaattia tukevilla lukuohjelmilla.
9,95 €
Kirjailija Mustonen, Enni
ISBNP9789511311621
Tuotemuotosähköinen kirja
Vuosi2017

Äärimmäisen onnen ministeriö

Äärimmäisen onnen ministeriö vie lukijansa hurjalle matkalle: Delhin ahtaista kortteleista kimaltaviin ostosparatiiseihin ja edelleen Kashmirin lumisille vuorille ja kauniisiin laaksoihin, missä sota on rauhaa ja rauha sotaa. Anjum, joka ennen oli Aftab, käy taloksi yhdelle kaupungin hautausmaista. Lapsi löytyy roskiin kapaloituna jalkakäytävältä keskiyön jälkeen, eikä kukaan tiedä, mistä se on tullut. Arvoituksellinen Tilo on yhtä aikaa läsnä ja poissa niiden kolmen miehen elämässä, jotka ovat häntä rakastaneet. Arundhati Royn hartaasti odotettu toinen romaani on unohtumaton rakkaustarina ja ärhäkkä kannanotto. Tämä sähkökirja toimii ePub-formaattia tukevilla lukuohjelmilla.
9,95 €
Kirjailija Roy, Arundhati
ISBNP9789511317289
Tuotemuotosähköinen kirja
Vuosi2017

Viillot

Kohuttu uutuustrilleri tämän hetken kuumimmalta YA-kirjailijalta! Cyralla on erityislahja, joka tuottaa hänelle kipua, mutta antaa myös pelottavan voiman - ja hänen tyranniveljensä käyttää sitä häikäilemättä hyväkseen. Myös Akosilla on erikoinen lahja. Kun hänen ja Cyran kohtalot risteävät, heillä on vain kaksi vaihtoehtoa: auttaa toisiaan tai tuhota toisensa. Tämä sähkökirja toimii ePub-formaattia tukevilla lukuohjelmilla.
9,95 €
Kirjailija Roth, Veronica
ISBNP9789511311034
Tuotemuotosähköinen kirja
Vuosi2017

Tummiin vesiin

Kavahda tyyntä pintaa - et ikinä voi tietää, mitä sen alle kätkeytyy. Teini-ikäisen tytön ja keski-ikäisen naisen ruumiit löytyvät pikkukaupungin läpi virtaavasta joesta vain muutaman viikon päässä toisistaan. Kun tapauksia aletaan tutkia, esiin piirtyy kätketty tarina vuosien takaa. Nainen junassa -jättimenestyksen tekijän uusi, vangitseva trilleri sukeltaa muistin petollisuuteen ja menneisyyden aavemaisiin kaikuihin. Tämä sähkökirja toimii ePub-formaattia tukevilla ohjelmilla.
9,95 €
Kirjailija Hawkins, Paula
ISBNP9789511315810
Tuotemuotosähköinen kirja
Vuosi2017

Neljä

Huippusuosittu Outolintu-trilogia täydentyy Tobiaksen tarinalla. Kaksi vuotta ennen kuin Beatrice Prior teki valintansa, myös Vaatimattomien johtajan 16-vuotias poika päätti aloittaa kaiken alusta. Uskaliaissa hän saa nimen Neljä. Hänen päätöksensä vaikuttavat tuleviin alokkaisiin ja paljastavat salaisuuksia, jotka uhkaavat koko osastojärjestelmää. Kaksi vuotta myöhemmin Neljä valmistautuu toimintaan. Kun verkkoon tarttuu uusi alokas, hän tuntee löytävänsä suunnan. Trisin avulla on ehkä mahdollista olla jälleen Tobias. Tämä sähkökirja toimii ePub-formaattia tukevilla lukuohjelmilla.
4,95 €
Kirjailija Roth, Veronica
ISBNP9789511303749
Tuotemuotosähköinen kirja
Vuosi2016
Näytetään tuotteet 1 - 10 yht. 14 Edellinen sivu 1 - 2 Seuraava sivu

Maksutavat
Sivukartta
-->