Your request is being processed.
Your request is being processed.

Lasten ja nuorten tuotteet, ale

Kansityyppi

Hinta

Kustantaja/merkki

Sulje
Sulje
|
Näytetään tuotteet 1 - 10 yht. 23 Edellinen sivu 1 - 3 Seuraava sivu

Parhaat ystävät
Ikuisesti yhdessä

Pikku Karhu on muuttanut uuteen kotiin. Se kaipaa kavereitaan Mäyrää, Jänöä ja Hiirtä. Niinpä se kirjoittaa kirjeen, mutta ei aavista, mitä seuraavaksi tapahtuu! Herttainen tarina ystävyydestä on oikea satuaarre!
9,95 €
Kirjailija Joyce, Melanie
ISBNP9789512405497
Tuotemuotosidottu
Vuosi2017

Hurjat hirviöt -puuhapaketti

Tässä vauhkossa puuhapakkauksessa ovat vauhdissa hurjat hirviöt! Pakkaus sisältää 4 puuhakirjaa, jotka ovat täynnä siistejä sokkeloita, villejä väritystehtäviä, huimia monsterihommia ja monta hyytävää aukeamaa, jotka voi täyttää 500 karmivalla tarralla! Kahvallinen matkapakkaus sisältää Hirviöt-puuhakirjan, Hirviöhommat-tehtäväkirjan, Hurjat hirviöt -tarrapuuhakirjan ja Hirvöt-värityskirjan. Ikäsuositus 3-6 v.
23,95 €
ISBNP9789512405589
Tuotemuotomuu
Vuosi2017

Ada Gootti ja kuoloa kamalammat kestit

Kalmatollon kartanossa valmistaudutaan viettämään Täysikuukestejä. Paikalle saapuu taiteilija- ja kirjailijavieraiden lisäksi kuuluisia kokkeja osallistumaan Kalmatollon suuriin leipojaisiin. Ada Gootti aavistelee kuitenkin, että Nurjamaa juonii jotain... Katalan sisäriistanvartijan metkujen selvittämisen lisäksi Adan täytyy auttaa raivaamaan esteet tosirakkauden tieltä: hänen kamaripalvelijaansa Marylebonea on kosittu kirjeitse, mutta tämä on liian ujo poistumaan Adan pukeutumishuoneen vaatekomerosta. Tohinaa riittää, ja suuren illan koittaessa vaikuttaa pahasti siltä, että kaikki ovat unohtaneet Adan syntymäpäivän! Ada Gootti ja kuoloa kamalammat kestit on toinen pienestä mutta neuvokkaasta Ada Gootista ja hänen karmivassa kotikartanossaan majailevista hassuista kummajaisista kertova kirja. Kekseliäs ja kirjailijan itsensä upeasti kuvitettama sarja on lumonnut niin lapset kuin aikuiset.
12,95 €
(31,95 €)
Kirjailija Riddell, Chris
ISBNP9789512099924
Tuotemuotosidottu
Vuosi2016

Jesse matkakoira

Kultainennoutaja Jesse hurmaa nyt Englannissa! Viimeinkin kauan odotettu Englannin-matka on koittanut. Jenna ja Hannele ovat täpinöissään lentokoneen laskeutuessa Heathrow'n lentokentälle. Seikkailu alkaa heti perillä, kun Elsa Munkkirinteen tiibetinspanieli Muru karkaa kuljetuskoristaan ja aiheuttaa kaaoksen. Se on vasta alkua, sillä myös Tweedmouthin linnassa riittää jännitettävää. Lady Margaret järjestää suuret puutarhajuhlat, joita varten tytöt pukeutuvat viktoriaanisiin asuihin. Kesken juhlien Jesse katoaa salaperäisellä tavalla. Tytöt etsivät sitä hädissään joka paikasta: mitä on tapahtunut? Mihin Jesse on voinut joutua? Löytääkö Jenna sitä enää koskaan? Jalon sisarukset Marvi ja Merja ovat kuuluneet Suomen luetuimpiin nuortenkirjailijoihin jo yli 30 vuoden ajan. Nelijalkaisesta toimintasankarista Jessestä on tullut koirafanien supersuosikki.
9,95 €
(29,95 €)
Kirjailija Jalo, Merja ...
ISBNP9789510415450
Tuotemuotosidottu
Vuosi2016

Kikattava Kakkiainen ja jymy-yllätys
Metelinappikirja

Supersuosittu Kikattava Kakkiainen saa jatkoa! Paina nappia: mikä meteli! Kikattava Kakkiainen haluaa järjestää Setä Simarusinalle synttäriyllätyksen. Mitä keksisi, ennen kuin päivänsankari herää? Lahokannon lähistöllä liikkuu paljon Kakkiaisen kavereita, jotka pitävät jos jonkinlaista meteliä. Mitä jos ne kaikki tulisivat yhtä aikaa päivänsankaria onnittelemaan? Siinäpä vasta jymy-yllätys! Nappia painamalla lukija kuulee, millaista ääntä pitävät Raili Rantakäärme, Pöllöpojat ja muut Kakkiaisen kaverit. Aukeamilla kuusi hauskaa ääntä!
7,95 €
(14,95 €)
Kirjailija Harlin, Anttu ...
ISBNP9789511295860
Tuotemuotopahvisivuinen
Vuosi2016

Tervetuloa Pekka Töpöhäntä

Pieni hännätön kissanpentu tarvitsee uuden kodin. Mutta mitä hurjia seikkailuja sillä onkaan edessä, ennen kuin kaikki lopulta päättyy onnellisesti! Iloinen kuvakirja kertoo kaikkien rakastaman Pekka Töpöhännän tarinan aivan alusta saakka.
7,95 €
(14,95 €)
Kirjailija Knutsson, Gösta ...
ISBNP9789512404247
Tuotemuotosidottu
Vuosi2016

Täydellisiä helmiä

Hurmaavat Disney-prinsessat seikkailevat tämän satukokoelman yhdeksässä tarinassa. Vauhdikkaissa saduissa Tähkäpää loihtii taiteellisia leivonnaisia, Tuhkimon taloon saapuu uusi hiirineito ja Jasmine etsii aarretta viidakosta. Muita tarinoita tähdittävät Belle, Tiana, Merida ja Ariel.
12,95 €
(32,95 €)
ISBNP9789513243494
Tuotemuotosidottu
Vuosi2016

Kesä Koiramäessä

"Olisi aina kesä ja helluntai, eikä koskaan talvi ja maanantai." Aukusti, Koiramäen lasten hyvä ystävä, tulee kaupungista kesänviettoon pappilaan. Elsan, Killen ja Martan kanssa hän saa viettää oikein kunnon maalaiskesän. Ja millainen kesä siitä tuleekaan! Lapset rakentavat majaa, pulikoivat vedessä, tekevät onkiretken ja maistelevat marjoja. Ja ovat tietysti mukana kun kokoonnutaan helavalkeille tai juhannuskokolle. Kalaretki rovastin kanssa muuttuu seikkailuksi, kun yhtäkkiä nousee melkoinen ukonilma. Lapsille käyvät kesän mittaan tutuiksi kasvit, linnut ja eläimet, kuten myös erilaiset kesäiset perinteet, juhlapäivät ja ennustukset.
24,95 €
Kirjailija Kunnas, Mauri ...
ISBNP9789511288008
Tuotemuotosidottu
Vuosi2015

Mimmi Lehmä uimahallissa

Mimmi Lehmä lähtee Liisan kanssa kaupunkiin uimahalliin. Siellä voi suorittaa uimamerkin ja liukua putkessa alas. Variksen mielestä Mimmi on järjiltään. Eiväthän lehmät ui tai laske putkessa. Nehän voivat jäädä jumiin! Ja kastuvat! Isojen ja pienten lukijoiden suursuosikki Mimmi Lehmä täyttää ensi vuonna jo 30 vuotta. Mimmi Lehmä -kirjoja on käännetty 36 kielelle ja myyty yli miljoona kappaletta.
20,95 €
Kirjailija Wieslander, Jujja
ISBNP9789518836318
Tuotemuotosidottu
Vuosi2014

Supermarsu ja kutistuva koulu

Itä-Helsingin alakoulu on saanut uuden mahtavan rehtorin. Syyslukukauden ensimmäisenä päivänä rehtori Kalle von Pörrenberg tekee juhlasaliin vaahtokarkkisateen, ja kohta koko luokka huoltajineen pääsee retkelle Kuuhun! Musiikkiluokkaa tai musiikinopettaja Leena Lahnaakaan ei enää tarvita, kun rehtori yhdistää kaikki soittimet yhdeksi itsestään soivaksi mahtisoittimeksi. Niinpä Supermarsu-Emilia Laitinen-Nieminen on ihmeissään, kun vanha ja viisas Jättiläismarsu väittää, että koulua uhkaa kaikkien aikojen vaara. Sitten Simo löytää jotakin, mikä saa Emiliankin epäilemään rehtorin aikeita... Paula Norosen hulvaton ja salaviisas lastenkirjasarja saa jatkoa, kun Emilia kohtaa uuden lukukauden haasteet kotona ja koulussa. Supermarsuvoimista saattaa olla apua koulun pelastamisessa - ehkä - mutta miten voittaa takaisin Simon ystävyys, kun Mona Rannalla on hienoin pelikonsoli? Onneksi Emilialla on kotona viisas äiti ja mahtava synttäreidenjärjestäjä-Pertti.
23,95 €
Kirjailija Noronen, Paula
ISBNP9789512084951
Tuotemuotosidottu
Vuosi2013
Näytetään tuotteet 1 - 10 yht. 23 Edellinen sivu 1 - 3 Seuraava sivu

Maksutavat
Sivukartta
-->