Your request is being processed.
Your request is being processed.

Tietokirjat, ale

Kirjastoluokat

Kansityyppi

Hinta

Kustantaja/merkki

Sulje
Sulje
|
Näytetään tuotteet 1 - 10 yht. 50 Edellinen sivu 1 - 5 Seuraava sivu

Opi leikkaamaan puita ja pensaita

Jokainen pihan omistaja tietää, miten tärkeä osa puutarhanhoitoa on puiden ja pensaiden oikeaoppinen leikkaaminen. Ilman sitä kasvillisuus villiintyy ja piha muuttuu hoitamattoman näköiseksi. Tämä opas kertoo mille kasveille, milloin ja miten leikkaaminen tehdään. Säännöllistä leikkaamista vaativia kasveja ovat hedelmä- ja koristepuut, marja- ja koristepensaat, ruusut sekä köynnöskasvit. Kirja antaa selkeät kuvitetut ohjeet kunkin lajin oikeaoppiseen leikkaamiseen. Kirja opastaa oikeiden työvälineiden valinnassa ja kertoo milloin ja miksi mikin laji tulee leikata. Teos sisältää myös varttamisohjeita sekä ohjeita vahingoittuneiden kasvien hoitamiseksi.
14,95 €
Kirjailija Samuelsson, Lars-Eric ...
ISBNP9789524925839
Tuotemuotosidottu
Vuosi2018

Villiä virkkausta
palavirkkauksen uudet kuviot

Virkatuista paloista kootut peitot ja koristetyynyt ovat käsityöklassikoita, jotka ovat tehneet uuden tulemisen. Isoäitien hurmaavat palavirkkuutyöt ovat taas huippumuodikkaita. Mutta virkattujen palojen ei suinkaan tarvitse olla vain neliöitä. Villiä virkkausta -kirja opettaa aivan uuden tavan ajatella palavirkkauksen mahdollisuuksia. Ympyrät, kolmiot, monikulmiot, tähdet ja monet muut kuviot tarjoavat rajattomia soveltamismahdollisuuksia. Leikittele erilaisilla langoilla, väreillä ja muodoilla. Kokoa palasista trendikkäitä vaatekappaleita, hurmaavia laukkuja tai taidokkaita kodintekstiilejä. Kirjan 144 mallia tarjoavat käsityöharrastajalle pohjattoman inspiraation lähteen. Kaikkien aikojen hauskin, luovin ja koukuttavin virkkauskirja.
31,95 €
Kirjailija Eckman, Edie
ISBNP9789524925266
Tuotemuotonidottu
Vuosi2017

Sukat kahdella puikolla
uusi helppo tekniikka

Neulo kauniita ja hyvin istuvia sukkia uudella innovatiivisella tekniikalla. Kahdella puikolla tasoneuleena neulotut sukat valmistuvat helposti ja mallit on suunniteltu niin, että sauma on olennainen osa tyylikästä kokonaisuutta. Kirjassa on ohjeet kahteenkymmeneen toinen toistaan viehättävämpään sukkamalliin. Vaihe vaiheelta eteneviä kuvitettuja ohjeita on helppo seurata. Kirja opastaa myös miten sovellat ohjeet haluamaasi kokoon. Ainutlaatuinen neuleopas niin aloittelijalle kuin kokeneellekin neulojalle.
30,95 €
Kirjailija Curtis, Alice
ISBNP9789524927833
Tuotemuotonidottu
Vuosi2017

Hulluuden historia

Jokainen meistä on välillä vähän hullu. Jotkut saavat hullun paperit, toiset vähän kummallisen maineen, ja joidenkin hulluus purkautuu paperille. Hulluuden historiassa kerrotaan, miten hulluus on eri aikoina koettu, miten hulluutta on länsimaisessa kulttuurissa selitetty ja miten hulluja on kohdeltu. Teos kertoo hulluuden lääketieteellistymisestä mielisairaudeksi, mutta se kertoo myös ihmisyyden historiasta: tutkimalla hulluutta tutkimme samalla ihmisluontoa ja poikkeavuutta. Kun katsomme hulluuden muuttuvia kasvoja, katsomme itseämme eri aikakausien kuvastimessa. Kirja on tarkoitettu kaikille niille, joita kiehtovat ihmisluonnon moninaisuuden historia ja ihmisyyden arvoitukset.
36,90 €
(40,95 €)
Kirjailija Pietikäinen, Petteri
ISBNP9789524952934
Tuotemuotosidottu
Vuosi2017

Tuohitöiden käsikirja

Monipuolinen tuohityökirja on suunnattu niin tuohitöitä aloitteleville kuin jo vuosia harrastaneillekin. Kirjassa opastetaan selkeiden ohjeiden ja työvaihekuvien avulla valmistamaan monenlaisia hyötyesineitä tästä kauniista luonnonmateriaalista. Perinteisten tuohitöiden lisäksi kirja esittelee paljon uusia, moderneja malleja ja tekniikoita, kaiken kaikkiaan 40 projektia. Lisäksi kirjassa opetetaan tuohitöiden tärkeät perusasiat, kuten luvat sekä tuohen ottaminen, puhdistaminen ja säilyttäminen. Kirjassa esitellään myös ideakuvin erilaisia variaatioita eri tuotteista. Kirjan ohjeita soveltaen on mahdollista kehitellä erityyppisiä esineitä itsekin.
35,95 €
Kirjailija Rutanen, Eeva ...
ISBNP9789523121058
Tuotemuotosidottu
Vuosi2017

Nyt se onnistuu!
Vihdoinkin eroon itsepintaisista rasvakertymistä

Onko alleista, jenkkakahvoista tai pömppövatsasta mahdoton päästä eroon? Monet ovat yrittäneet mutta epäonnistuneet. Ongelma ei koske vain ylipainoisia, vaan hoikillakin saattaa olla ylimääräistä rasvaa. Supersuosittu ravitsemusasiantuntija Max Tomlinson, jonka asiakaskuntaan kuuluu näyttävä lista julkisuuden henkilöitä ja viihdemaailman tähtiä, neuvoo, kuinka pääset vihdoinkin heittämään hyvästit rasvamakkaroillesi. Itsepintaisten rasvakertymien syy on usein kehon hormonitasapainon häiriössä. Elintavoilla, ruokavaliolla ja ympäristön vaikutusten huomioimisella voi vaikuttaa hormonitasapainoon ja sitä kautta päästä eroon ylimääräisistä muhkuroista. Kirjan mittausohjeiden ja kyselylomakkeiden avulla paikallistat oman vartalosi ongelmakohdat. Kehon puhdistuksella, räätälöidyllä ruokavaliolla, sopivilla lisäravinteilla ja oikein kohdistetuilla harjoitteilla saat ihmeitä aikaan.
9,95 €
(14,95 €)
Kirjailija Tomlinson, Max
ISBNP9789512086610
Tuotemuotonidottu
Vuosi2016

Waffen-SS
Hitlerin eliittikaarti sodassa 1939-1945

Amerikkalainen historioitsija George Stein kertoo Waffen-SS:n tarinan sen alun Hitlerin henkivartiostona, nousun maailman pelätyimmäksi eliittijoukkoksi kaikilla rintamilla ja osittaisen muuttumisen eurooppalaiseksi vapaaehtoisarmeijaksi. Kirja kertoo myös Waffen-SS:n tehtävästä sisäpoliittisena turvallisuuspoliisina, jolla oli siteet keskitysleireihin ja pahamaineisiin Einsatzgruppeneihin sekä yksittäisten joukko-osastojen sotarikoksiin. Teos kuvaa myös eri Waffen-SS-joukko-osastojen erilaista luonnetta ja ideologiaa. Mukana lisäluku yli 1200 suomalaisesta sotilaasta Kirjan kääntäjä everstiluutnantti evp. Heikki Tiilikainen on kirjoittanut lisäluvun yli 1 200 Waffen-SS:n suomalaissotilaasta. Toisessa maailmansodassa kaikki suomalaiset eivät taistelleet Suomen itärajalla. Suurin ulkomailla ollut joukkoosasto oli Saksan itärintamalla sotinut oli juuri tämä Waffen-SS-pataljoona.
14,95 €
(34,95 €)
Kirjailija Stein, George H.
ISBNP9789512078073
Tuotemuotonidottu
Vuosi2016

Uskonko

On helppoa on sanoa usko itseesi, mutta miten se toteutuu? Luova johtaja Saku Tuominen ja psykologi Annamari Heikkilä pureutuvat siihen, miten usko ja uskomukset vaikuttavat elämäämme. Miksi mielemme rakentaa ajatusmalleja, joita noudatamme huomaamatta, että niissä ei usein ole mitään mieltä? Joku ei mielestään osaa piirtää, toinen ei muka ole luova, kolmas ei ole numeroihminen ja neljäs huono ihmisten kanssa. Mutta onko mikään näistä fakta? Entä jos kyse on ainoastaan mielemme rakentamista uskomuksista? Helppolukuinen mutta syvällinen kirja auttaa sietämään epävarmuutta.
24,95 €
Kirjailija Tuominen, Saku ...
ISBNP9789511290964
Tuotemuotosidottu
Vuosi2016

Astanga
joogaa Sri K. Pattabhi Joisin perinteen mukaan

Ensimmäinen täydellinen opas Suomen suosituimman joogamuodon maailmaan Astangajooga on tuhansien vuosien kuluessa muovautunut harjoitusmuoto, joka kehittää kehoa, mieltä ja sielua. Harjoitus muun muassa kiinteyttää, notkistaa ja voimistaa lihaksia, puhdistaa elimistöä kuona-aineista, rauhoittaa mieltä ja lisää keskittymiskykyä. Joogi tavoittelee energistä ja luovaa tilaa, jossa itsen ja elämän mysteerien oivaltaminen on mahdollista. Kirjan havainnollisissa kuvissa esitellään astangajoogan harjoitussarja, jota kaikenikäisten ja -kuntoisten on helppo seurata. Ensi kertaa perehdytetään astangan kahdeksaan haaraan, joita noudattamalla voi saavuttaa joogan tilan.
29,95 €
Kirjailija Räisänen, Petri
ISBNP9511200925
Tuotemuotosidottu
Vuosi2015

Puutarha kukkii

Toteuta unelmiesi puutarha! Haaveiletko rehevästä ja tuoksuvasta keitaasta vai viihtyisästä ja helppohoitoisesta kesäolohuoneesta? Puutarha kukkii on käytännöllinen ja monipuolinen käsikirja, jonka avulla voit tehdä haaveistasi totta. Teoksessa annetaan selkeät, Suomen oloihin sovelletut ohjeet erilaisten istutuskokonaisuuksien suunnitteluun, sopivien kasvien valintaan, perustustöiden tekoon, kasvien istutukseen, hoitoon ja lisäämiseen. Kukkivien kasvien lisäksi kirjassa esitellään puutarhan rehevyyttä korostavia heiniä ja saniaisia. Upeat värikuvat ja tarkat hoito-ohjeet jokaisesta kasvista helpottavat valitsemaan sopivimmat lajikkeet juuri omaan puutarhaasi! Suomen oloihin soveltanut Pentti Alanko
9,95 €
(29,95 €)
Kirjailija Hertle, Bernd ...
ISBNP9789512045099
Tuotemuotosidottu
Vuosi2015
Näytetään tuotteet 1 - 10 yht. 50 Edellinen sivu 1 - 5 Seuraava sivu

Maksutavat
Sivukartta
-->