Your request is being processed.
Your request is being processed.

Tietokirjat, ale

Kirjastoluokat

Kieli

Kansityyppi

Hinta

Kustantaja/merkki

Sulje
Sulje
|
Näytetään tuotteet 1 - 10 yht. 77 Edellinen sivu 1 - 8 Seuraava sivu

Phil Collins
Omaelämäkerta

Phil Collins ei kiertele tai kaunistele kertoessaan itsestään, elämästään ja huikean uransa vaiheista. Sekä kaikista niistä ekstaasin ja murheen hetkistä, jotka ovat hänen musiikkiaan inspiroineet. Suorapuheinen, hauska ja kaunistelematon elämäkerta on täynnä värikkäitä tarinoita ja anekdootteja lauluista, konserteista, muusikkoystävistä ja kollegoista, megahiteistä ja mahalaskuista, avioliitoista ja eroista. Se kertoo myös raskaasta vaiheesta, jolloin Collins joutui luopumaan rumpujen soitosta. Vuosikymmenet rumpupatteriston takana olivat aiheuttaneet sen, että hänen niskanikamansa painaa selkäydintä. Phil Collins palasi kuitenkin isoille areenoille kesällä 2017 alkaneella maailmankiertueellaan.
14,95 €
(24,95 €)
Kirjailija Collins, Phil
ISBNP9789523126299
Tuotemuotosidottu
Vuosi2018

Pizzapäivä!
Yli 50 makunautintoa

Pizza elää uutta tulemistaan, ja tässä on tuolle maailman rakastetuimmalle ruualle omistettu Pizzapäivä! -kirja. Pizzan perusta on hyvä pohja ja itse valmistettu tomaattikastike, ja kirjan alkusivuilta löytyy selkeät ohjeet molempiin. Mieluisimmat täytteet löytyvät kirjan neljästä osiosta: kasvispizzat, lihatäytteiset pizzat, kala ja merenherkut sekä mausteiset pizzat, joissa mausteissa ei säästellä. Kirjan valikoimasta löytyy ohjeita tuttuihin klassikoihin ja trendikkäämpiin makuihin, nautitpa sitten pizzasta yksin, perheen tai ystävien kanssa - juhlassa ja arjessa. Herkullinen kuvitus ja taiten valitut reseptit.
7,95 €
(22,95 €)
Kirjailija Carter, Rachel
ISBNP9789512409341
Tuotemuotosidottu
Vuosi2018

Sami Yaffan maailma

Meeri Koutaniemi - Tommi Liimatta - Sami Yaffa: Sami Yaffan maailma Kansainvälisin rocktähtemme, 53-vuotias Sami Yaffa, on vuonna 2017 kiireisempi kuin koskaan. Palkitun Sound Tracker -sarjan kolmas kausi tutustuttaa muun muassa Kolumbian, Palestiinan ja Japanin musiikkielämään. Kuvausmatkojen lisäksi Yaffaa työllistävät kiertueet, äänitykset ja mitä erilaisimmat projektit. Sami Yaffan maailma kattaa ajanjakson marraskuu 2016 - kesä 2017. Heti alkuun Yaffa kokee maanjäristyksen El Salvadorissa, toimii meklarina susien hyväksi ja kihlautuu Meeri Koutaniemen kanssa kuusamolaisessa avannossa. Teoksen puhutteleva kuvitus on Koutaniemen käsialaa, teksti puolestaan Tommi Liimatan, joka on aiemmin valmistanut Yaffan kanssa kolme kirjaa, joista elämäkerta Tie taipuu oli syksyn 2016 myydyimpiä tietokirjoja.
9,95 €
(24,95 €)
Kirjailija Koutaniemi, Meeri ...
ISBNP9789520116286
Tuotemuotosidottu
Vuosi2017

Ullakon aarteet
Opas vanhojen tavaroiden tunnistamiseen

Rento ja asiantunteva opas auttaa tunnistamaan varastojen helmet, oli kyseessä sitten korut, huonekalut tai vaikkapa lelut. Esineen arvoon vaikuttaa ikä, kunto, alkuperä, esineen historia ja suunnittelija. Miten tietää vanhojen tavaroiden oikea arvo? Innostu penkomaan varastojasi, ehkä mummosi astiasto on arvokkaampi kuin luuletkaan! Kullanarvoista tietoa tutuista mutta tuntemattomista kodin esineistä.
9,95 €
(24,95 €)
Kirjailija Backman, Oliver
ISBNP9789511318118
Tuotemuotosidottu
Vuosi2017

Selkäkipu ja mielen voima

Selätä kipu uusin keinoin - mielen ja liikkeen avulla. Lähes jokainen suomalainen kärsii selkäkivusta jossain vaiheessa elämää. Selkäkivun hoitoon liittyy monenlaisia myyttejä, jotka on jo aika purkaa. Selkäkivun moderni hoitaminen huomioi kehon ja mielen kokonaisvaltaisesti. Kirjassa tarinoiden ja harjoitusten avulla syntyy omia uusia oivalluksia ja ymmärrystä selkäkipuun. Selkeä opas neuvoo selän kuntoutuksessa ja antaa uusinta tietoa kokeneilta asiantuntijoilta. Eroon selkäkivusta!
9,95 €
(24,95 €)
Kirjailija Hautala, Jaana ...
ISBNP9789511317531
Tuotemuotosidottu
Vuosi2017

Johan Cruyff - Totaalista peliä
Omaelämäkerta

Johan Cruyff (1947-2016) on eräs jalkapallohistorian suurimmista legendoista. Tässä kirjassa hän itse kertoo elämäntarinansa amsterdamilaisen työläisperheen katujalkapalloa harrastavasta pojasta Ajaxin ja FC Barcelonan huippuammattilaiseksi - sekä pelaajana että valmentajana. Johan Cruyff oli hollantilaisen jalkapallon kaikkien aikojen kirkkain tähti. Hänestä tuli legenda, joka loi oman jalkapallofilosofiansa, 'totaalisen pelin' käsitteen. Vuonna 1999 hänet äänestettiin vuosisadan parhaaksi eurooppalaiseksi pelaajaksi ja maailman toiseksi parhaaksi heti Pelen jälkeen. Aktiiviuransa lopetettuaan Cruyff siirtyi valmentajaksi. Ajaxin hän johti Euroopan cupin voittoon vuonna 1987 ja FC Barcelonan neljään perättäiseen liigamestaruuteen vuosina 1991-1994.
14,95 €
(27,95 €)
Kirjailija Cruyff, Johan
ISBNP9789523125018
Tuotemuotosidottu
Vuosi2017

Gustaf Mannerheimin elämä

C.G.E. Mannerheimin ansiokas elämäkerta ruotsalaisen historioitsijan näkökulmasta hienosti kerrottuna. Ahlander kertoo, miten epätodennäköinen Mannerheimin nousu historialliseksi henkilöksi on ollut. Miten oli mahdollista että suomea huonommin taitava keisarin armeijan upseeri voi nousta pikavauhtia sisällissodan valkoisen armeijan komentajaksi? Marskin urakertomuksen rinnalla Ahlander kertoo hienosti myös tarinaa ihmissuhteista, traagisesta avioliitosta ja lapsista, ja pohtii paljon Mannerheimin ajan Suomea ja suomalaisuutta suhteessa muuhun maailmaan - varsinkin Ruotsiin. Oman kiinnostavuutensa tuokin tapa, jolla Ahlander ruotsalaisena näkee Mannerheimin. Suomen ulkopuolelta katsottuna Mannerheim näyttäytyy mytologisoituna sotasankarina mutta samalla ihmisenä komplekseineen. Kirja oli 2016 ehdolla Ruotsin suurimman tietokirjapalkinnon Stora fackbokprisetin saajaksi.
9,95 €
(32,95 €)
Kirjailija Ahlander, Dag Sebastian
ISBNP9789512405671
Tuotemuotosidottu
Vuosi2017

Saksan kenraali Suomen päämajassa 1941
Suomalais-saksalainen yhteistyö Waldemar Erfurthin päiväkirjan valossa

Kirjassa pääosa Erfurthin päiväkirjan ennen julkaisemattomasta suomennoksesta! Jalkaväenkenraali Waldemar Erfurth sai Hitlerin päämajassa 12.6.1941 tehtävän lähteä Suomen päämajaan yhteyskenraaliksi. Hänelle annettiin tiedot yllätyshyökkäyksen aloittamisesta Neuvostoliittoon ja ohjeet, joilla suomalaisten toiminta kytkettäisiin Barbarossaksi nimetyn suunnitelman osaksi. Erfurth saapui Helsinkiin jo seuraavana päivänä - toistaiseksi vielä huomaamattomasti siviilipuvussa liikkuen. Ilmoittautuessaan marsalkka Mannerheimille hän kertoi, että Saksan hyökkäys alkaa noin kymmenen päivän kuluttua. Jo sitä ennen suomalaisten odotettiin mobilisoivan armeijansa sodan ajan vahvuuteen ja olevan valmiina liittymään hyökkäykseen kesäkuun lopulla. Saksan hyökkäys Neuvostoliittoon alkoi 22. kesäkuuta, jolloin Hitler julisti myös Suomen ja Romanian tulevan mukaan sotatoimiin. Erfurthin tehtävänä oli nyt huolehtia siitä, että Suomen armeijan pääosat, vähintään kuusi divisioonaa, suunnataan hyökkäykseen Laatokan itäpuolitse kohti Syväriä. Saksalaisten oli määrä tulla siellä vastaan sulkeakseen Leningradin saartorenkaan. Aluksi kaikki sujui suunnitelmien mukaisesti. Baltian suunnalta hyökänneet saksalaiset saavuttivat Leningradin alueen, ja suomalaiset pääsivät Itä-Karjalassa Syvärille ja Kannaksella Leningradin reunoille. Sitten Neuvostoliiton puolustus kuitenkin sitkistyi. Saksan päämaja pyysi suomalaisia jatkamaan hyökkäystä myös Leningradin suunnalla, mutta Mannerheim ei siihen suostunut vedoten armeijan kokemiin suuriin tappioihin. Kenraali Erfurth piti huolellisesti päiväkirjaa, jonka pääosan suomennos on liitetty tähän dramaattisten sotatoimien johtamisesta kertovaan kirjaan. Professori Pekka Visuri on kirjoittanut useita teoksia sotahistoriasta, kansainvälisestä politiikasta ja poliittisesta historiasta.
14,95 €
(32,95 €)
Kirjailija Visuri, Pekka
ISBNP9789522913883
Tuotemuotosidottu
Vuosi2017

George Lucas

Mikä yhdistää Tähtien sotaa, Indiana Jonesia ja Svengijengiä? George Lucas on kiistatta yksi maailman menestyneimmistä elokuvaohjaajista, -tuottajista ja -käsikirjoittajista. Hän singahti suuren yleisön tietoisuuteen vuonna 1977 Tähtien sota -elokuvallaan, jonka tuorein jatko-osa Episode VIII - The Last Jedi saa ensi-iltansa joulukuussa 2017. Avaruusseikkailujen lisäksi Lucas on tuottanut esimerkiksi Steven Spielbergin ohjaamat ja Harrison Fordin tähdittämät Indiana Jones -elokuvat.
9,95 €
(29,95 €)
Kirjailija Jones, Brian Jay
ISBNP9789520116514
Tuotemuotosidottu
Vuosi2017

Tikapuut rakkauteen tehtäväkirja
Tunne itsesi

Harjoittele tehtävien avulla tunteiden tikapuilla kiipeämistä. Usein ajatellaan, että raskas elämä ja eteenpäin puskeminen on normaalia, ja liian usein tyydymme tähän. Kirjassa kiivetään tunteiden tikapuita pitkin ja muistellaan oman elämän opetuksia ja kokemuksia. Kulkemalla tikkaita tunnistetaan tukahdutettuja tunteita, uskomuksia ja egon valheita - ja päästetään niistä irti, jotta saadaan tilaa keveydelle ja rakkaudelle. Tikapuut on psykiatri David Hawkinsin kehittämä yksinkertainen työkalu, jonka Tara Lange tuo suomalaiseen ympäristöön.
7,95 €
(17,95 €)
Kirjailija Lange, Tara
ISBNP9789511314509
Tuotemuotosidottu
Vuosi2017
Näytetään tuotteet 1 - 10 yht. 77 Edellinen sivu 1 - 8 Seuraava sivu

Maksutavat
Sivukartta