Your request is being processed.
Your request is being processed.

Näistä tuotteista vielä -40%

Kansityyppi

Hinta

Kustantaja/merkki

Sulje
Sulje
|
Näytetään tuotteet 1 - 10 yht. 19 Edellinen sivu 1 - 2 Seuraava sivu

Waffen-SS
Hitlerin eliittikaarti sodassa 1939-1945

Amerikkalainen historioitsija George Stein kertoo Waffen-SS:n tarinan sen alun Hitlerin henkivartiostona, nousun maailman pelätyimmäksi eliittijoukkoksi kaikilla rintamilla ja osittaisen muuttumisen eurooppalaiseksi vapaaehtoisarmeijaksi. Kirja kertoo myös Waffen-SS:n tehtävästä sisäpoliittisena turvallisuuspoliisina, jolla oli siteet keskitysleireihin ja pahamaineisiin Einsatzgruppeneihin sekä yksittäisten joukko-osastojen sotarikoksiin. Teos kuvaa myös eri Waffen-SS-joukko-osastojen erilaista luonnetta ja ideologiaa. Mukana lisäluku yli 1200 suomalaisesta sotilaasta Kirjan kääntäjä everstiluutnantti evp. Heikki Tiilikainen on kirjoittanut lisäluvun yli 1 200 Waffen-SS:n suomalaissotilaasta. Toisessa maailmansodassa kaikki suomalaiset eivät taistelleet Suomen itärajalla. Suurin ulkomailla ollut joukkoosasto oli Saksan itärintamalla sotinut oli juuri tämä Waffen-SS-pataljoona.
34,95 €
Kirjailija Stein, George H.
ISBNP9789512078073
Tuotemuotonidottu
Vuosi2016

Tuhansien mokien maa
Tunaroinnin Suomen historia

Suomen historia on täynnä erehdyksiä, kämmejä ja tunarointeja. Joskus virheet on pyritty aktiivisesti unohtamaan, toisinaan mokasta on hampaat irvessä väännetty menestystarina. Virallisen historiankirjoituksen katveessa kukkii tunaroinnin Suomen historia: Helsinki perustettiin väärään paikkaan, Oulussa pamahti eikä Kekkonenkaan osannut lopettaa ajoissa - mutta mikä on Suomen historian suurin virhe? Mokaamisen syynä voi olla huono onni, mutta useammin kysymyksessä on jääräpäisyys tai silkka tyhmyyys. Tuhansien mokien maa kertoo 50 tarinaa kämmäilyistä ja kommelluksista, joista myös nykyajan päättäjillä ja projekti-Paavoilla olisi opittavaa. Vesa Sisättö (s. 1969) on kirjailija, toimittaja ja vankkumaton erehtymisosaaja.
24,95 €
(23,95 €)
Kirjailija Sisättö, Vesa
ISBNP9789522227096
Tuotemuotosidottu
Vuosi2016

Hurja-Harri ja pullon henki

Moottorien murinaa, huvipuistoelämää ja kummituskabaree! Pienten päristelijöiden toivekirjassa riittää vauhtia ja kommelluksia Tassulaan on tullut tivoli, ja nuoria kiinnostaa maailmankuulu moottoripyörätemppuilija Hurja-Harri. Drakkulan vaaria sen sijaan kiinnostaa vain tivolin kummituskabareen harvinainen babylonialainenpullon henki, väkevä mutta arka Spiritus Butelli Babylonicus. Kun Hurja-Harrin päristelystä lennähtävä kiviryöppy rikkoo pullon, henki karkaa etsimään turvaa Wiinerin kuppilan ketsuppipullosta, neiti Nutipään shampoopullosta ja Nakkilan pikku Marja-Tertun tuttipullosta. Koko kaupunki on kauhuissaan ja kaaoksessa. Illalla sadat valonheittäjät kohdistuvat Hurja-Harriin. Hän yrittää temppua, jossa kukaan ei ole vielä onnistunut: hän aikoo hypätä moottoripyörällään 78 auton yli. Mutta yhtäkkiä paikalle hurauttaa Drakkulan vaarin ruohonleikkuri tankissaan todellista tehobensaa ja ohjaksissaan Herra Hakkarainen - umpiunessa, kuinkas muuten...
24,95 €
(33,95 €)
Kirjailija Kunnas, Mauri
ISBNP9789511245407
Tuotemuotosidottu
Vuosi2010

Pohjoinen teoria kaikesta
Parempaa elämää etsimässä

Terävää yhteiskunnallista analyysia. Millaisessa yhteiskunnassa on hyvä elää? Pohjoismaiden ja Yhdysvaltojen yhteiskuntamallit vertailussa. Toimittaja Anu Partanen tarkastelee amerikkalaisen ja pohjoismaisen keskiluokan elämää ja nivoo yhteen omia kokemuksiaan, haastatteluja ja huolellista journalistista tutkimustyötä kertoakseen tarinan erilaisten yhteiskunnallisten ratkaisujen vaikutuksista tavallisten ihmisten arkeen ja vapauteen. Partanen tekee selväksi, että pohjoismainen yhteiskunta tukee tämän päivän maailmassa periamerikkalaisia arvoja, kuten vapautta, itsenäisyyttä ja mahdollisuuksien tasa-arvoa, paremmin kuin amerikkalainen malli. Suomessa ja muissa Pohjoismaissa vanhempainvapaat, päivähoito, terveydenhoito ja koulutus ovat jokaisen kansalaisen ulottuvissa toisin kuin Yhdysvalloissa. Tällaisia palveluja on usein pidetty sekä Suomessa että Yhdysvalloissa merkkinä sosialistisesta holhousvaltiosta, mutta muuttaessaan Yhdysvaltoihin 2008 Partanen oivalsi pian pohjoismaisen mallin päinvastoin turvaavan jokaisen yksilön vapauden ja riippumattomuuden siitä, millaiseen perheeseen tai ympäristöön tämä sattuu syntymään.
17,95 €
(32,95 €)
Kirjailija Partanen, Anu
ISBNP9789513178369
Tuotemuotosidottu
Vuosi2017

Jesse matkakoira

Kultainennoutaja Jesse hurmaa nyt Englannissa! Viimeinkin kauan odotettu Englannin-matka on koittanut. Jenna ja Hannele ovat täpinöissään lentokoneen laskeutuessa Heathrow'n lentokentälle. Seikkailu alkaa heti perillä, kun Elsa Munkkirinteen tiibetinspanieli Muru karkaa kuljetuskoristaan ja aiheuttaa kaaoksen. Se on vasta alkua, sillä myös Tweedmouthin linnassa riittää jännitettävää. Lady Margaret järjestää suuret puutarhajuhlat, joita varten tytöt pukeutuvat viktoriaanisiin asuihin. Kesken juhlien Jesse katoaa salaperäisellä tavalla. Tytöt etsivät sitä hädissään joka paikasta: mitä on tapahtunut? Mihin Jesse on voinut joutua? Löytääkö Jenna sitä enää koskaan? Jalon sisarukset Marvi ja Merja ovat kuuluneet Suomen luetuimpiin nuortenkirjailijoihin jo yli 30 vuoden ajan. Nelijalkaisesta toimintasankarista Jessestä on tullut koirafanien supersuosikki.
9,95 €
(29,95 €)
Kirjailija Jalo, Merja ...
ISBNP9789510415450
Tuotemuotosidottu
Vuosi2016

Sotapäiväkirjat 1939-1945

"Ihmiskunta on menettänyt järkensä." Rakastetun kirjailijan sodanaikaiset muistelmat. Astrid Lindgren työskenteli sotavuosina Ruotsin tiedustelupalvelun kirjesensuurissa. Hän tiesi maailman tapahtumista paljon enemmän kuin monet maamiehensä ja aavisti jo varhain, mikä odotti juutalaista siviiliväestöä Saksan hallitsemilla alueilla. Sotaa käyviä suomalaisia kohtaan Lindgren tunsi suurta myötätuntoa. Ymmärtääkseen mullistavia tapahtumia hän alkoi kirjoittaa päiväkirjoja. Sotauutisten rinnalla Lindgren kertoo perheensä arjesta, aviokriisistä ja yksinäisyydestään sekä kirjailijanuransa ensiaskeleista. Astrid Lindgren syntyi vuonna 1907 Ruotsin Smoolannissa. Hän julkaisi elämänsä aikana yhteensä 88 kirjaa. Hänen hahmoistaan mm. Eemeli, Marikki, Lotta, Melukylän lapset, Katto-Kassinen, Leijonamielen veljekset ja ryövärintytär Ronja ovat saavuttaneet suuren suosion sekä lasten että aikuisten keskuudessa. Lindgren kuoli Tukholmassa vuonna 2002. Hänen kirjojaan on käännetty yli 76 kielelle ja niitä on myyty yli 80 miljoonaa ympäri maailmaa.
14,95 €
(40,95 €)
Kirjailija Lindgren, Astrid ...
ISBNP9789510414811
Tuotemuotosidottu
Vuosi2016

Toisen maailmansodan kuva-atlas

Tämä runsaasti kuvitettu kirja kertoo toisesta maailmansodasta yksityiskohtaisesti ja asiantuntevasti – se etenee kronologisesti alkaen Saksan hyökkäyksestä Puolaan vuonna 1939 ja päättyen Saksan ja Japanin antautumiseen vuonna 1945. Jokaisen luvun lopettaa yleisluontoinen tiivistelmä käsitellyn sotavuoden sotilaallisista tapahtumista eri rintamilla. Tietolaatikoissa selitetään poliittis-sotilaallisia avainkäsitteitä, kerrotaan pienoiselämäkertojaja esitetään sitaatteja tärkeistä sota-ajan dokumenteista: kiinnostava lisätieto johdattaa vielä syvemmälle aiheeseen. Yksityiskohtaiset yleiskartat kuvaavat värikkäästi muun muassa joukkojen liikkeitä, sotanäyttämöitä ja rintamalinjoja. Yli 450 mustavalkoista ja värillistä kuvaa, joiden joukossa on vaikuttavaa arkistomateriaalia, antavat mieleenpainuvan kuvan sodasta ja sen mukanaan tuomista katastrofeista kuten holokaustista.
14,95 €
(29,95 €)
ISBNP9783869417448
Tuotemuotosidottu
Vuosi2016

Petokesä

"Petokesä oli ennen kaikkea rakkauden kesä!" Petokesä on tarina siitä, miten Suomen suurin poptähti Antti Tuisku voitti suomalaisen festivaaliyleisön lopullisesti puolelleen. Ilotulituksia, tulenlieskoja, tanssijoita, kymmeniätuhansia faneja ja kaiken keskellä Suomen sympaattisin poptähti Antti Tuisku. Petokesä-kuvateoksessa Antti Tuisku kertoo välittömästi tunnelmansa Petokesä-kiertueen kaikilta keikoilta ja Otto Virtasen kuvat näyttävät sensuroimatta kiertue-elämän eri puolet: niin menestykset lavalla kuin arjen keikkojen välillä, ne hetket kun 35 000 ihmistä laulaa yhteen ääneen ja ne yksinäiset hetket keikkojen välillä kun epävarmuus hiipii mieleen. Kesään mahtui myös draamaa: huolta terveydestä ja kohuja siitä kelpaako Antti Tuisku jonkun festarin pääesiintyjien joukkoon. Jokaisen keikan jälkeen yleisö oli kuitenkin myyty ja Antti puolestaan antanut yleisölle kaikkensa. "Petokesä oli ennen kaikkea rakkauden kesä - kesä jolloin jengi rakastaa toisiaan yli rajojen eikä tuomitse ketään vaan nauttii hetkestä ja maailmasta kaikkine sen väreineen. Saimme yhdessä kokea elämämme hienoimman kesän, upeimmat keikat ja mielettömän hurmoksen ja nyt se on taltioitu kuvien ja ajatusten muodossa yksiin kansiin, muistoksi meille ja teille. Kiitos kaikille keikoilla käyneille jo nyt! Merkitsette mulle maailman eniten!" - Antti Tuisku Rovaniemeltä kotoisin oleva Antti Tuisku (s. 1984) tuli tutuksi osallistuttuaan Suomen Idolsin ensimmäiselle esityskaudelle sijoittuen kolmanneksi. Hän julkaisi debyyttialbuminsa vuonna 2004 ja on julkaissut sen jälkeen yhdeksän albumia, jotka ovat jokainen myyneet vähintään kultalevyyn tarvittavan määrän. Tuiskun viimeisin studioalbumi on toukokuussa 2015 julkaistu En kommentoi, joka on myynyt tuplaplatinaa. Levy toi Tuiskulle myös kolme Emma-palkintoa - tehden Tuiskusta eniten palkintoja saaneen artistin vuoden 2016 Emma-gaalassa. Otto Virtanen (s. 1987) on Lahdessa syntynyt helsinkiläinen valokuvaaja. Hän opiskeli valokuvausta Jyväskylässä. Monipuolinen valokuvaaja on kuvannut mm. muoti- ja muotokuvia eri aikakauslehtiin. Virtanen on naimisissa ja hänellä on kaksi lasta.
40,95 €
Kirjailija Tuisku, Antti
ISBNP9789510422977
Tuotemuotosidottu
Vuosi2016

Vauvan vaaka
leikkiloruja ja runoja vauvoille

Hannele Huovin kirjoittama ja Kristiina Louhen kuvittama Vauvan vaaka -loru ja runokokoelma on ollut kestosuosikki jo vuodesta 1995. Katsopas tuota vauvaa se taputtaa ja naputtaa se kolistaa ja kalistaa se helistää ja kilistää ja välillä - se kuuntelee, nimittäin: vauvakin runoilee! Vauvat osaavat nauttia runoista ja musiikin rauhallisista rytmeistä... Vauva tarvitsee aikaa reagointiin. Laulun ja runon jälkeen kannattaa odottaa vauvan vastaus. Se voi olla käsien ja jalkojen liike, äännähdys, hymy.
19,95 €
Kirjailija Huovi, Hannele
ISBNP9789513106171
Tuotemuotosidottu
Vuosi2008

Täydellisiä helmiä

Hurmaavat Disney-prinsessat seikkailevat tämän satukokoelman yhdeksässä tarinassa. Vauhdikkaissa saduissa Tähkäpää loihtii taiteellisia leivonnaisia, Tuhkimon taloon saapuu uusi hiirineito ja Jasmine etsii aarretta viidakosta. Muita tarinoita tähdittävät Belle, Tiana, Merida ja Ariel.
12,95 €
(32,95 €)
ISBNP9789513243494
Tuotemuotosidottu
Vuosi2016
Näytetään tuotteet 1 - 10 yht. 19 Edellinen sivu 1 - 2 Seuraava sivu

Maksutavat
Sivukartta
-->