Your request is being processed.
Your request is being processed.

Ale

Kirjastoluokat

Genre

Kieli

Kansityyppi

Hinta

Kustantaja/merkki

Sulje
Sulje
|
Näytetään tuotteet 1 - 10 yht. 184 Edellinen sivu 1 - 19 Seuraava sivu

Sanat
Ensikirja

Katsele kuvia ja tutustu sanoihin!
4,95 €
(11,95 €)
ISBNP9789523081970
Tuotemuotopahvisivuinen
Vuosi2018

Phil Collins
Omaelämäkerta

Phil Collins ei kiertele tai kaunistele kertoessaan itsestään, elämästään ja huikean uransa vaiheista. Sekä kaikista niistä ekstaasin ja murheen hetkistä, jotka ovat hänen musiikkiaan inspiroineet. Suorapuheinen, hauska ja kaunistelematon elämäkerta on täynnä värikkäitä tarinoita ja anekdootteja lauluista, konserteista, muusikkoystävistä ja kollegoista, megahiteistä ja mahalaskuista, avioliitoista ja eroista. Se kertoo myös raskaasta vaiheesta, jolloin Collins joutui luopumaan rumpujen soitosta. Vuosikymmenet rumpupatteriston takana olivat aiheuttaneet sen, että hänen niskanikamansa painaa selkäydintä. Phil Collins palasi kuitenkin isoille areenoille kesällä 2017 alkaneella maailmankiertueellaan.
14,95 €
(24,95 €)
Kirjailija Collins, Phil
ISBNP9789523126299
Tuotemuotosidottu
Vuosi2018

Pizzapäivä!
Yli 50 makunautintoa

Pizza elää uutta tulemistaan, ja tässä on tuolle maailman rakastetuimmalle ruualle omistettu Pizzapäivä! -kirja. Pizzan perusta on hyvä pohja ja itse valmistettu tomaattikastike, ja kirjan alkusivuilta löytyy selkeät ohjeet molempiin. Mieluisimmat täytteet löytyvät kirjan neljästä osiosta: kasvispizzat, lihatäytteiset pizzat, kala ja merenherkut sekä mausteiset pizzat, joissa mausteissa ei säästellä. Kirjan valikoimasta löytyy ohjeita tuttuihin klassikoihin ja trendikkäämpiin makuihin, nautitpa sitten pizzasta yksin, perheen tai ystävien kanssa - juhlassa ja arjessa. Herkullinen kuvitus ja taiten valitut reseptit.
7,95 €
(22,95 €)
Kirjailija Carter, Rachel
ISBNP9789512409341
Tuotemuotosidottu
Vuosi2018

Missä Vallu?
Hollywood

Valot, kamera - käy! Arvatkaa mihin Vallu on päässyt? Kyllä vaan, unelmien kaupunkiin Hollywoodiin! Siellä hän piileskelee muun muassa mykkäfilmin kuvauksissa, suurmusikaalissa sekä Villin lännen lavasteissa. Ja sinun tehtäväsi on löytää hänet. Vallu-uutuus viihdyttää koko perhettä tarjoamalla kuvakirjan täydeltä herkkuja nautittavaksi, luettavaksi, katseltavaksi ja tietenkin etsittäväksi. Jahti alkakoon!
9,95 €
(25,95 €)
Kirjailija Handford, Martin
ISBNP9789523410497
Tuotemuotosidottu
Vuosi2018

Leski

Jean on jättänyt paljon kertomatta rikoksesta, josta hänen miestään epäiltiin. Hänellä oli liian kiire olla täydellinen vaimo. Sellainen, joka seisoo aina miehensä rinnalla. Mutta nyt mies on kuollut ja Jean on vapaa kertomaan tarinansa niin kuin hän itse haluaa. Se on tarina, josta kaikki toimittajat kilpailevat. Mutta millaisia salaisuuksia leski on valmis paljastamaan? Entä mihin totuuteen hän itse uskoo? Fiona Bartonin psykologinen trilleri Leski porautuu syvälle poliisin, median, syytettyjen ja uhrien välisiin mutkikkaisiin suhteisiin. Jokaisella on omat motiivinsa, ja totuus muuttuu yllättävän nopeasti valheeksi.
7,95 €
(24,95 €)
Kirjailija Barton, Fiona
ISBNP9789522795076
Tuotemuotosidottu
Vuosi2018

Sami Yaffan maailma

Meeri Koutaniemi - Tommi Liimatta - Sami Yaffa: Sami Yaffan maailma Kansainvälisin rocktähtemme, 53-vuotias Sami Yaffa, on vuonna 2017 kiireisempi kuin koskaan. Palkitun Sound Tracker -sarjan kolmas kausi tutustuttaa muun muassa Kolumbian, Palestiinan ja Japanin musiikkielämään. Kuvausmatkojen lisäksi Yaffaa työllistävät kiertueet, äänitykset ja mitä erilaisimmat projektit. Sami Yaffan maailma kattaa ajanjakson marraskuu 2016 - kesä 2017. Heti alkuun Yaffa kokee maanjäristyksen El Salvadorissa, toimii meklarina susien hyväksi ja kihlautuu Meeri Koutaniemen kanssa kuusamolaisessa avannossa. Teoksen puhutteleva kuvitus on Koutaniemen käsialaa, teksti puolestaan Tommi Liimatan, joka on aiemmin valmistanut Yaffan kanssa kolme kirjaa, joista elämäkerta Tie taipuu oli syksyn 2016 myydyimpiä tietokirjoja.
9,95 €
(24,95 €)
Kirjailija Koutaniemi, Meeri ...
ISBNP9789520116286
Tuotemuotosidottu
Vuosi2017

Ullakon aarteet
Opas vanhojen tavaroiden tunnistamiseen

Rento ja asiantunteva opas auttaa tunnistamaan varastojen helmet, oli kyseessä sitten korut, huonekalut tai vaikkapa lelut. Esineen arvoon vaikuttaa ikä, kunto, alkuperä, esineen historia ja suunnittelija. Miten tietää vanhojen tavaroiden oikea arvo? Innostu penkomaan varastojasi, ehkä mummosi astiasto on arvokkaampi kuin luuletkaan! Kullanarvoista tietoa tutuista mutta tuntemattomista kodin esineistä.
9,95 €
(24,95 €)
Kirjailija Backman, Oliver
ISBNP9789511318118
Tuotemuotosidottu
Vuosi2017

Selkäkipu ja mielen voima

Selätä kipu uusin keinoin - mielen ja liikkeen avulla. Lähes jokainen suomalainen kärsii selkäkivusta jossain vaiheessa elämää. Selkäkivun hoitoon liittyy monenlaisia myyttejä, jotka on jo aika purkaa. Selkäkivun moderni hoitaminen huomioi kehon ja mielen kokonaisvaltaisesti. Kirjassa tarinoiden ja harjoitusten avulla syntyy omia uusia oivalluksia ja ymmärrystä selkäkipuun. Selkeä opas neuvoo selän kuntoutuksessa ja antaa uusinta tietoa kokeneilta asiantuntijoilta. Eroon selkäkivusta!
9,95 €
(24,95 €)
Kirjailija Hautala, Jaana ...
ISBNP9789511317531
Tuotemuotosidottu
Vuosi2017

Suomalaiset taruolennot

Kiehtova tietoteos suomalaisessa kansanperinteessä ja mytologiassa esiintyvistä uskomusolennoista ja niihin liitetyistä uskomuksista. Kirjan taidokas kuvitus ja elävä kerronta vievät lukijan haltijoiden, tonttujen, peikkojen ja jumalolentojen maagiseen maailmaan. Uskomusolennoista mahtavimpia olivat jumalat. Esimerkiksi vedellä, metsällä, taivaalla ja maalla oli omat jumaluutensa, joita palvottiin ja hyviteltiin. Aikoinaan uskottiin myös, että kodissa ja pihapiirissä asuu haltijoita ja tonttuja, joiden tehtävä oli vartioida perhettä ja omaisuutta. Luonnonhenkiä ja -jumalia taas pyydettiin avuksi metsästettäessä ja kalastettaessa. Monenlaisia pahojakin henkiä uskottiin ihmisten ympärillä toimivan. Mm. hiidet, peikot, pirut ja jättiläiset herättivät pelkoa. Mukaansa tempaava kirja kertoo kaikista näistä ja monista muista olennoista, joilla kansan uskomuksissa oli valta hallita ihmisen onnea ja epäonnea. Eero Ojanen on Parolassa asuva filosofi, kolumnisti ja kirjailija, joka on julkaissut useita kirjoja, artikkeleita ja teossarjoja. Jyväskyläläinen kuvittaja Sirkku Linnea on valmistunut graafiseksi suunnittelijaksi Lahden muotoiluinstituutista. Hän on tehnyt kuvituksia mm. lastenkirjoihin, biologian oppimateriaaleihin, Pikku Kakkosen lastenohjelmiin ja Paletin postikortteihin. Hän on myös kirjoittanut ja kuvittanut kolme omaa teosta aiheesta suomalainen horoskooppi.
9,95 €
(24,95 €)
Kirjailija Ojanen, Eero
ISBNP9789523125148
Tuotemuotosidottu
Vuosi2017

Johan Cruyff - Totaalista peliä
Omaelämäkerta

Johan Cruyff (1947-2016) on eräs jalkapallohistorian suurimmista legendoista. Tässä kirjassa hän itse kertoo elämäntarinansa amsterdamilaisen työläisperheen katujalkapalloa harrastavasta pojasta Ajaxin ja FC Barcelonan huippuammattilaiseksi - sekä pelaajana että valmentajana. Johan Cruyff oli hollantilaisen jalkapallon kaikkien aikojen kirkkain tähti. Hänestä tuli legenda, joka loi oman jalkapallofilosofiansa, 'totaalisen pelin' käsitteen. Vuonna 1999 hänet äänestettiin vuosisadan parhaaksi eurooppalaiseksi pelaajaksi ja maailman toiseksi parhaaksi heti Pelen jälkeen. Aktiiviuransa lopetettuaan Cruyff siirtyi valmentajaksi. Ajaxin hän johti Euroopan cupin voittoon vuonna 1987 ja FC Barcelonan neljään perättäiseen liigamestaruuteen vuosina 1991-1994.
14,95 €
(27,95 €)
Kirjailija Cruyff, Johan
ISBNP9789523125018
Tuotemuotosidottu
Vuosi2017
Näytetään tuotteet 1 - 10 yht. 184 Edellinen sivu 1 - 19 Seuraava sivu

Maksutavat
Sivukartta