Your request is being processed.
Your request is being processed.

Kuukauden kanta-asiakasedut, kirjaudu niin näet tarjoushinnat.

Genre

Kansityyppi

Hinta

Kustantaja/merkki

Sulje
Sulje
|
Näytetään tuotteet 1 - 10 yht. 49 Edellinen sivu 1 - 5 Seuraava sivu

Askartele ja ompele nahkapaperista
Uusia ideoita luomisen iloon!

Nahkapaperista uutta inspiraatiota käsitöihin! Nahkapaperi on valloittava uusi materiaali, joka on hurmannut DIY-maailman kertaheitolla. Se on konepesun kestävää, nahalta näyttävää paperia, joka soveltuu erinomaisesti ompeluun ja askarteluun. Nahkapaperille voi maalata, kirjoittaa ja leimata tekstejä ja kuvia - sitä voi myös värjätä, lävistää ja paljon muuta. Laadukkaan saksalaisen SnapPap-nahkapaperin isä Simon Hönnebeck esittelee kirjassaan runsaasti ideoita, joilla nahkapaperi muuntuu trendikkäiksi ja käyttökelpoisiksi esineiksi: lehtitelineiksi, koreiksi, pussukoiksi, pöytätableteiksi... Ihana lampunvarjostin on todella helppo tehdä, etkä varmasti uskoisikaan, kuinka nopeasti loihdit maljakon vanhasta pullosta ja palasesta nahkapaperia! Kaikkiin projekteihin on kuvalliset vaihe vaiheelta -ohjeet sekä oikeassa koossa olevat kaavat.
24,95 €
Kirjailija Hönnebeck, Simon
ISBNP9789523412248
Tuotemuotosidottu
Vuosi2019

Ontuva mies

Kun kolme nuorisorikollista surmataan, läpitunkematon rikosvyyhti pakottaa sympaattisen komisario Zettermanin eläkkeeltä sorvin ääreen. Nuorisorikollisten joukko kylvää kauhua pääkaupunkiseudun öisillä teillä. He seuraavat yksinäisiä autoilijoita, pysäyttävät nämä syrjäisessä paikassa ja pahoinpitelevät. Sitten kolmikko löydetään helsinkiläisestä asunnosta ammuttuna. Työkyvyttömyyseläkkeelle passitettu komisario Zetterman heittää aikansa kuluksi keikkaa kukkakaupan lähettinä. Tapettujen nuorukaisten ympärillä vellova mysteeri kuitenkin pakottaa hänet takaisin murhaajajahtiin. Etenkin kun uhka näyttää kohdistuvan suoraan Zettermanin lähipiiriin.
27,95 €
Kirjailija Salonen, Jari
ISBNP9789511332862
Tuotemuotosidottu
Vuosi2019

Tähtiin kirjoitettu

Onko kaikki kirjoitettu tähtiin? Hurmaavan riemastuttava tarina naisesta, joka ei kaihda keinoja valloittaakseen elämänsä rakkauden. Toimittajaksi tähtäävä parikymppinen Justine yrittää kivuta uratikkaita ylöspäin paikallislehdessä. Kun Justine törmää teiniaikojen ihastukseensa Nickiin, se on menoa: tapaamisen jälkeen Justine ei saa miestä mielestään. Nick kamppailee näyttelijän urallaan ja etsii suuntaa elämäänsä lehdessä kuukausittain ilmestyvän horoskooppisivun avulla. Saadakseen Nickin huomion Justine alkaa peukaloida tämän horoskooppia. Onnistuuko Justine voittamaan Nickin takaisin itselleen?
24,95 €
Kirjailija Darke, Minnie
ISBNP9789511331650
Tuotemuotosidottu
Vuosi2019

Voima

"Naisen kämmenkupissa kytee salama. Hän käskee sitä iskemään." Tytöt ympäri maailmaa huomaavat, että ovat saaneet käsiinsä uuden kuolettavan voiman. He pystyvät antamaan sormenpäillään sähköiskuja ja aiheuttamaan tuskallista kipua, jopa kuoleman. Miehet ympäri maailmaa huomaavat, että valta on karannut heidän käsistään. Maailma on nyt asettumassa radikaalisti uuteen asentoon, jossa voima kuuluu naisille. Tyttöjen päivä on koittanut - mutta mihin se tulee johtamaan?
24,95 €
Kirjailija Alderman, Naomi
ISBNP9789512412815
Tuotemuotosidottu
Vuosi2019

Francesca

Rikkaan perheen tyttären katoaminen ei jätä rikostutkija Charlie Lageria rauhaan tiheätunnelmaisessa dekkarissa. Francescan paras ystävä kuolee, eikä kukaan usko hänen väitteitään, ettei kuolinsyy olisikaan itsemurha. Sitten Francesca katoaa. 20 vuotta myöhemmin rikostutkija Charlie Lager päätyy selvittämättä jääneen tapauksen perässä takaisin lapsuutensa Gullspångiin. Painajaisten riivaama Charlie saa huomata, etteivät kaikki kotiseudulla suhtaudu vanhan jutun avaamiseen suopeasti. Kovia kokenut naisetsivä Charlie Lager tähdittää kirjasarjaa, jossa psykologinen jännitys kohtaa perinteisen skandidekkarin.
24,95 €
Kirjailija Bengtsdotter, Lina
ISBNP9789511318811
Tuotemuotosidottu
Vuosi2019

Satumaiset silmukat
Neulo villasukkia ja lapasia

Huippusuositun suunnittelijan toisessa neulekirjassa sukelletaan satujen maailmaan. Kirjassa on kolme teemaa: Tarina meistä, Eläinten valtakunta ja Maailman ympäri. Toinen toistaan satumaisemmat villasukka- ja lapasmallit toteutetaan kirjo-, pitsi-, pinta- tai palmikkoneuleena.
24,95 €
Kirjailija Laitinen, Niina
ISBNP9789511321194
Tuotemuotonidottu
Vuosi2019

Bullet Journal -metodi

Hitti-ilmiön kehittäjä opastaa bujoilun saloihin! Huippusuositussa bujoilussa yhdistyvät luovuus ja elämänhallinta: bullet journalin sivuilla kohtaavat päiväkirja, tehtävälista, tavoitteet ja unelmat. Nyt metodin keksijä Ryder Carroll antaa parhaat vinkit oman bujon hyödyntämiseen sekä paljastaa ilmiön taustat ja syvemmän merkityksen.
19,95 €
(27,95 €)
Kirjailija Carroll, Ryder
ISBNP9789511318439
Tuotemuotosidottu
Vuosi2018

Vauvan kirja

Täydennä kirjaan vauvan ensimmäisen vuoden merkittävimmät etapit ja pienimmätkin huomiot, niin luot lapselle korvaamattoman muistoaarteen, josta on iloa loppuiäksi! Mukana pituusmitta, vauvakortteja, loruvihko, säilytystaskuja ym. Suljetaan nyörillä.
17,95 €
ISBNP9789523082717
Tuotemuotokierreselkäinen
Vuosi2018

Perheen ruokavuosi
Helppoja reseptejä naperoille ja nautiskelijoille

Pastaa kauden maistuvimmista raaka-aineista, suussasulava vohvelikakku kevään juhliin, italialainen kurpitsakeitto syksyyn ja mustikkainen kvinoapuuro aamuihin. Kirja täynnä herkullisia ruokia jokaiseen hetkeen! Perheen ruokavuosi on arjen pelastus kaikkiin koteihin. Kirja sisältää yli 60 maukasta ja terveellistä kasvispainotteista ruokaohjetta. Tunnelmallisista kuvista välittyy vuoden kiertokulku, ja ohjeissa hyödynnetään kauden parhaimpia raaka-aineita. Kirja tarjoaa arjen ruokavinkkien lisäksi ideoita, miten ruokavalioon saa lisättyä enemmän kasviksia ja miten koko perhe syö terveellisemmin. Useat kirjan ruoat on helppo valmistaa myös lasten kanssa, ja ne taatusti maistuvat koko perheelle! Perheen ruokavuosi on Anni Lehden, Anja Mahrenholzin ja Minna Vauhkosen toinen yhteinen ruokakirja. Naperosta nautiskelijaksi - ihania reseptejä sormiruokailuun koko perheelle ilmestyi vuonna 2018.
27,95 €
Kirjailija Lehti, Anni ...
ISBNP9789523217645
Tuotemuotosidottu
Vuosi2019

Puolessa tunnissa
Kirja joka saa nirsonkin nauttimaan ruoasta : Samasta padasta

LAATUTAKUU! KIRJAN RESEPTIT OVAT MYÖS LASTEN TESTAAMIA. Mistä taikoisit aikaa kokkaamiseen? Älä huolehdi: tiskitön tomaattipasta, XXL-pihvit ja maailman helpoin sushi syntyvät puolessa tunnissa, kuten kirjan muutkin ruoat, leivontaa unohtamatta. Kiireisen äidin banaanikakun ja syntisen pähkinätoffeekakun reseptejä saat jaella vieraillesikin. Kirja on nappivalinta jokaiselle äidille, isälle ja isovanhemmalle. Tulet iloitsemaan kirjasta erityisesti, jos perheeseesi kuuluu nirsoilija. Vinkkien avulla hän selättää ennakkoluulojaan ja löytää uusia lempiruokia. Puolessa tunnissa on jatkoa suosikkikirjalle Samasta padasta - huippuhyvää ruokaa vauvalle ja itsellesi. Myös tämän kirjan ruoat sopivat vauvalle. Ruokatoimittaja Outi Väisänen kehitti reseptit äitiyslomallaan. Monet ruoat syntyvät lähes yhdellä kädellä, ja kauha kourassa tahtoikäinenkin pysyy (lähes) tyytyväisenä.
27,95 €
Kirjailija Väisänen, Outi
ISBNP9789523217638
Tuotemuotosidottu
Vuosi2019
Näytetään tuotteet 1 - 10 yht. 49 Edellinen sivu 1 - 5 Seuraava sivu

Maksutavat
Sivukartta