Your request is being processed.
Your request is being processed.

Voisit hyvinkin voida paremmin

Kansityyppi

Hinta

Kustantaja/merkki

Sulje
Sulje
|
Näytetään tuotteet 1 - 10 yht. 51 Edellinen sivu 1 - 6 Seuraava sivu

Eroon jumeista itsehieronnalla

Tehokas itsehieronta ei ole synonyymi voimankäytölle tai kivulle. Kaikki lähtee siitä, että sinä ymmärrät mitä olet hieromassa, miksi hieronta tehoaa ja mitä se tekee sinun kehollesi. Kirja opettaa lukijaa löytämään omasta kehostaan kireydet, eri hierontatekniikat, tehokkaan ja turvallisen itsehieronnan putkirullan, pallojen ja faskiakrapan käytön. Urheiluhieroja Joel Hakalan sivu eroonjumeista on kerännyt Facebookissa lähes 50 000 seuraajaa. Joelin tyyli niputtaa tarvittava tieto ymmärrettävään ja iskevään muotoon on osoittautunut menestykseksi.
24,95 €
Kirjailija Hakala, Joel
ISBNP9789523500969
Tuotemuotonidottu
Vuosi2019

Syömisen punainen lanka
Aivot painonhallinnan apuna

Oletko kokeillut dieettejä ja todennut ne tehottomiksi kerta toisensa jälkeen? Miksi painonpudotus on niin vaikeaa? Ja miksi usein on haasteellista pysyä tavoitepainossa, jonka on työllä ja tuskalla saavuttanut? Syömisen punainen lanka -kirjassaan aivo- ja kognitiotieteen tohtori Susan Peirce Thompson kertoo havainnollisesti, miten omat aivomme estävät meitä laihtumasta ja miten voimme vapautua ruokaan liittyvistä himoista. Thompsonin kehittämä uraauurtava Bright Line Eating -menetelmä perustuu psykologian ja neurotieteiden uusimpiin tutkimustuloksiin. Syömisen punainen lanka antaa suuntaviivat, joita noudattamalla pääset lopullisesti eroon dieettikierteestä.
24,95 €
Kirjailija Thompson, Susan Peirce
ISBNP9789522796172
Tuotemuotosidottu
Vuosi2019

Kivillä parantamisen voima
Mielen ja kehon hyvinvointia

Tarvitsetko tukea sisäisen tasapainon saavuttamiseen? Tämä tyylikäs ja moderni opas vihkii sinut kivien saloihin. Puhdista mielesi ja kehosi, paranna kotisi, aktivoi luovuutesi, saavuta uratavoitteesi, kehitä ihmissuhteitasi tai lisää hyvinvointia ja positiivisuutta jokapäiväisessä elämässäsi. Valjasta kivien voima ja saavuta toiveidesi elämä! Kivillä parantamisen voima esittelee yli 70 erilaista kiveä ja niiden parantavat vaikutukset. Kivistä saat apua niin fyysisiin kuin hengellisiinkin elämän solmukohtiin. Knowles opastaa 15 vuoden ammattitaidolla kivien valitsemisessa, huoltamisessa ja käytössä sekä esittelee chakrat ja tarjoaa vinkkejä kivimeditaatioon. Emma Lucy Knowles on selvänäkijä ja intuitiivinen, käytännön hoitotyötä tekevä kivillä parantaja ja meditaatio-opettaja. Knowles on työskennellyt kivien ja energian parissa yli 15 vuoden ajan. Hän on myös lifestyle-lehtien suosima asiantuntija, jota on haastateltu mm. Cosmopolitaniin, Graziaan, Harper's Bazaariin, Women's Healthiin ja Elleen.
19,95 €
Kirjailija Knowles, Emma Lucy
ISBNP9789512365692
Tuotemuotosidottu
Vuosi2019

Lapsiperheen parisuhdekirja

Parisuhdeonnen paluu! Odotettu opas pikkulasten vanhemmille, jotka haluavat huolehtia suhteestaan lapsiperhe-elämän keskellä. Vaikka suomalainen parisuhde alkaa lasten syntymän jälkeen voida huonommin, pulmat ovat ratkaistavissa. Rohkean rehellinen, hyväksyvä ja iloinen kirja auttaa käytännön kysymyksissä asiantuntijatiedon, ratkaisuehdotusten ja vertaistuen kautta.
21,95 €
(27,95 €)
Kirjailija Mattila, Raisa ...
ISBNP9789511325666
Tuotemuotosidottu
Vuosi2018

Rikkaaksi, hoikaksi, naimisiin
Yhden naisen yritys selvittää, onko self help-oppaista apua elämänmuutokseen

Marianne Power on kolmekymppinen nainen, joka paiskii töitä, yrittää olla hyvä ihminen ja maksaa vuokransa säntillisesti, mutta on kadottanut elämän tarkoituksen. Koska missään ei ole mitään järkeä, Power päättää lukea 12 self-help-opasta ja noudattaa kunkin niistä ohjeita kuukauden ajan. Katoavatko kaaostuneet luottokorttivelat, kun pyytää enkeleiltä apua ? Löytyykö puoliso, kun lopettaa nöyristelyn ja viisveisaa kaikesta? Onko mahdollista laihtua ihan vain ajattelemalla itsensä laihaksi? Power päätyy myös elämään omat hautajaisensa etukäteen. Värikäs tarina syvenee yhteiskunnalliseksi: kun naisen paikka ei ole enää nyrkin ja hellan välissä, niin missä se on, ja mitä nyt sitten kannattaisi tavoitella? Kirja julkaistiin Britanniassa elokuussa ja siihen liittyvät kansainväliset TV-oikeudet on myyty Hollywoodissa järjestetyssä suuressa myyntitilaisuudessa.
27,95 €
Kirjailija Power, Marianne
ISBNP9789512412686
Tuotemuotosidottu
Vuosi2018

Koko kehon vyöhyketerapia
Apua vaivoihin heijastehoidolla

Ihmisen keho ja mieli muodostavat ainutlaatuisen kokonaisuuden, jonka kaikki osat ovat yhteydessä toisiinsa. Vyöhyketerapialla eli heijastehoidolla hoidetaan pieniä ja suuria vaivoja kokonaisvaltaisesti, ihmisen omaa paranemisprosessia kunnioittaen. Kehon heijastepisteitä painelemalla pystytään hoitamaan stressiä, unettomuutta, vatsavaivoja, huimausta, niskakipuja ja monia muita elämää hankaloittavia vaivoja. Heijastejärjestelmän tuntemus avaa tien kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin ja terveempään elämään. Teos on julkaistu ensimmäisen kerran 2010.
14,95 €
(19,95 €)
Kirjailija Wiren, Ulvi
ISBNP9789512413898
Tuotemuotonidottu
Vuosi2018

Rohkea elämä
7 askelta todelliseen muutokseen

Edessäsi on elämäsi seikkailu: opit tuntemaan itsesi, saat toteuttaa itseäsi ja palaat henkiseen kotiisi. Jokainen on joskus kuullut elämässään muutoksen kutsun. Muutos kulkee tiettyjä askelmia pitkin: Ensin olemme unessa, sitten herätyskellot soivat, vastustamme muutosta ja lopulta myönnymme. Rohkea elämä opastaa lempeästi polulle, jota pitkin kulkemalla todellisen muutoksen voi saavuttaa. Viimein, jos olemme tarpeeksi rohkeita, rakastumme elämäämme. "Toivon, että jokainen itsensä löytämisestä kiinnostunut löytää etsimänsä, ja että kaipuun tuntevat osaisivat kääntyä oikeaan suuntaan: tähän hetkeen."
19,95 €
Kirjailija Löf, Aaro
ISBNP9789511333692
Tuotemuotosidottu
Vuosi2018

Onni asuu jo sinussa
9 tapaa olla onnellinen

Avaa ovi onnellisuuteesi Ihmiset voidaan jakaa yhdeksään erilaiseen persoonallisuustyyppiin enneagrammin avulla. Jokaisella tyypillä on oma tapansa ajatella, tuntea ja toimia. Kirja auttaa sinua löytämään oman persoonallisuustyyppisi ja ainutlaatuisen tapasi olla onnellinen. FM Auli Malimaa on onnellisuusvalmentaja, enneagrammiohjaaja ja vuorovaikutuskouluttaja, joka kirjoittaa myös Auliisti onnellinen -blogia Hidasta elämää -sivustolle ja laatii mielenjumppaharjoitteita verkossa olevalle Ilon ja onnellisuuden kuntosalille. Hän uskoo, että elämämme haasteista huolimatta meillä jokaisella on kyky olla onnellinen.
19,95 €
Kirjailija Malimaa, Auli
ISBNP9789511333500
Tuotemuotosidottu
Vuosi2018

Superhyvää keholle
Tee rauha ruoan kanssa

Keho ja mieli - hyvä tiimi! Ruoka on hyvää. Liikunta tekee hyvää. Elämä on mukavampaa niistä nauttiessa kuin kehoa kurittaessa. Ravitsemusterapeutti Leena Putkosen viitoittamalla kehopositiivisuuden polulla syömisen järkevöittäminen ei tunnu taistelulta: "Parasta, mitä kirjan lukemisesta voisi seurata, on se, että asetut samalle puolelle kehosi kanssa."
27,95 €
Kirjailija Putkonen, Leena
ISBNP9789511331483
Tuotemuotosidottu
Vuosi2018

Aloitan huomenna
Juoksukirja nautiskelijoille

Huumorilla höystettyä vertaistukea juoksuharrastuksen aloittamiseen Kuka tahansa voi oppia nauttimaan juoksemisesta. Pitää vain tietää, mitä kannattaa ja ennen kaikkea mitä ei kannata tehdä. Kirja tarjoaa ymmärtävää kannustusta rapakuntoiselle perheenäidille, jota juokseminen periaatteessa kiinnostaa mutta joka keksii aina uusia tekosyitä lykätä aloittamista tuonnemmaksi.
21,95 €
(27,95 €)
Kirjailija Oranje, Corien
ISBNP9789511335658
Tuotemuotonidottu
Vuosi2018
Näytetään tuotteet 1 - 10 yht. 51 Edellinen sivu 1 - 6 Seuraava sivu

Maksutavat
Sivukartta
-->