Your request is being processed.
Your request is being processed.

Romaanit

Kirjastoluokat

Genre

Kieli

Kansityyppi

Hinta

Kustantaja/merkki

Sulje
Sulje
|
Näytetään tuotteet 1 - 10 Edellinen sivu 1 - 100 Seuraava sivu

Pillipiipari

Make Hakko viettää kuusivuotiaana kesää vaarinsa luona maalla. Vaari on taiturimainen kukkopillin eli okariinan soittaja. Eräänä yönä vieraat miehet vievät vaarin ja pahoinpitelevät vaarin muorin. Eikä Makekaan selviä vammoitta. Romaani seuraa Maken vaiheita lapsuudesta aikuisuuteen. Vaarin okariina soi Maken huulilla aivan erityisellä tavalla. Se haltioittaa ihmisiä, lepyttää riitoja ja tuntuu tekevän kuulijoistaan parempia ihmisiä. Maken ja kukkopillin ympärille syntyy okariinayhtye, joka kiertää maailmaa. Tarinassa ihmiset muuttuvat eri tavoin, ja maailmakin muuttuu. Arkinen elämä mullistuu, kun kauan kadonneena ollut ilmestyy takaisin. Onko hän sama, joka katosi? Kokeneen kirjoittajan ensimmäisen täyspitkän romaanin kerronta on taiturimaista, lempeän ironista, monia mielen kerroksia myllertävää. Jorma Hyvönen on syntynyt Vaasassa ja asunut Kokkolassa, Riihimäellä, Hyvinkäällä, Lahdessa ja kaikkein pisimpään nykyisessä kotikaupungissaan Helsingissä. Hän on työskennellyt mm. toimittajana ja julkaissut runokokoelman Vintti täynnä tavaraa (2016).
37,95 €
Kirjailija Hyvönen, Jorma
ISBNP9789527221952
Tuotemuotonidottu
Vuosi2019

Umpimähkiä

Kuopiolainen metsänhoitaja, eräneuvos Pekka Reinikka tuntee eränkäynnin monet kasvot. Pitkästä kokemuksesta on syntynyt jo neljätoista eräkirjaa muun kirjallisen tuotannon ohella. Mähkä on hehkuva kekäle, joka entisvanhaan, kun tulenteko oli nykyistä paljon vaivalloisempaa, peitettiin illalla piisissä tuhkan alle, missä se säilyi "elävänä". Aamulla mähkä kaivettiin esiin ja puhallettiin sen avulla uusi liekki eloon ja tuleen. Siitä tulee umpimähkä kuvaannollisena ilmaisuna kieleemme. Umpimähkiä on kynäilevän eräneuvoksen neljästoista julkaistu eräkirja. Siinä hän kaivaa muistojensa kätköistä arvostelujen mukaan "hillityn ilon ja tasapainoisen elon ja olon sävyttämiä" kirjallisia erätarinoitaan jo pitkälti yli seitsemänkymmentä vuotta kestäneeltä metsästäjätaipaleeltaan. "Erävirsiään" kuten hän niitä itse nimittää.
29,95 €
Kirjailija Reinikka, Pekka
ISBNP9789522029843
Tuotemuotosidottu
Vuosi2019

Impivaara

Risto Kennää löytää aamulla Raisa-vaimonsa surmattuna sinisen kiven alta. Vasta edellisenä iltana Risto, tuo rehti metsien mies oli palannut kotiin toisen naisensa sylistä. Ihmisen ikävässä toisen luo on tuhoavaa voimaa. Sen saa tuta myös Raisa Kennään surmaa selvittävä rikosylikonstaapeli Reijo Sudenmaa, joka hänkin etsii uusia vaihtoaskeleita oman elämänsä tanssiin. Sydän kun voi paitsi kovettua kiveksi, myös hajota pirstaleiksi. Impivaara, Sudenmaa -sarjan kahdeksas teos, on edeltäjiensä tapaan herkullisen tarkkavaistoinen ja täysiverinen rikosromaani.
29,95 €
Kirjailija Linna, Martti
ISBNP9789522029836
Tuotemuotosidottu
Vuosi2019

Kasvot hautakivessä

Kovan onnen lakimiehellä Onni Syrjäsellä on puolen elämän mittainen kokemus ihmisten auttamisesta ja kahvinjuonnista toimeksiantojen lomassa. Hän ei hätkähdä mistään ja tekee aina kaikkensa päämiestensä puolesta. Päämiehet ovat silti harvoin kiitollisia tälle keravalaiselle antisankarille, joka enemmän kuin mitään varoo kasvojensa menettämistä... Tapani Baggen (s. 1962) laajan tuotannon lukuisista henkilöhahmoista Onni Syrjänen on yksi herkullisimmista. Kasvot hautakivessä -romaanissa Bagge kuvaa päähenkilönsä vaiheita tyylilleen ominaisella mustanlämpimällä huumorilla. Ja kuten aina Baggen tuotannossa, taustalla sykkii iso hitunen ihmiselämän traagisuutta, joka kulkee verenpunaisena lankana läpi päähenkilön elämän episodeista kutoutuvan tarinan.
27,95 €
Kirjailija Bagge, Tapani
ISBNP9789527063903
Tuotemuotosidottu
Vuosi2019

Nopeasti piirretyt pilvet

Vahvatunnelmainen esikoisteos sinnikkäästä 1920-luvun pohjalaisnaisesta, jota elämä taivuttaa muttei murra. Isälle annettu lupaus joutuu koetukselle, kun aviomies pakenee merten taa. Kun Liisa menee naimisiin Kallen kanssa, edessä siintävät onnelliset vuodet täynnä hellyyttä. Mutta avioliitto onkin rahapussin nyörien kiristämistä, laskiämpärin tyhjentämistä ja valittava vanha äiti tuvan nurkassa. Kalle lähtee paremman elämän perässä Amerikkaan, ja Liisa jää lastensa kanssa Isoonkyröön. Häntä painaa lupaus, jonka hän antoi isälleen tämän kuolinvuoteella: talo on pidettävä suvussa. Mutta kuinka paljon nuori nainen jaksaa harteillaan kantaa?
27,95 €
Kirjailija Nivukoski, Paula
ISBNP9789511326113
Tuotemuotosidottu
Vuosi2019

Katsokaa miten onnellinen olen

Tori Bailey on totuuksia laukova menestyskirjailija, joka on innoittanut miljoonia naisia ympäri maailmaa elämään juuri sellaista elämää kuin he itse haluavat. Nyt hän kiertää pitämässä motivointiluentoja ja jakaa somessa inspiroivia viestejä faneilleen. Kaiken lisäksi hänellä on täydellinen, kadehdittava parisuhde. Mutta Tori on elänyt suuressa valheessa. Hän ei ole harrastanut pitkäaikaisen poikaystävänsä kanssa seksiä puoleen vuoteen. Tämä ei halua edes keskustella avioliitosta, kun taas kaikki Torin ympärillä tuntuvat menevän kihloihin ja saavan vauvoja. Kun Torin paras ystävä Dee - hänen luottoihmisensä, ainoa joka ymmärtää tätä hulluutta - sitten rakastuu, Tori pelkää jäävänsä yksin jälkeen. Kun maailma tunkee ennaltamäärättyyn muottiin ja 30-vuotisuuden rajapyykki saa kellon tikittämään kovaa, vaatii kanttia kulkea omaa polkua. Mutta onko Tori tarpeeksi rohkea noudattamaan omia oppejaan?
32,95 €
Kirjailija Bourne, Holly
ISBNP9789512409044
Tuotemuotosidottu
Vuosi2019

Ei ketään meidän jälkeemme

Elämä on tämä kaikki, onnellinen avioliitto, kaksi lasta ja asunto lapsiystävällisellä esikaupunkialueella golfkentän läheisyydessä. Kun Laura helteisenä aamuna huokaisee takapihan ovensuussa toivomuksen "Kunpa nämä päivät jatkuisivat aina", ilmassa on jotain pahaenteistä. Pian taivas repeää ja ukkosmyrskyn maailmanlopun merkit alkavat käydä toteen: läheisestä leikkipuistosta katoaa tyttö. Peiton alla kuiskitaan huolia ja suuria kysymyksiä, mutta mitä muuta katastrofin sattuessa voi tehdä kuin pitää arjen komppia yllä? Ei ketään meidän jälkeemme on romaani erään elämäntavan alasajosta, yhteisöstä joka hukkaa yhteisen kertomuksensa. Majala kuvaa tarkkanäköisesti ja lämmöllä modernia ihmistä, ostoskeskuksiin ajettua ja simulaatioon eksynyttä sukupolvea, joka pyrkii tekemään kaiken oikein samalla kun tabletin lasin alla maailma kuva kuvalta murtuu, katoaa historiaan jonka piti jo olla loppu.
32,95 €
Kirjailija Majala, Sami
ISBNP9789512413843
Tuotemuotosidottu
Vuosi2019

Älä käännä selkääsi

Ajankohtainen kirja identiteettivarkauksista sekä siitä, miten etenkin naiset ovat haavoittuvaisia verkossa. Outo, humalainen mies tunkeutuu naisen kotiin Södermalmissa Tukholmassa ja raiskaa hänet raa'asti. Poliisi saa miehen kiinni itseteossa. Koko tapaus näyttää aluksi yksinkertaiselta, mutta pian tutkimus kaatuu kuin korttitalo. Käy ilmi, että mies oli saanut kutsukirjeen naiselta, ja todistuksen perusteella mies vapautuu. Kun poliisit alkavat kaivella tapausta, he löytävät toisen samanlaisen tapauksen. Väkivaltainen raiskaus, mutta rikoksentekijää ei voida tuomita. Pelko leviää. Erla-ryhmä ja poliisi Liv Kaspi johtavat yhdessä tutkimuksia ja etsivät tekijöitä, jotka terrorisoivat naisia. Liv Kaspi kamppailee samaan aikaan oman yksityiselämänsä kanssa. Hän rakastaa miestä, jonka menneisyydestä löytyy yhteyksiä alamaailmaan. Voiko hän luottaa mieheen?
26,95 €
Kirjailija Ericson, Pernilla
ISBNP9789150937862
Tuotemuotosidottu
Vuosi2019

Ei enempää kuin ihminen

Tuho uhkaa Maata Themis-kansioiden huikeassa päätösosassa. Konejättiläisten perinnöstä alkunsa saanut maailmanpalo uhkaa kaikkea elämää. Rose Franklin aikoo pelastaa Maan, mutta tuleeko hänestä vain nappula tuomiopäivän pelissä?
27,95 €
Kirjailija Neuvel, Sylvain
ISBNP9789520118549
Tuotemuotosidottu
Vuosi2019

Risti

Norjan jännärikuningas vie synkän salaliiton ytimeen. Murhatun poliitikon taustoja penkonut toimittaja katoaa. Komisario Fredrik Beierille selviää, että sama toimittaja on tutkinut myös hänen isänsä menneisyyttä. Beier ei voi luottaa edes lähimpiinsä, kun syvälle upotetut salaisuudet nousevat pintaan.
29,95 €
Kirjailija Johnsrud, Ingar
ISBNP9789520113636
Tuotemuotosidottu
Vuosi2019
Näytetään tuotteet 1 - 10 Edellinen sivu 1 - 100 Seuraava sivu

Maksutavat
Sivukartta