Your request is being processed.
Your request is being processed.

Kirjat

Kirjastoluokat

Genre

Kieli

Kansityyppi

Hinta

Kustantaja/merkki

Sulje
Sulje
|
Näytetään tuotteet 1 - 10 Edellinen sivu 1 - 100 Seuraava sivu

Pyytäkää niin teille annetaan

Tähän kirjaan Olli Pakalen on koonnut upeita otoksiaan Suomen luonnosta ja kirjoittanut tunnelmaan sopivan hartaustekstin. Tämä kirja sopii oman tai yhteisen hartaushetken pitoon. Nelivärikuvitus. Isotekstinen.
29,95 €
Kirjailija Pakalèn, Olli
ISBNP9789522306111
Tuotemuotosidottu
Vuosi2019

Keskustan valtakunta
Kertomus rahasta, vallasta ja korruptiosta

Poliittisesta kohusta toiseen. Muutama vuosi sitten paljastui, että keskustapuolue oli ottanut suuria summia rahaa liikemiesryhmältä, johon kuului talousrikollisia. Kohun piti puhdistaa poliittista peliä, mutta toisin kävi. Kirjassa Keskustan valtakunta tutkivat toimittajat Jyri Hänninen ja Jarno Liski kertovat muun muassa, millä tavalla poliitikot ovat sotkeutuneet kyseenalaisiin kiinteistöbisneksiin ja rakennushankkeisiin sekä veroparatiiseihin. Sote-uudistuksen ja valtionomaisuuden myynnin kautta Juha Sipilän liikemiesystäville luodaan jopa miljardien eurojen bisnesmahdollisuuksia. Sipilän piti olla puhtoinen menestynyt liikemies vailla tahroja erotuksena politiikan ja bisneksen rajapinnoilla ryvettyneistä keskustalaisista. Mutta miten on asian laita todellisuudessa? Kirja näyttää koukerot julkisivun takana.
24,95 €
Kirjailija Hänninen, Jyri ...
ISBNP9789522648808
Tuotemuotonidottu
Vuosi2019

Luonnon ääniä - Maailman linnut

Lennähdä lintujen äänimaisemiin ympäri maailman. Paina nappia ja kuuntele laulukonserttia kymmenessä eri ympäristössä: erotatko sademetsän papukaijojen korkean sirkutuksen, vuoriston korppien karkean raakunnan tai kaupungin laululintujen liverryksen. Samalla tutustut moniin mielenkiintoisiin lintulajeihin. 4+
27,95 €
Kirjailija Hunter, Robert
ISBNP9789511337591
Tuotemuotosidottu
Vuosi2019

Kleopatra Kuokkanen ja kultaisen apinan arvoitus

Temppelien raunioissa, pimeydessä portaiden, hiljaa niin kuin varjo hiipii Kleopatra Kuokkanen... Seikkailija Kleopatra Kuokkanen löytää vanhan kartan, joka johtaa arvokkaan aarteen luo. Tästä alkaa hurja kilpajuoksu. Kuka ratkaisee ensimmäisenä kultaisen apinan arvoituksen - ei kai vain laiska Alex Alligaattori? Vauhdikkaassa kuvakirjassa on riimien lisäksi salakirjoitusta, jonka ratkaisemiseen annetaan avaimet heti kirjan alussa.
23,95 €
Kirjailija Emmett, Jonathan
ISBNP9789523411739
Tuotemuotosidottu
Vuosi2019

Loiskun eväsretki

Onko Loisku iloinen vai surullinen? Ankanpoikien päiväretkeen mahtuu monenlaisia tunteita, aina eksymisen pelosta perille löytämisen riemuun!
15,95 €
Kirjailija Melling, David
ISBNP9789523411807
Tuotemuotosidottu
Vuosi2019

Loiskun päivä

Loisku herää aamulla innoissaan. Tänäänkin saa viettää hauskan päivän kavereiden kanssa, leijaa lennättäen ja maalaten.
15,95 €
Kirjailija Melling, David
ISBNP9789523411791
Tuotemuotosidottu
Vuosi2019

Sanojen avaruus
Opas luovaan kirjoittamiseen

Luovuutta ei voi opettaa, eikä pilkkusääntöjen hallitseminen tee kirjailijaa, mutta kokeneen sanankäyttäjän havainnot ja kokemukset kannattaa aina käyttää hyväkseen. Torsti Lehtinen (s. 1942) haastaa lukijansa totunnaisten ajattelutapojen kyseenalaistamiseen ja rohkaisee katsomaan maailmaa omalla ainutlaatuisella tavallaan. Lehtinen on julkaissut yli kolmekymmentä teosta romaaneista ja näytelmistä runoihin ja aforis-meihin, filosofisista ja teologisista esseistä taidetta ja estetiikkaa käsitteleviin tutkielmiin. Sanojen avaruus - Opas luovaan kirjoittamiseen ilmestyi ensimmäisen kerran vuonna 2000. Nyt julkaistava teoksen neljäs painos tiivistää jatkuvassa ajankohtaisuudessaan myös ne kysymykset, joita lukija ei vielä ole tullut edes itselleen esittäneeksi.
19,95 €
Kirjailija Lehtinen, Torsti
ISBNP9789522703651
Tuotemuotonidottu
Vuosi2019

Tuhattaituri 5a vihkokirja opettajan opas (OPS16)

50,90 €
(56,55 €)
Kirjailija Kiviluoma, Päivi ...
ISBNP9789511341116
Tuotemuotonidottu
Vuosi2019

Pillipiipari

Make Hakko viettää kuusivuotiaana kesää vaarinsa luona maalla. Vaari on taiturimainen kukkopillin eli okariinan soittaja. Eräänä yönä vieraat miehet vievät vaarin ja pahoinpitelevät vaarin muorin. Eikä Makekaan selviä vammoitta. Romaani seuraa Maken vaiheita lapsuudesta aikuisuuteen. Vaarin okariina soi Maken huulilla aivan erityisellä tavalla. Se haltioittaa ihmisiä, lepyttää riitoja ja tuntuu tekevän kuulijoistaan parempia ihmisiä. Maken ja kukkopillin ympärille syntyy okariinayhtye, joka kiertää maailmaa. Tarinassa ihmiset muuttuvat eri tavoin, ja maailmakin muuttuu. Arkinen elämä mullistuu, kun kauan kadonneena ollut ilmestyy takaisin. Onko hän sama, joka katosi? Kokeneen kirjoittajan ensimmäisen täyspitkän romaanin kerronta on taiturimaista, lempeän ironista, monia mielen kerroksia myllertävää. Jorma Hyvönen on syntynyt Vaasassa ja asunut Kokkolassa, Riihimäellä, Hyvinkäällä, Lahdessa ja kaikkein pisimpään nykyisessä kotikaupungissaan Helsingissä. Hän on työskennellyt mm. toimittajana ja julkaissut runokokoelman Vintti täynnä tavaraa (2016).
37,95 €
Kirjailija Hyvönen, Jorma
ISBNP9789527221952
Tuotemuotonidottu
Vuosi2019

Valloittavat vegeburgerit
Meheviä kasvispihvejä, sämpylöitä, kastikkeita ja suussasulavia lisukkeita

Nämä herkulliset hampurilaiset kääntävät kenen tahansa pään. Ei enää vetisiä vegepihvejä tai mauttomia lihankorvikkeita. Burgereiden aateli esittäytyy! Innoituksena on eri maailmankolkat Aasiasta Afrikkaan ja Lähi-idästä Latinalaiseen Amerikkaan. Kokeilisitko kulinaariselta kartalta ensin vaikka Kasbah-burgeria tai Balin burgeria? Vai kiehtooko tryffelinmakuinen burgerien kuningatar? Lisukkeeksi kenties saksanpähkinäpestoa tai vihreää tahinikastiketta? Kirjassa selvitetään kasvisburgereiden salat juurta jaksaen, ja mahdollisuudet tehdä omia kokeiluja ovat rajattomat. Ohjeisiin annetaan myös houkuttelevat vegaaniset vaihtoehdot, ja kaiken voi helposti tehdä gluteenittomana. Nina Olssonin burgerit ovat hurmanneet keittiöissä ympäri Eurooppaa. Nyt on sinun vuorosi: hullaannu vegeen!
35,95 €
Kirjailija Olsson, Nina
ISBNP9789523540088
Tuotemuotosidottu
Vuosi2019
Näytetään tuotteet 1 - 10 Edellinen sivu 1 - 100 Seuraava sivu

Maksutavat
Sivukartta