Your request is being processed.
Your request is being processed.

CD-äänikirjat

Kirjastoluokat

Genre

Kieli

Kansityyppi

Hinta

Kustantaja/merkki

Sulje
Sulje
|
Näytetään tuotteet 1 - 10 Edellinen sivu 1 - 100 Seuraava sivu

Kummaa - laulut CD

Laadukkaasti toteutettu äänite sisältää Kummaa-esiopetusmateriaalin teemoihin sävellettyjä uusia lauluja. Hilpeät sanoitukset ja eri musiikkityylejä edustavat sovitukset saavat nauramaan ja liikuttumaan. Sävellyksistä ja sovituksista vastaavat musiikin huippuammattilaiset, säveltäjä-tuottaja Jussi Lampela, Iiro Rantala sekä Mimmit-yhtyeestä tuttu Pauliina Lerche. Laulujen sanoitukset ovat Reetta Niemelän ja Maisa Tonterin käsialaa. Lauluista on saatavana myös instrumentaaliversiot.
41,95 €
Kirjailija Lerche, Pauliina ...
ISBNP6418132001422
Tuotemuotocd
Vuosi2019

Metsätöissä ja korviketulilla (cd)

Koivut olivat nurin hangella, pokasaha ja kirves kannon tyvellä, kaadettujen koivujen latvuksia kiertelevät riekkojen ja pyiden jälkirihmat. Koivun oksassa oli linnun ansa, ansassa jäätynyt riekko, lumesta sojotti jäykkä mustapäinen pyrstö. Istuin isän kanssa nuotiolla, hampparinmakkarat tirisivät tikun nenässä. Liekki lämmitti, mutta makkaratikkua pitelevät kädet olivat kohmeessa. Männyn runkoon napautti pakkanen, kuusenoksassa kimalteli jääpuikko. Jääpuikko oli merkkinä lähestyvästä keväästä, mutta talvi piti vielä tiukasti kiinni otteestaan. Lumikiteet välkkyivät puiden välitse siivilöityvässä kapeassa auringon valokiilassa. Nuotion vieressä oli metson kieppi ja jäniksen jäljet. Kuusikkoon johti suksen latu, meidän latumme, jonka yllä tykkylumiset puut kaartuivat heliseväksi holviksi. Kelpasi elää, sykehtivää riemua säesti kuusen oksassa taiteileva hömötiainen: - Äs tii tii tii tee, äs tii tii tii tee tee... Toivon äänikirjan kuuntelijoille miellyttäviä kuunteluhetkiä.
39,95 €
Kirjailija Aho, Valde
ISBNP9789526884172
Tuotemuotocd
Vuosi2019

Omalla maallaan (mp3-cd)

Jack Reacherilla, entisellä sotilaspoliisimajurilla, ei ole kotia, puhelinta tai sitoumuksia. Niinpä hän on täysin vapaa kulkemaan minne mielii. Kun Reacher osuu matkoillaan erääseen pikkukaupunkiin New Hampshiressä, hän muistaa sen olevan virallisten papereiden mukaan hänen isänsä syntymäpaikka ja päättää pysähtyä vähäksi aikaa. Mutta kaupungissa kukaan ei ole koskaan kuullutkaan nimestä Reacher... Omalla maallaan on 23. Reacher-suomennos ja ilmestyy yhtä aikaa alkuteoksen kanssa marraskuun alussa.
45,95 €
Kirjailija Child, Lee
ISBNP9789512365197
Tuotemuotocd
Vuosi2018

Kilpikonnan keinahdus - Toimintakortit hauskoihin liikuntahetkiin

Roiku renkaissa kuin apina, hypi yhdellä jalalla kuin harakka ja keinu selälläsi kuin kilpikonna! Näissä hauskoissa toimintakorteissa eläimet opastavat lapsia liikkumaan eri tavoin. Korttien avulla on helppo toteuttaa liikunnallisia välipaloja päivän lomassa tai suunnitella erimittaisia liikuntahetkiä. Korteissa annetaan myös lisävinkkejä kuvassa esitettyyn liikuntatehtävään. Korttien piirrokset on tehnyt graafinen suunnittelija Emilia Ojala. Hän toimii myös kuvittajana ja sarjakuvapiirtäjänä Pipilia-nimimerkillä. Vinkkien liikuntapedagogisena asiantuntijana toimii LitT Timo Jaakkola. Korttien ideointiin ja käyttövinkkien suunnitteluun on osallistunut myös lastenhoitajana työskentelevä Minna Ojala.
38,95 €
Kirjailija Ojala, Emilia
ISBNP9789524518536
Tuotemuotomuu
Vuosi2018

Taivaanrakas (cd)
Lohdun ja toivon lauluja

Hanna Ekolan koskettava, 12 laulua sisältävä cd. Kappalelista 1. Kaunista kiitosta 2. Sisko sydämessä 3. Taivaanrakas 4. Pienen kansan laulu 5. Pieni pala taivasta 6. Tuhat kynttilää 7. Paljon on vettä virrannut 8. Velat voivatkin olla saatavia 9. Rakkaus on tärkein 10. Risti on rakkaus 11. Pikkutontilla 12. Kun lähdet täältä
26,95 €
ISBNP6430033318072
Tuotemuotocd
Vuosi2018

Kasvukipuja Katajamäellä (mp3-cd)

Katajamäen kauniin Kaislajärven rantaan on nousemassa rivitalo. Se on kauhistuttava asia etenkin Nikkasen Päivikin - paikkakunnan kaiken tietävän sielun ja tarmonpesän - mielestä. Saattaahan olla, että Katajamäelle on muuttamassa ties minkälaisia ihmisiä aatteineen ja elämäntapoineen! Tulokkaat kiinnostavat myös muita katajamäkeläisiä. Kyläkoulun opettajan Hannen veli Petri ja avovaimo Noora kuuluvat ostaneen yhden asunnoista. Uusien asukkaiden keskuudessakin kehkeytyy hetimiten draamaa: Noorassa herää epäilys, että Petri on vähän liian kiinnostunut päätyasunnon punapäästä. Lisätohinaa Katajamäelle aiheuttaa koulurakennuksen vesivahinko. Kannattaako yli satavuotiasta koulua enää korjata vai olisiko viisaampaa rakentaa kokonaan uusi pytinki? Lukijoiden rakastama sarja jatkuu entisen veroisena: touhua ja talkoita riittää koko kylän tarpeiksi!
44,95 €
Kirjailija Kivelä, Anneli
ISBNP9789512364442
Tuotemuotocd
Vuosi2018

Kova mutta reilu (mp3-cd)

Kaikki tuntevat Jack Reacherin, kovan mutta reilun entisen sotilaspoliisimajurin. Huippusuosittujen jännitysromaanien lisäksi Child on kirjoittanut Reacherin seikkailuista 12 vangitsevaa kertomusta, jotka valaisevat Reacherin menneisyyttä ja paljastavat, kuinka hänestä kehittyi vaeltava kostaja ja vääryyksien oikaisija. Osa tarinoista on aiemmin julkaistu vain sähköisessä muodossa, ja monet niistä ovat lisämateriaalia johonkin tiettyyn romaaniin - mukana on myös uusinta Reacher-jännäriä Raaka laki täydentävä tarina!
44,95 €
Kirjailija Child, Lee
ISBNP9789512364466
Tuotemuotocd
Vuosi2018

Kevään varjo (mp3-cd)

Huhtikuu 1918. Venäjän laivasto on aloittanut lähtövalmistelut, ja samaan aikaan huhut Helsinkiä kohti marssivista saksalaisista joukoista voimistuvat. Kuolleeksi otaksuttu Anders Autio ottaa osaa valkokaartin maanalaiseen toimintaan ja liikkuu pääkaupungissa parroittuneena ja tunnistamattomaksi pukeutuneena tietämättä vaimonsa Esterin päätyneen läheiseen suhteeseen toisen miehen kanssa. Samaan aikaan punainen miliisi Leo Waara tutkii poliittiselta murhalta vaikuttavaa ampumatapausta, josta alkaa pian ilmetä merkillisiä piirteitä. Eikä Leon hämmennystä vähennä se, että yhdeksi asianosaiseksi paljastuu viehkeä hurmossaarnaaja Mirja Drifva, joka kovin mielellään päästäisi Leon estoistaan... Timo Saarron uuden rikosromaanin miljöö on Kuoleman kuukaudesta tuttu. Suomen itsenäisyyttä on kestänyt pian puoli vuotta. Pelko, epäluulo ja levottomuus lisääntyvät, kunnes tilanne käy kohtalokkaaksi punaisen Helsingin puolustajille. Pääkaupungin kasvot ovat kovat mutta perin kiinnostavat.
44,95 €
Kirjailija Saarto, Timo
ISBNP9789512365333
Tuotemuotocd
Vuosi2018

Se det goda! -aktivitetskorten

Maskoten Styrkekråkan hjälper barn och ungdomar att hitta sina styrkor! Ingen av oss föds som mästare på ärlighet eller mod. Sådana färdigheter behöver medvetet övas upp. Vi blir duktiga på sådant som vi gör ofta. Däremot finns det en risk att vi blir sämre på färdigheter som vi inte övar kontinuerligt. Aktivitetskorten Se det goda! presenterar 26 karaktärsstyrkor i komprimerad form. Aktivitetskorten visar oss hur vi kan upptäcka våra styrkor och utveckla våra färdigheter.
38,95 €
Kirjailija Uusitalo-Malmivaara, Lotta ...
ISBNP9789524518475
Tuotemuotomuu
Vuosi2018

Kuoleman kuukausi (mp3-cd)

Helsinki 7.marraskuuta 1917. Nälkäinen pikkupoika seuraa yhtä nälkiintyneitä koiria kruununmakasiiniin, sen toiseen kerrokseen, ja löytää sieltä lattialla retkottavan ruumiin, jonka kimpussa koirat puuhaavat. Paikalle osuu pojan kauhunhuudon hälyttämänä neljännen piirin miliisimies Leo Waara. Waara on kovin kokematon mutta ryhtyy omin päin tutkimaan tapausta kadonneiden kellon ja kellonvitjojen perusteella. Samoihin aikoihin vanhan kaasulaitoksen tiloista löytyy hirttäytynyt mies ja muuan etsivä saa tapaturmaisesti surmansa. Tapauksista kiinnostuu virasta erotettu, Kaivopuiston poliisireserviin kuuluva Anders Autio, ja pian hän on samoilla jäljillä Waaran kanssa. Timo Saarron palkittu rikosromaani vie lukijan kuohuvaan ja poliittisten muutosten kourissa kipuilevaan Helsinkiin, jonka syyspimeillä kaduilla voi törmätä niin sakilaisiin, parittajiin, siveyspoliiseihin kuin kauniisiin hurmossaarnaajiinkin. Kuoleman kuukausi on Saarron kolmas Helsingin historiaan pureutuva romaani.
44,95 €
Kirjailija Saarto, Timo
ISBNP9789512365043
Tuotemuotocd
Vuosi2018
Näytetään tuotteet 1 - 10 Edellinen sivu 1 - 100 Seuraava sivu

Maksutavat
Sivukartta