Your request is being processed.
Your request is being processed.

Ulkomaiset kirjat

Kirjastoluokat

Genre

Kieli

Kansityyppi

Hinta

Kustantaja/merkki

Sulje
Sulje
|
Näytetään tuotteet 1 - 10 Edellinen sivu 1 - 100 Seuraava sivu

Kadotettujen tavoittaminen

Jumala on antanut vastuullemme kiireellisen tehtävän puhua hänen täydellisen anteeksiannon sanomaansa sellaisilla sanoilla, joita ihmiset voivat ymmärtää, ja höystää sanamme teoilla, jotka osoittavat todeksi hänen myötätuntonsa, ja elämäntyylillä, joka ilmentää hänen luontoaan. Kadotettujen tavoittaminen opettaa ymmärtämään raamatullisella tavalla, mitä tarkoitusta varten Jumala lähettää meidät maailmaan evankeliuminsa kanssa, millaisilla eri tavoilla meidän tulisi levittää evankeliumia ja millaisia keinoja Jumala on antanut meille varustaakseen meidät tähän tehtävään. Kirja on osa Hengen miekka -kirjasarjaa.
19,95 €
Kirjailija Dye, Colin
ISBNP9781912296132
Tuotemuotonidottu
Vuosi2018

France / Ranska 2018 1:1 milj. Michelin tiekartta

Ranska tiekartta auttaa sinua suunnittelemaan turvallisen ja miellyttävän matkan Ranskassa. Kartassa on tietoa nähtävyyksistä, täydellinen paikannimiluettelo sekä välimatkataulukko.
17,95 €
ISBNP9782067226548
TuotemuotoSheet map, folded
Vuosi2018

Thaimaa Pattaya lomakaupunki
Valokuvakirja

Thaimaa Pattaya lomakaupunki Valokuvakirja Pattaya City Jomtien Santtahip Koh Lam saari Pattaya City ilta
58,95 €
Kirjailija Vattulainen, Hemmo
ISBNP9789525399745
Tuotemuotosidottu
Vuosi2018

Jumalan lapsena

Jumalan Lapsena kirja kertoo kauniiden luontoaiheisten kuvien ja Raamatun sanojen avulla Jumalan ikuisesta rakkaudesta meitä ihmisiä ja erityisesti lapsia kohtaan. Jumala rakastaa sinua, koska Hän on luonut sinut omaksi kuvakseen. Hän rakastaa meitä niin paljon, että antoi ainoan poikansa, ettei yksikään, joka häneen uskoo joutuisi kadotukseen, vaan hänellä olisi iankaikkinen elämä. Tämä kirja todistaa siitä, että Jeesus Kristus on jokaisen lapsen paras ystävä. Se on kirjoitettu niin, että lapsenkin on helppo ymmärtää Jumalan rakkaus, ja se voi toimia tukena, kun lasten kanssa keskustellaan Jumalan rakkaudesta ja luomistyöstä. Kuvitus todistaa luomakuntamme kauneudesta.
29,95 €
Kirjailija Pietarinen, Pertti
ISBNP9789527304020
Tuotemuotosidottu
Vuosi2018

Jumalan Valtakunta

"Te olette saaneet oppia tuntemaan Jumalan valtakunnan salaisuudet, mutta muille ne esitetään vertauksina, jotta he nähdessäänkään eivät näkisi eivätkä kuullessaankaan ymmärtäisi." Jeesus puhui usein vertauksin ja monet hänen vertauksistaan kuvasivat Jumalan Valtakuntaa. Tutki, mitä Kristus kertoi vertauksin Jumalan Valtakunnasta. Hänen sanomansa on meille tuttu, mutta samalla siinä on aina jotain uutta. On siis tärkeää kuunnella ja ymmärtää, mitä Vapahtajamme kertoo. Lukiessasi tätä kirjaa iloitse Uuden Testamentin tekstien lisäksi hienosta Vatikaanin, Rooman ja muiden pyhien paikkojen taiteesta. Kuvat ovat elävä todiste Kristillisestä perinnöstämme ja kuvaavat sitä, kuinka suuret taiteilijat kautta vuosisatojen ovat kokeneet kristillisen sanoman ja uskon. Heidän taiteensa tuo iloa ja lohdutusta yhä uudestaan ja uudestaan myös tämän päivän kiireisille ja kärsiville sieluille.
29,95 €
Kirjailija Pietarinen, Pertti
ISBNP9789527304068
Tuotemuotosidottu
Vuosi2018

Sääty
Vaiettu salaisuus

Vuosikymmeniä on nainen tehnyt työtään varjoissa. Hän on nähnyt lukuisia maailmoja, kohdannut monta uhkaa ja tiennyt oman paikkansa niiden keskellä. Nyt se kaikki oli muuttumassa. Voimakas vihollinen nousi hämärästä ja toi ennennäkemättömän tuhon. Tulevaisuuden ollessa vaakalaudalla, astuu nainen vastentahtoisesti pois varjoista. On aika kohdata vihollinen, jota ei voi julkisesti vastustaa. Vihollinen, joka tappaa ja tuhoaa, mutta jota seurataan fanaattisesti. Nainen on työssään hyvä, mutta onko hän riittävän hyvä. Onko hän kuningattarensa arvoinen?
19,95 €
Kirjailija Kellari, Janne
ISBNP9789528006374
Tuotemuotonidottu
Vuosi2018

Practices and Thought in Michel Foucault's Philosophy

While Michel Foucault's philosophy has been widely influential, it is difficult to grasp in its entirety. The premise of this book is that through the concept of practice a new kind of coherence can be perceived in his work. The focus of the book is the role of practice in the three axes of Foucault's philosophy: knowledge, power and ethics. This provides a deeper understanding of his central philosophical question: "How have humans become objects of their own thought?" Practices and Thought in Michel Foucault's Philosophy offers a concise introduction to Foucault's main philosophical ideas. It also makes an original contribution to scholarly discussions of his key concepts and their development in his works.
34,95 €
Kirjailija Alhanen, Kai
ISBNP9789528006787
Tuotemuotonidottu
Vuosi2018

John Dewey's Ecology of Experience

John Dewey's philosophy is becoming extremely relevant for our times. From being one of the best-known thinkers in the world in the early 1900s, Dewey's ideas went into near oblivion for decades. Now it seems that his philosophy was well ahead of his time. Most notably, he created a new philosophy of experience that enables us to rethink our place within nature. The main innovation of Dewey's thinking was his new way of understanding the experience of all living beings. Influenced by the theory of evolution, he understood experience as a continuously developing interaction between acting individuals and their environments. From this perspective, Dewey detected the fragmentation of experiences inherent within the modern way of life. The tools he developed to counter this are based upon learning collectively from individual experiences. John Dewey's Ecology of Experience reveals the relevance of Dewey's ideas for our contemporary social, political and ecological crises. It creates a comprehensive picture of his thinking on human psychology, education, ethics, science, art and religion. In its conclusion, the book assesses the main theme in his political philosophy: the democratic way of life.
34,95 €
Kirjailija Alhanen, Kai
ISBNP9789528006923
Tuotemuotonidottu
Vuosi2018

Armossani on sinulle kyllin

Seppo Lahti sukeltaa ihmisen sisimpään romaanissaan Armossani on sinulle kyllin. Hän kertoo hämmentävästä matkastaan kohtaamaan Jumalan armon ja rakkauden. Romaani kuljettaa lukijan tärkeän kysymyksen ääreen: Mikä on elämän tarkoitus? Lopulta kirjoittaja löytää Jumalan ja Jeesuksen, joka sanoo hänelle samoin kuin Paavalille lähes 2000 vuotta sitten: Armossani on sinulle kyllin. Romaanin tapahtumat, jopa nimiä myöten, ovat todellisia.
15,95 €
Kirjailija Lahti, Seppo
ISBNP9789528007111
Tuotemuotonidottu
Vuosi2018

Valot päällä

Intia on vahvasti läsnä tässä kokoelmassa. Arabian meren rannalla Goan laihat varikset, kulkukoirat ja turistit kuljeskelevat toisistaan paljoakaan välittämättä. Runoilija luotaa edelleen syvältä ihmisen eksistenssiä, kuten on tehnyt kahdeksassa aikaisemmassa teoksessaan. Runot ovat edelleen perusolemukseltaan ajatuslyriikkaa. Ikuisen etsijän hahmo on pysähtynyt lopulta mietiskelemään, sillä runoissa on hyväksymisen ja luopumisen sävyjä. Otetaan rauhallisesti vastaan se mikä on tuleva ja hyväksytään myös menetykset ja yksinäisyys. Surrealismiin taipuvainen absurdilta vaikuttava huumori on edelleen tallella. Tekijän omat mustavalkokuvat nostavat koskettavasti kiehtovaa tunnelmaa.
21,95 €
Kirjailija Hilden, Timo Johannes
ISBNP9789528007258
Tuotemuotonidottu
Vuosi2018
Näytetään tuotteet 1 - 10 Edellinen sivu 1 - 100 Seuraava sivu

Maksutavat
Sivukartta
-->