Your request is being processed.
Your request is being processed.

Ale -40%

Kansityyppi

Hinta

Kustantaja/merkki

Sulje
Sulje
|
Näytetään tuotteet 1 - 10 yht. 84 Edellinen sivu 1 - 9 Seuraava sivu

Suuri ristikkokirja 13
400 ristisanatehtävää

Supersuosittu ristikkojätti on täällä taas! Ristikkoharrastajien kestosuosikki on mahtava paketti kaikille sanataitureille ja aivojumppaa kaipaaville. Ristikkoguru Veijo Wirenin taidolla laatimista aivopähkinöistä jokainen ristikoiden ystävä löytää mieleisensä haasteet. Suuri ristikkokirja 13 sisältää neljäsataa juuri sopivan vaativaa ristikkoa. Mukana on myös kryptoja sekä kaikkien ristikoiden ratkaisut. Kirjan ristikot on julkaistu aikaisemmin teoksissa Ristikkovuosi 2014 ja Ristikkovuosi 2015.
7,95 €
(19,95 €)
Kirjailija Wiren, Veijo
ISBNP9789512407866
Tuotemuotonidottu
Vuosi2018

Pohjoinen teoria kaikesta
Parempaa elämää etsimässä

Terävää yhteiskunnallista analyysia. Millaisessa yhteiskunnassa on hyvä elää? Pohjoismaiden ja Yhdysvaltojen yhteiskuntamallit vertailussa. Toimittaja Anu Partanen tarkastelee amerikkalaisen ja pohjoismaisen keskiluokan elämää ja nivoo yhteen omia kokemuksiaan, haastatteluja ja huolellista journalistista tutkimustyötä kertoakseen tarinan erilaisten yhteiskunnallisten ratkaisujen vaikutuksista tavallisten ihmisten arkeen ja vapauteen. Partanen tekee selväksi, että pohjoismainen yhteiskunta tukee tämän päivän maailmassa periamerikkalaisia arvoja, kuten vapautta, itsenäisyyttä ja mahdollisuuksien tasa-arvoa, paremmin kuin amerikkalainen malli. Suomessa ja muissa Pohjoismaissa vanhempainvapaat, päivähoito, terveydenhoito ja koulutus ovat jokaisen kansalaisen ulottuvissa toisin kuin Yhdysvalloissa. Tällaisia palveluja on usein pidetty sekä Suomessa että Yhdysvalloissa merkkinä sosialistisesta holhousvaltiosta, mutta muuttaessaan Yhdysvaltoihin 2008 Partanen oivalsi pian pohjoismaisen mallin päinvastoin turvaavan jokaisen yksilön vapauden ja riippumattomuuden siitä, millaiseen perheeseen tai ympäristöön tämä sattuu syntymään.
17,95 €
(32,95 €)
Kirjailija Partanen, Anu
ISBNP9789513178369
Tuotemuotosidottu
Vuosi2017

Suuri ristikkokirja 10
400 ristisanatehtävää : Juhlapainos

Suuri ristikkokirja on noussut ristikkoharrastajien kestosuosikiksi - sarjan kirjoja on myyty jo lähes 200 000 kappaletta. Kymmenennen osan kunniaksi julkaistaan juhlapainos, jossa kaikki ristikot ovat uusia ja tätä kirjaa varten laadittuja. Tähän kirjaan on koottu 400 ristisanatehtävää ratkaisuineen. Kirjassa on loistavaa aivojumppaa ja sopivia haasteita jokaiselle ratkojalle.
7,95 €
(46,95 €)
Kirjailija Wiren, Veijo
ISBNP9789512402793
Tuotemuotonidottu
Vuosi2017

Totuus Trumpista
Tarina kunnianhimosta, rahasta ja vallasta

Vuoden tärkein ja paras elämäkerta Yhdysvaltain uudesta presidentistä Kaikki kivet kääntäen kirjoitettu kriittinen elämäkerta Donald Trumpista. Uskomaton tarina, joka kuvaa tinkimättömällä otteella Trumpin perhetaustaa, kasvua, kunnianhimoisia liikkeitä, aggressiivista menestyksen tavoittelua ja poliittisen ajattelun kehittymistä. Kirjassa pureudutaan myös Trumpin yhteyksiin rikollispiirien kanssa, ja tarjotaan vastauksia siihen, miten Yhdysvallat ja maailma muuttuvat Trumpin myötä. Kirjoittajat ovat Washington Post -lehden palkittuja tutkivia toimittajia.
32,95 €
Kirjailija Kranish, Michael ...
ISBNP9789511314400
Tuotemuotosidottu
Vuosi2017

Kotirintaman lapset

Miltä porkkanakaramelli maistui? Mistä tuli tukkapöllyä? Toimiko desanttipyydys? Voiko pommisuojassa leikkiä? Miksi äiti itki? Entä miksi isä? Kuinka tehdään käsikranaatti poikien leikkeihin? Riittikö puukivääri sotavangin vartiointiin? Oliko lehmän takana istuminen evakkovaunussa huono ajatus? Miksi hautajaisissa ei olisi saanut laulaa Eldankajärven jäätä? Miksi äiti ei osannut tanskaa? Miehet korsuissaan ja naiset töidensä ääressä kyllä tiesivät, mistä sodassa oli kysymys: kansan selviämisestä sodan jaloissa ja velvollisuuksien täyttämisestä. Heidän lapsilleen sodan arki oli taas sitä ainoaa elämää, joka heille oli kaikkine iloineen ja suruineen tarjolla. Kotirintaman lapset rakentaa pienistä palasista kuvan sotaajan lapsuuden arjen kirjosta sellaisena kuin tämän päivän isoisät ja -äidit sen muistavat nähneensä ja kokeneensa. Muistot ovat hervottoman hauskoja tai kurkkua kuristavan traagisia, mutta aina yhtä koskettavia. Kymmenien haastateltujen joukossa on ihmisiä eri puolilta Suomea ja yhteiskunnan eri alueilta. Mukana on myös tunnettuja suomalaisia, kuten jääkiekkoilija Lalli Partinen ja arkkipiispa John Vikström. Vaikeitakaan asioita ei kaihdeta: kirjassa kerrotaan myös sotaorpojen ja sotalapsien sekä metsäkaartilaisten ja toisinajattelijoiden perheiden kokemuksia. Everstiluutnantti Heikki Tiilikainen (s. 1941) on sotahistorioitsija ja rannikkotykistöupseeri. Hän on toiminut puolustusministerin sihteerinä, YK-tehtävissä ja Ruotuväen ja Suomen Sotilaan päätoimittajana. Hän on kirjoittanut useita kirjoja, joiden aiheet ulottuvat 1800-luvun Turkin sodasta nykyaikaiseen hybridisotaan.
27,95 €
Kirjailija Tiilikainen, Heikki
ISBNP9789522913418
Tuotemuotosidottu
Vuosi2017

Yhden kattilan pastat

Kaikki ainekset yhteen pataan - helppoa ja nopeaa! Aurinkokuivattu tomaatti-ilmakuivattu kinkku. Pinaatti-kylmäsavulohi. Porkkana-curry-seesami. Kesäkurpitsa-roquefort. Yhden kattilan pastojen idea on mitä yksinkertaisin: kaikki ainesosat pannaan samaan kattilaan ja ruoka valmistuu rajatussa vesimäärässä pastan kypsyessä. Pastan tärkkelys vapautuu kiehuessa veteen ja tekee ruoasta kermaisen ja täyteläisen. Ruoka valmistuu aina viidessätoista minuutissa ja lähes tiskittä. Helppojen ja herkullisten ohjeiden lisäksi kirja on vaivaton omaksua: aukeaman vasemmalla sivulla on kuva kattilasta raakoine raaka-aineineen ja oikealla sivulla on kuva valmiista, herkullisesta pastasta. Ainekset pannaan kattilaan reseptissä luetellussa järjestyksessä. 33 mainiosta ohjeesta viisitoista on liharuokia, kahdeksan sisältää kalaa, kuusi kasviksia ja neljä juustoa.
12,95 €
(19,95 €)
Kirjailija Fauda-Rôle, Sabrina
ISBNP9789523003194
Tuotemuotosidottu
Vuosi2017

Waffen-SS
Hitlerin eliittikaarti sodassa 1939-1945

Amerikkalainen historioitsija George Stein kertoo Waffen-SS:n tarinan sen alun Hitlerin henkivartiostona, nousun maailman pelätyimmäksi eliittijoukkoksi kaikilla rintamilla ja osittaisen muuttumisen eurooppalaiseksi vapaaehtoisarmeijaksi. Kirja kertoo myös Waffen-SS:n tehtävästä sisäpoliittisena turvallisuuspoliisina, jolla oli siteet keskitysleireihin ja pahamaineisiin Einsatzgruppeneihin sekä yksittäisten joukko-osastojen sotarikoksiin. Teos kuvaa myös eri Waffen-SS-joukko-osastojen erilaista luonnetta ja ideologiaa. Mukana lisäluku yli 1200 suomalaisesta sotilaasta Kirjan kääntäjä everstiluutnantti evp. Heikki Tiilikainen on kirjoittanut lisäluvun yli 1 200 Waffen-SS:n suomalaissotilaasta. Toisessa maailmansodassa kaikki suomalaiset eivät taistelleet Suomen itärajalla. Suurin ulkomailla ollut joukkoosasto oli Saksan itärintamalla sotinut oli juuri tämä Waffen-SS-pataljoona.
14,95 €
(34,95 €)
Kirjailija Stein, George H.
ISBNP9789512078073
Tuotemuotonidottu
Vuosi2016

Pikku Pegasos
400 kauneinta lastenrunoa

400 kauneinta lastenrunoa. Kaikkien lasten ikioma kirja, lastenrunouden perusteos. Pikku Pegasoksen myötä on turvallista matkata runojen maailmaan: se näyttää kuinka laaja ja rikas sekä ilmaisultaan että aihepiiriltään lastenrunouden maailma voi olla.
12,95 €
(22,95 €)
ISBNP9511056182
Tuotemuotosidottu
Vuosi2016

Pieni perhosballeriina

Pieni perhosballerina kertoo Isabellasta, joka rakastaa balettia. Suloisella Isabellalla on kuitenkin ongelma: miten hän voi tanssia esityksessä, jos ei muista kumpi jalka on oikea ja kumpi vasen? Pulmaan auttaa harjoittelu, itseluottamus ja kaunis äidin antama perhosrannekoru. Katso miten kauniisti Isabella tanssii, kun kääntelet kirjaa. Ikäsuositus 3+.
7,95 €
Kirjailija Freedman, Claire ...
ISBNP9789512402205
Tuotemuotopahvisivuinen
Vuosi2016

Dumplin

Koolla ei ole väliä: isosti tai ei ollenkaan! Dumplin on lihava - ja ihan ok asian kanssa. Hänestä täydellinen bikinivartalo saavutetaan pukemalla päälle bikinit. Kun hänen selleriä muistuttava äitinsä järjestää missikisat, Dumplin ilmoittautuu kisoihin mukaan protestina. Pakkaa sekoittaa entisestään työpaikan hottis, joka Dumplinin järkytykseksi ihastuu häneen. Soppa on valmis.
14,95 €
(24,95 €)
Kirjailija Murphy, Julie
ISBNP9789511298205
Tuotemuotosidottu
Vuosi2016
Näytetään tuotteet 1 - 10 yht. 84 Edellinen sivu 1 - 9 Seuraava sivu

Maksutavat
Sivukartta
-->