Your request is being processed.
Your request is being processed.

Lahjaksi

Kirjastoluokat

Genre

Kieli

Kansityyppi

Hinta

Kustantaja/merkki

Sulje
Sulje
|
Näytetään tuotteet 1 - 10 Edellinen sivu 1 - 100 Seuraava sivu

Aivovoimaa
Näin vahvistat aivojasi liikunnalla

Jos haluat lisätä stressinsietokykyäsi, vahvistaa terveyttäsi sekä parantaa muistiasi, luovuuttasi ja älyäsi, ala liikkua! Moderni aivotutkimus osoittaa, että säännöllinen liikunta lisää aivovoimaa enemmän kuin sudoku, ristisanat ja terveysvalmisteet yhteensä. Aivot muuttuvat koko ajan. Uusia soluja syntyy ja yhdistyy toisiin. Fyysinen treenaaminen ei ainoastaan paranna terveyttä ja lisää energiaa, vaan se vaikuttaa muistiin, unenlaatuun, luovuuteen, stressinsietokykyyn sekä persoonallisuuteen ja älyyn. Säännöllisesti liikuntaa harrastavat ajattelevat nopeammin ja keskittyvät paremmin hälyisässä ympäristössä. Myönteisiä vaikutuksia on valtavasti, ja ne on todettu kaikenikäisillä lapsista vanhuksiin. Aivovoimaa-kirjassa ylilääkäri ja konsultoiva psykiatri Anders Hansen selittää, mistä liikunnan ja aivojen hyvinvoinnin yhteys johtuu ja millaisella liikunnalla päätä voi harjoittaa. Liikuntaa voi hyvällä syyllä kutsua mentaaliseksi harjoitteluksi.
10,95 €
Kirjailija Hansen, Anders
ISBNP9789523004610
Tuotemuotonidottu
Vuosi2019

Suuri karttakirja

Taidokkaasti piirretyt kartat vievät matkalle maailman ympäri. Koko maailman hurmanneeseen Suureen karttakirjaan on lisätty 20 uutta karttaa, muun muassa Iran, Etiopia ja Kuuba. Tutki yksityiskohtia eri maiden korkeimmista vuorista pienimpiin hyönteisiin ja merkkihenkilöistä suosikkiharrastuksiin.
24,95 €
Kirjailija Mizielinsky, Aleksandra ...
ISBNP9789511326922
Tuotemuotosidottu
Vuosi2018

Africa
Laulu sankaruudesta ja ihmisyydestä

Roomalaiset ovat taistelleet Pohjois-Afrikasta Italiaan tunkeutunutta Hannibalia vastaan yli kymmenen vuotta, ja sotaa käydään eri puolilla valtakuntaa. Väsymys, pelko ja epätoivo ovat jo saaneet vallan, kun hispanialaisten joukkojen johtoon nousee nuori Publius Cornelius Scipio. Lyhyessä ajassa hän valtaa Iberian niemimaan takaisin roomalaisille ja valmistautuu torjumaan Karthagon uhkan lopullisesti. Petrarcan runoeepos rakentuu karismaattisen Scipio Africanuksen ympärille. Nuori sotapäällikkö saa henkisen valmennuksensa suureen tehtäväänsä unimaailmassa, jossa häntä opastavat hänen sankareina kaatuneet isänsä ja setänsä. Ratkaiseva taistelu käydään Pohjois-Afrikassa Zaman lähellä. Eepos nousee uusiin myyttisiin ulottuvuuksiin, kun Rooman ja Karthagon taivaalliset henkilöitymät vetoavat korkeimpaan jumaluuteen. Kohtalottaret ratkaisevat vaikean taistelun oikeamielisen ja hyveellisen Scipion eduksi. Eepos huipentuu Scipion voitonjuhlaan Rooman Capitoliumilla. Petrarca esittää sen sankariuden ja runouden kaksoistriumfina, sillä vierellään vaunuissa Scipiolla on hänen rakas runoilijaystävänsä Ennius. Renessanssin humanismin isäksi kutsuttu FRANCESCO PETRARCA (1304-1374) kirjoitti sekä italiaksi että latinaksi. Elämäntyöllään, yhdeksänkirjaa käsittävällä, latinankieliseen heksametrimittaan laaditulla runoelmallaan "Africa" hän lähti kulkemaan antiikin suurten eeppisten runoilijoiden Homeroksen ja Vergiliuksen viitoittamaa tietä.
33,95 €
Kirjailija Petrarca, Francesco
ISBNP9789527240311
Tuotemuotosidottu
Vuosi2018

Kahden kaupungin runot

Kahden kaupungin runot on Teemu Helteen kuudes runokokoelma. Kaksintaistelu Teboililla: miehellä on sodanaikainen kivääri, melkoinen kanuuna naisella bensapistooli huulessa tupakka. Rouva Lahtinen astuu Kierrätyskeskuksen ovesta laserkatseella. "Lopettakaa se nujakka tai heilautan laukkua, sen mahassa on romanttinen tiiliskiviromaani!"
22,95 €
Kirjailija Helle, Teemu
ISBNP9789525758641
Tuotemuotonidottu
Vuosi2018

Viisauden pelko on herran alku
Aforistisia pelastusmeditaatioita

Poliitiikan, talouden, taiteen, kulttuurin sekä muun hengellisen ja ruumiillisen elämän seurantaa lähivuosilta. Motto: Kalliiksi on käynyt synnyinmaamme ja yhä kalliimmaksi käy, mutta iloitkaamme yhdessä siitä, että edes jotkut hyötyvät tästä.
26,95 €
Kirjailija Drufva, Juha
ISBNP9789523153929
Tuotemuotonidottu
Vuosi2018

Sirun rukous
Aforismeja

"Täytyy osata paljon, jotta voi sietää tietämättömyyden ahdistusta." Kemiläisen lastenlääkärin kolmas aforismikokoelma.
26,95 €
Kirjailija Vuolukka, Pentti
ISBNP9789523153998
Tuotemuotonidottu
Vuosi2018

Punainen maailmanpyörä
Runoja

"Punainen maailmanpyörä" on ihmiselämän ja yksittäisen ihmisen hyvän ja pahan kuvausta, kaaoksen ja seesteisyyden välistä kamppailua, rakastamisen, onnen, intohimon ja erilaisten eri tavoin toistuvien erojen, luopumisten ja onnen tunteiden välistä tasapainottelua. Runojen kautta käydään läpi alkuvoimaista ja vahvaa ihmisyyden ja ihmisenä olemisen kasvutarinaa, yhtymistä, eroamista, luopumista, rikkonaisuutta mutta myös eheytymistä ja rakkautta aikakautemme osittain kylmässä henkisessä ilmanalassa. Heli Luokkala-Nevalainen on kemiläinen Nicepappi-yhtyeen solisti, säveltäjä ja sanoittaja, nuorisopedagogi, vammaishoitaja sekä autistisen tyttärensä omaishoitaja. Aikaisemmin häneltä on julkaistu kolme runokirjaa "Metsätähtiseppele", 2015, "Susien tango", 2016 sekä "Painava nainen", 2017.
25,95 €
Kirjailija Luokkala-Nevalainen, Heli
ISBNP9789523153943
Tuotemuotonidottu
Vuosi2018

Murheesta mietteiksi

Marita Tuomilaakson runot ja ajatelmat nousevat omasta suuresta murheesta, puolison menetyksestä. Omien tunteiden ja kokemusten sanoittaminen on osa parantavaa surutyötä. Tuomilaakson säkeet ovat kädenojennus toiselle surevalle. "Murheesta mietteiksi" on jatkoa kirjoittajan teokselle "Surusta sanoiksi".
39,95 €
Kirjailija Tuomilaakso, Marita
ISBNP9789525940411
Tuotemuotonidottu
Vuosi2018

Suurinta elämässä
Dialogia ja mielenliikkeitä siitä ja sen merkityksestä

Ilkka Tarvaisen esikoisromaanin tapahtumat sijoittuvat parin iltapäivän tuntiin kasarmin tuvassa kesäkuussa 2000. Teos luo näkökulmia seksuaalisuuteen neljän erilaisen miehen kautta. Yksi on täysin kokematon ja yrittää sitä epätoivoisesti peittää, toinen kaiken mahdollisen kokenut, kolmas naisensa tossun alla, ja neljännestä, lapsen tasolle jääneestä, on tullut naisten leikkikalu. Kun nuoret miehet ottavat mittaa toisistaan, sanailu saa yllättävän käänteen. Peitetyt, kipeätkin salaisuudet paljastuvat yksi toisensa jälkeen ja jättävät pysyvät vaikutuksen teoksen minäkertojan ajatusmaailmaan.
29,95 €
Kirjailija Tarvainen, Ilkka
ISBNP9789523153516
Tuotemuotosidottu
Vuosi2018

XLII - Miehuuskoemiehuus

Manu Lehtisen (s. 1972) esikoisrunokokoelman keskeisiä teemoja ovat mies itse, mies ja ihmissuhteet, mies ja yhteiskunta, mies ja sanat sekä mies ja haaveet.
24,95 €
Kirjailija Lehtinen, Manu
ISBNP9789527033159
Tuotemuotonidottu
Vuosi2018
Näytetään tuotteet 1 - 10 Edellinen sivu 1 - 100 Seuraava sivu

Maksutavat
Sivukartta