Your request is being processed.
Your request is being processed.

Lasten kuvakirjat ja satukirjat

Kirjastoluokat

Genre

Kieli

Kansityyppi

Hinta

Kustantaja/merkki

Sulje
Sulje
|
Näytetään tuotteet 1 - 10 Edellinen sivu 1 - 100 Seuraava sivu

Kleopatra Kuokkanen ja kultaisen apinan arvoitus

Temppelien raunioissa, pimeydessä portaiden, hiljaa niin kuin varjo hiipii Kleopatra Kuokkanen... Seikkailija Kleopatra Kuokkanen löytää vanhan kartan, joka johtaa arvokkaan aarteen luo. Tästä alkaa hurja kilpajuoksu. Kuka ratkaisee ensimmäisenä kultaisen apinan arvoituksen - ei kai vain laiska Alex Alligaattori? Vauhdikkaassa kuvakirjassa on riimien lisäksi salakirjoitusta, jonka ratkaisemiseen annetaan avaimet heti kirjan alussa.
23,95 €
Kirjailija Emmett, Jonathan
ISBNP9789523411739
Tuotemuotosidottu
Vuosi2019

Loiskun eväsretki

Onko Loisku iloinen vai surullinen? Ankanpoikien päiväretkeen mahtuu monenlaisia tunteita, aina eksymisen pelosta perille löytämisen riemuun!
15,95 €
Kirjailija Melling, David
ISBNP9789523411807
Tuotemuotosidottu
Vuosi2019

Loiskun päivä

Loisku herää aamulla innoissaan. Tänäänkin saa viettää hauskan päivän kavereiden kanssa, leijaa lennättäen ja maalaten.
15,95 €
Kirjailija Melling, David
ISBNP9789523411791
Tuotemuotosidottu
Vuosi2019

Eläinsadut
Yli 30 kiehtovaa tarinaa

Lue miten viekas kettu huijaa juustopalan turhamaiselta korpilta, kuinka kultamunia munivan hanhen ahneelle omistajalle lopulta käy ja kuinka makkarasta taistelevat koira ja kettu menettävät herkkunsa neuvokkaalle apinalle. Herttaisesti kuvitetut ja opettavaiset suosikkisadut ovat mukavaa luettavaa ja katseltavaa kaikille eläintarinoiden ystäville. Klassikkosatujen joukosta löytyvät muun muassa: Apina tuomarina Kaupunkilaishiiri ja maalaishiiri Korppi ja kettu Kultamunia muniva hanhi
23,95 €
ISBNP9789512413874
Tuotemuotosidottu
Vuosi2019

Beppe ja mausteyllätys

Keltainen linja-auto vie Brontosaurus Beppen kavereineen kohti isoäidin kotiluolaa. Isoäidin kotona kaikki on suuren suurta, jopa valkosipulipuristin, joka murskaa kerralla sata kiloa valkosipulia. Mikä neuvoksi, kun syöjiä ei ole dinosauruslauman verran? Kaverukset lähtevät kysymään neuvoa luolamies Uruk-Rögiltä, joka tietää kaiken murskaamisesta. Kannattaako ruoan suhteen olla ennakkoluuloinen? Senkin Beppe oppii brontosauruskantapäänsä kautta. Beppe-sarja kertoo ystävyksistä, jotka erilaisten seikkailujen lomassa valmistavat maittavaa kasvisruokaa. Värikäs ja runsas kuvitus ruokkii lapsen mielikuvitusta, ja kirjan lopussa oleva resepti kannustaa kokeilemaan Beppen loihtimia herkkuja myös kotona. Kirja sopii hyvin 3-6-vuotiaille.
14,95 €
Kirjailija Hytönen, Ville
ISBNP9789523510418
Tuotemuotosidottu
Vuosi2019

Matkakohteena avaruus (mukana juliste)

Lähde urhean astronautin ja hänen avaruuskoiransa mukana huimalle matkalle aurinkokuntamme halki. Retkemme alkaa Auringosta, kulkee kaikkien planeettojen kautta asteroidivyöhykkeen ja Kuiperin vyöhykkeen läpi ja esittelee sinulle koko aurinkokuntamme.
26,95 €
Kirjailija Flint, Katy
ISBNP9789523082700
Tuotemuotosidottu
Vuosi2019

Karhun kakkaa ja muita eläinten jälkiä

Ryhdy eläinsalapoliisiksi ja lähde retkelle luontoon. Tämä opas kertoo hauskasti eläinten jättämistä jäljistä: kakasta, oksennuspalloista, jalanjäljistä, höyhenistä ja karvatupsuista sekä muista luonnosta löytyvistä merkeistä. Jäljistä voi oppia päättelemään niidenjättäjän. Jännittävää luontoretkeä eläinten jäljillä!
26,95 €
Kirjailija Seed, Andy
ISBNP9789523082694
Tuotemuotosidottu
Vuosi2019

Jaakko Enkeli Lentokenttä ja kermakakkutapaus

Pörröisen sympaattinen ja ihastuttavan omapäinen norjalainen metsäkissa Jaakko Enkeli Lentokenttä seikkailee jälleen. 5-9-vuotiaille suunnatun sarjan toinen osa vie lukijansa viettämään tapahtumarikasta päivää Lintulan kyläkouluun. Samalla selviää, mitä on kissa ilman kermakakkua - ainakin Jaakon mielestä. Eräänä aamuna perhe Sumuvuori nousee sängystä aivan liian myöhään. Toisten touhottaessa kiireisinä Jaakko Enkeli Lentokenttä odottaa ruokakupin ääressä, että joku tulisi ja täyttäisi kupin hyllyvällä lihahyytelöllä. Mutta kukaan ei huomaa Jaakkoa. Pian koko perhe seisoo eteisessä valmiina lähtöön. Jaakko Enkeli Lentokenttä kauhistuu. Nytkö ne lähtevät! Missä minun lihahyytelöni? Sitten ovi pamahtaa kiinni, ja perhe on poissa. Jaakko ei jää nuolemaan tassujaan vaan lähtee etsimään sapuskaa. Eipä aikaakaan, kun se löytää itsensä Lintulan kyläkoulusta ja sekoittaa kissamaisella seikkailullaan koko koulupäivän.
22,95 €
Kirjailija Snellman, Maami
ISBNP9789522029966
Tuotemuotosidottu
Vuosi2019

Tapataiturit

- Anna tänne se jätski, ja vähän äkkiä! - Yäk! Inhoan kukkakaalia! En syö! Antti Pesukarhun käytöstavat eivät ole pelkästään huonot - vaan aivan karmeat! Antti ei koskaan pyydä kauniisti. Hän ei koskaan kiitä. Hänelle ei tule mieleenkään auttaa toisia, eikä hän vaivaudu pyytämään anteeksi. Antti ei yksinkertaisesti välitä kenestäkään muusta kuin itsestään, kunnes eräänä aamuna hän eksyy varsin epätavalliseen paikkaan... Huumorilla höystetty käytöskirja herättää ajatuksia ja ravisuttaa käytöstavat uuteen kuosiin. Hykerryttävän tarinan myötä pienistä lukijoista kasvaa varsinaisia tapataitureita!
19,95 €
Kirjailija Maclaine, James
ISBNP9789522889980
Tuotemuotosidottu
Vuosi2019

Meidän ja muiden elämä

Ihminen on kiehtova otus. Hän aloittaa elämänsä pienenä pisteenä, syntyy, kasvaa, muuttuu vauvasta lapseksi, sitten nuoreksi ja aikuiseksi ja lopulta vanhukseksi. Jokainen ikäkausi tuo mukanaan uusia mahdollisuuksia ja näkökulmia. Kirja käy läpi ihmiselämän kaikki vaiheet. Oivaltavien tekstien ja teemoitettujen aukeamien myötä pieni lukija eläytyy ihmisen eri ikäkausiin ja oppii lisää myös itsestään. Millainen olit pienenä? Mitä haluat tehdä suurena? Yksityiskohtainen ja humoristinen kuvitus lisää tutkimusmatkan hauskuutta.
23,95 €
Kirjailija Hoffmann, Mary
ISBNP9789523540019
Tuotemuotosidottu
Vuosi2019
Näytetään tuotteet 1 - 10 Edellinen sivu 1 - 100 Seuraava sivu

Maksutavat
Sivukartta