Your request is being processed.
Your request is being processed.

Lasten lukukirjat, lorut ja runot

Kirjastoluokat

Genre

Kieli

Kansityyppi

Hinta

Kustantaja/merkki

Sulje
Sulje
|
Näytetään tuotteet 1 - 10 Edellinen sivu 1 - 100 Seuraava sivu

Jaakko Enkeli Lentokenttä ja kermakakkutapaus

Pörröisen sympaattinen ja ihastuttavan omapäinen norjalainen metsäkissa Jaakko Enkeli Lentokenttä seikkailee jälleen. 5-9-vuotiaille suunnatun sarjan toinen osa vie lukijansa viettämään tapahtumarikasta päivää Lintulan kyläkouluun. Samalla selviää, mitä on kissa ilman kermakakkua - ainakin Jaakon mielestä. Eräänä aamuna perhe Sumuvuori nousee sängystä aivan liian myöhään. Toisten touhottaessa kiireisinä Jaakko Enkeli Lentokenttä odottaa ruokakupin ääressä, että joku tulisi ja täyttäisi kupin hyllyvällä lihahyytelöllä. Mutta kukaan ei huomaa Jaakkoa. Pian koko perhe seisoo eteisessä valmiina lähtöön. Jaakko Enkeli Lentokenttä kauhistuu. Nytkö ne lähtevät! Missä minun lihahyytelöni? Sitten ovi pamahtaa kiinni, ja perhe on poissa. Jaakko ei jää nuolemaan tassujaan vaan lähtee etsimään sapuskaa. Eipä aikaakaan, kun se löytää itsensä Lintulan kyläkoulusta ja sekoittaa kissamaisella seikkailullaan koko koulupäivän.
22,95 €
Kirjailija Snellman, Maami
ISBNP9789522029966
Tuotemuotosidottu
Vuosi2019

Senttu ja keksintöjen kesä

Senttu ja hänen paras kaverinsa Bubba ovat jälleen vauhdissa! Bubban isä järjestää pojat kesän aluksi mökille, koska hän lähtee matkoille ja tuttavan lapsi Nea kaipaa seuraa. Mökki paljastuukin upeaksi kartanoksi, joka on täynnä kaikenlaisia erikoisia keksintöjä ja huimia härveleitä. Nealla puolestaan on kesälle ihan omat suunnitelmansa... Senttu ja keksintöjen kesä jatkaa vauhdikkaan hyväntuulista lastenromaanisarjaa, jonka aloitti Senttu ja isosedän haamu. Hanna van der Steen on maailmaa kiertänyt ja lapsuutensa kotikaupunkiin Hämeenlinnaan palannut kirjailija. Hän on aiemmin julkaissut mm. Tähtisilmät-fantasiatrilogian nuorille.
19,95 €
Kirjailija Steen, Hanna van der
ISBNP9789512365876
Tuotemuotosidottu
Vuosi2019

Sudenhampaat

Tuulenkalan kaupungissa vietetään iloisia syyskalan pitoja ja arki on palannut uomiinsa. Pöllö käy koulua, Hiisku työskentelee käskynhaltijan linnassa ja Matrus saa harjoitella kaartin sotilaiden kanssa. Mutta jokin on silti vinossa. Matkaajien pihan Silene on kadonnut. Rannalta löytyvät ison pedon jäljet, ja arpikasvoinen muukalainen seuraa Pöllöä. Kaiken lisäksi Matrus joutuu kihloihin rikkaan kauppiaantyttären kanssa. Tämä kaikki saa Pöllön lähtemään kohtalokkaalle retkelle yllättävän matkakumppanin kanssa. Fantasiaseikkailun viimeinen osa kuljettaa lukijan korkealle Sudenhampaiden vuoristoon. Siellä nukutaan ensiunta, kudotaan hämäränpeittoa ja taistellaan epätoivoisesti pimeän olentoja vastaan lumimyrskyjen keskellä. Tuulenkalan matkaajien ja pohjoisen noitien kiista roihahtaa sodaksi, ja Pöllö joutuu suureen vaaraan sekä lopullisen ratkaisun eteen. Mutta onko hän tarpeeksi neuvokas tekemään päätöksen, joka muuttaa kaiken ikiajoiksi?
19,95 €
Kirjailija Heikkilä, Mervi
ISBNP9789512365432
Tuotemuotosidottu
Vuosi2019

Talvikki ja ensimmäinen älypuhelin

Tätä päivää Talvikki on odottanut. Hän saa ENSIMMÄISEN älypuhelimensa. Vihdoinkin Talvikki pääsee luokan keskusteluryhmään, käyttämään emojeita, ottamaan kunnollisia kuvia ja kuvaamaan videoita. Talvikki poseeraa parhaan kaverinsa Mesin kanssa omakuvissa, mutta vanhainkodin mukava Mummeli avaa heidän valokuvaajan silmänsä muillekin asioille. Ja onko uimahalli ainoa paikka, missä ei koko ajan näplätä kännykkää? Kauheaa - illalla Talvikki ei löydä puhelintaan mistään! Riina Katajavuoren mainio tarina kuvaa lapsen elämää lämmöllä, ajatuksella ja huumorilla. Liisa Kallion vauhdikas kuvitus siivittää pienen lukijan matkaa. Riina Katajavuori on julkaissut seitsemän runokokoelmaa, kolme romaania, novellikokoelman ja yli kymmenen lastenkirjaa eri kuvittajien kanssa. Lastenkirja Mennään jo naapuriin (Tammi 2017) valittiin Ylen Kirjojen Suomi -sarjojen vuoden 2017 kirjaksi ja teos sai Punni-palkinnon 2018 sekä oli Runeberg Junior -ehdokkaana. Liisa Kallio on helsinkiläinen kuvittaja ja graafinen suunnittelija. Hän on kuvittanut lukuisia lastenkirjoja ja tehnyt myös omia kuvakirjoja, mm. palkitun Pikku Papu -sarjan.
12,95 €
Kirjailija Katajavuori, Riina
ISBNP9789512365548
Tuotemuotosidottu
Vuosi2019

Onnekas ken Dunnen saa

On talviloma, ja Dunne ikävöi parasta ystäväänsä, joka on muuttanut kauas pois. Hiihtoretkellä hän pyllähtää mäessä ja muistaa äkkiä jotain. Eikös Ella Fridalla ole synttärit talvilomalla? Dunnen täytyy lähteä Norrköpingiin viemään tälle lahja! Mutta kukaan ei ehdi kyyditä häntä. Nähdessään Dunnen pettymyksen mummu kysyy: "Luuletko, että uskaltaisit matkustaa yksin?" Dunne nielaisee. "Tietysti." Ja niin hän lähtee ensimmäiselle junamatkalleen omin päin. Eikä sen paremmin mummu kuin Dunnekaan osaa arvata, miten se päättyy... Rakastettua Dunne-sarjaa on käännetty yli kahdellekymmenelle kielelle. Onnekas ken Dunnen saa on sarjan kuudes osa. Ensimmäisen osan Onnentyttö Dunne suomennos palkittiin Aarresaari-käännöspalkinnolla.
23,95 €
Kirjailija Lagercrantz, Rose
ISBNP9789523412088
Tuotemuotosidottu
Vuosi2019

Missä yksisarvinen?

Yksisarviset ovat kyllästyneet rauhalliseen kotimetsäänsä Sateenkaarilaaksossa ja lähtevät seikkailemaan ihmisten pariin. Ihanat yksisarviset Rubiini, Nuppu, Tähtisade, Lehvä, Lumi, Luna ja Ametisti leikkivät piilosta 17 erilaisessa maisemassa, muun muassa elokuvan ensi-illassa, safariseikkailulla ja kauniilla trooppisella hiekkarannalla! Löydätkö kaikki seitsemän sateenkaarenväristä yksisarvista jokaiselta väkeä vilisevältä aukeamalta?Tämä etsi ja löydä -kirja on ollut eri-ikäisten yksisarvisfanien suursuosikki ja yllätyshitti, jota on myyty Isossa-Britanniassa alle vuodessa reilut 300 000 kappaletta! Kirjan oikeudet on myyty myös muihin Pohjoismaihin.
22,95 €
Kirjailija Schrey, Sophie ...
ISBNP9789515247056
Tuotemuotosidottu
Vuosi2019

Kadonnut kaupunki

Saturomaani täynnä vedenalaisen maailman lumousta ja uhkaa. Huikean jännittävä seikkailu johdattaa Hugon ja Lydian Marepoliin, vedenalaiseen kaupunkiin, tursaiden, merilohikäärmeiden ja merinkäisten maailmaan. Jäljittäessään rannalla kohtaamaansa poikaa, Hugo ja Lydia tempautuvat sumuhevosten vetäminä mereen. Ovatko he tulleet Marepoliin, kaupunkiin, jonka hyökyaalto on hukuttanut vuosisatoja aiemmin? Ajaton seikkailu ottaa fantasian keinoin kantaa pakolaisuuteen ja merten saastumiseen. Itsenäinen jatko kirjalle Noitapeili.
21,95 €
Kirjailija Teräs, Mila
ISBNP9789511326991
Tuotemuotosidottu
Vuosi2019

Aavenäyttämö

Uuden sukupolven Neiti Etsivältä ei puutu älyä ja asennetta. Harjoitukset vanhassa teatterissa häiriintyvät, kun rakennuksessa alkaa kummitella. Lavasteet liikkuvat itsestään, peilit särkyvät ja seinään ilmestyy uhkausviestejä. 12-vuotias matematiikkanero Alice Jones on vakuuttunut, ettei kummituksia ole olemassa. Mutta mitä tapahtuu, kun häntä pyydetään todistamaan se? Viihdyttävässä seikkailussa vanhan teatterin mystinen menneisyys kietoutuu yhteen viihdebisneksen valtapelien kanssa. Kaiken keskiössä säihkyy vuosikymmeniä sitten varastettu timantti.
21,95 €
Kirjailija Rubin, Sarah
ISBNP9789511328049
Tuotemuotosidottu
Vuosi2019

Tule mukaan, sanoi Leijona
Loruja lasten arkeen

Joku osaa laulaa ja joku osaa hyvin lukea, joku osaa nopeasti ulkovaatteet pukea. Joku osaa juosta kilpaa, joku osaa piirtää, joku muistaa aina talteen tavaroita siirtää. Jokainen on hyvä jossain, paras kaikista. "Olen paras murisija!" sanoi kiltti leijona. Arjen touhut sujuvat sutjakkaasti, kun väliin lurauttaa lorun. Kirjassa loruillaan ystävyydestä, päivän touhuista, ajan kulumisesta ja erilaisista tunteista. Kirjan lorut sopivat hyvin niin päiväkodin askareiden kuin kodin touhujenkin lomaan. Yksin ei tarvitse jäädä kenenkään, vaan kaikki mukaan, komentaa Leijona!
22,95 €
Kirjailija Perkiö, Pia
ISBNP9789523540248
Tuotemuotosidottu
Vuosi2019

Uskon ja toivon kertomuksia lapsille

Raamatun kertomukset tempaavat lapsen mukaansa, kun hän kääntelee tämän jännittävän kirjan sivuja. Uppoutuessaan tapahtumien käänteisiin lapsi oppii lisää kristillisestä uskosta ja Jumalan rakkaudesta. Taidokkaan kuvituksen on luonut Gustavo Mazali. Alle kouluikäisille ja alakoululaisille.
17,95 €
Kirjailija Davies, Rhona
ISBNP9789524759328
Tuotemuotosidottu
Vuosi2019
Näytetään tuotteet 1 - 10 Edellinen sivu 1 - 100 Seuraava sivu

Maksutavat
Sivukartta
-->