Your request is being processed.
Your request is being processed.

Kauppatieteet 2016

Kansityyppi

Kustantaja/merkki

Sulje
Sulje
Näytetään tuotteet 1 - 3 yht. 3

Yrityksen taloushallinto tänään

Kirjan kirjoittajat ovat laskentatoimen ja rahoituksen professoreita Suomen kauppatieteellisistä yksiköistä. Heillä on vuosikymmenten tuntemus ja kokemus kauppatieteellisen alan yliopisto-opetuksesta ja he toimivat useissa asiantuntijatehtävissä eri puolilla maailmaa.
88,95 €
Kirjailija Ikäheimo, Seppo ...
ISBNP9789519632445
Tuotemuotonidottu
Vuosi2014

Akatemiasta markkinapaikalle
johtaminen ja markkinointi aikansa kuvina

Menestymiseen vaikuttavat keskeisesti asiakkaat, markkinat, johtajuus ja henkilöstö. Tämä kirja yhdistää uudella ja selkeällä tavalla johtamisen ja markkinoinnin näkökulmat yhteiseksi palvelujohtamisen kokonaisuudeksi, joka tarkoittaa lupausten antamista, mahdollistamista ja lunastamista. Ainutlaatuinen teos, joka yhdistää johtamisen ja markkinoinnin näkökulmat yhteen ja samaan pakettiin. Se kietoo yhteen organisaation sisäisen johtamisen ja yrityksen ulkoisen asiakasrajapinnan hallinnan, ja mielenkiintoiset case-esimerkit rikastuttavat tekstiä. Kirja ottaa huomioon tämän päivän liiketoiminnan haasteet ja mahdollisuudet sekä luotsaa lukijaa kohti kestävää ja kannattavaa tulevaisuuden liiketoimintaa.
50,95 €
Kirjailija Puusa, Anu ...
ISBNP9789521424571
Tuotemuotosidottu
Vuosi2014

Yritysjohdon taloustiede
Yritykset taloudessa ja taloustieteessä

Yritysjohdon taloustiede: Yritykset taloudessa ja taloustieteessä on nykyaikainen ja ajanmukainen johdatus taloustieteeseen. Kirja esittelee taloustieteen perusasiat yritystoiminnan näkökulmasta ja on suunnattu erityisesti yritysten ja organisaatioiden toiminnasta, johtamisesta ja kehittämisestä kiinnostuneille. Kirja kuvaa, mitä mikrotaloustiede, strategisen vuorovaikutuksen taloustiede (peliteoria) ja makrotaloustiede ovat. Esimerkiksi strategisen vuorovaikutuksen perusilmiöiden tunnistaminen auttaa ymmärtämään kilpailevien yritysten toimia. Kirjassa esitellään myös keskeisiä tiedon taloustieteen näkökulmia ja kuvataan uusia havaintoja, joita psykologian ja taloustieteen rajapintaan syntynyt ns. käyttäytymistieteellinen taloustiede on tuottanut. Esitellyt sovellukset ja esimerkit ovat poimintoja erilaisista taloudellisista kysymyksistä, ilmiöistä ja mekanismeista, joita nykyaikaisessa taloustieteessä tarkastellaan. Yritysjohdon taloustiede: Yritykset taloudessa ja taloustieteessä antaa lukijalle tuntuman, mitä nykyaikainen taloustiede on ja mitä se ei ole. Kirja sopii esimerkiksi oppikirjaksi johdantotason taloustieteen kursseille yliopistoissa, ammattikorkeakouluissa ja ammattioppilaitoksissa. Se soveltuu myös taloustieteellisesti painottuneiden MBA-kurssien materiaaliksi. Yritysjohdon taloustiede: Yritykset taloudessa ja taloustieteessä soveltuu johdannoksi nykyaikaiseen taloustieteeseen myös yritysjohtajille, yrittäjille ja elinkeinoelämän asiantuntijoille.
61,95 €
Kirjailija Hyytinen, Ari ...
ISBNP9789529360499
Tuotemuotonidottu
Vuosi2015
Näytetään tuotteet 1 - 3 yht. 3

Maksutavat
Sivukartta
-->