Your request is being processed.
Your request is being processed.

Luonto

Kirjastoluokat

Genre

Kieli

Kansityyppi

Hinta

Kustantaja/merkki

Sulje
Sulje
|
Näytetään tuotteet 1 - 10 Edellinen sivu 1 - 100 Seuraava sivu

Seppo
Hyvän mielen konsultti

Hyvän mielen konsultti, somen suosikki ja Suomen Kuvalehden kansikuvakoira. Piti mennä äsken uimaan, mutta automatkan aikana alkoi kaatosade, ukkonen ja salamointi. Joten ei sitten mentykään. Tultiinkin heti takaisin kotiin, ja täytyy sanoa, että aina kun tuun kotiin, niin oon loistotuulella! Seppo on ihan tavallinen kahdeksanvuotias shetlanninlammaskoira, joka rakastaa juustoa, fasaanien tuijotusta ja matkalaukkujen nylkyttämistä. Sepon elämässä ei ole juurikaan vastoinkäymisiä, ja ne vähäisetkin hän kääntää myönteisiksi. Seppo-koiran suosio on kasvanut hitaasti, mutta varmasti. Hänellä on sosiaalisessa mediassa kymmeniä tuhansia seuraajia, jotka odottavat päivittäin ilahduttavia viisauksia elämän pienistä asioista nauttimisesta sekä aina iloista hymyä. Hyvän mielen konsultin työskentely ei jää ainoastaan virtuaalimaailmaan, vaan vapaa-ajallaan Seppo käy muun muassa rapsuteltavana palvelutaloissa ja jakamassa iloa yksinäisille vanhuksille. Jouluaattoisin Seppo toimii koiratontun roolissa joulupukin apulaisena. Seppo - Hyvän mielen konsultti kertoo koiran elämästä: ulkoilusta, leikkimisestä, uimisesta ja omien pierujen pelkäämisestä. Julkisuuden myötä Seppo on päässyt esiintymään mitä kummallisimpiin paikkoihin, vierailemaan lottoarvonnassa ja koiranruokatehtaalla. Yhden koskettavimmista kohtaamisista Seppo koki, kun tapasi kauan kadoksissa olleen veljensä Turon. Kirjan lukemalla tietää paljon shetlanninlammaskoiran luonteesta ja koiran hankkimisesta. Se tarjoaa paljon niksejä koiran omistajille, mutta on samalla opaskirja ihmisen kasvatukseen. Seppo-koiran isäntä Petteri Poukka (s. 1982) on viestintäyrittäjä, kirjoittaja ja aktiivinen vapaaehtoistyöntekijä.
19,95 €
Kirjailija Poukka, Petteri
ISBNP9789522915924
Tuotemuotosidottu
Vuosi2019

Suomalainen viherpiha
Ammattilaisten ohjeita pihanhoitoon

Unelmien piha viheriöi upeasti ja antaa yltäkylläisen sadon. Pihan kasvaminen kauniiksi, viihtyisäksi ja toimivaksi edellyttää monien perusasioiden tuntemusta. Kauniista pihasta haaveilevan kannattaa tutustua ensin Suomen erityisolot tuntevien asiantuntijoiden neuvoihin. Suomalainen viherpiha tarjoaa selkeät ja ohjeet helppohoitoisen ja kauniin pihan suunnitteluun, kasvien valintaan, istuttamiseen ja hoitoon. Kirjan lopussa kurkistetaan puutarha-alan ammattilaisten omiin, persoonallisiin ja inspiroiviin pihoihin.  Maalajit ja maan hoitaminen  Taimien hankinta ja istutus  Lannoitus ja kastelu  Kompostointi  Puiden hoitaminen  Kiveyksen tekeminen  Nurmikon perustaminen ja hoito  Asiantuntijoiden vastauksia kysymyksiin Suomalainen viherpiha on puutarha-alan ammattilaisten laatima perusteos ja alansa kestosuosikki. Kirja ilmestyi ensimmäisen kerran vuonna 2006 ja se pohjautuu Viherpiha-lehdessä julkaistuihin artikkeleihin. Kirjan tekstien takana ovat Pentti Alanko, Teija Heinonen, Seppo Asikainen, Sinikka Neuvonen, Paula Ritanen-Närhi ja Anne Joutsenlahti-Lankinen sekä muut kokeneet asiantuntijat.
21,95 €
ISBNP9789512413447
Tuotemuotosidottu
Vuosi2019

Kysy astronautilta
Kaikki avaruudessa elämisestä

Miltä tuntuu matkustaa 10 kertaa luotia nopeammin? Miksi avaruudessa haisee? Kuinka nopea internet avaruudessa on? Palattuaan puolen vuoden komennukseltaan Kansainväliseltä avaruusasemalta astronautti Tim Peakelle on sadellut tuhansia kysymyksiä - onhan hän sentään avaruudessa olemisen huimapäinen asiantuntija! Kirjassaan hän vastaa yli sataan avaruusaiheiseen kysymykseen. Peake kertoo elämästä avaruudessa asiantuntevasti ja tieteellisellä tarkkuudella, mutta silti ymmärrettävästi ja huumoria unohtamatta. Vauhdikas opas kattaa monia avaruuslennon kiehtovia vaiheita esimerkiksi astronauttien rankasta valmennuksesta jännittävään lähtölaukaukseen. Millaista on kävellä kuun pinnalla lähes painottomassa tilassa? Entä miten astronautit saadaan turvallisesti takaisin maan pinnalle? Peakella on kiehtova vastaus kaikkeen, mitä olet koskaan halunnut tietää. Teos sopii kaikenikäisille avaruudesta kiinnostuneille.
24,95 €
Kirjailija Peake, Tim
ISBNP9789523510456
Tuotemuotosidottu
Vuosi2019

Min lilla gröna
Tips för en ekologisk vardag

Har du drabbats av klimatångest? Funderar du över hur du kunde leva så att världen mår lite bättre? Den här boken vill inspirera dig till att leva ett grönare liv på olika plan. I fem kapitel om mat, resor, kläder, boende och vardag delar Julia Degerth, känd för bloggen Grön i Åbo med sig av sina bästa råd för ett mer ekologiskt liv.Här finns information och tips till dig som är nyfiken men inte ännu beredd att göra stora ändringar och till dig som vill leva helt skräpfritt. Efter varje kapitel kan du fylla i var du ligger just nu på "grönskalan" och få inspiration till förändringar som passar just dig, vare sig du är "Laidback, Lagom eller HC". Boken innehåller en massa bilder, tipsrutor och listor för att göra ditt grönare liv så enkelt och roligt som möjligt. Jag brinner för att sprida mitt miljöbudskap och vill så gärna ta ner miljötänk på en nivå som passar alla. Det ska vara roligt, inte svårt. Det ska också vara tillgängligt och inte en börda!
28,95 €
Kirjailija Degerth, Julia
ISBNP9789515248022
Tuotemuotonidottu
Vuosi2019

Kasvikunta julistekirja

28 irrotettavaa julistetta esittelevät kasvimaailman kaunottaria. Menestyskirja Kasvikunnan kuvitukset ovat keränneet laajaa ihastusta. Vihdoin omat suosikkikasvit voi asettaa seinälle julisteina. Kuvat muodostavat upean kokoelman tuttuja kasveja ja henkeäsalpaavia harvinaisuuksia.
17,95 €
Kirjailija Scott, Katie
ISBNP9789511333869
Tuotemuotonidottu
Vuosi2019

Hämähäkkimiehen seikkailut

Hämähäkkimiehen seikkailut kertoo dosentti Pekka T. Lehtisen urasta hämähäkkitutkijana. Hän on maailmalla tunnetuin suomalainen hämähäkkitutkija ja yksi koko maailman tunnetuimmista alan tutkijoista. Lehtinen on kolunnut erityisesti Tyynenmeren tropiikkia. Lukuisilla matkoillaan hän joutui usein jännittäviin, jopa hengenvaarallisiin seikkailuihin, joista hän kertoo tässä teoksessa. Teoksessa on myös Lehtisen tutkimuksen tieteellisistä saavutuksista. Teos selostaa niitä niin, että muillakin kuin alan tutkijoilla on niitä mahdollista ymmärtää.
16,95 €
Kirjailija Lehtinen, Pekka T. ...
ISBNP9789528008118
Tuotemuotonidottu
Vuosi2019

Tuhattaituri 6b E (OPS16)

Kuudennen luokan kevätlukukauden aiheina ovat aika, prosentit sekä todennäköisyys ja yhtälöt. Kirjan päättää jakso "Kohti seitsemättä luokkaa", jossa kerrataan alakoulun matematiikan tärkeimpiä sisältöjä sekä kurkistetaan yläkoulun matematiikkaan. E-kirjan rakenne noudattaa peruskirjan rakennetta ja sitä on helppo käyttää integroidussa luokkaopetuksessa peruskirjan rinnalla. E-kirjassa tehtävien lukumäärää on hieman karsittu, perustehtävien osuutta on lisätty ja tehtävänantoja on helpotettu, yksinkertaistettu tai lyhennetty. Vastaustilat ovat E-kirjassa väljemmät ja kuvallista tukea on lisätty. E-kirjassa ohjataan käyttämään erilaisia ratkaisutapoja.
39,60 €
(44,00 €)
Kirjailija Kiviluoma, Päivi ...
ISBNP9789511315230
Tuotemuotonidottu
Vuosi2018

Karlavagnen 6b

27,55 €
(30,60 €)
Kirjailija Kiviluoma, Päivi ...
ISBNP9789511289388
Tuotemuotonidottu
Vuosi2018

Star Maths 6b

27,55 €
(30,60 €)
Kirjailija Kiviluoma, Päivi ...
ISBNP9789511327028
Tuotemuotonidottu
Vuosi2018

Luonto ihmisen aikakaudella

Ilmastonmuutos on tosiasia. Ihmiskunta on kuitenkin tehnyt jo paljon haittojen vähentämiseksi. Korkeasaaren entinen johtaja Seppo Turunen pohtii kirjassaan, millainen tulevaisuus ihmiskunnalla ja luonnolla on, ja tulee siihen lopputulokseen, että tulevaisuutemme on ainakin kohtuullinen. Ihminen itse voi paremmin kuin koskaan aiemmin. Väestön määrä lähestyy tasapainoa, ja olemme matkalla uusiutuvan energian maailmaan. Metsien pinta-ala on jälleen alkanut kasvaa, maatalouden ympäristöhaittoja on vähennetty, ja luonto on palaamassa asutuksen keskelle. Kaupungistuminen on muuttuvan planeetan keskeinen myönteinen muutos ihmisten ja luonnon kannalta. Sen ansiosta jäljellä olevalla luonnolla on elintilaa. Luonto ihmisen aikakaudella sisältää viisaita pohdintoja luonnon ja ihmisen vivahteikkaasta suhteesta.
24,95 €
Kirjailija Turunen, Seppo
ISBNP9789523510821
Tuotemuotonidottu
Vuosi2018
Näytetään tuotteet 1 - 10 Edellinen sivu 1 - 100 Seuraava sivu

Maksutavat
Sivukartta