Your request is being processed.
Your request is being processed.

Musiikki

Kirjastoluokat

Genre

Kieli

Kansityyppi

Hinta

Kustantaja/merkki

Sulje
Sulje
|
Näytetään tuotteet 1 - 10 Edellinen sivu 1 - 100 Seuraava sivu

Laulutuuli

Laulutuuli on kouluikäisten ikioma laulukirja kerhoihin, leireille, hartaushetkiin. Lauluissa soivat niin iloiset ja railakkaat tunnelmat kuin hiljentymään houkuttelevat sävelet. Uudistuneen Laulutuulen on toimittanut Pekka Laukkarinen. Kokonaisuuden 120 laulusta yli puolet on uusia, osa aikaisemmin julkaisemattomia. Mukana on monipuolinen teemahakemisto.
16,95 €
ISBNP9789522889935
Tuotemuotosidottu
Vuosi2019

Kultainen joululaulukirja

24,95 €
(29,95 €)
ISBNP9789511329923
Tuotemuotosidottu
Vuosi2018

Kynä & kamera

Oletko valokuvataiteen, luovan hulluttelun, Dave Lindholmin ja Harri Hinkan ystävä? Kynä & kamera kokoaa yksien kansien väliin hurjan määrän legendaarisen suomalaisen kitaristin Dave "Isokynä" Lindholmin humoristis-aforistista grafiikkaa ja mainetta niittäneen valokuvaajan Harri Hinkan kiehtovia otoksia. Teos on vaihtoehtoinen yhdistelmä dynaamista taideilmaisua, joka ei taatusti jätä kylmäksi!
31,95 €
Kirjailija Lindholm, Dave ...
ISBNP9789523510654
Tuotemuotosidottu
Vuosi2018

Marcus ja Martinus
Koko tarina

Marcus & Martinus ovat tämän hetken kuumimpia nimiä nuorten tyttöjen keskuudessa. Norjalaiset veljekset ovat valloittaneet kaikki pohjoismaat ja tätä kirjaa on myyty jo yli 100 000 kappaletta. Musiikin ja Somen voimalla pojat ovat joka päivä tyttöjen kännyköissä. Suomessakin pojat ovat jo vierailleet ja jatkoa on luvassa. Myös Marcus & Martinus oheistuotteet käyvät kaupaksi ja M&M logolla varustettuja lippiksiä näkyy paljon liikenteessä. Tämä kirja kertoo heidän poikkeuksellisen menestystarinan ja sisältää noin 300 kuvaa! Nyt mukana myös Marcus & Martinus Suomessa!
24,95 €
ISBNP9789523218239
Tuotemuotosidottu
Vuosi2018

Sininen sielua myöten
Suomi-bluesin tarina

Bluesin historia on osa jazzin ja myös rock -n' rollin historiaa. Suomeen blues, tuo mustan musiikin melankolinen isoveli, saapui vaivihkaa, ikään kuin valtamerialusten salamatkustajajana. Matti Laipion ja Pete Hoppulan perusteellisen tutkimustyön tuloksena Suomi-bluesin vaiheet haparoivasta alusta nykyiseen kansainväliseen menestykseen ovat nyt ensi kertaa koottuina kirjassa Sininen sielua myöten. Teosta elävöittää harvinaisista otoksista koostuva kuvitus.
37,95 €
Kirjailija Hoppula, Pete ...
ISBNP9789527063521
Tuotemuotosidottu
Vuosi2018

Deep Purple
Highway Star - Ritchie Blackmoren vuodet 1968-1993

Maailman ikonisimman hardrockbändin matkassa. Yli sata miljoonaa levyä myynyt Deep Purple on menestyneimpiä ja pitkäikäisimpiä yhtyeitä maailmassa. Klassikkokoonpano Jon Lord, Ritchie Blackmore, Ian Paice, Roger Glover ja Ian Gillan sekä 70-luvun alun läpimurtolevyt In Rock, Fireball ja Machine Head loivat pohjan huimalle matkalle täynnä rakkautta ja vihaa, intohimoa ja ristiriitoja. Bändin perustajajäsenelle, kosketinsoittajavelho Jon Lordille Deep Purplessa oli aina kyse musiikista. Yhtyeen toiselle perustajajäsenelle Ritchie Blackmorelle kyse oli jostakin ihan muusta. Vuosien saatossa Purplen miehistö on vaihtunut useaan otteeseen. Tätä kuvastaa hyvin tapa kutsua bändin eri vaiheita kokoonpanon järjestysnumeron mukaan, Mark I:stä aina Mark VIII:aan. Joillekin bändissä soittaneille Deep Purple oli unelmatyöpaikka, toisille se taas oli kuin avioliitto pahimman painajaisensa kanssa. Missään vaiheessa Purplesta ei ole kuitenkaan puuttunut intohimoa ja rakkautta musiikkiin. Unohtumattomia levyjä ja konsertteja mahtuu matkaan enemmän kuin kymmenellä keskivertorockbändillä yhteensä. Highway Star - Ritchie Blackmoren vuodet 1968-1993 on maailman ikonisimman hardrockbändin tarina 60-luvun lopun Englannista marraskuiseen iltaan Helsingissä 1993, jolloin Deep Purplen kuolemattomat kitarariffit säveltänyt Ritchie Blackmore erosi yhtyeestä lopullisesti. Mika Järvinen on yhtyeistään Crazy World ja Five Fifteen tunnettu helsinkiläinen muusikko ja tietokirjailija, jonka aiempi teos paketoi koviin kansiin Ken Hensleyn luotsaaman Uriah Heepin levottoman 70-luvun.
29,95 €
Kirjailija Järvinen, Mika
ISBNP9789510415375
Tuotemuotosidottu
Vuosi2018

Andy
Rock'n roll star

Andy McCoy sellaisena kuin me emme häntä tunne. Hanoi Rocksin tarina on kerrottu moneen kertaan, mutta bändin biisintekijä ja toinen johtaja ei ole lopullista sanaansa vielä sanonut. Nyt hän sen tekee. Yksikään Andy McCoy -elämäkerta ei voi sivuuttaa Hanoi Rocksia ja rocktähteyden valoja ja varjoja. Mutta Andy kertoo enemmän, Andy kertoo myös siitä millainen mies Andy McCoy on, kun valot sammuvat ja kamerat lakkaavat räpsymästä. Andy kertoo salaa sivistyneestä ja kohteliaasta Andysta, herrasmiehestä joka maalaa tauluja ja lukee vanhoja uskonnollisia kirjoituksia. Myös tuota kaikkea Andy McCoy nimittäin on, mutta vain niin halutessaan. Yleensä me saamme kuulla narkkarista ja juoposta, joka ei edes saa ovea edessään auki. Andy itse ei pahoista puheista välitä, hänen itsetuntonsa on horjumaton. "Mä en välitä maailmasta vittuukaan koska mä en sitä pilaa, muut ihmiset sen tekee. Mä en kadu mitään. En mä olis tällanen jos mä en olis eläny niinku mä oon eläny. Ja elän." Lamppu Laamaselta on aiemmin julkaistu mm. kirjat Dave Lindholm - tietenkin sekä Roudarit.
27,95 €
Kirjailija Laamanen, Lamppu
ISBNP9789510405314
Tuotemuotosidottu
Vuosi2018

Christmas Hath a Darkness - Four carols for Advent (SATB)

This cycle of carols, to the poetry of Christina Rossetti, was assembled piecemeal over a number of years, gradually acquiring a larger dramatic and harmonic arch shape as new settings were added. I was particularly attracted to Rossetti's conflation of the dark, fallow winter landscape with that of the soul waiting for salvation. The cycle traces the long nights of watchfulness before Christmas, with the great event constantly deferred, only glimpsed periodically in different visions before the music turns inward again to contemplation. The opening carol embodies this spirit, with passages of diffuse, roving harmony interspersed with meditative, lyrical pedals, calling out the night watch and dreaming of a far-off summer of the spirit. Earth Grown Old is a kind of double carol, setting two complete poems, their lines at first presented separately as a still, expectant chorale and a jubilant dance, then progressively interwoven toward a fervent climax before once again receding into quiet. In the bleak mid-winter, which sets a highly compressed version of Rossetti's original poem, presents an enfeebled landscape frozen in time, in dire need of deliverance. A gentle melody weaves its way through static drones, broken by an angels' chorus announcing the joy to come. Love Came Down at Christmas ends the waiting, with its gently falling, overlapping lines building to a final revelation, the mystery of Christmas at last made real. (Matthew Whittall) -- Christmas Hat a Darkness -sarjan laulut on sävelletty erillisinä teoksina vuosien 2007 ja 2016 välillä. Yhdessä ne muodostavat kuitenkin suuremman kokonaisuuden, jossa draaman ja harmonian kaari toteutuu. Whittallia veti puoleensa Christina Rossettin ajatus pimeästä talvimaisemasta, jonka pitkinä iltoina sielu odottaa pelastusta. Musiikissa joulu vilahtaa vain hetkittäin, vinjetteinä, välähdyksinä, kunnes palataan jälleen sisäistyneeseen, mietiskelevään materiaaliin. Laulut voi esittää irrallisina numeroina, mutta parhaiten ne toimivat noin 16-minuuttisena sarjana. CAROLS/LAULUT: I. This Advent Moon (2013) SSAATTBB (+ SATBar soli) 5 min. II. Earth grown old (2016) SSAATTBB 5 min 30 sec. III. In the bleak mid-winter (2007) S solo+SATB (div.) 3 min. IV. Love came down at Christmas (2016) SSAATTBB 3 min.
14,95 €
Kirjailija Rossetti, Christina
ISBNP9790550114555
Tuotemuotonidottu
Vuosi2018

Pieni nokkahuilukirja
Nokkisalkeet kaikenikäisille

Harvaan soittimeen on suomalaisilla yhtä läheinen suhde kuin nokkahuiluun. Harva soitin on myöskään historian saatossa löytänyt paikkansa sekä renessanssin, barokin ja nykyajan taidemusiikkisoittimena että ristiriitaisin tuntein kohdattavana pakollisena koulusoittimena. Kuten useimmat soittimet, nokkis on yhtaikaa sekä helppo alkeissoitin että vaativa sooloinstrumentti. Pieni nokkahuilukirja - nokkisalkeet kaikenikäisille on kattava perusteos, joka sopii opetuskäyttöön kaikenikäisille, myös peruskouluihin. Kirja on myös pieni aarreaitta kaikille musiikinhistoriasta kiinnostuneille. Lisäksi kirja sisältää katsauksen tavallisten suomalaisten nokkahuilukokemuksiin, joista ei huumoriakaan puutu.
34,95 €
Kirjailija Vahervuo, Sini ...
ISBNP9789527063460
Tuotemuotosidottu
Vuosi2018

40 vuotta Judas Priestiä
Kitaristin muistelmat

Legendaarisen metallibändin tarina perustajajäsenen kertomana. Judas Priest on nähnyt enemmän vauhtia ja vaarallisia tilanteita kuin tusina tavallista metallibändiä yhteensä. Väsymättömän heavyjyrän 18. studioalbumi julkaistaan keväällä 2018, ja bändi on yksi Suomen festarikesän suurista nimistä.
29,95 €
Kirjailija Downing, K. K. ...
ISBNP9789520118402
Tuotemuotosidottu
Vuosi2018
Näytetään tuotteet 1 - 10 Edellinen sivu 1 - 100 Seuraava sivu

Maksutavat
Sivukartta