Your request is being processed.
Your request is being processed.

Psykologia, filosofia

Kirjastoluokat

Genre

Kieli

Kansityyppi

Hinta

Kustantaja/merkki

Sulje
Sulje
|
Näytetään tuotteet 1 - 10 Edellinen sivu 1 - 100 Seuraava sivu

Huijauksen anatomia

Kaksi ammattimentalistia ja arkihuijauksen asiantuntijaa, Pete Poskiparta ja Jose Ahonen, avaavat huijaamisen maailmaa. Miksi meitä huijataan ja kuka meitä huijaa? Miksi huijarin yksinkertaiset menetelmät tehoavat ja mikä saa meidät suorastaan tarjoamaan itseämme huijareiden käytettäväksi? Huijarit ja huijaukset ovat aina kiehtoneet ihmisiä. Rehelliset huijarit, kuten taikurit tekevät temppuja yleisölle, joka on valmis jopa maksamaan huijatuksi tulemisen tunteesta. Samaan aikaan hyvin samoilla menetelmillä epärehellinen huijari tyhjentää pahaa-aavistamattoman uhrinsa pankkitilin tai onkii tietoonsa salasanoja esiintymällä poliisina. Huijaus vie lukijansa kiehtovalle matkalle ihmisten korvien väliin eli sinne missä huijaukset saavat alkunsa ja mihin ne yleensä myös päättyvät. Kirjassa avataan huijareiden menetelmiä, toimintaperiaatteita ja pohditaan lukuisten asiantuntijahaastatteluiden pohjalta huijauksen toimintaa. Oman näkemyksensä antavat mm. Psykiatrisen vankisairaalan ylilääkäri Hannu Lauerma sekä KRP:n psykologi, joka teetti Poskiparralle ja Ahoselle valheenpaljastuskokeen. Mikä paljasti valheen? Voiko ammattihuijari huijatavalheenpaljastuskonetta? Kansien väliin kerätty tieto auttaa tunnistamaan huijarin jo kaukaa. Huijauksen anatomia saattaa siis olla hyödyllisin kirja jonka olet lukenut pitkään aikaan.
24,95 €
Kirjailija Poskiparta, Pete ...
ISBNP9789523216860
Tuotemuotosidottu
Vuosi2018

Huomaa hetki perheessä
Vanhemman tunnetaitokirja

Huomaa hetki perheessä on vanhemman tunnetaitokirja. Siinä tunne- ja vuorovaikutuskouluttaja, mindfulness-ohjaaja Elina Kauppila esittelee kehittämänsä Huomaa hetki -metodin, jota Kauppila kuvaa humoristisesti pinnanvenytysmetodiksi. Metodin avulla vanhempi saa työkaluja arjen vaikeisiin tilanteisiin, joissa vanhempi toisinaan päätyy käyttämään toisenlaisia keinoja kuin toivoisi. Metodin kehittämisessä Kauppila on ammentanut kokemuksiaan vanhemmuus- ja mindfulness-ohjaajana.
24,95 €
Kirjailija Kauppila, Elina
ISBNP9789522606785
Tuotemuotonidottu
Vuosi2018

Saa mitä haluat
Opas omannäköisen elämän toteuttamiseen

Saa mitä haluat on opas itsensä kehittämiseen, vastuun ottamiseen omasta elämästä sekä mittavienkin tavoitteiden toteuttamiseen. Kirja auttaa selviämään haastavista elämäntilanteista, löytämään uskoa itseen ja omiin unelmiin sekä niiden toteuttamiseen. Käytännönläheisten vinkkien avulla opit, miten voit päästä asettamiisi tavoitteisiin - niihinkin, joita et vielä tunnista.
29,95 €
Kirjailija Koppelomäki, Ilkka
ISBNP9789522607195
Tuotemuotosidottu
Vuosi2018

Rakasta itseäsi
Löydä sydämesi viisaus ja voima

Itsensä rakastaminen ei ole itserakkautta ja itsekkyyttä. Se on hyvien ihmissuhteiden edellytys, koska voimme antaa toisillemme vain sellaista, mitä meillä jo on. Itsensä rakastaminen tarkoittaa myös itseluottamusta ja kykyä luottaa toisiin. Usein olemme liian vaativia itseämme kohtaan, ja ihmiskuvamme on monesti epärealistinen. Elämä kaikkine mahdollisuuksineen herättää myös riittämättömyyden ja kärsimättömyyden tunteita. Miten löytää tapa elää levollisesti maailmassa, joka pakottaa elämään jatkuvan muutoksen ja epävarmuuden kanssa?
24,95 €
Kirjailija Palmu, Annu
ISBNP9789522607690
Tuotemuotonidottu
Vuosi2018

Kiintymyssuhteet elämänkaaressa

Kirjan pääteemana on kiintymyssuhteiden heijastuminen kaikkiin ihmisten välisiin vuorovaikutussuhteisiin. Kirjassa kuvataan kiintymyssuhteiden merkitystä ja kehittymistä vauvaiästä vanhuuteen. Kirjassa esitellään myös uutta tietoa kiintymyssuhteeseen liittyvistä neurobiologisista ilmiöistä sekä kiintymyssuhteiden turvattomuuden yhteyksistä psykopatologiaan. Kirjassa sivutaan taiteiden, erikoisesti musiikin merkitystä turvallisuustekijänä.
32,95 €
Kirjailija Sinkkonen, Jari
ISBNP9789516567443
Tuotemuotonidottu
Vuosi2018

Lapset vai työ
Uskallanko perustaa perheen?

Rohkaiseva kirja perhesuunnittelusta yhä epävarmemmaksi käyvän työelämän maailmassa. Milloin yrittää lasta, entä toista tai useampaa? Pitääkö olla vakituinen työ tai projekti juuri ohitse tai ainakin tietoa työllistymisestä? Entä sitten, kun elämä ei etene haaveillusti? Suomessa saadaan vähemmän lapsia kuin toivotaan. Lapsia syntyy ennätyksellisen vähän ja muita Pohjoismaita vähemmän. Yksi syistä on työelämän epävarmuus ja ennustamattomuus - niin kutsuttu pirstaleinen uusi työelämä. Määräaikaiset työsuhteet ovat erityisesti nuorten naisten rasite. Samat naiset tietävät olevansa, lääkärin sanoin, "parhaassa lisääntymisiässä". Mutta voiko perhettä suunnitella? Kirja antaa uuden työelämän maailmassa työskentelevien ihmisten kertoa, miksi he saivat lapsia silloin kun saivat ja miten siitä selvisi. Millainen elämäntilanne heillä oli kun alkoi haaveilu, yrittäminen tai ihana vauva-arki? Vai alkoiko se ikinä? Kirja tarjoaa vertaiskertomuksia ja työkaluja jokaiselle, jota perhesuunnittelu tavalla tai toisella koskettaa.
27,95 €
Kirjailija Tuuri, Aino-Mari
ISBNP9789523127036
Tuotemuotosidottu
Vuosi2018

Työpaikan kusipäät
Selviytyjän opas

Välttämätön opas jokaiselle, joka on joutunut elämässään tekemisiin epämiellyttävän ja huonosti käyttäytyvän tyypin - sanalla sanoen kusipään - kanssa. Tämä kirja tarjoaa tehokkaita keinoja heistä selviytymiseen. Professori Sutton on vuosien ajan tutkinut tunteiden ilmaisua erilaisissa organisaatioissa. Valitettavan usein työyhteisöistä löytyy ihmisiä, jotka kohtelevat toisia täysin ala-arvoisesti. Työtovereille jää usein ahdistunut, uupunut, loukattu tai epätoivoinen olo. Suttonilla on toimiva selviytymisstrategia jokaista kusipäätyyppiä varten. Ohjeet ovat yksinkertaisia ja joskus yllättäviäkin, ja niiden avulla on mahdollista taistella kaikkia elämän ankeuttajia vastaan. Kirja opastaa lukijaa myös katsomaan kriittisesti omaa käytöstään, jotta oma sisäinen ilkiö ei pääse tilanteen ohjaksiin. Suttonin testatuilla ohjeilla jokainen voi kehittää itselleen sekä oikean asenteen että toimintasuunnitelman, joiden avulla on helpompi pitää pää kylmänä ja estää yhdenkään kusipään yritys pilata päiväsi.
27,95 €
Kirjailija Sutton, Robert
ISBNP9789523127166
Tuotemuotosidottu
Vuosi2018

Rikottu luottamus
Kuinka selvitä uskottomuudesta

Voiko avioliitto selvitä uskottomuudesta? Voiko kivusta päästä yli? Onko luottamusta mahdollista rakentaa uudelleen? Eron ainoa vaihtoehto ei ole loppuelämän sinnittely epäluottamuksessa ja katkeruudessa, vaan parisuhteen voi uskottomuudenkin jälkeen rakentaa uudelleen. Se ei kuitenkaan tapahdu itsestään, eikä ilman arpia. Olit sitten petetty, pettäjä tai heidän rinnallaan kulkija, tämä aidoille kokemuksille rakentuva käytännöllinen opas voi auttaa uuteen alkuun ja antaa toivoa.
26,95 €
Kirjailija Rendic, Pia ...
ISBNP9789518888225
Tuotemuotonidottu
Vuosi2018

Jotta voisin rakastaa
Rakkauden anatomia

Kohtaamisen pelosta rakkauden valitsemiseen. Jokainen haluaa rakastaa ja olla rakastettu, mutta miksi toisen kohtaaminen on toisinaan elämän suurin haaste? Kirjassa tarkastellaan lämpimällä analyyttisella otteella rakkautta ja pelkoamme rakastaa. Tuntemalla pelkomme voimme valita rakkauden.
29,95 €
Kirjailija Vihreäsalo, Keiju
ISBNP9789511325659
Tuotemuotosidottu
Vuosi2018

Elämäsi tärkein henkilö
Löydä itsesi

Elämäsi tärkein henkilö on elämäntaito-opas sinulle, joka haluat löytää itsesi, vapauttaa luovuutesi ja heittäytyä elämän virran vietäväksi. Teos opastaa ja kannustaa sinua löytämään omat vahvuutesi ja itsellesi sopivan tavan elää. Kun saat elämäsi tärkeimmän henkilön eli itsesi loistamaan, on muidenkin hyvä olla lähelläsi. Kirjan monipuolisten harjoitusten avulla voit tutustua paremmin siihen henkilöön, joka olet juuri nyt, ja ottaa askelia kohti unelmaelämääsi. Ne auttavat sinua myös luovimaan läpi karikoista, joita sinun ja unelmiesi välillä saattaa vielä olla. Opit tarttumaan tilaisuuksiin ja näkemään mahdollisuudet ympärilläsi. Teoksen kirjoittaja Merja Takamäki on Polunvalaisija-yrityksen valmentaja ja yrittäjä, joka on julkaissut oppaita myös muun muassa itsetuntemuksesta ja ajanhallinnasta. Hän uskoo, että ajatteluaan positiiviseksi, uteliaaksi ja avoimeksi muuttamalla, kuka tahansa voi alkaa elää unelmiensa elämää. Tämän teoksen päämääränä onkin valaista matkaasi elämän poluilla ja auttaa sinua löytämään niiltä iloa ja yllätyksiä
14,95 €
Kirjailija Takamäki, Merja
ISBNP9789522607010
Tuotemuotonidottu
Vuosi2018
Näytetään tuotteet 1 - 10 Edellinen sivu 1 - 100 Seuraava sivu

Maksutavat
Sivukartta
-->