Your request is being processed.
Your request is being processed.

Urheilu, harrasteet

Kirjastoluokat

Genre

Kieli

Kansityyppi

Hinta

Kustantaja/merkki

Sulje
Sulje
|
Näytetään tuotteet 1 - 10 Edellinen sivu 1 - 100 Seuraava sivu

Villi kortti
Penkkiurheilun syvin olemus

Hauskin, viihdyttävin ja hämmentävin kirja urheilusta ja penkkiurheilusta. Vuodesta 2015 asti TV-katsojia ilahduttanut viihdeohjelma ilmestyy nyt myös kirjana. Villi kortti -kirja iskee hampaansa suomalaisten pyhimpään: penkkiurheiluun ja pureutuu urheiluilmiöihin televisiosta tutulla humoristisella tavalla. Villi kortti on paneelishow, joka käsittelee urheilumaailmassa tapahtuvia asioita. Mukana kirjassa ovat Riku Riihilahti, Tommy Lindgren, Kalle Palander, Paula Noronen, Ville Myllyrinne, Mikko Töyssy, Pilvi Hämäläinen ja Jenni Poikelus.
24,95 €
ISBNP9789523500792
Tuotemuotosidottu
Vuosi2018

Eläinurheilu
Urheilu

Urheilukirjasarjassa esitellään urheilulajien tunnetuimpia edustajia, sääntöjä ja mielenkiintoisimpia käänteitä. Aidot valokuvat kertovat lajien erityispiirteistä sekä harrastus- ja kisapaikoista. Tiesitkötekstilaatikoissa on kiinnostavia faktoja urheilulajista, sen harrastajista tai historiasta. Sarjassa on yhteensä 10 osaa: "Yleisurheilu, moniottelut ja juoksulajit", "Voimistelu ja voimailu", "Joukkuelajit ja mailapelit", "Kamppailulajit", "Vesiurheilu", "Talviurheilu", "Tarkkuuslajit", "Pyörä- ja moottoriurheilu", "Eläinurheilu" ja "Extreme-urheilu". Kirjasarja on tarkoitettu kaikille urheilusta kiinnostuneille, ja kuvien avulla kaikkein pienimmätkin voivat tutustua eri lajeihin.
40,95 €
Kirjailija Blum, Aivo ...
ISBNP9789527040775
Tuotemuotosidottu
Vuosi2018

Tarjoilijana Helsingin Olympialaisissa

Sinikka Koivuniemi (os. Hakala) pestautui kolmen muun karkkilalaisen nuoren neidon kanssa tarjoilijatyöhön Helsingin olympiakisoihin kesällä 1952. Sinikka kertoo miltä tuntui tarjoilla Kisakylässä ulkomaalaisille urheilijoille ja toimittajille. Erityisesti tarjoilu komealle Edinburghin herttualle, joka johti jopa keskusteluun hänen kanssaan, on jäänyt lähtemättömästi Sinikan mieleen. Sinikka ystävineen osallistui avajaisiin ja he pääsivät katsomaan monia kisatapahtumia, mm. maratonjuoksua, jalkapalloa sekä pyöräilyä Velodromilla. Kisakylässä Koskelantien keskellä kulki pari metriä korkea panssaroitu verkkoaita sulkemassa kisakylän omaksi kansainväliseksi urheilijoiden maailmaksi. Kisakylää vartioitiin ympäri vuorokauden ja sisään pääsi vain erikoisluvalla tai passilla. Nuoria, erityisesti neitoja oli visusti varotettu pitämästä lähempää yhteyttä ulkomaalaisiin urheilijoihin. Sinikka kertoo kirjassaan miten nuoret keksivät kuitenkin kiertää tämän ohjeen, ja mitä sitten tapahtuikaan... Sinikka Koivuniemi haluaa kirjassaan kertoa miten koko Suomi ponnisteli järjestääkseen hienot kisat vaikeiden sotavuosien jälkeen. Maassamme oli suurta rauhan ja ystävyyden juhlaa melkein kolmen viikon ajan.
34,95 €
Kirjailija Koivuniemi, Sinikka
ISBNP9789525671902
Tuotemuotosidottu
Vuosi2018

Suuri suomalainen taikatemppukirja

Monen vuosikymmenen jälkeen suomalaiset taikurit paljastavat parhaat temppunsa. Markku Purho on koonnut kirjaan kattavan valikoiman temppuja eritasoisille taikureille. Nyt taikatemppujen oppiminen on todella helppoa, kirjan opit alkavat helpoista seuratempuista ja päättyvät taitoa vaativiin korttitemppuihin. Kirja kertoo myös harjoittelun ja esiintymisen niksit ja suomalaisen taikuuden historian.
24,95 €
Kirjailija Purho, Markku
ISBNP9789523217195
Tuotemuotosidottu
Vuosi2018

Rakenteellinen paloturvallisuus
Yleiset perusteet ja ohjeet

RIL 195-1-2018 Rakenteellinen paloturvallisuus - Yleiset perusteet ja ohjeet on rakenteellista paloturvallisuutta käsittelevän ohjesarjan ensimmäinen osa. Tässä osassa käsitellään yleistasoisesti rakenteellista paloturvallisuutta koskevan Ympäristöministeriön asetus rakennusten paloturvallisuudesta (848/2017) -asetuksen määrittelemät vaatimukset. Lisäksi ohjeessa tuodaan esiin esimerkkiratkaisuita, sekä kerrotaan taustatietoa asetuksen vaatimuksille. Myös korjausrakentamista on käsitelty yksittäisten pykälien kohdalla. Käyttötarkoituskohtaisia ratkaisuita ja korjausrakentamiskohteiden erityispiirteitä käsitellään tarkemmin käyttötarkoituskohtaisissa ohjeissa, jotka julkaistaan vuonna 2019. Käyttötarkoituskohtaiset ohjeet laaditaan seuraavista rakennustyypeistä: työ- ja toimistotilat asuinrakennukset - kerrostalot ja pientalot tuotanto- ja varastorakennukset. Ohjeet on suunniteltu käytettäväksi yhdessä: esimerkiksi työ- ja toimistotiloja suunniteltaessa rakenteellisen paloturvallisuuden sovelluksia löytyy niin työ- ja toimistotiloja käsittelevästä ohjeesta, kuin tästä ohjeesta. Käyttötarkoituskohtaisen ohjeen tarkoituksena on syventää tässä oppaassa esitettyjä asioita. Julkaisun ensisijaisia käyttäjiä ovat rakennusvalvonta- ja paloviranomaiset, vakuutusyhtiöt sekä rakennusten suunnittelijat. Julkaisu edistää eri rakenteellisesta paloturvallisuudesta vastaavien osapuolien yhteistyötä ja se on myös merkittävä apuväline alan opetuksessa.
101,95 €
ISBNP9789517586375
Tuotemuotonidottu
Vuosi2018

Juhlasormikkaat

Karjalaisen Koiviston pitäjän alueella kukoisti 1800-luvulla rikas sormikasmallisto. Upeat, yksityiskohdissaan runsaat sormikkaat ovat kuin neulottuja koruja. Kirjavat nauhat ja sormenpäihin liitetyt tupsut korostivat sormikkaiden hienoutta - tupsut sormissa ei tehty työtä. Anne Bäcklundin Juhlasormikkaat - Kirjoneulekäsineitä Koivistolta (Maahenki 2018) esittelee tämän rikkaan perinteen ja antaa sormikkaisiin tarkat ohjeet. Bäcklund on neulonut museo- ja muista lähteistä löytämänsä mallit mahdollisimman tarkasti alkuperäisessä asussa. Juhlasormikkaisiin tarvitaan värikkäät langat, ohuet puikot ja rauhallinen hetki! Kirja sopii neulomisen perustaidot jo osaaville sekä haasteita haluaville neulojille.
34,95 €
Kirjailija Bäcklund, Anne
ISBNP9789523011465
Tuotemuotosidottu
Vuosi2018

Aivotreeni
Harjoita aivojasi

Onko aivoillasi riittävästi työtä? Aivotreeni - harjoita aivojasi on kirja sinulle, joka haluat pitää aivosi huippuvireessä. Kirjassa on yli 130 eri tehtävää, joten ala hieroa älynystyröitäsi ja jumppaa aivosi vetreiksi! Kaikki tehtävät ovat älykkyystesteistään kuuluisan kansainvälisen Mensa-järjestön laatimia.
12,95 €
Kirjailija Bremmer, John
ISBNP9789523217287
Tuotemuotonidottu
Vuosi2018

Lumivyöry!
Tunturihiihtäjän ja vapaalaskijan lumivyöryopas

32,95 €
Kirjailija Johansson, Mårten
ISBNP9789188779403
Tuotemuotonidottu
Vuosi2018

Fortnite Battle Royal - Mestaripelaajan kirja

Haluatko kehittää Fortnite-taitojasi? Tämä hieno strategiaopas opettaa edistyksellisiä pelistrategioita, jotka antavat sinulle etulyöntiaseman muihin nähden. Kirjan esittelemien strategioiden avulla voit kehittyä taitavaksi Fortnite-pelaajaksi ja opit:  Mihin saarella kannattaa laskeutua  Elintärkeitä strategioita, joiden avulla pärjäät ottelun loppuvaiheissa  Optimoimaan ohjaimet niin että ne toimivat tarkasti ja nopeasti  Uusia pelitiloja, joiden avulla voit kukistaa kaikki viholliset saarella Tämä strategiaopas auttaa sinua selviytymään ottelun loppuvaiheisiin ja esittelee uusia strategioita, joita tarvitset loppuvaiheissa. Se tarjoaa vinkkejä, joiden avulla voit selviytyä voittajana ottelusta. JASON R. RICH (www.JasonRich.com) on intohimoinen pelaaja. Hän on kirjoittanut yli kaksikymmentä tietokone- ja videopelien strategiaopasta ja hän on tehnyt satoja peliarvioita ja -artikkeleita lehtiin ja nettisivustoille. Lisäksi hän on toiminut suurien pelikehittäjien ja -julkaisijoiden konsulttina. Voit seurata häntä Twitterissä/Instagramissa (@JasonRich7). Selviydy myrskystä! Hämmästytä ystäväsi! Taistele voittosi puolesta!
14,95 €
Kirjailija Rich, Jason R.
ISBNP9789523217522
Tuotemuotosidottu
Vuosi2018

Fortnite Battle Royal - Saaren salaisuudet

Jos et osaa navigoida kunnolla Fortniten kartalla, et tule selviytymään pitkälle. Tämä hieno strategiaopas näyttää, mitä saaren eri osista löytyy, niin että voit menestyä ja selviytyä ottelusta voittajana! Kirjan avulla opit:  Vinkkejä ja strategioita taisteluun eri paikoissa  Keräämään esineitä, tarvikkeita ja resursseja  Rakentamaan toimivia ja kestäviä rakennuksia, ramppeja, siltoja ja linnakkeita  Tutkimaan saarta turvallisesti  Seuraamaan myrskyn etenemistä ja liikkumaan sen mukaan Kirja opettaa sinua menestymään pelissä esitellen olennaisia taistelu-, rakennus- ja tutkimisstrategioita, joiden avulla voit edetä voittoon! JASON R. RICH (www.JasonRich.com) on intohimoinen pelaaja. Hän on kirjoittanut yli kaksikymmentä tietokone- ja videopelien strategiaopasta ja hän on tehnyt satoja peliarvioita ja -artikkeleita lehtiin ja nettisivustoille. Lisäksi hän on toiminut suurien pelikehittäjien ja -julkaisijoiden konsulttina. Voit seurata häntä Twitterissä/Instagramissa (@JasonRich7).
14,95 €
Kirjailija Rich, Jason R.
ISBNP9789523217539
Tuotemuotosidottu
Vuosi2018
Näytetään tuotteet 1 - 10 Edellinen sivu 1 - 100 Seuraava sivu

Maksutavat
Sivukartta
-->