Your request is being processed.
Your request is being processed.

Uskonto, raamatut

Kirjastoluokat

Genre

Kieli

Kansityyppi

Hinta

Kustantaja/merkki

Sulje
Sulje
|
Näytetään tuotteet 1 - 10 Edellinen sivu 1 - 100 Seuraava sivu

Iankaikkisuus heidän sydämessään

Don Richardson on tutkinut maailman alkuperäiskansoja ja heidän uskonnollisia käsityksiään. Teos on tutkimusraportti siitä, miten eri kansojen keskuudessa on suhtauduttu ajatukseen yhdestä Jumalasta. Esimerkiksi inkakuningas Pachacútec eli Pachacuti (1438-1472), jonka toimesta Peruun rakennettiin Machu Picchun linnoituskaupunki, tuli tietoiseksi maailmankaikkeuden Luojasta. Hän vaihtoi kansansa uskonnon auringonpalvonnasta kaikkivaltiaan Luoja-Jumalan, Viracochan, palvonnaksi. Richardsonin keräämät kertomukset ovat yksi osoitus siitä, kuinka käsitys korkeimmasta Jumalasta on ollut olemassa vuosisatoja lukuisien kulttuurien keskellä eri puolilla maailmaa. Don Richardson on toiminut lähetystyössä islamilaisessa maailmassa, raamatunkäännöstyössä sawuy-kansan parissa Papualla ja pastorina kotimaassaan Yhdysvalloissa. Biola University on myöntänyt hänelle kirjallisuuden kunniatohtorin arvon.
25,95 €
Kirjailija Richardson, Don
ISBNP9789522523693
Tuotemuotonidottu
Vuosi2019

Sydämen kieli

Hilkka Arminen käy kirjassaan läpi elämäntyötään Papua-Uudessa-Guineassa. Hänen matkansa on ollut täynnä yllätyksiä, mutta maanjäristysten, tulvien, kuivuuden, kiistojen ja sovinnontekojen ohella pieni uratin kieltä puhuvien heimo sai Uuden testamentin ja sanakirjan omalle kielelleen - vajaat 40 vuotta hankkeen aloittamisen jälkeen.
31,95 €
Kirjailija Arminen, Hilkka
ISBNP9789516244719
Tuotemuotosidottu
Vuosi2018

Ihme
Rippikoululaisen ohjaajan opas

Ihme on nuorten nuorille kirjoittama rippikoulukirja. Se koostuu tarinasta, jossa viisi nuorta käy rippikoulua ja pohtii elämää, sekä katekismuksesta, johon tarinan tapahtumat linkittyvät. Tarinan kohtaukset ja teemat ovat ideoineet 11 nuorta ja ne on kirjannut Heli Pruuki. Ihmeen ohjaajan opas tuo käytäntöön uuden rippikoulusuunnitelman keskeiset periaatteet. Niitä se rakentaa Löytöretki-sarjan oppaan vahvalle pohjalle. Mukana ovat myös käytännön vinkit nuorten tarinan käyttöön rippikoulun opetuksessa. Teologian tohtorit Heli Pruuki ja Lassi Pruuki asuvat Janakkalassa. Heli Pruuki työskentelee perhetyön asiantuntijana Kirkkohallituksessa ja Lassi Pruuki työnohjaajana ja kouluttajana Dialogic-yhteisössä. Molemmilla on laaja kirjallinen tuotanto, muun muassa Löytöretki-rippikoulumateriaali vuodelta 2002. Akaalla asuva teologi Jari Pulkkinen työskentelee Kirkkohallituksessa rippikoulutyön asiantuntijana. Rippikoululaisen kirjan tarinan ovat ideoineet nuoret Sara Ammor, Henry Knuuttila, Viivi Koski, Siina Kuusela ja Roope Lintula Tampereelta, Okko Saastamoinen ja Helmi Uuksulainen Helsingistä sekä Eetu Peltokangas Toholammilta, Helmi Pruuki Janakkalasta, Ella Rantala Paimiosta ja Essi Toivonen Espoosta.
67,95 €
Kirjailija Pruuki, Heli ...
ISBNP9789522889645
Tuotemuotonidottu
Vuosi2018

Näkyvään ja näkymättömään ihmiseen liittyvät ilmiöt

Kirja sisältää: Eetteriruumiiseen liittyvät ilmiöt Kuolema Pyörtyminen, uni ja transsii Selvänäköisyys ja selväkuuloisuus Mesmerismi Hypnotismi Jooga
10,95 €
Kirjailija Besant, Annie
ISBNP9789525728651
Tuotemuotonidottu
Vuosi2018

Korkeamman tiedon asteet

Antroposofisen hengentutkimuksen perustana on henkisen tiedostamisen kehittäminen. Rudolf Steiner puhuu lähinnä kolmesta henkisen tiedostamisen muodosta, joista hän käyttää nimityksiä imaginaatio, inspiraatio ja intuitio. Kirjassaan Henkisen tiedon tie Steiner kuvaa sielunvoimia herättäviä ja tasapainottavia harjoituksia sekä sitä mielenlaatua, jolla sisäisen kehityksen tietä on kuljettava. Tässä kirjassaan hän jatkaa niiden teemojen käsittelyä, joille Henkisen tiedon tie antoi perustan. Se sisältää monessa kohdin yksityiskohtaista kuvausta, jollaista ei tässä muodossa esiinny muualla ja on siitä syystä merkittävä lisä Rudolf Steinerin suomennettujen teosten kokonaisuuteen.
27,95 €
Kirjailija Steiner, Rudolf
ISBNP9789525507867
Tuotemuotosidottu
Vuosi2018

Anteeksiantamisen henkinen merkitys

Milloin todellinen anteeksiantaminen on mahdollista? Mitä se on psykologisesta, mitä henkisestä näkökulmasta katsottuna? Mitkä ovat sen sosiaaliset ja kohtalolliset vaikutukset? Sergei O. Prokofjev käsittelee useiden esimerkkien valossa anteeksiantamisen ulottuvuuksia suhteessa ihmisen korkeampaan minään sekä tienä Kristuksen luo. Anteeksiantamisen kyvyn kehittäminen edellyttää suvaitsevaisuuden harjoittamista ja kykyä eläytyä itselleen vieraisiin näkemyksiin ja suhtautumistapoihin. Prokofjev kuvaa Rudolf Steinerin antroposofisen hengentutkimuksen perustalta kehitystietä, joka mahdollistaa ihmisen korkeamman minän voimien vähittäisen vapautumisen yhteydessä arkipäivän elämän syvään kohtaamiseen. SERGEI O. PROKOFJEV (1954-2014) syntyi Moskovassa. Siellä hän opiskeli maalausta ja taidehistoriaa. Hän julkaisi ensimmäisen antroposofisen, Rudolf Steinerin elämää käsittelevän teoksensa 1982 asuessaan vielä Neuvostoliitossa. Sergei O. Prokofjev oli tuottelias antroposofinen kirjailija sekä puhuja, vuosina 2001-2013 Yleisen antroposofisen seuran johtokunnan jäsen.
33,95 €
Kirjailija Prokofjev, Sergei O.
ISBNP9789525507874
Tuotemuotonidottu
Vuosi2018

Seurakuntalaisen rukouskirja

Kirkko koostuu monenlaisista ihmisistä, yhteistä kaikille on usko. Kuulumme sisarina ja veljinä Jumalan suureen perheväkeen. Seurakunnan toiminnassa mukana oleminen antaa merkitystä omalle elämälle, ystäviä ja monenlaisia tehtäviä. Seurakuntaan kuuluminen vahvistaa omaa uskonelämää. Seurakuntalaisen rukouskirjassa muistetaan työntekijöitä, maallikoita ja seurakunnan työmuotoja esirukouksin ja kiitoksin. Leena Hietamies on kirjailija, diakoni ja kristillisiin teemoihin erikoistunut toimittaja.
16,95 €
Kirjailija Hietamies, Leena
ISBNP9789524759434
Tuotemuotosidottu
Vuosi2018

Ihme
Rippikoululaisen kirja

Ihme-sarjan nuoren kirja on miniromaani, jonka tarinalinjat ja sisällöt nousevat nuorten omista kokemuksista. Heli Pruukin laatima tarina ei ole dogmaattinen esitys kristillisen uskon keskeisistä sisällöistä, vaan keskiöön nousevat narratiivisuus ja elämyksellisyys. Tarinassa Vilma, Eemeli, Venni, Sara ja Teemu käyvät rippikoulua ja pohtivat elämää. Helin apuna tarinaa on rikastuttanut ja kommentoinut 11 nuorta eri puolilta Suomea. Ihmeen ohjaajan opas tuo käytäntöön uuden rippikoulusuunnitelman keskeiset periaatteet. Se pohjautuu nuorilähtöisyyteen ja kannustaa osallisuuteen. Opas pohtii, miten nuori motivoituu ja oppii, ohjaa dialogiseen otteeseen sekä antaa vinkkejä rippikoulun suunnitteluun, toteutukseen ja arviointiin. Erilaisia työskentelyjä tarjotaan monipuolisesti kaikkiin rippikoulusuunnitelman oppimissisältöihin. Työskentelyt ja tarinakirjan tarinat on jaoteltu seuraaviksi kokonaisuuksiksi: Minä ja seurakunta Jumala Välitän, pidän huolta, rakastan Meidän maailmamme Säröillä oleva maailma Jeesus Pyhä Henki ja Konfirmaatio.
28,95 €
Kirjailija Pruuki, Heli
ISBNP9789522889089
Tuotemuotonidottu
Vuosi2018

Jouluaatto 2018

Joulun todellinen lukupaketti, täynnä ihmisiä ja joulun asiaa. Värikäs ja monipuolinen Jouluaatto välittää joulun sanomaa ja virittää joulutunnelmaan.
6,95 €
ISBNP6419516003780
Tuotemuotonidottu
Vuosi2018

Löydä toivo
-vaikka kaikki toivo olisi mennyttä

"Älä menetä toivoasi, sillä yön pimeimpänä hetkenä syttyvät tähdet." Oletko koskaan ollut epätoivon vallassa? Oletko miettinyt, miten ihmeessä selviät menettämättä lopullisesti toivoasi? Elämä tuntuu joskus olevan toivotonta. Jumala haluaa kuitenkin viedä meidät pimeyden läpi ja uudistaa toivomme Häneen. Joskus emme kuitenkaan tiedä, kuinka lähestyä Häntä - tai kuinka pyytää Häneltä jotakin mahdotonta. Sinun on tehtävä valinta: Käperrytkö toivottomuuteesi vai huudatko avuksi Häntä, joka on Kaikkivaltias? Toivo perustuu Jumalan Sanaan - siitäkin huolimatta, miltä asiat näyttävät. Abraham katsoi ylös tähtiin uskoen, että Jumala voi muuttaa luonnolliset olosuhteet toteuttaakseen hänelle antamansa lupauksen. Ville Männistön elämän suurin taistelu oli lapsettomuus. Hän tietää, millaista on odottaa eri tilanteissa epätoivoisena suurta ihmettä. Raamatun opetuksen sekä tosielämän kertomusten avulla Ville Männistö osoittaa meille tien uuteen toivoon ja varmuuteen, että Jumala tekee edelleenkin ihmeitä.
30,95 €
Kirjailija Männistö, Ville
ISBNP9789527058947
Tuotemuotonidottu
Vuosi2018
Näytetään tuotteet 1 - 10 Edellinen sivu 1 - 100 Seuraava sivu

Maksutavat
Sivukartta
-->