Your request is being processed.
Your request is being processed.

Uskonto, raamatut

Kirjastoluokat

Genre

Kieli

Kansityyppi

Hinta

Kustantaja/merkki

Sulje
Sulje
|
Näytetään tuotteet 1 - 10 Edellinen sivu 1 - 100 Seuraava sivu

Ihme
Rippikoululaisen kirja

Ihme-sarjan nuoren kirja on miniromaani, jonka tarinalinjat ja sisällöt nousevat nuorten omista kokemuksista. Heli Pruukin laatima tarina ei ole dogmaattinen esitys kristillisen uskon keskeisistä sisällöistä, vaan keskiöön nousevat narratiivisuus ja elämyksellisyys. Tarinassa Vilma, Eemeli, Venni, Sara ja Teemu käyvät rippikoulua ja pohtivat elämää. Helin apuna tarinaa on rikastuttanut ja kommentoinut 11 nuorta eri puolilta Suomea. Ihmeen ohjaajan opas tuo käytäntöön uuden rippikoulusuunnitelman keskeiset periaatteet. Se pohjautuu nuorilähtöisyyteen ja kannustaa osallisuuteen. Opas pohtii, miten nuori motivoituu ja oppii, ohjaa dialogiseen otteeseen sekä antaa vinkkejä rippikoulun suunnitteluun, toteutukseen ja arviointiin. Erilaisia työskentelyjä tarjotaan monipuolisesti kaikkiin rippikoulusuunnitelman oppimissisältöihin. Työskentelyt ja tarinakirjan tarinat on jaoteltu seuraaviksi kokonaisuuksiksi: Minä ja seurakunta Jumala Välitän, pidän huolta, rakastan Meidän maailmamme Säröillä oleva maailma Jeesus Pyhä Henki ja Konfirmaatio.
28,95 €
Kirjailija Pruuki, Heli
ISBNP9789522889089
Tuotemuotonidottu
Vuosi2018

Jouluaatto 2018

Joulun todellinen lukupaketti, täynnä ihmisiä ja joulun asiaa. Värikäs ja monipuolinen Jouluaatto välittää joulun sanomaa ja virittää joulutunnelmaan.
6,95 €
ISBNP6419516003780
Tuotemuotonidottu
Vuosi2018

Opin tien kotiin

Voisi luulla, että monessa paikassa kasvanut ja elänyt olisi juureton. Riikka Halme-Berneking ei kuitenkaan koe niin, vaan hänellä on juuria monessa paikassa, kulttuurissa ja perheessä - hänen juurensa ulottuvat laajalle kuin apinanleipäpuulla. Mutta kauimmaisiakin juuria pitää hoitaa. Tässä kirjassa Riikka kertoo tarinoita ja kokemuksia matkalaukkuelämänsä varrelta sekä siitä, millaista on tehdä raamatunkäännöskonsultin töitä etänä Angolassa ja Namibiassa Suomen Lähetysseuran ulkomaantyöntekijänä. Hän kertoo tähtihetkistä, jolloin hän on kokenut kuuluvansa joukkoon, mutta myös yksinäisistä hetkistä, jolloin hän on kokenut olonsa ulkopuoliseksi. Jokainen kaipaa kuulla yhä uudelleen, että kuuluu joukkoon. Vaikka ulkopuolisuuden tunteesta on tullut Riikalle vakituinen vieras, hänellä on yhä useammin tunne, että hän on tullut kotiin.
32,95 €
Kirjailija Halme-Berneking, Riikka
ISBNP9789516244726
Tuotemuotosidottu
Vuosi2018

Jumalan oma maailmaa varten
Kristittynä elämisestä

Miten elää ja kasvaa kristittynä niin, että hengellinen elämä olisi osa jokapäiväistä arkeamme yksinkertaisena kuin hengitys? Tätä pohtii Kati Pirttimaa teoksessaan, jonka innoittajana on Ionan yhteisö Skotlannista. Matkaa tehdään rukoustekstein ja lyhyin pohdinnoin niin päivittäisestä rukouselämästä, arkisen työn merkityksestä kuin luomakunnan ja oikeudenmukaisuuden kysymyksistä. Kirja sopii avuksi hengelliseen ohjaamiseen ja hiljaisuuden viljelyyn seurakuntaelämässä. Sitä voi käyttää myös oman rukouselämän rakennusaineena. Kirjan tavoitteena on, että hengellinen ja maallinen voisivat kietoutua yhteen niin, että kristillinen elämä näyttäytyisi yhteytenä luomakunnan kanssa ja tekoina oikeudenmukaisuuden puolesta.
29,95 €
Kirjailija Pirttimaa, Kati
ISBNP9789522889386
Tuotemuotonidottu
Vuosi2018

Rikottu luottamus
Kuinka selvitä uskottomuudesta

Voiko avioliitto selvitä uskottomuudesta? Voiko kivusta päästä yli? Onko luottamusta mahdollista rakentaa uudelleen? Eron ainoa vaihtoehto ei ole loppuelämän sinnittely epäluottamuksessa ja katkeruudessa, vaan parisuhteen voi uskottomuudenkin jälkeen rakentaa uudelleen. Se ei kuitenkaan tapahdu itsestään, eikä ilman arpia. Olit sitten petetty, pettäjä tai heidän rinnallaan kulkija, tämä aidoille kokemuksille rakentuva käytännöllinen opas voi auttaa uuteen alkuun ja antaa toivoa.
26,95 €
Kirjailija Rendic, Pia ...
ISBNP9789518888225
Tuotemuotonidottu
Vuosi2018

Alkukirkon salaisuus

Sankamon uusimmassa kirjassa kirkon parin tuhannen vuoden aikahaitaria zoomataan aivan alkuvaiheisiin. Kirjoittaja selvittää Raamatun, kirkkoisien ja jopa arkeologian valossa, millainen on se kirkko, jonka Kristus rakensi kalliolle. Millaista jumalanpalvelusta siellä vietettiin ja kuinka alkuseurakuntia johdettiin? Mitkä ovat kirkon jo syntymässä saadut tunnuspiirteet? Vahva historia avaa toivon näköaloja tulevaisuuteen. Tämän vuoksi kirkon alkuhistoriaan keskittyvä kirja onkin hyvin ajankohtainen. Kirjan ydinviestinä on, että Kristusta ei voida erottaa hänen kirkostaan, niin kuin ei hyvää paimenta voida erottaa hänen laumastaan eikä sulhasta hänen morsiamestaan. "Minkä Jumala on yhdistänyt, sitä älköön ihminen erottako" (Mark. 10:9). "Kirkosta kirjoittaessani kirjoitan Jumalan perheväestä, jonka poika olen, kirjoitan kansasta, johon kuulun, kirjoitan ruumista, jossa olen jäsenenä, kirjoitan laumasta, jossa olen lampaana. En kirjoita ulkopuolisena tarkkailijana vaan sisäpiiriläisenä, jolle tämä näkyvä ja näkymätön, yksi, pyhä, apostolinen ja yhteinen kirkko, Kristuksen kirkko, on valtavan rakas ja välttämättömän tärkeä."
31,95 €
Kirjailija Sankamo, Juho
ISBNP9789518888232
Tuotemuotosidottu
Vuosi2018

Pyhiä juutalaisia kirjoituksia
Valikoituja tekstejä Talmudista

Vanhan testamentin mukaan Jumala teki Siinainvuorella liiton israelilaisten esi-isien kanssa ja otti heidät omaksi kansakseen. Jotta israelilaiset saisivat kokea Jumalan hyvien lupausten toteutumisen, heidän tuli toteuttaa Jumalan tahto. Juutalaiset oppineet eli rabbit ovat keskustelemalla yrittäneet selvittää Jumalan tahdon yksityiskohtia ja soveliaita toimintatapoja erilaisissa tilanteissa. Nämä keskustelut on koottu juutalaisuuden kahteen perusteokseen Misnaan ja Talmudiin. Kirjoituksissa pohditaan muun muassa avioliittoa, perhettä ja kuolemaa sekä sitä, mitä on ihanteellinen elämä ja miksi sapattia vietetään. Pyhiä juutalaisia kirjoituksia on ensimmäinen suomenkielinen kokoelma varhaisten juutalaisten oppineiden kirjoituksia. Oppineiden keskusteluissa pohdinta viedään usein äärimmäisiin yksityiskohtiin, mikä on ulkopuolisissa herättänyt sekä huvittuneisuutta että toisaalta antanut polttoainetta juutalaisvastaisuudelle. Yksityiskohtaisuus edustaa kuitenkin loppumatonta yritystä tunkeutua jumalallisen tahdon äärirajoille saakka.
38,95 €
ISBNP9789524954761
Tuotemuotosidottu
Vuosi2018

Saamelaisten mytologia

Mitä tarinoita seidat, revontulet ja pyhät erämaajärvet meille kertovat? Millaiset ovat saamelaisen samaanin, noadin taidot? Mikä olento on tunturissa vaaniva staalo? Saamelaisten muinaisusko on enemmän kuin uskonto - se on maailmankuva, jonka varassa pohjoinen kansa on elänyt sopusoinnussa tämän- ja tuonpuoleisten voimien kanssa. Perinteitä ja myyttejä on joikattu, kerrottu tarinoina iltanuotioilla ja annettu opetuksina nuoremmille, jotta elämä jatkuisi. Juha Pentikäisen ja Risto Pulkkisen kirja avaa eteemme saamelaisten mytologian ainutlaatuiset legendat, ja auttaa samalla valtaväestöä ymmärtämään paremmin pohjoisen alkuperäiskansan ikivanhaa historiaa ja kulttuuria. Samalla teos jatkaa tärkeää keskustelua saamelaisten kulttuurisista oikeuksista. Juha Pentikäinen on kansanuskon ja mytologian tutkijana tunnettu Helsingin yliopiston uskontotieteen emeritusprofessori. Risto Pulkkinen on Helsingin yliopiston uskontotieteen dosentti ja Lapin yliopiston pohjoisen etnografian dosentti sekä Suomen evankelisluterilaisen kirkon pappi.
29,95 €
Kirjailija Pentikäinen, Juha ...
ISBNP9789522229120
Tuotemuotosidottu
Vuosi2018

Spiritual knowledge

In all times people have believed that human exists after death and that there is an invisible world. There have also been people who have sought and found answers about the purpose of existence, life after death and the spiritual realm. Finnish writer Pekka Ervast describes the requirements for spiritual knowledge on the basis of Indian Vedanta philosophy and Christian occultism. In the first stage knowledge from the visible and invisible world is gained through the senses. In the second stage the truth seeker becomes self-aware in the invisible world. And finally in the third stage human becomes one with God - the spirit of Brahman, and gains the highest knowledge attainable. The first chapters examine the purpose and structure of both the presently existing as well as the yet dormant senses of a human being. The following chapters examine the yoga practices of Patanjali and their influence on human constitution. And finally Ervast examines the life after death and the experiences which one faces on the spiritual path. Pekka Ervast (1875-1934, Founder and General Secretary of the Finnish section of The Theosophical Society, 33° founder-member of the Finnish section of the International Order of Freemasonry Le Droit Humain, Founder-President and Grand Master of the Finnish Rosicrucian Freemasonry.
18,95 €
Kirjailija Ervast, Pekka
ISBNP9789518995213
Tuotemuotonidottu
Vuosi2018

Tavoitteena elämä
Mitä ihmettä varten olen täällä?

Rick Warren johdattaa kirjassaan 40- päiväiselle matkalle, jolla löytyy vastaus kysymykseen: Mitä ihmettä minä täällä teen? Elämän tarkoituksen oivaltaminen vähentää paineita, auttaa keskittämään voimavaroja oikein, selkeyttää päätöksentekoa ja ennen kaikkea valmentaa iankaikkisuuteen. Sanalla sanoen: kirja osoittaa, mikä elämässä on olennaista! Rick Warren on ollut perustamassa amerikkalaista Kalifornian Saddleback -seurakuntaa. Hänen "Päämäärätietoinen seurakunta" (Aikamedia 1999) on ilmestynyt 20 kielellä, ja sitä on myyty yli miljoona kappaletta.
21,95 €
Kirjailija Warren, Rick
ISBNP9789524759601
Tuotemuotonidottu
Vuosi2018
Näytetään tuotteet 1 - 10 Edellinen sivu 1 - 100 Seuraava sivu

Maksutavat
Sivukartta
-->