Your request is being processed.
Your request is being processed.

Uskonto, raamatut

Kirjastoluokat

Genre

Kieli

Kansityyppi

Hinta

Kustantaja/merkki

Sulje
Sulje
|
Näytetään tuotteet 1 - 10 Edellinen sivu 1 - 100 Seuraava sivu

Pyytäkää niin teille annetaan

Tähän kirjaan Olli Pakalen on koonnut upeita otoksiaan Suomen luonnosta ja kirjoittanut tunnelmaan sopivan hartaustekstin. Tämä kirja sopii oman tai yhteisen hartaushetken pitoon. Nelivärikuvitus. Isotekstinen.
29,95 €
Kirjailija Pakalèn, Olli
ISBNP9789522306111
Tuotemuotosidottu
Vuosi2019

Taantuvan tasa-arvon kirkko

Naisten pappeus hyväksyttiin yli 30 vuotta sitten, mutta mihin se on johtanut? Voivatko naiset tai muunsukupuoliset saada äänensä kuuluviin luterilaisen kirkon päätöksissä? Onko tasa-arvo kirkossa taantumassa?Ajankohtaisessa kirjoituskokoelmassa pohditaan Suomen luterilaisen kansankirkon nykytilaa ja muutossuuntaa. Kirjassa tarkastellaan kirkon sukupuolittuneita valtarakenteita, naisten ja heteronormista poikkeavien syrjintää kirkon sisällä sekä seksin ja synnin ikiaikaista liittoa kirkollisessa ajattelussa. Lisäksi pohditaan kirkollisen kielen ja kulttuurin miesvaltaisuutta ja mahdollisuuksia sen muuttamiseen. Mukana on neljätoista kirkon piirissä toimivaa tai toiminutta kirjoittajaa, jotka ovat muun muassa pappeja, tutkijoita ja seurakunnan entisiä tai nykyisiä jäseniä.Moniääninen, kriittinen ja keskusteluun haastava puheenvuoro on suunnattu kaikille niille, joita kiinnostaa tasa-arvon tila ja kehitys paitsi luterilaisessa kirkossa myös koko suomalaisessa yhteiskunnassa.
30,95 €
ISBNP9789515247193
Tuotemuotonidottu
Vuosi2019

Iankaikkisuus heidän sydämessään

Don Richardson on tutkinut maailman alkuperäiskansoja ja heidän uskonnollisia käsityksiään. Teos on tutkimusraportti siitä, miten eri kansojen keskuudessa on suhtauduttu ajatukseen yhdestä Jumalasta. Esimerkiksi inkakuningas Pachacútec eli Pachacuti (1438-1472), jonka toimesta Peruun rakennettiin Machu Picchun linnoituskaupunki, tuli tietoiseksi maailmankaikkeuden Luojasta. Hän vaihtoi kansansa uskonnon auringonpalvonnasta kaikkivaltiaan Luoja-Jumalan, Viracochan, palvonnaksi. Richardsonin keräämät kertomukset ovat yksi osoitus siitä, kuinka käsitys korkeimmasta Jumalasta on ollut olemassa vuosisatoja lukuisien kulttuurien keskellä eri puolilla maailmaa. Don Richardson on toiminut lähetystyössä islamilaisessa maailmassa, raamatunkäännöstyössä sawuy-kansan parissa Papualla ja pastorina kotimaassaan Yhdysvalloissa. Biola University on myöntänyt hänelle kirjallisuuden kunniatohtorin arvon.
25,95 €
Kirjailija Richardson, Don
ISBNP9789522523693
Tuotemuotonidottu
Vuosi2019

Salaiset seuraajat

Tämä kirja on tositarina islamilaisista maista, joissa kristillinen seurakunta kamppailee vihamielisten vallanpitäjien ja terroritekojen keskellä. Tapaat salaisissa paikoissa Jeesuksen seuraajiksi kääntyneitä muslimeita, rohkeita miehiä ja naisia. Ihmisten ja paikkojen nimet on muutettu turvallisuussyistä, mutta kertomukset ovat tosia. Kirja haastaa meitä auttamaan vainottuja veljiämme ja sisariamme. Meitä kutsutaan liittymään uudenlaiseen pyhään sotaan, jossa luovutaan kostosta ja annetaan anteeksi, rakastetaan radikaalisti ja rukoillaan sinnikkäästi. Veli Andreas lähti salakuljettamaan Raamattuja rautaesiripun takana oleville kristityille vuonna 1955. Työstä kehittyi Open Doors International -järjestö. Al Janssen on kirjoittanut yksin tai toisten kanssa yli 25 kirjaa. Hän on työskennellyt Open Doors Internationalin viestintäjohtajana.
26,95 €
Kirjailija Veli Andreas, ...
ISBNP9789524759298
Tuotemuotonidottu
Vuosi2019

#voima365

#voimasana on päivittäishartauskirja nuorille. Sen 365 tekstiä ovat kirjoittaneet nuoret ja nuorisotyöntekijät ympäri Suomea. Sosiaalisessa mediassa muotonsa saanut kirja palvelee niin seurakuntien nuorisotyön kuin yksittäisen nuoren hartauselämää. Kirjan tuotolla tuetaan nuorisotyötä Kroatiassa Sanansaattajien kautta.
32,95 €
ISBNP9789523540057
Tuotemuotonidottu
Vuosi2019

Rohkeasti kristitty
Paimenkirje 2019

Miten olla rohkeasti kristitty ajassa, joka pursuaa erilaisia käsityksiä ja uskomuksia? Mikä on uskon ja kirkon merkitys nykyihmiselle? Miten luottaa huomiseen? Rohkeasti kristitty on Mikkelin piispan Seppo Häkkisen toinen paimenkirje. Hän ottaa kantaa ajankohtaisiin aiheisiin, kuten ilmastonmuutokseen ja nälänhätään, ja korostaa muun muassa kirkkojen välisen yhteyden ja diakoniatyön merkitystä. "Ole rohkea ja luja" on paimenen viesti pelkojen ja epävarmuuden keskellä. Kristitty kurottuu aina kohti toivoa ja uskaltaa ojentaa kätensä toiselle ihmiselle. Hän uskaltaa kertoa rakastavasta Jumalasta ja kirkosta, joka tekee hyvää.
24,95 €
Kirjailija Häkkinen, Seppo
ISBNP9789523540095
Tuotemuotonidottu
Vuosi2019

Puheenjohtajan kirja
Opas kirkolliseen luottamustehtävään

Puheenjohtajan kirja on tarkoitettu työkaluksi luottamushenkilöille, jotka toimivat kirkollisissa luottamuselimissä puheenjohtajina. Kirja on sopiva johdanto aloitteleville puheenjohtajille mutta tarjoaa arvokkaita näkökulmia seurakunnalliseen päätöksentekoon myös konkareille. Kirjassa käydään läpi puheenjohtajan tehtäviä ja roolia luottamuselimissä mutta myös suhteessa kirkkoherroihin, työntekijöihin, muihin luottamushenkilöihin ja seurakuntalaisiin. Samalla kirja tarjoaa puheenjohtajalle konkreettiset ohjeet kokouskäytäntöihin: mitä tulee ottaa huomioon kokouksen valmistelussa, kulussa ja sen jälkitoimissa. Kaisa Raittila on helsinkiläinen toimittaja ja kirjailija, joka on julkaissut useita teoksia. Hän on toiminut kaksi kautta Helsingin yhteisen kirkkovaltuuston puheenjohtajana.
31,95 €
Kirjailija Raittila, Kaisa
ISBNP9789523540040
Tuotemuotonidottu
Vuosi2019

Patriarkat ja profeetat
Apokryfejä

Vanhan Testamentin patriarkkojen ja projeettojen elämänkerrat. Abrahamin ja Jobin laajennettu elämänkerta. Jesajan marttyyrio- ja taivaaseenastumiskertomus. Lisäksi Vanhan Testamentin projeettojen elämän kuvaukset. Tekstit ovat varhaiskristillisiltä vuosisadoilta.
16,95 €
ISBNP9789528006206
Tuotemuotonidottu
Vuosi2019

Juutalaiset länsimaisen kulttuurin valonkantajina ja suunnannäyttäjinä

Olipa kyse sitten länsimaisesta uskonnosta, historiasta, tieteestä taiteesta tai populaarikulttuurista - on juutalaisen kansan ja juutalaisten yksilöiden merkitys länsimaisen kulttuurin kehitykselle aivan ylivertainen kaikkiin muihin kansoihin ja etnisyyksiin verrattuna. Mikään toinen kansakunta tai etninen vähemmistö ei nouse samalla tavoin esiin kansakuntien joukosta kuin juutalaiset. Hyvänä esimerkkinä tästä voidaan pitää juutalaisten Nobel-palkittujen pitkää nimilistaa. Vaikka juutalaisia on vain alle 0,2 prosenttia koko maailman väestöstä, saavat he silti keskimäärin noin kolmanneksen kaikista Nobel-palkinnoista. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että juutalaiselle myönnetään Nobel-palkinto 113-kertaa todennäköisemmin kuin minkään toisen kansan tai etnisen ryhmän edustajalle keskimäärin. Kaikkialla missä juutalainen kansa on elänyt vähemmistökansana kantaväestön keskuudessa viimeisen reilun sadan vuoden aikana, heidän suhteellinen osuutensa kyseisen maan älymystössä on ylittänyt kirkkaasti kyseisen maan kantaväestön keskiarvon. Mistä johtuu, että niin monet länsimaisen kulttuurin keskeisimmistä, lahjakkaimmista, innovatiivisimmista ja valovoimaisimmista yksilöistä ovat niin usein juutalaisia? Mistä johtuu, että nimenomaan juutalaiset yksilöt ovat niin usein oman alansa vallankumouksellisimpia neroja ja johtavia asiantuntijoita? Kuinka niin pienen ja niin paljon kärsineen kansan joukosta on voinut nousta niin monia tieteen, taiteen ja kulttuurin edustajia länsimaisen älymystön eturiviin? Mikä on heidän salaisuutensa?
10,95 €
Kirjailija Laasonen, Jani
ISBNP9789528007548
Tuotemuotonidottu
Vuosi2019

Kääntykää kohti Jumalaa

Arthur Dent oli englantilainen pappi, jonka saarnat ja kirjoitukset vaikuttivat herätystä monessa maassa. Hän eli 1500-l puolivälistä vuoteen 1607. Suomessa tämän kirjan, entiseltä nimeltään "Totisen kääntymisen harjoitus" vaikutus näkyi jo 1700-luvulla Länsi-Suomen herännäisyydessä ja myöhemmin Itä-Suomessa. Arthur Dentin selkeä ja iskevä tyyli tempaa mukaansa: näkymät taivaasta ja helvetistä, syntisten ja hurskaiden elämästä ja tuomiopäivän tulosta johdattavat kristinuskon keskiöön, kääntymykseen kohti Jumalaa, Jeesuksen Kristuksen sovitustyön omistamiseen. Väkevä ja värikylläinen ilmaisutapa on Dentille ominaista, lukukokemus on mahtava ja sydämen syövereihin jää varmasti jotakin, niinkuin on tarkoituskin. "Totisen kääntymisen harjoitus" on karistanut yltään ajan patinan ja käännösvirheiden kerrostumat ja vaihtanut nimekseen: "Kääntykää kohti Jumalaa." Selkeä nykykieli tekee Arthur Dentille oikeutta tuoden kirjan todellisen sisällön esiin. Siunattuja lukuhetkiä!
9,95 €
Kirjailija Dent, Arthur
ISBNP9789528006626
Tuotemuotonidottu
Vuosi2019
Näytetään tuotteet 1 - 10 Edellinen sivu 1 - 100 Seuraava sivu

Maksutavat
Sivukartta