Your request is being processed.
Sulje
Sulje

Yrityksemme

uusikonsepti

TERVETULOA SUOMALAISEEN KIRJAKAUPPAAN
Suomalainen Kirjakauppa tarjoaa asiakkailleen elämyksiä, hyötyä ja sisältöä elämän kaikissa vaiheissa ja tilanteissa. Voit valita sinulle sopivimman tavan asioida kanssamme: Suomalainen Kirjakauppa palvelee kuluttaja- ja yritysasiakkaita 60 myymälässä yli 40 paikkakunnalla Rovaniemeltä Helsinkiin sekä kuluttaja- ja yritysverkkokaupoissa. Matkalle lähtiessä sinua palvelee kaksi myymälää Helsinki-Vantaan lentoasemalla.

VERKKOKAUPPAMME SUOMALAINEN.COM JA YRITYKSET.SUOMALAINEN.COM
Pelvelemme verkossa 24 tuntia vuorokaudessa. Tilattavissa on yli 100 000 kotimaisen ja miljoonien ulkomaisten kirjojen lisäksi toimistotarvikkeita, kalentereita ja askartelutuotteita. Lisäksi löydät verkosta kotimaiset e-kirjat.

HISTORIAA
Suomalainen Kirjakauppa on vuonna 1912 perustettu erikoiskirjakauppa. Suomen suurimmaksi, valtakunnalliseksi kirjakauppaketjuksi Suomalainen Kirjakauppa kasvoi 1990-luvulla. Myymäläketjua täydentämään perustettiin vuonna 1999 verkkokirjakauppa Suomalainen.com. Suomalainen Kirjakauppa kuuluu Otava-konserniin.

Katso Suomalaisen Kirjakaupan 100 v. -filmi You Tubessa!

SUOMALAINEN KIRJAKAUPPA – TAVOITE JA ARVOT
Suomalainen Kirjakauppa on elämyksellinen, iloisesti, asiantuntevasti ja aktiivisesti palveleva monikanavainen kirjakauppa, joka tarjoaa laadukkaita ja ajankohtaisia tuotteita oppimiseen, itsensä kehittämiseen ja vapaa-aikaan. Suomalaisen Kirjakaupan arvot ovat vastuullisuus, laatu, rohkeus ja läheisyys. 

Maksutavat
Sivukartta
-->