Your request is being processed.
Your request is being processed.

Keittokirjat

Kansityyppi

Hinta

Kustantaja/merkki

Sulje
Sulje
|
Näytetään tuotteet 1 - 10 yht. 15 Edellinen sivu 1 - 2 Seuraava sivu

Tinan kesäkeittiö

Suositun ruotsalaisen tv-kokin Tinan mielestä kesäruoan tulee olla helppoa ja sopivan kevyttä - sellaista, jonka ääreen voi koska tahansa kutsua yllätysvieraita. Tinan kesäkeittiö on tulvillaan hyvää tuulta ja aitoa rakkautta ruokaan! Siitä löytyvät kesän makoisimmat grilliherkut, kasvislisukkeet, piirakat, raikkaat jogurttikastikkeet ja fantastiset mausteseokset. Lisäksi tarjoillaan aamiainen nurmikolla, tanskalaisia smørrebrødejä, juomia sekä tietenkin kesäisiä jälkiruokia. Kaikki sopii yhteen, ja kaikkea voi yhdistellä aiemmin herkulliseksi havaittuun - rennosti ja nautiskellen Tinan tyyliin.
24,95 €
Kirjailija Nordström, Tina
ISBNP9789518837780
Tuotemuotosidottu
Vuosi2016

Pizze

Maailman paras pizzakirja Saku Tuomisen suosittu italialaisten keittokirjojen sarja jatkuu, nyt Napolin maisemissa. Aglio & Olio ja Basta! saavat seurakseen pizzojen maailmaan sukeltavan kirjan. Tuominen käy kevyesti ja hauskasti läpi pizzan historian, haastattelee alan parhaita asiantuntijoita ja esittelee kaikki erilaiset pizzatyypit. Reseptejä on yli sata ja kaikki soveltuvat tavallisessa kotiuunissa tehtäviksi. Kirja toinen tekijä on Luca Platania, turkulaisen Pizzarium-ravintolan perustaja ja yksi Suomen intohimoisimmista pizzaihmisistä. Kirjan valokuvista vastaa Tuukka Koski ja graafisesta ilmeestä Kimmo Kivilahti.
24,95 €
Kirjailija Tuominen, Saku ...
ISBNP9789511290971
Tuotemuotosidottu
Vuosi2015

Asia on pihvi
Äijäruokaa

Jokaisen itseään kunnioittavan lihansyöjän perusteos on tässä. Konstailemattoman maukasta äijäruokaa häpeilemättömille pihvinpurijoille. Näillä ohjeilla valmistuu muun muassa oikein paistettuja pihvejä, näyttäviä liharuokia sekä herkullisia marinadeja ja kastikkeita. Kirja vinkkaa pihvin ystävää lihan - myös vähemmän arvostettujen ruhonosien - hankinnan saloissa, säilytyksessä ja paistoajoissa. Viskinhuuruinen entrecôte, tuplapaksu T-luupihvi eli Porterhouse tai muhkea naudan kylki eli Prime Rib, rinnalle kolmeen kertaan uppo-paistetut ranskalaiset ja pinnalle kotitekoinen sinappi - kuulostaa murealta! Liharuokaa parhaimmillaan!
14,95 €
Kirjailija Jefferson, Lincoln
ISBNP9789512400966
Tuotemuotosidottu
Vuosi2015

Ellan Toscana
Kyläelämää Italiassa

Italialaista tunnelmaa ja ruokaa aidoimmillaan. Ellan Toscana on täynnä lumoavia maisemia, pikkukylän elämää ja sympaattisia ihmisiä - sekä tietenkin nautinnollisia ruokia. Televisiosta tuttu toimittaja ja juontaja Ella Kanninen muutti kuusi vuotta sitten 600 asukkaan pikkukylään Firenzen ulkopuolelle. Nyt pääsemme tutustumaan Ellan Toscanaan: sen maisemiin, ruokiin ja avosyliseen vieraanvaraisuuteen, mutta myös pikkukylien vihanpitoon ja jurottaviin naapureihin. Tapaamme muun muassa Ellan modernin ja suorasanaisen anopin Teresan, joka on kadottanut toivonsa Ellan kokkaustaitojen kehittymisestä aikapäiviä sitten, sekä laakerilehtiaidan takana asuvan huippukokki Leonardon. Kirjan ruoat ovat aitoja italialaisen kotikeittiön herkkuja Ellan omasta keittiöstä sekä Ellan tapaamilta ihmisiltä: mukana on naapureita, ystäviä, kauppiaita, käsityöläisiä, viininviljelijöitä ja aatelisia. Ella Kanninen on toimittaja ja monista tv-ohjelmista tuttu juontaja. 15 vuotta sitten hän lähti Italiaan kielikurssille. Siitä alkoi seikkailu, joka jatkuu edelleen. Milanon ja Firenzen kautta Ella päätyi Toscanan maaseudulle. Ellan perheeseen kuuluvat aviomies, kaksi vilkasta poikaa sekä kaksi mustaa kissaa. Kirjan upeat kuvat on ottanut Ellan hyvä ystävä, Suomessa yli 20 vuotta valokuvaajana työskennellyt Ofer Amir.
19,95 €
Kirjailija Kanninen, Ella
ISBNP9789513187163
Tuotemuotosidottu
Vuosi2016

Kinuskikissa taikoo
Klassikot uuteen muotoon

Klassikkoleivonnaisten uusi elämä! Taikapölyä ilmassa! Kinuskikissa taikoo perinteiset suosikit uuteen muotoon. Supersuosittu Kinuskikissa on poiminut kirjaansa rakkaimmat klassikot ja leiponut niiden tutut maut uuteen muotoon. Korvapuusteista tulee pikkuleipiä, Lontoon rakeista leivoksia, mokkapaloista tikkareita, bebe-leivoksista piirakkaa, tippaleivistä kakkua...! Koe nämä ja monet muut riemukkaat keksinnöt yhdessä Kinuskikissan kanssa. Reseptit ovat takuuvarmaa Kinuskikissa-laatua, eli huolella suunniteltuja ja testattuja, ja ohjeet sopivat sekä aloittelijan että kokeneen leipurin keittiöön. Sini Visa eli Kinuskikissa on Suomen suosituin leivontabloggari, jonka sivustolla vierailee kuukausittain jopa yli 600 000 kävijää. Kinuskikissan aiempia teoksia Kinuskikissa leipoo (2012) ja Kinuskikissan helpot suosikit (2014) on myyty yhteensä yli 60 000 kappaletta.
19,95 €
Kirjailija Visa, Sini
ISBNP9789513188832
Tuotemuotosidottu
Vuosi2016

Villiyrtit
Tunnistusopas

Villiyrttien tunnistusopas on kätevä tietopaketti ottaa mukaan luontoon helpottamaan tunnistamista. Lukuisat kuvat ja kuvaukset tekevät tunnistamisesta mahdollisimman helppoa.
14,95 €
Kirjailija Lehmuskallio, Eija ...
ISBNP9789523210967
Tuotemuotonidottu
Vuosi2016

Vuoden keittokirja
Henkan kotiruokaa koko vuodeksi

Vuoden keittokirjaan on koottu Henri Alenin kotiruokareseptejä jokaiseen vuodenaikaan. Reseptit ovat nimenomaan kotiruokaa, ja oletuksena on ollut, että ainekset löytyvät perusruokakaupasta. Fiiniä piperrystä kirjasta ei löydy. Eurooppalaisten makujen lisäksi Aleneilla syödään monien suomalaisperheiden tapaan Aasiaan ja Lähi-itään vippaavaa ruokaa. Tällaista on 2010-luvun kotiruoka. Henri Alen on helsinkiläinen kokki ja kolmea ravintolaa, Murua, Pastisia ja Hodari&Hummeria, pyörittävän Murudiningin osakas. Hänet tunnetaan lukuisista television ruokaohjelmista ja aktiivisesta tviittaamisesta. Hän on tehnyt reseptejä useisiin lehtiin ja on aktiivinen ruoasta ja ruokakulttuurista keskustelija.
29,95 €
Kirjailija Alen, Henri ...
ISBNP9789523212329
Tuotemuotosidottu
Vuosi2016

Hyvän olon jäätelökirja
Ilman maitotuotteita, gluteenia ja valkoista sokeria : 80 reseptiä helppoihin hyvää tekevin jäätelöihin

Suosittua Vanelja-blogia pitävä Virpi Mikkonen ja bloggari Tuulia Talvio kannustavat pyörittämään kevän ja kesän kunniaksi hyvän mielen jäätelöpalloja. Herkullisuudesta ei tarvitse tinkiä, vaikka ohjeista jättäisikin sokerin ja maitotuotteet pois. Hyvän omantunnon reseptien lisäksi kirja hurmaa hempeän pastellisella sävymaailmallaan sekä kauniilla kuvilla.
19,95 €
Kirjailija Mikkonen, Virpi ...
ISBNP9789527054185
Tuotemuotosidottu
Vuosi2016

Kotimaiset kalaherkut

Suomalainen kala on todellista lähiruokaa, ja lähes ilmaista jos osaat onkia, laskea verkot tai katiskan. Luonnonkala on myös puhdasta, edullista ja vivahteikkaan maukasta. Kotimaiset kalaherkut kertoo herkullisten kuvien säestämänä, kuinka teet maistuvia ruokia niin ahvenesta, kuhasta, hauesta kuin särjestä tai Venäjän tsaarien herkusta, kiiskestä. Juha Jormanainen on eräkirjailija ja ammattivalokuvaaja. Hän harrastaa kypsiä viinejä sekä golfia. Jormanainen on kirjoittanut ja kuvittanut yli kolmekymmentä tietokirjaa.
21,95 €
Kirjailija Jormanainen, Juha
ISBNP9789526612775
Tuotemuotosidottu
Vuosi2016

Suuri suomalainen grillikirja

Nauti kesästä ja sytytä grilli. Kylmä juoma lasissa ja hiljakseen tupruttava grilli on yksi elämän suuria nautintoja. Leppoisat kesäillat täyttyvät puheensorinasta ja naurusta , kun perhe ja ystävät ottavat osaa ruoanlaittoon. Grillaus on rentoa ruoanlaittoa parhaimmillaan, savulla ja tulella maustettuna. Grillaus ei ole grillin koosta tai merkistä kiinni. Kaikki onnistuvat varmasti kirjan ohjeilla ja neuvoilla saamaan aikaiseksi fantastista syötävää. Tee omat marinadisi ja kastikkeesi: Kirjasta löydät mm. parhaat yleiskastikeet, valkoisen bbq-kastikkeen ja upeita kuivamausteseosreseptejä, joilla tuot makua grillattavalle. Grillaa ja savusta makusi mukaan, milloin vain: Herkulliset ribsit, flank steakit, kasvikset, jättikatkaravut ja kokonaiset maissikanat sihisevät grillissä. Unohtamatta tietenkään jälkiruokia. Jopa tavallinen makkara saa uusia ulottuvuuksia, kun se saa pintaansa savunmakua ja upeat lisukkeet. Grillatun aterian täydentää hyvät ja kekseliäät lisukkeet, joille kirjasta on varattu oma osionsa.
39,95 €
Kirjailija Spåra, Sari ...
ISBNP9789523211551
Tuotemuotosidottu
Vuosi2016
Näytetään tuotteet 1 - 10 yht. 15 Edellinen sivu 1 - 2 Seuraava sivu

Maksutavat
Sivukartta
-->