Your request is being processed.
Your request is being processed.

Suomi ja suomalaisuus

Kirjastoluokat

Genre

Kieli

Kansityyppi

Hinta

Kustantaja/merkki

Sulje
Sulje
|
Näytetään tuotteet 1 - 10 yht. 50 Edellinen sivu 1 - 5 Seuraava sivu

Finland
Impressions (venäjänkielinen)

25,95 €
Kirjailija Heikkilä, Markku
ISBNP9789525969900
Tuotemuotosidottu
Vuosi2016

Themes of Finland

Reilu  turvallinen  avoin  kekseliäs Suomalaisten hiljaisen ulkokuoren alla kuplii leikkisä luovuus. Meillä uskotaan avoimuuteen, opiskellaan läpi elämän ja juodaan kahvia pilke silmäkulmassa Muumi-mukeista. Suomalaiset inspiroituvat metsässä, löytävät rikkautta luonnosta ja oppivat sopimaan riidat saunan lempeissä löylyissä. Täydellä vatsalla kuka tahansa jaksaa paremmin, ja siksi tarjoamme maistiaisen myös rennosta suomalaisesta ruokakulttuurista. + Monimuotoinen luonto (vihreä liiketoiminta) + Uusiutuvia metsävaroja (biotalous) + Innovatiivinen saunakulttuuri (hyvinvointi) + Puhdasta ruokaa ja vettä (super foods) = Theme of Finland
37,95 €
Kirjailija Karppinen, Sanna
ISBNP9789527187098
Tuotemuotosidottu
Vuosi2016

Lilla boken om Finland

Finland är midnattssolens, norrskenens och de hundratusentals sjöarnas land. Finländarna älskar rally och bastubad och har konstiga hobbyer... Bokens vackra ritade bilder och träffande texter kryddade med positiv humor presenterar Finland och finländarna. En utmärkt Finland-produkt! Suomi on keskiyön auringon, revontulten ja satojentuhansien järvien maa. Suomalaiset rakastavat ralliajoja ja saunomista, ja heillä on kummallisia harrastuksia Kirjan kauniisti piirretyt kuvat ja napakat tekstit esittelevät Suomea ja suomalaisia positiivisella huumorilla höystettynä. Erinomainen Suomi-tuote!
8,95 €
Kirjailija Yli-Erkkilä, Markku
ISBNP9789526844442
Tuotemuotonidottu
Vuosi2016

Finland in 50 Stories

Mitä kertoisin kotimaastani? Uusi englanninkielinen Suomi-kirja täynnä tunnelmaa ja tietoa. Suomi on lunta ja jäätä, aurinkoa ja mustikoita. Se on myös heavymusiikkia ja festivaaleja, villiä luontoa ja uutta kaupunkikulttuuria. Nämä kuvat kertovat tarinoita Suomesta, joka on ainutlaatuinen ja todellinen. Lähde mukaan matkalle, joka kulkee etelästä pohjoiseen, kaupungin sydämestä luonnon hiljaisuuteen.
24,95 €
Kirjailija Metso, Juha ...
ISBNP9789511299905
Tuotemuotosidottu
Vuosi2016

Tervetuloa
Opas Suomen historiaan, kieleen, kulttuuriin ja tapoihin

Haluatko tietää, miksi talvisota teki sisusta maailmankuulun, miksi et voi tietää, onko talonmies mies vai nainen, miksi Lönnrot kokosi Kalevalan tai miksi tosimies ei itke? Jos olet muuttanut tai muuttamassa Suomeen, asut kaukana kotimaasta tai olet muuten vain kiinnostunut maamme historiasta, kielestä, kulttuurista ja tavoista, saat moniin kysymyksiin vastauksen Tervetuloa - Opas Suomen historiaan, kieleen, kulttuuriin ja tapoihin -kirjasta. Tietokirjailija Raija Tervomaa on opettajan työssään tutustunut kulttuurien välisiin eroihin ja oppimisen ongelmiin. Tervetuloa-kirjan teksti on suurelta osin helppolukuista selkokieltä. Kirjan aakkosjärjestykseen sijoitetuissa aihealueissa Tervomaa tarkkailee terävästi ja usein itseironisen humoristisesti suomalaisten joskus outojakin tapoja. Mikä on totta, mikä tarua, jää lukijan päätettäväksi.
22,95 €
Kirjailija Tervomaa, Raija
ISBNP9789522701428
Tuotemuotosidottu
Vuosi2015

Suomalainen maisema - Finnish Landscapes
Saaristo - Islands and Archipelagoes

Merialueemme saaristot ovat järviluonnon ohella ainutlaatuisinta Suomea. Samanlaista kymmenientuhansien karien, luotojen, riuttojen sekä erikokoisten metsäsaarien, selkien ja salmivesien mosaiikkia ei muualla maailmassa ole. Suomalainen maisema - Saaristo -kirjassa ammattiluontokuvaajien hienot kuvat välittävät saariston ja rannikon maisemat ja tunnelmat eri vuodenaikoina. Ikänsä meren äärellä asuneen toimittaja, luontokuvaaja Arno Rautavaaran teksti avaa ja täydentää kuvien sanomaa. Kirja näyttää saariston monet kasvot ja maisemallisen vaihtelun itärajalta Suomenlahtea pitkin Saaristomerelle ja Ahvenanmaalle ja sieltä edelleen Selkämeren ja Merenkurkun kautta Perämerelle. Näemme, miten saaristo on vähitellen muotoutunut maankohoamisen seurauksena nykyiselleen - ja muotoutuu edelleen. Opimme myös näkemään, miksi asutus on löytänyt sijansa saariston ja rannikon sopivimmilta paikoilta. Kirjan nimekkäässä kuvaajatiimissä ovat: Kari Auvinen, Tuomas Heinonen, Mika Honkalinna, Tea Karvinen, Seppo Keränen, Jaana Kotamäki, Mauri Leivo, Jussi Leppänen, Henrik Lund, Sakari Manninen, Jussi Murtosaari, Jukka Palm, Mikael Rantalainen, Arno Rautavaara, Jaakko Ruola, Markku Saiha, Markus Sirkka, Raimo Sundelin, Markku Tano, Hannu Vallas, Markus Varesvuo.
49,95 €
ISBNP9789522911865
Tuotemuotosidottu
Vuosi2015

Sibelius

Ainulaatuisesti kuvitettu teos perustuu vuosina 1965-1988 ilmestyneeseen viisiosaiseen Jean Sibelius -elämäkertaan, jota pidetään yhtenä hienoimpana koskaan julkaistuna säveltäjämuotokuvana. Käytettävissään professori Erik Tawaststjernalla oli Jean Sibeliuksen ja hänen perheensä yksityisarkistot, ja kokonaisuudessa näkyvät hänen asiantuntemuksensa, herkkä vaistonsa ja kirjallinen lahjakkuutensa. Erik T. Tawaststjerna on muokannut isänsä kirjoittaman suurteoksen yksiosaiseksi laitokseksi. Runsaaseen kuvitukseen sisältyy paljon aikaisemmin julkaisematonta dokumenttiaineistoa.
14,95 €
ISBNP9789511288749
Tuotemuotonidottu
Vuosi2015

Soiva metsä (+cd)
Jean Sibeliuksen matkassa

Musiikki on kuin perhonen. Jos sitä kääntelee ja tutkii kämmenellään, katoaa sen siivistä loiste. Kyllä se lentää, mutta ei se enää säteile. Soiva metsä on kaunis tarina suuresta säveltäjästä ja hänen musiikistaan. Kuvakirja vie elämykselliselle aikamatkalle Jean Sibeliuksen maailmaan kuvan, tekstin ja musiikin avulla. Tarinassa ja kirjan aukeamilla soi Sibeliuksen musiikki. Säveltäjän Ainola-kodin maisemissa soivat Kuusi ja Drömmen, Kolin kansallismaisemissa kuuluu Finlandia ja Pielisen aalloilla kimaltaa Impromptu. Eurooppaan matkataan Valse Tristen ja Souvenirin sävelin. Kirjassa on mukana äänite, jolla soittavat sellisti Jussi Makkonen ja pianisti Nazig Azezian. Viime vuosina Jussi Makkonen on esittänyt Sibeliusta jo yli 200 000 lapselle eri puolilla Suomea pidetyissä tarinallisissa koulukonserteissa. Kirjan herkkä kuvitus ja teksti ovat Katri Kirkkopellon käsialaa. Sibelius 150 -juhlavuoden kunniaksi tehty kuvakirja lapsille on toteutettu suuren säveltäjämestarin ansaitsemalla tavalla: viimeistä säveltä ja siveltimenvetoa myöten taidokkaasti ja kauniisti. Ajatus Sibelius-aiheiseen lasten kuvakirjaan syntyi tarinallisten koulukonserttien pohjalta. Sellisti JUSSI MAKKONEN on esittänyt käsikirjoittamaansa Sibelius-ohjelmaa vuosien 2010-2014 aikana jo yli 200 000 lapselle eri puolilla Suomea pidetyissä koulukonserteissa. Sibelius-juhlavuonna 2015 Makkonen ja pianisti NAZIG AZEZIAN esiintyvät yli 100 000 lapselle Suomessa ja eri Euroopan maissa. He ovat myös julkaisseet Sibelius-aiheisen musiikkivideon. KATRI KIRKKOPELTO on kuvataiteilija, kuvittaja ja kuvataideopettaja. Hän on kuvittanut lukuisia kuvakirjoja ja oppikirjoja. Vuonna 2009 Kirkkopelto sai arvostetun Kylli Koski -palkinnon.
27,95 €
Kirjailija Kirkkopelto, Katri
ISBNP9789522882158
Tuotemuotosidottu
Vuosi2015

Melody Forest (+cd)
In the Footsteps of Jean Sibelius

Music is like a butterfly. If you hold it in the palm of your hand, turning it this way and that, inspecting it, its wings will lose their shine. It will still fly, but will no longer shimmer as it did before. Melody Forest is the beautiful tale of a great composer and his music. Through the media of pictures, text and music, the illustrated book will take its readers on a captivating journey back in time, into the world of Jean Sibelius. The book comes with a CD, on which cellist Jussi Makkonen and pianist Nazig Azezian play some of Sibelius' most universally loved compositions. The book, made as a tribute to celebrate the 150th anniversary of the birth of Sibelius, has been created in a way befitting the great composer - with beauty, great skill and artistry, right down to the last note and brushstroke.
31,95 €
Kirjailija Kirkkopelto, Katri
ISBNP9789522882264
Tuotemuotosidottu
Vuosi2015

Skogens melodi (+cd)
i Jean Sibelius fotspår

Musik är som en fjäril. Om man vrider och vänder på den och studerar den i sin hand, försvinner lystern ur vingarna. Den flyger vidare, men strålar inte mer. Skogens melodi är en fin berättelse om en stor kompositör och hans musik. Boken för oss in på en upplevelsemässig tidsresa in i Jean Sibelius värld med hjälp av bild, text och musik. Med boken följer en skiva, där cellisten Jussi Makkonen och pianisten Nazig Azezian spelar några av Sibelius mest älskade musikstycken. Bilderboken ges ut för att fira Sibelius 150-årsjubileum och har förverkligats på ett sätt som hyllar den store mästarkompositören: konstfärdigt och vackert ända till den sista tonen och det sista penseldraget.
31,95 €
Kirjailija Kirkkopelto, Katri
ISBNP9789522882288
Tuotemuotosidottu
Vuosi2015
Näytetään tuotteet 1 - 10 yht. 50 Edellinen sivu 1 - 5 Seuraava sivu

Maksutavat
Sivukartta